נוו ברור שלא.. הרי את התסריטאית..!D:
0 0oSharoNo0 New member 15/10/07 #259 יפה יפה יפה..!!!../images/Emo99.gif אגנסה.. את כותבת ממש יפה....! חח קראתי עכשיו את כל הפרקים (חוץ מ-1) כי לא הייתי כל היום בבית אז לא ראיתי.... את חייבת להמשיך.. חחח עוד יעשו מזה סדרה.. מצפה להמשך....
יפה יפה יפה..!!!../images/Emo99.gif אגנסה.. את כותבת ממש יפה....! חח קראתי עכשיו את כל הפרקים (חוץ מ-1) כי לא הייתי כל היום בבית אז לא ראיתי.... את חייבת להמשיך.. חחח עוד יעשו מזה סדרה.. מצפה להמשך....
א אגנסקעXD New member 15/10/07 #263 יש לי בקשה... תוכלו לרשום לי ביקורת..? זה כיף לקסבל מחמאות .. אבל מיצד שני יש הערות? אני לא ניפגעת משום הערה.. פשוט כדי לשפר את הפרק הבא? אני ממש ישמח..
יש לי בקשה... תוכלו לרשום לי ביקורת..? זה כיף לקסבל מחמאות .. אבל מיצד שני יש הערות? אני לא ניפגעת משום הערה.. פשוט כדי לשפר את הפרק הבא? אני ממש ישמח..
0 0oSharoNo0 New member 15/10/07 #266 מממ גם הערות לא יזיקו.... חח סתם אבל לדעתי לא כאלה קשות... יש לך לפעמים טעויות כתיב וזהו... ז"א אם את שוכחת אות או מוסיפה וכאלה.. לא נראה לי כזה עקרוני כי אני עדיין יכולה לקרוא
מממ גם הערות לא יזיקו.... חח סתם אבל לדעתי לא כאלה קשות... יש לך לפעמים טעויות כתיב וזהו... ז"א אם את שוכחת אות או מוסיפה וכאלה.. לא נראה לי כזה עקרוני כי אני עדיין יכולה לקרוא
א אגנסקעXD New member 15/10/07 #267 את זה אני יודעת... אבל תודה בכול מיקרה... דרך אגב.. זוכרים את הארנב מפרק 1 ו2 אז ציירתי אותו.. חחייח.. הוא דומה לארנב מהפיי פרי פרנדס
את זה אני יודעת... אבל תודה בכול מיקרה... דרך אגב.. זוכרים את הארנב מפרק 1 ו2 אז ציירתי אותו.. חחייח.. הוא דומה לארנב מהפיי פרי פרנדס
T tsofa New member 15/10/07 #268 את פפשווטט גגדווללללה ! כננסוו ררגעע תרראווו מה עשיתי מרוב שיעמווםםם --->
ס סיוניביל New member 15/10/07 #269 הוו איזה יפה ציירת ! והדבר היחידי שהייתה יל בעיה איתו זה קצת שגיאות כתיב זה הכל :] כישרון D:
א אגנסקעXD New member 15/10/07 #272 אני ישתדל מחר.. פשוט אחרי שרושמים את הפרק אין לך כוח לקרוא שוב.. ואז אחרי שאת שולחת את רואה ת'שיגעות .. אני ממש ממש ממש ישתדל..
אני ישתדל מחר.. פשוט אחרי שרושמים את הפרק אין לך כוח לקרוא שוב.. ואז אחרי שאת שולחת את רואה ת'שיגעות .. אני ממש ממש ממש ישתדל..
א אגנסקעXD New member 16/10/07 #278 אמ.. לא יודעת.. את תקראי לפני כולם.. זה לא יהיה.. פפר.. ובקשר לשגיעות רשמתי בכללי...
ס סיוניביל New member 16/10/07 #276 XDD אם בא לך לפני שתשלחי תביאי לי לקרוא ולתקן את השגיאות ואז תשלחי, זה עניין של 3-4 דקות D: רק אם בא לך
XDD אם בא לך לפני שתשלחי תביאי לי לקרוא ולתקן את השגיאות ואז תשלחי, זה עניין של 3-4 דקות D: רק אם בא לך
B Bill Kaulitz 89 New member 16/10/07 #280 ואאאאו מדהימה שלייי את כזאתי מושלמת !! חחחחח אווי פספסתי מתי שכתבת את פרק 4 ו-5 לא הייתי בבית .. אבל באתי עכשיו וקראתי הכל קדימה תמשיכיייי !!! מתה עלייך ( ;
ואאאאו מדהימה שלייי את כזאתי מושלמת !! חחחחח אווי פספסתי מתי שכתבת את פרק 4 ו-5 לא הייתי בבית .. אבל באתי עכשיו וקראתי הכל קדימה תמשיכיייי !!! מתה עלייך ( ;
T tsofa New member 15/10/07 #275 חח לא התכוונתי אלייךך השגיאות שלך ממש לא מפריעות ללי אני רגילה לראות תגובות כאללה , אבל לא זוכרת מי זאת אמרה שיש שגיאות במה שכתבתי אז ביקשתי שתתקן ליי =)
חח לא התכוונתי אלייךך השגיאות שלך ממש לא מפריעות ללי אני רגילה לראות תגובות כאללה , אבל לא זוכרת מי זאת אמרה שיש שגיאות במה שכתבתי אז ביקשתי שתתקן ליי =)
ט טוקיו הוטל RULZ New member 16/10/07 #285 אני לא אחייה עד אז סתאם כל עוד את מבטיחה לשים עוד פאנפיקים