הקרנה פרטית מ
אנשים

butbut

New member
../images/Emo126.gif:] עוד יותר טוב../images/Emo70.gif אגב...המאומץ שלך ממש

מעציב אותי. זה מראה את החיים והמוות בשני תמונות שונות. הדג לפני..והדג אחרי הרג-שחיטה-וכיווצ'וץ.. סושי. XDDD

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifיאיייי!@# עקרונית.. זה הקטע של המא

המאומץ הזה, הדג והסושי, לפני ואחרי כמו
כדי לי לשנות? [עוד הפעם]?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gif מישהי יכולה להעלות לי בקשה

את: Tenacious D - Baby. Tenacious D - The government totally sucks. ואם יש לכן, אז שירים של Cobra Starship לא משנה לי מה. אוה, וגם: Angels & Airwaves - Good day. מקווה שיש, זה יעזור מאוד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תנקס מיקוש, אז אולוויז

כן, את הראשון אני מכירה אבל לא הצלחתי להוריד אז עזרת
אין לך במקרה את השיר של טנשיוס..?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני שנים מנסה להוריד את השיר הזה

האימיול אומר לי שהקובץ פגום
אם יוריד לך תעלי פליזוש?
אוה ואם את רוצה אני אעלה לך את מה שיש לי של טנשיוס :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif טנשיוס ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני כבר לא צריכה את הנ"ל ><" איכשהו זה הוריד, תנקס אניווי לאב. הרוב זה מ-the pick of destiny כלומר, שירים מתוך הסרט. והנה כל השירים שיש לי שלהם: Beelzeboss (The final showdown) הקרב עם השטן
: http://www.sendspace.com/file/krtxu9 Classico כשהוא פוגש את קייל: http://www.sendspace.com/file/rj29u6 Dude (I totally miss you) כשנפרדות דרכיהם [השיר האהוב עליי שלהם]: http://www.sendspace.com/file/xg6dd3 Kickapoo השיר הראשון בסרט: http://www.sendspace.com/file/bqbwo3 POD בכתוביות: http://www.sendspace.com/file/zpcdeh The government totally sucks כשהם מופיעים בערב הפתוח: http://www.sendspace.com/file/wytt01 F*ck her gentley לא מהסרט, המילים קורעותת: http://www.sendspace.com/file/lqk48s Wonderboy גם לא מהסרט: http://www.sendspace.com/file/pt33we יש עוד איזה 3 שאני אעלה כבר מחר

אני מעלה לך את

השירים של פאראמור שביקשת, ראיתי את ההודעה קודם ועכשיו אני לא מוצאת אותה אז אני אשרשר לפה ><" אגב, רק עכשיו ראיתי את המקוויקנד שלך ואני חייבת להגיד- ריאןןןןן!!#$
הוא כזה חמוד! במיוחד בויוה לה באם, עם השיער הקצר הזה ומן זקן חמוד חחח וגם באם
יש לי את הסרט ג'קאס 2 XD חבורת מטורפים קפרות עליהם XDD זהו, הייתי חייבת לפרוק XD ואני מצטרפת לבקשה של מיקי- טנשיוס די
חהחה היה היום את טריביוט באמטיוי2 זה קורע
שיאללה ס'חפירה
~השירים בתהליך העלאה~

אוח יצאתי כזאת סתומה ../images/Emo122.gif

מצאתי את ההודעה, זו לא את בכלל שביקשה את השירים האלה ~כאפה~ ואין לי את השירים שביקשת, סורי
~כאפה~ ~כאפה~ ~כאפה~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDD שטויות! ../images/Emo24.gif

אני מעלה עכשיו את השירים של טנשיוס למיקי אז אם בכל תרצי... יש לך את ג'קאס 2?! =0 ראיתי את הראשון XDD ~מקנאה~ וגם ג'וני נוקסוויל
את מודעת לעובדה שריאן בן 30?!
אני הייתי בשוק כשגיליתי זאת. טריביוט חחחח אחד הקליפים הקורעים, את השיר פחות אהבתי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאימא איזה חתייייייך../images/Emo99.gif

~לא קשורה
~

Yu vi

New member
אומגד ראיתי את 2 ביום שבת!../images/Emo85.gif

קורעעעעעעעעעעעעעעעע XD ~טחח לא קשורה~

חחחח ../images/Emo9.gif

ראיתי שהעלית, תודה! D;
כןכן, יש לי אותו ^^ ראיתי גם את הראשון, ואני לא יכולה לחכות שייצא הסרט השלישיייי *___* ג'וני נוקסוויל
תמיד מתתי עליו ועל באם, עכשיו גם על ראיין חחחח אני לא יכולה לעמוד בזה
והוא בן 30?!? בהחלט שוק
טנשיוס קורעים XD קפראל ג'ק בלאק
XD

talosh1234

New member
../images/Emo124.gifשאלון להעברת השיעמום../images/Emo124.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחסר למי שלא קורא../images/Emo123.gif XDDD אני גם אשים

2 תמונות שלי אח"כ... שאני שמחה שיצאו לי טוב XDDDDDD ויש לי בדיקה למי שקרא
מוקעקעקעקעקקעקע מותר לכן לומר שאני לא רזה
כי זה נכון...
שם: מיכל, מיקי
תאריך לידה: 9.8.90
מקום מגורים: קרית ביאליק
שיר אהוב:יש ממש הרבה של כל מיני להקות אז אני ממש לא יכולה לבחור אחד ויחידי....אין כזה דבר.
סרט אהוב:אמ טיטאניק,בחזרה לעתיד,היום שאחרי מחר,כל מיני סרטי אימה,פורסט גאמפ
תוכנית טלוויזיה אהובה:שנות ה-70, סקארבס, מגרש ביתי, סקינס וכל התוכניות קומדיה למינהם
זמר אהוב: ני-יו ג'סי מקרטני, דני ג'ונס[
]
זמרת אהובה:הילארי דאף,ריאהנה,כריסטינה אגילרה,אבריל לווין
יום אהוב בשבוע: שישי כי הוא קצר
דיסק אהוב:השניים שיש לי, אחד של גרין דיי-דוקי ואחד של באסטד , וכמובן כל האלה של מקפליי שאיןלי אותם חח
תאריך אהוב:תאריך היומולדת שלי XDD
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
- על חברה שאבדהלי [רציתי להבהיר XDD]
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? למישהו מסויים... לא
האם אי פעם שיקרת?
ברור
יש\אין חבר:
גובה: 1.62
מידת נעלים: 40
פריסינג: באף
קעקועים: יום אחד..
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: אמ המוות של סבתא שלי שקרה לא מזמן, ואממ כל מיני דברים קטנים
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אמממממ חחח אוליביה!! XDDDDDD סתם אממ הילארי דאף.. או אבריל
האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה
המקום האחרון שהייתי בו: ביצפר
הסטיה שלי היא: לא בטוחה מה זה אומר? XDD
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- האמפי שלי!! והפלא! כי יש בו יותר שירים משבאמפי חחחח
תכונה טובה שלי: אממ אני..מצחיקה? אממ נחמדה..אני פשוט אוהבת להנות וזה..חייכנית
תכונה רעה שלי: עקשנית כמו לא יודעת מה
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
תכלס, מי לא? אבל זה היה כשהייתי קטנה..
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות? אני חושבת XDD
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים? |לט|
מה צבע החדר שלך? לבן XD
באיזה בושם אתה משתמש? אממ איזה אחד, לא זוכרת
אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת חחחח
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אממ בצבא? אפילו אחרי, לא צריך למהר.. פשוט לחכות לאחד הנכון
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? אממ בקיץ חח בווליום כנרת
חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום
עישנת? לפני כמה חודשים
שתית משקה אלכוהולי? אפעם
השתכרת? אפעם
שכבת עם מישהו/י?אפעם
היית במועדון? לפני חודש
לבשת חצאית? לפני מלא זמן
קנית בגד? לא זוכרת
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ---