שרשור פאנפיקים

אגנסקעXD

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifפרק6../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

"דיי אבא ... אל תגיד לי מה לעשות" "את ממש חצופה את יכולה לארוז וללכת מפה" ושמעו את אנה בוכה.. טום ניתק... הוא ידע שהכול באשמתו.. וחשב על זה כול הלילה.. ביל ניכנס אם השוקו ונתן לטום "איך היתה השיחה?" שאל ביל "לא טובה.." "משהוא קרה?" "א.. אבא שלה צעק אליה כשהיא באה ליום ההולדת שלנו.." "מה היא ברחה?" "כן.. ועכשיו אבא שלה מסלק אותה מהבית" "אוי לא.." "אוי כן.." אמר טום .. "אתה חייב ללכת לבדוק מה שלומה?" "כן רק במצבי.." ביל הסתכל אל טום ויצא מהחדר.. ביל ביקש מהנהג שלו שיסיעה אותו לביתה של אנה.. גשם קל התחיל לטפטף ומיחוץ לביתה אנה ישבה אם הבגדים על הריצפה.. "בואי כנסי לאוטו " אנה ניכנסה רטובה ואת בגידה הכניס הנהג.. "הכול יהיה בסדר..," אמר ביל וחיבק את אנה חיבוק מרחם.. "תודה שאתה דואג לי.." "הכול יהיה בסדר בואי נלך להחליף בגדים..וניסע לטום" "אני לא יכולה ללכת אני יתבייש ..." "הכול יהיה בסדר הוא שלח אותי" אנה חייכה ועלתה למלון והחליפה את בגדיה וגם ביל. שניהם נסעו לבקר את טום וגוסטב.. ביל ניכנס לחדר ואמר "טומי יש לך אורחת!" "שתיכנס" אנה ניכנסה וסומק קל על לחייה "איך אתה מרגיש ?" "יותר טוב!" "אמ.. אני מצטערת על הכול.." "אל תדעגי הכול יסתדר " "מה נהייתה ביל אחרי כול מישפט שלי אומר הכול יסתדר!" ציחקקו השניים.. ביל הלך לשבת ליד גוסטב השיחה: ביל "מה שלומך?" גוסטב "בסדר" ביל "שניים האלה משגעים אותי" גוסטב "כן הם זוג מוזר" ביל "אם כבר מדברים על זוגות יש לך חברה?" גוסטב "לא.." ביל "למה לא?" גוסטב "סתם אין זמן עכשיו. "סליחה שאני מפריעה" אמרה האחות כשניכנסה "את לא מפריעה !" אמר גוסטב ועיניו נעוצים באחות.. "אני צריכה לעשות כמה זריקות זה לא יכאב" ביל הרגיש שייך והלך לטייל קצט ביל קרץ לטום והראה סימן שהם ידברו אחריי זה.. בחוץ עדין טיפטף הגשם ומישהוא התקשר לביל בעילום שם.. "הלו הלו? " אמר ביל "היי זאת רין" "מה שלומך רין?" "בסדר מה אם טום?" "טום בבית החולים הוא התעלף" "הבנתי תגיד לו שעוד מספר שעות אני יבוא לבקר אותו" "טוב.." אמר ביל וניתק את השיחה ביל רץ לעבר חדרו של טום וביקש מאנה לצאת שניה מהחדר. ביל "רין התקשרה!" טום "מה היא אמרה?" ביל "סתם רק באה לבקר אותך בעוד מספר שעות" טום " נו טוב .. " ביל "מה נו טוב..הרי אתה אם אנה ואם רין" טום "מי אמר שאני אם רין" ביל "שקט תקשיב ' וואי זה ממש כאב. אל תעשי את זה יותר.. תהיה בשקט מתוק..' [ההמשך יבוא מחר בבוקר..

Fall Out Liel

New member
תודה כולם!../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני כותבת המשך לסיפור. אני כותבת עוד שלושה פאנפיקים ככה שייקח זמן עד לפרסום הפאנפיק [אני עובדת על פאנפיק של מכ"ר כבר חמישה חודשים עם הפסקות של כמה שבועות פה ושם ושכתוב עשר פעמים. ככה שאני די עסוקה ><] אל תשכחו אותו! חח

lid15

New member
מדהים! מבאס לדעת שזה לא יקרה לי בחיים עם אף

אחד.. :( ליאל את ממש מוכשרת זה עשה לי דמעות בעיניים מבאס להיות הברווז המכוער הזה מהסיפור

lid15

New member
טוב בבבקשה שמישהו ימחק את ההודעות האלה..

עכשיו יגידו לי שאני מרחמת על עצמי בבקשה מישהו

Fall Out Liel

New member
תודה../images/Emo9.gif ו...../images/Emo168.gif

תאמיני
ומה קרה לך?!?!? השתגעת?!?!?!? את ממש יפה! אולי [בטוח] יקרה לך משהו אפילו יותר רומנטי ומדהים! ואם את ברווזון מכוער אז אני הכלאה בין פיל,ברווז,קקדו ועורב XDDD

Fall Out Liel

New member
תודה ו....../images/Emo168.gif

מי זו?
זו דמות בדיונית..
ודי לעשות כל הזמן את הדבר הזה ------> :-| זה מחרפן!

למעלה