../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gifפרק 3 ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif
ביל ירד במעלית לרץ למכונית גוסטב וגם גיאורג עלו כבר וטום אמר לאנה "את באה?" חייך אנה והם החלו ללכת לכיוון המכונית הנהג עצר את אנה ולא הרשה לה לעלות. "מה ! מה זה השטויות האלה!" צעק טום "אסור לי לעלות מעריצות וחברים , הוראה מהמנהל" אמר הנהג טום התעצבן ואמר "אז ככה אני הולך ברגל אני לא עוזב את אנה לבד" אנה הסתכלה והבינה שהיא מקור הבעיה ואמרה "טום עזוב אני לא רוצה להפריע לך ולהרוס לך ת'יום הולדת" ודמעות זלגו מעיניה של אנה טום חיבק אותה ואמר "את לא אשמה" חיוך קטן עלה על פניה של אנה. טום התקשר למנהל וביקש שיכניסו את אנה למכונית המנהל אישר. באוטו ישבו הנהג ביל אנה טום גוסטב וגיאורג כול הדרך גיאורג וגוסטב שרו שירי יום הולדת. הם הגיעו לבר הקרח, היה 5 מעלות מיתחת לאפס , המכונית נסעה "שיט" צעק גיאורג "מה קרה ?" שאל גוסטב שניבהל "הפלפון שלי נשאר במכונית" אמר גיאורג והיה לחוץ. "כך תפלפון שלי" אמר טום "תודה" אמר גיאורג ומיד התקשר השיחה גיאורג "שלום" נהג "שלום במה אני יוכל לעזור?" גיאורג "אני גיאורג ושכחתי ת'פלפון שלי במכונית שלך" נהג "אין פו שום פלפון" והכניס לכיסו גיאורג "אתה בטוח?" נהג "כן" גיאורג "טוב תודה בכול מיקרה! להתראות" טום " נו זה אצלו?" גיאורג "לא כניראה במלון" התחילה המוסיקה חבריו של טום וביל ומשפחתם הגיעה מוסיקה , אלכוהול חינם, בנות , סנוקר, המקום היה ממש אחלה ביל חיפש את שירלי בין האנשים , וכשמצא אותה אמר "שירלי יש לי שאלה ממש חשובה שלאול אותך" "רגע גם לי יש משהוא להגיד לך" עצרה שירלי את דבריו של ביל "ניראה לי אנחנו מרגישי אותו תחושה" "כן אתה צודק" "אה.. ניראה לי ש.. ש.. ש.. אנ אני אוהב אותך" אמר ביל דמעות עלו מעיניה של שירלי, ביל חיבק אותה "סליחה אבל אני לא מרישה ככה כלפיך" ורצה לשירותים חברותיה התקרבו לביל ושאלו "מה עשיתה לה כבר?, "שום דבר פשוט אמרתי לה שאני אוהב אותה, והיר רצה לשירותים" הבנות הסתכלו אחת על השניה ואמרו "תקשיב אתמול ידיד טוב שלה אמר לה שהוא אוהב אותה , וכשהיא אמרה לו כן אז הוא רץ בכול העיר והוא לא ראה שמכונית מתקרבת אליו ודרסה אותו, הוא... הוא.. ניפטר" "אוי לא ! " "והיא מפחדת אם היא תגיד למישהוא כן אז יקרה לו משהוא" ביל הבין שקשה לשירלי וביקש מחברותיה שיקראו לה לאחר מיספר דקות שירלי יצאה מהשירותים רגועה יותר ביל חיבק אותה ואמר "אני לא התכוונתי שזה יקרה" "זה לא אשמתך זאת אשמתי" "לא זה לא . זה בגלל הידיד שלך" שירלי הסתתכלה על ביל לקחה נשימה עמוקה ואמרה "אם אני יהיה חברה שלך גם לך יקרה משהוא" "לא יקרה לי כלום. אז מה התשובה שלך?" "א.. אני לא יודעת אבל אני מרגישה גם שאני אוהבת אותך " ביל חייך ונתן לשירלי נשיקה שירלי חייכה ואמרה "אתה בא לרקוד?" חייך ביל והלך איתה המוסיקה החזקה הפריעה לאנה והיא יצאה קצט החוצה לעשן טום חיפש את אנה ואמרו לן שהיא יצאה החוצה "שירלי שירלי איפה את?" צעק טום "אני פה מאחור!" אמרה שירלי טום רץ וראה את אנה מעשנת לה "כמה עישנת כבר?" "4" "את משוגעת !" "משוגעת אימא שלך ואתה לא תגיד לי לעשן או לא" "איך שבה לך זה על אחריותך" "רוצה ?" שאלה אנה "תביא לא יזיק לי אחד" שירלי נתנה לטום ושניהם עישנו ת'סיגריה וחזרו למסיבה גוסטב וגיאורג השתכרו מעט והלכו לשחק סנוקר , כול המסיבה הם היו שותים ומשחקים המוסיקה הייתה שקטה ביל ושירלי רוקדים מחובקים ומתנשקים טום ואנה מחובקים גוסטב וגיאורג ביחד כי הם שתויים המסיבה נימשכה עד 5 וחצי בבוקר גוסטב נירדם על הכורסה גיאורג שיחק בסנוקר טום ואנה רקדו ושתו מעט שירלי וביל המששיכו להתנשק כול הערב כולם התחילו לצאת מהבר וחבורה של מעריצות רדפה אחרהם ביל גיאורג טו אנה ושירלי ניכנסו למכונית אבל את גוסטב הם תפסו ומשכו בידו צעקה גדולה נישמעה "איה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ההמשך יבוא כשיתחשק לי מקבל הערות ומחמאות