שרשור פאנפיקים

אגנסקעXD

New member
סליחה יש לי מלא טעויות

כתבתי בטעות בפרק שירלי במקום אנה. אני ממש מיצטערת.. לא קראתי לפני כן ושלחתי.. סורי

LiHiLuSh

New member
חח זה בסדר יאיא פרק יפהה XD המשך

זאת ההודעה ה 15 שלי לפרק הזה תפוז לא רוצה לקבל את מה שאני רושמת מזהההההההה

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gifפרק 3 ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

ביל ירד במעלית לרץ למכונית גוסטב וגם גיאורג עלו כבר וטום אמר לאנה "את באה?" חייך אנה והם החלו ללכת לכיוון המכונית הנהג עצר את אנה ולא הרשה לה לעלות. "מה ! מה זה השטויות האלה!" צעק טום "אסור לי לעלות מעריצות וחברים , הוראה מהמנהל" אמר הנהג טום התעצבן ואמר "אז ככה אני הולך ברגל אני לא עוזב את אנה לבד" אנה הסתכלה והבינה שהיא מקור הבעיה ואמרה "טום עזוב אני לא רוצה להפריע לך ולהרוס לך ת'יום הולדת" ודמעות זלגו מעיניה של אנה טום חיבק אותה ואמר "את לא אשמה" חיוך קטן עלה על פניה של אנה. טום התקשר למנהל וביקש שיכניסו את אנה למכונית המנהל אישר. באוטו ישבו הנהג ביל אנה טום גוסטב וגיאורג כול הדרך גיאורג וגוסטב שרו שירי יום הולדת. הם הגיעו לבר הקרח, היה 5 מעלות מיתחת לאפס , המכונית נסעה "שיט" צעק גיאורג "מה קרה ?" שאל גוסטב שניבהל "הפלפון שלי נשאר במכונית" אמר גיאורג והיה לחוץ. "כך תפלפון שלי" אמר טום "תודה" אמר גיאורג ומיד התקשר השיחה גיאורג "שלום" נהג "שלום במה אני יוכל לעזור?" גיאורג "אני גיאורג ושכחתי ת'פלפון שלי במכונית שלך" נהג "אין פו שום פלפון" והכניס לכיסו גיאורג "אתה בטוח?" נהג "כן" גיאורג "טוב תודה בכול מיקרה! להתראות" טום " נו זה אצלו?" גיאורג "לא כניראה במלון" התחילה המוסיקה חבריו של טום וביל ומשפחתם הגיעה מוסיקה , אלכוהול חינם, בנות , סנוקר, המקום היה ממש אחלה ביל חיפש את שירלי בין האנשים , וכשמצא אותה אמר "שירלי יש לי שאלה ממש חשובה שלאול אותך" "רגע גם לי יש משהוא להגיד לך" עצרה שירלי את דבריו של ביל "ניראה לי אנחנו מרגישי אותו תחושה" "כן אתה צודק" "אה.. ניראה לי ש.. ש.. ש.. אנ אני אוהב אותך" אמר ביל דמעות עלו מעיניה של שירלי, ביל חיבק אותה "סליחה אבל אני לא מרישה ככה כלפיך" ורצה לשירותים חברותיה התקרבו לביל ושאלו "מה עשיתה לה כבר?, "שום דבר פשוט אמרתי לה שאני אוהב אותה, והיר רצה לשירותים" הבנות הסתכלו אחת על השניה ואמרו "תקשיב אתמול ידיד טוב שלה אמר לה שהוא אוהב אותה , וכשהיא אמרה לו כן אז הוא רץ בכול העיר והוא לא ראה שמכונית מתקרבת אליו ודרסה אותו, הוא... הוא.. ניפטר" "אוי לא ! " "והיא מפחדת אם היא תגיד למישהוא כן אז יקרה לו משהוא" ביל הבין שקשה לשירלי וביקש מחברותיה שיקראו לה לאחר מיספר דקות שירלי יצאה מהשירותים רגועה יותר ביל חיבק אותה ואמר "אני לא התכוונתי שזה יקרה" "זה לא אשמתך זאת אשמתי" "לא זה לא . זה בגלל הידיד שלך" שירלי הסתתכלה על ביל לקחה נשימה עמוקה ואמרה "אם אני יהיה חברה שלך גם לך יקרה משהוא" "לא יקרה לי כלום. אז מה התשובה שלך?" "א.. אני לא יודעת אבל אני מרגישה גם שאני אוהבת אותך " ביל חייך ונתן לשירלי נשיקה שירלי חייכה ואמרה "אתה בא לרקוד?" חייך ביל והלך איתה המוסיקה החזקה הפריעה לאנה והיא יצאה קצט החוצה לעשן טום חיפש את אנה ואמרו לן שהיא יצאה החוצה "שירלי שירלי איפה את?" צעק טום "אני פה מאחור!" אמרה שירלי טום רץ וראה את אנה מעשנת לה "כמה עישנת כבר?" "4" "את משוגעת !" "משוגעת אימא שלך ואתה לא תגיד לי לעשן או לא" "איך שבה לך זה על אחריותך" "רוצה ?" שאלה אנה "תביא לא יזיק לי אחד" שירלי נתנה לטום ושניהם עישנו ת'סיגריה וחזרו למסיבה גוסטב וגיאורג השתכרו מעט והלכו לשחק סנוקר , כול המסיבה הם היו שותים ומשחקים המוסיקה הייתה שקטה ביל ושירלי רוקדים מחובקים ומתנשקים טום ואנה מחובקים גוסטב וגיאורג ביחד כי הם שתויים המסיבה נימשכה עד 5 וחצי בבוקר גוסטב נירדם על הכורסה גיאורג שיחק בסנוקר טום ואנה רקדו ושתו מעט שירלי וביל המששיכו להתנשק כול הערב כולם התחילו לצאת מהבר וחבורה של מעריצות רדפה אחרהם ביל גיאורג טו אנה ושירלי ניכנסו למכונית אבל את גוסטב הם תפסו ומשכו בידו צעקה גדולה נישמעה "איה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ההמשך יבוא כשיתחשק לי מקבל הערות ומחמאות

tsofa

New member
תמממר גמרה את הסיפווור?!!! אני רוצצה עווודד !

את כלכך מווכשרתתת, וזה כזה כיףף לקרוא תסיפוריםם שלךך !

אגנסקעXD

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifפרק 4|@../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

צעקה גדולה נישמעה "איה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "מה קרה ?" כולם שאלו וראו את גוסטב שוכב אל הריצפה מקופל השומרים הרחיכו את המעריצות ואנה ראתה אותו וצעקה "גוסטב " כולם יצאו מהאוטו והתקרבו לגוסטב.. "אתה בסדר?" "לא" אמר גוסטב בבכי השומרים ניסו להרים אותו כשנגעו בידו גוסטב התחיל לבכות "אוי היד היד" צעק בשומרים הבינו שלגוסטב נישברה היד הם הזעיקו אמבולנס שירים טותו בזהירות הלהקה נסעה לבנתיים למלון ובדרך הם התחילו לדבר "זה באשמתנו שכחנו להעיר את גוסטב" אמר ביל "אנחנו ממש חברים רעים" אמר גיאורג טום לא התייחס לשיחה ודיבר אם אנה "אנה רוצה לבוא אלי לחדר במלון" "אמ.. לא יודעת אני צריכה לחזור" "למה?" "סתם.. אני עייפה וגם מסטולה אני לא רוצה לעשות בעיות" "טוב אני ילווה אותך" "לא! לא תודה" אמרה אנה "אולי חצי דרך?"התחנן טום "רק חצי דרך" אמרה אנה ביל התפרץ לשיחה "מה לא אכפת לכם מגוסטב המיסכן לא יהיה לנו מתופף עכשיו במשך התקופה הקרובה !" היתה שתיקה. הגיעו לשטח המלון כולם ירדו מהאוטו.. ביל הלך לחדרו לישון ושירלי הלכה לביתה גיאורג זחל לחדרו ונכנס למיקלחת קרה טום הלך ללוות את אנה "אנה למה את רוצה שאני ילווה אותך רק חצי" "סתם פשוט יהיה לך קשה לחזור הביתה" "זה לא בעיה" "עזוב אתה צריך עוד לנוח" בעמצה הדרך עצרה אנה ואמרה "בוא נלך מיסביב" "למה?" שאל טום "סתם אני שונאת לעבור פה" "שום דבר לא יקרה" אמר טום וגרר אותה לשם "אוף מעצבן אחד" אמרה אנה "למה ?" "סתם עכשיו אבא שלי ראה אותי.." והחלה לרוץ אביה של אנה יצא מהחנות ושאל את טום "אתה מכיר אותה?" "כן למה?" "כלום.." טום הסתכל אל אביה של אנה שמסובב את המגבת שהיתה בידו מתוך כעס וניכנס לחנות טום הלך בעיקבותיו ושאל "קרה משהוא?" "כן" "יש בעיה או משהוא?" "כן אתה הבעיה" צעק אביה של אנה על טום טום הרגיש שאביה של אנה שונא אותו ואמר "מה הבעיה שלך איתי לא עשיתי כלום לאנה , היא רק חברה שלי" "אה הבנתי רק חברה שלך רק חברה שלך" אמר אביה של אנה בכעס "כן רק חבר שלה והיא באה רק ליום ההולדת שלי" "ליום ההולדת שלך ! תגיד בן כמה אתה?" "18" "נחמד לך בן 18 עושה מה שבה לך , לוקח את אנה לא יודע לאן בסוף תהרוס לי אותה!" "אני לא מבין אותך, תוכל להגיד לי כבר מה קרה?" "אני יגיד לך אתה בן 18 לוקח את בתי בת 15 ובגללך היא ברחה מהבית!" "מה? איך? למה? " "אתה גרמת למהומה בגללך רבתי אם אימא שלה " "אני ממש מיצטער לא ידעתי" "מה לא ידעתה ?" "שהיא שהיא..." אמר טום בגימגום ומיד יצא בריצה מהחנות .. רק צעקותיו של אביה של אנה שמע "אתה עוד תישמע ממני " טום היה ממש מבולבל.. וחשב על מילותיו של אביה.. הוא הגיע לפתח המלון מיתנשף בחוזקה. ואינו הרגיש טוב.... ההמשך יבוא כאני ירצה

tsofa

New member
עכשיו את רוצצצה?! חח

אמרת "המשך יבוא כשאני ירצצה" אני פאאקינג סקרנית עככשיוו ! חחחחח XD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifפרק 5 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

טום היה ממש מבולבל.. וחשב על מילותיו של אביה.. הוא הגיע לפתח המלון מיתנשף בחוזקה. ואינו הרגיש טוב והתעלף. "טומי ... טומי?" "אה.. מה קרה ? איה.. הראש .." אמר טום בלחישות "טומי התעלפתה אתה מרגיש יותר טוב?" "איה הראש כואב לי " אמר טום ונאנח מיכאבים "אתה צריך לנוח" אמר גיאורג "לא .. לא לנוח .. אנה אנה איפה היא?" "טומי אנה בבית שלה אחרי שליוויתה אותה" אחרי שליוויתה אותה .. אחרי שליוויתה אותה זה המישפט היחיד שהידהד בראשו של טום.. "אני חייב למצוא את אנה" אמר טום "שום אנה אתה צריך לנוח" אמר הרופא שניכנס "היה לו זעזוע מוח קל יחסית אבל כלום לא קרה הכול בסדר איתו" טום עצם את עיניו וצעק "אנה אנה למה עשית את זה?" הרופא ראה שמצבו של טום מאת מידרדר ואמר "הוא צריך להשאר קצת בבית החולים בשביל שאני יבוק אותו.." טום התפרץ לדבריו של הרופא "אני לא נישאר פה עוד דקה אחת , אני חייב לצאת מפה" "אתה לא זז לשום מקום טומי" אמר ביל בפקודה "מה אתה אומר" ענה טום וניסה לקום אך נפל ממיטתו "אני בסדר " אמר טום גיאורג וביל הרימו אותו "אתה חייב להישאר פה" אמר ביל "אז תתקשר בבקשה לאנה" אמר טום "אוקי" אמר ביל השיחה: אנה "הלו" ביל "אנהה?" אנה "מדברת" ביל "הי זה ביל אח של טום" אנה "טוב..." ביל "טום התעלף הוא בבית חולים" אנה "מה? למה?" ביל "הוא צריך להישאר פה והוא ביקש שתבואי לבקר אותו" אנה "אני לא יכולה סליחה"[ניתקה] ביל הלו.. הלו...! "טומי " "היא אמרה שהיא תבוא?" "כן היא אמרה שהיא תבוא" "יופי תביא ת'פלפון אני יתקשר אליה" ביל החביא את הפלפון בכיסו ואמר "אוי הפלפון נאבד לי" "אה טוב לא נורא " "טומי ...." "מה?" "להישאר איתך?" "ח.. תודה אבל אם זה קשה לך לא צריך" "לא זה בסדר אני ישאר" "תודה" את טום העבירו לחדר אם גוסטב וביל הלך למלון להביא ספר כדי שיוכל להישאר ער השיחה של טום וגוסטב טום "מה קורה?" גוסטב "סבבה מה איתך?" טום "סתם אני חייב להישאר פה" גוסטב "גם אני" טום "איך היד" גוסטב "בגבס" טום "אתה לא חייב להישאר פה הרי זה שבר ביד" גוסטב "השבר יותר גרוע ממה שחשבו" טום "מיסכן" גוסטב "מה קרה לך?" טום "סתם התעלפתי" גוסטב "ו..?" טום "ואז נפלתי מהמיטה קיבלתי מכה חזקה יותר" גוסטב "מיסכן" טום " אפשר שיחה ?" גוסטב "טוב קח" טום "וואי ממש תודה" גוסטב "בבקשה למי אתה מיתקשר?" טום "לאנה" גוסטב "אה.. אוקי" השיחה בין אנה לטום אנה "הלו" טום "זה טום" אנה "אה.. טום איך אתה מרגיש?" טום "בסדר" אנה "רציתה משהוא?" טום "רק רציתי לשאול מתי את באה?" ניתקה טום "היא ניתקה" גוסטב " ח.. " טום "זה לא מצחיק" גוסטב "סליחה" והמשיך לצחקק בשקט ---ערב--- טום שלח לאנה הודעה "אנה אני מקווה שאת קוראת את זה! אני לא מבין למה את לא רוצה לבוא לבקר אותי.! מה את שונאת אותי? אם פגעתי בך אני מצטער בבקשה תשלחי לי הודעה אם פגעתי בך שלך טומי" אנה שלחה לטום "טומי יפה שלי אני מתגעגעת אליך מלא.. אני מצטערת שלא באתי לבקר אותך מחר אני יבוא לבקר אותך מבטיחה אה.. ורק רציתי להגיד לך.. שלא ניפגעתי ממך.. פשוט אבא שלי חושב שאני עוד ילדה קטנה ברחתי מהבית בכדאי להיות ביום ההולדת שלך לא רציתי שמישהיא תיקח אותך ממני תתקשר אלי עוד עכשיו באהבה אנה" השיחה טום "אנה?" אנה "מדברת" טום "הכול בסדר?" אנה "כן ומה איתך" טום "סתם בבית החולים ביל אמור להגיע עוד זמן מה" אנה "טום.." טום "מה?" אנה "אני חייבת לספר לך משהוא " טום "דברי.." אנה "אני ... בת 15" טום "אני יודע אבא שלך סיפר לי" אנה "אבא שלי?! וואי הוא עשה לך משהוא?" טום " לא הוא סתם איים אליי וברחתי משם.." ניתקה.. ביל ניכנס לחדר ושאל "משהוא קרה?" "לא סתם דיברתי אם אנה" "מה היא ניתקה?" "כן.." "אז תתקשר אליה" "טוב .. אבל אתה יכול צאת שניה..." "אוקי אין בעיה להביא לך משהוא?" "אמ.. שוקו" "טוב.." "תודה" טום התקשר לאנה ובטעות אנה לחצה על 'ענה' וטום שמע .. "אתה מעצבן אותי .. אני כבר ילדה גדולה!" "מה את בורחת מהבית" "דיי אבא ... אל תגיד לי מה לעשות" "את ממש חצופה את יכולה לארוז וללכת מפה" ושמעו את אנה בוכה.. טום ניתק...

vika23

New member
זה כל כך יפה תמשיכי!...

זהו די איזה פנפינקים (אין לי שמץ איך כותבים את זה :) ) זהו די אני לא יכולה תמשיכו זה כל כך יש קראתי את ה-כ-ל אא דרך אגב אני חדשה פה ... זהו מי כתב את הסיפור אם הלילי הזונה הזאתי חח אז שתששיך אותו מהר אני אל יכולה לחקות עוד!! גם כל השאר פשות הפנפיק (עוד פעם) הזה ממש עצוב .. וביל מיסכן שם... אז להמשיך כולם כולם כולם...!! ואיך לעזזל אתם כותבות כל כך יפה!!... חח טוב אני מחקה להמשך של משהו לא משנה מה אבל תמשיכו חח..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo9.gifוואי ממש תודה

השתלבות מהירה..
ואת הפנפינקים אני מתחילה ממשהוא שקרה כמו יום ההולדת של התאומים המושלצים והשאר זורם.. וגם לקחתי ת'פרק האחרון מידיד שלי הוא רשם משהוא אחר.. ולקחתי את אותו הרעיון.. ככה זה.. אצלי.. תנסי.. יש 5478453453 דרכים כדי לכתוב פנפינקים דרך אגב. אני אגנסה 13 וחצי ח'. קרית גת

למעלה