../images/Emo79.gifעונה
שם:זיו תאריך לידה:14.4 מקום מגורים:איזור חיפה
שיר אהוב:הוהו יש המון. סרט אהוב:הרבה מאוד. תוכנית טלוויזיה אהובה:-- זמר אהוב:הם רבים מידי. זמרת אהובה:לאדעת חח יום אהוב בשבוע:חמישי. לא, בעצם יש גאוגרפיה. ראשון. לא, בעצם חמישי. דיסק אהוב:אהה כלמיני ^^ תאריך אהוב:14 לאפריל האם אי פעם עישנת?כע. האם אי פעם שתית אלכוהול?כע. האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כע האם אי פעם נשבר לך הלב?כע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כע האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן. שמת כאילו. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא שזכור לי
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?בטח. האם אי פעם שיקרת?יותר מידי. >< יש\אין חבר:לא
גובה:גמדה.
מידת נעלים:37-38 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?חחח כל הזמן.
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא ממש הדבר שהכי קשה לך איתו:המורה שלעיייייייי אהההה אני שונאת אותהההההה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אפשר רק אחד ?
האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ידיד המקום האחרון שהייתי בו:הסלון חח הסטיה שלי היא:דנייייי
ומיץ מנגו
יאמיי. אומג אני עושה לעצמי חשק. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-משפחה? תכונה טובה שלי:אממ תכונה רעה שלי:אהה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אעאה
האם צחקת על מישהו בעל מום?אהה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחחחחחחחחחחחחחחח כע. הקרצייה הזאת. -.- עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אממ לא יודעת. אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. חח *בצרפת, במסעדה יוונית* אמא: "עוד מעט אולי גם ישברו פה צלחות וכאלה" אני: "אנחנו נוכל גם?" אמא: "נראה לי שכן" *למלצר אחד מחליק המגש* *אני מתחילה להעיף ת'צלחות* *כולם מסתכלים* אומגגגג זה היה כלכך מביךךך
הפרת הבטחה שהבטחת? כע השתכרת עד אבדן חושים? חח בערך מה צבע החדר שלך? סגלגל בהירבהיר באיזה בושם אתה משתמש? HUGO אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי איזה. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ירדתי על ילד מסכן מהכיתה שלי. אוף אני שונאת לעשות את זה
. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? טחח מאיפה צצה השאלה הזה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?שנה שעברה
חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה? מישהו/י חיבק/ה אותך? מין הסתם שאתה מחבק מישהו הוא גם מחבק אותך לא ?
|חפירותחפירות| עישנת?לפנ י חצי שנה בערך חח שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר השתכרת?בסילבסטר. שכבת עם מישהו/י?המהמ. היית במועדון? לאזוכרת. אבל אני יהיה ביומשישי. לבשת חצאית? שנה שעברה
קנית בגד? יומשישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שעה לאחשלי הקטן חח הקדישו לך שיר?בבת מצווה ניראלי
שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך?אמא. יואוו איזה קרצייה. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לאבאליי ללכת היווום. מה היה הדבר הראשון ששמעת? "זיוווו קומי" מה היה השיר הראשון ששמעת? הצילצול של הפלאפון שלי. מה אכלת? לאזוכרת
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה אני אלבש איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית:הוהוו אתם יכולים לנחש
את חושבת שאת יפה? לא ממש. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמיםחח את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? תלוי בזבזנית או חסכנית? גםוגם בנאדם ש: שונא/ת: המורההה שלייייייייייייייי.
אוהב/ת:המון. מתגעגע/ת אליו:סבתאשלי. חסר לך:סבתאשלי עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: אני חח הכי מוזר:חברה שלי
הכי כיף לדבר איתו: חברה אחרת שלי חח יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה. איזה צלצול יש לך? צלצול של איזה שיר ממכר שלא יוצא לי מהראש
הקול הכי יפה ששמעת? אהה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קיטי כזה חמדמד את רוצה להיות זמרת? אולי. אם הייתי יודעת לשיר. את רוצה להיות שחקנית? הלוואי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כע אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי. רב הזמן כן. איפה את רוצה פירסינג? בנתיים בשומקום אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שופינג עם חברות. בחו"ל.
פורום אהוב:בנתיים אני רק בזה. באיזה פורומים את כותבת:מקפליי. יש לך חברים בפורומים? רק מקומונות מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון [?] את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? -- מה הסרט האחרון שראית? 27 שמלות מה התוכנית האחרונה שראית? לאזוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? של גרין דיי מה החלום שלך?אההה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?חחח כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית?כן הוהו זה היה ארוך. ובטח אפחד לא קרא
שם:זיו תאריך לידה:14.4 מקום מגורים:איזור חיפה