הקרנה פרטית מ
אנשים

ZivMusic

New member
../images/Emo79.gifעונה

שם:זיו תאריך לידה:14.4 מקום מגורים:איזור חיפה
שיר אהוב:הוהו יש המון. סרט אהוב:הרבה מאוד. תוכנית טלוויזיה אהובה:-- זמר אהוב:הם רבים מידי. זמרת אהובה:לאדעת חח יום אהוב בשבוע:חמישי. לא, בעצם יש גאוגרפיה. ראשון. לא, בעצם חמישי. דיסק אהוב:אהה כלמיני ^^ תאריך אהוב:14 לאפריל האם אי פעם עישנת?כע. האם אי פעם שתית אלכוהול?כע. האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כע האם אי פעם נשבר לך הלב?כע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כע האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן. שמת כאילו. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא שזכור לי
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?בטח. האם אי פעם שיקרת?יותר מידי. >< יש\אין חבר:לא
גובה:גמדה.
מידת נעלים:37-38 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?חחח כל הזמן.
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא ממש הדבר שהכי קשה לך איתו:המורה שלעיייייייי אהההה אני שונאת אותהההההה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אפשר רק אחד ?
האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ידיד המקום האחרון שהייתי בו:הסלון חח הסטיה שלי היא:דנייייי
ומיץ מנגו
יאמיי. אומג אני עושה לעצמי חשק. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-משפחה? תכונה טובה שלי:אממ תכונה רעה שלי:אהה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אעאה
האם צחקת על מישהו בעל מום?אהה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחחחחחחחחחחחחחחח כע. הקרצייה הזאת. -.- עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אממ לא יודעת. אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. חח *בצרפת, במסעדה יוונית* אמא: "עוד מעט אולי גם ישברו פה צלחות וכאלה" אני: "אנחנו נוכל גם?" אמא: "נראה לי שכן" *למלצר אחד מחליק המגש* *אני מתחילה להעיף ת'צלחות* *כולם מסתכלים* אומגגגג זה היה כלכך מביךךך
הפרת הבטחה שהבטחת? כע השתכרת עד אבדן חושים? חח בערך מה צבע החדר שלך? סגלגל בהירבהיר באיזה בושם אתה משתמש? HUGO אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי איזה. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ירדתי על ילד מסכן מהכיתה שלי. אוף אני שונאת לעשות את זה
. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? טחח מאיפה צצה השאלה הזה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?שנה שעברה
חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה? מישהו/י חיבק/ה אותך? מין הסתם שאתה מחבק מישהו הוא גם מחבק אותך לא ?
|חפירותחפירות| עישנת?לפנ י חצי שנה בערך חח שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר השתכרת?בסילבסטר. שכבת עם מישהו/י?המהמ. היית במועדון? לאזוכרת. אבל אני יהיה ביומשישי. לבשת חצאית? שנה שעברה
קנית בגד? יומשישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שעה לאחשלי הקטן חח הקדישו לך שיר?בבת מצווה ניראלי
שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך?אמא. יואוו איזה קרצייה. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לאבאליי ללכת היווום. מה היה הדבר הראשון ששמעת? "זיוווו קומי" מה היה השיר הראשון ששמעת? הצילצול של הפלאפון שלי. מה אכלת? לאזוכרת
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה אני אלבש איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית:הוהוו אתם יכולים לנחש
את חושבת שאת יפה? לא ממש. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמיםחח את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? תלוי בזבזנית או חסכנית? גםוגם בנאדם ש: שונא/ת: המורההה שלייייייייייייייי.
אוהב/ת:המון. מתגעגע/ת אליו:סבתאשלי. חסר לך:סבתאשלי עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: אני חח הכי מוזר:חברה שלי
הכי כיף לדבר איתו: חברה אחרת שלי חח יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה. איזה צלצול יש לך? צלצול של איזה שיר ממכר שלא יוצא לי מהראש
הקול הכי יפה ששמעת? אהה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קיטי כזה חמדמד את רוצה להיות זמרת? אולי. אם הייתי יודעת לשיר. את רוצה להיות שחקנית? הלוואי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כע אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי. רב הזמן כן. איפה את רוצה פירסינג? בנתיים בשומקום אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שופינג עם חברות. בחו"ל.
פורום אהוב:בנתיים אני רק בזה. באיזה פורומים את כותבת:מקפליי. יש לך חברים בפורומים? רק מקומונות מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון [?] את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? -- מה הסרט האחרון שראית? 27 שמלות מה התוכנית האחרונה שראית? לאזוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? של גרין דיי מה החלום שלך?אההה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?חחח כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית?כן הוהו זה היה ארוך. ובטח אפחד לא קרא

MelMcFly

New member
שלי ../images/Emo9.gif

שם: מלאני תאריך לידה: 7/8/94 מקום מגורים: בת ים שיר אהוב: יש כ"כ הרבה אבל בעיקרון את כל השירים של מק
סרט אהוב: מוצאים את נמו ,קרוסרודס,טיטאניק,JML, יום בניו יורק ולא מגלות לאף אחד האא וגם תזיזו ת'רגליים תוכנית טלוויזיה אהובה: טלנובלה בע"מ, הישרדות,אמריקן איידול,האי,הקניון וארתור..ואיך יכולתי לשכוח את רעש
זמר אהוב: שיין וורד ושלומי בראל זמרת אהובה: שירי מיימון,אבריל,בריטני וכריסטינה אגילרה יום אהוב בשבוע:הכל חוץ משלישי-רביעי-חמישי דיסק אהוב: הכל של מק והחדש של שיין וורד תאריך אהוב: היומולדת שלי.. האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? אולי בערך.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא שזכור לי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, הרבה האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא ניראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? וודאי D: האם אי פעם שיקרת? ברור שלא ! XDD יש\אין חבר: אין גובה: 1:55 ? מידת נעלים:37 פריסינג: רק באוזניים קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? אכן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? רק בהארי ועפר שכטר .. הא וגם יאיר שכטר טוב נו בהרבה XDD הדבר שהכי קשה לך איתו: שהמשפחה שלי גרה רחוק ממני
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? יש הרבה ניראה לי האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מורןן :p המקום האחרון שהייתי בו: בבצפר .. הסטיה שלי היא: לשמוע באייפוד שלי טומי ,מק , עפר ויאיר שכטר.. ולטלנובלות XD הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הרבה דברים תכונה טובה שלי: מצחיקה ? תכונה רעה שלי: חסרת סבלנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן אבל רק כי ביקשו האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא XDD האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן XDD מגיע לה :p עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי .. תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? מקדונלס אתה שומר כשרות? לרוב שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? חח כן :\ השתכרת עד אבדן חושים? חחחחחחח ברור מה צבע החדר שלך? לבן משעצם כמו התחת באיזה בושם אתה משתמש? אסקדה,פנטזי וג'סט מי אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן לפעמים. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת אני ילדה מרושעת><" באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18-19 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא דעתת חיבקת מישהו/י? לפני 5 דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? ^ השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? חח נו מה ? היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? לא זוכרת XDD קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? חח אל יודעת שיפרו לך את המצברוח? מאיפה אני זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 7:10 מה/מי העיר אותך? שאמא הדליקה את האור .. אני קמה מכל שטות מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד כמה דקות XDD מה היה הדבר הראשון ששמעת? טלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? שיר דיכאון של חברה שלי בעע
מה אכלת? לחמניה עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שהדיחו את גיא מהישרדות ואת קולטון מאמריקן איידול
איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: ישש הרבה.. מק,עפר שכטר ויאיר שכטר יהרשימה עוד ארוכה >< את חושבת שאת יפה? לא ניראה לי את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? חחח מדי פעם את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? שניהם בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: בת דודה חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו: כל מיני הכי מצחיק: שמישו נופל
חח ותכניות מבדרות .. הכי דפוק: יש כ"כ הרבה הכי מוזר: ^ הכי כיף לדבר איתו: יש הרבה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? סתם אחד כי הפלאפון המפגר לא מוריד לי שירים =[ הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הארי
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג?לא יודעת יש כל מיני.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה להופע של מק
תורמת לאנשים וקונה כל מיני דברים .. פורום אהוב: זה כמובן
באיזה פורומים את כותבת: זה ושל שלומי בראל אבל לא של תפוז. יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? אתהשאלון ! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? walk in the sun מה הסרט האחרון שראית? תזיזו ת'רגליים מה התוכנית האחרונה שראית? רעש מה הדיסק האחרון ששמעת? מושן מה החלום שלך? לראות את מק ועפר שכטר :] ויש עוד הרבה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן XDD בנית טירה מחול? כן
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית?לא

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifייאיייי כתבת אותי../images/Emo6.gif^^

וקראתי הכל(:) ואניייייייייי מתהההההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ועפר שכטר בהחלט.................................
מהמם

MelMcFly

New member
ייייאאיי ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

אנייי מתהההההההההה עליייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
כפרה על עפרר
מאוהב|

גילולית

New member
../images/Emo205.gifשאלוניק../images/Emo9.gif

שם:גילי תאריך לידה:14.7.93(כמעט כתבתי 200
) מקום מגורים:תל אביב שיר אהוב:משתנה סרט אהוב:חמישה בלשים לקינוח, מפתח הלב, עיר של מלאכים,ידידות אחרת,שמי אוקטובר תוכנית טלוויזיה אהובה:יש מלא..חברים, סיינפלד,דרייק וג'וש, זאק וקודי, בועות, כל התוכניות בביק שבאתמ מצחיקות זמר אהוב:דני זמרת אהובה:דני
סתם קרי אנדרווד יום אהוב בשבוע:אממ...שישי? דיסק אהוב:GH,קרי אנדרווד(הראשון) תאריך אהוב: 12.3.45 האם אי פעם עישנת?פסיבי
אני שונאת שמעשנים עלייייייייי האם אי פעם שתית אלכוהול?כן אבל טעימה לא כזה..כזה.. האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?ונדליזם בבצפר? האם אי פעם נשבר לך הלב?כן,אבל לא מחבר. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?לא
האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:אם היה, לא גבוה מידי אני 1.50 מידת נעלים:? פריסינג:אם בא לו קעקועים:כנ"ל ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:לוידעת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אוליביה
האדם האחרון שהתקשר אלי-דריה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי המקום האחרון שהייתי בו:בית הסטיה שלי היא:?יש יותר מידי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-החייםב שלי(מתחכמת..) תכונה טובה שלי:אמממממ... תכונה רעה שלי:המון..ביישנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לאלאלאלא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אנדים שסובבים אותי אכלת משהו לא כשר? נקניק ואח"כ גבינה? אתה שומר כשרות? כן כי אני צימחונית שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? איי גס השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן עם דברים מקושקשים על הקירות באיזה בושם אתה משתמש? הורוד של בריטני, ואייט של אברקרומבי אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי איזה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? עדיתי דברים מגעילים לחברה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמכונים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?בגלגול הקודם, כנראה
חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי? אממ כשסבא שדלי הכריח אותי לטעום בירה(הוא לא כמו שהוא נשמע..) השתכרת?אף פעם(איזה רקובה אני) שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון? בתקופת הבת מצוות לבשת חצאית? כנ"ל בערך קנית בגד? היום, תחפושת
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אממ לחברות והורים וזה..אממ לוידעת מי הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח? היום
היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך?ההורים מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה עם בופור?XDD מה היה הדבר הראשון ששמעת? גיעליייייי תתעוררי מה היה השיר הראשון ששמעת? השירים שפורשט ט שמע בשיעור(הוא יושב קרוב אז אני דשומעת) מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?תחפושת איזה כיתה את: ט'5 הבנאדם הכי יפה שראית:דנידנידני את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? תלוי מתי בזבזנית או חסכנית? תלוי במה בנאדם ש: שונא/ת: סנדי$%^&^%$#$%^& אוהב/ת:חברות, הורים מתגעגע/ת אליו:הגר חסר לך:הגר עושה לך טוב להיות איתו: חברות קרובות הכי מצחיק: חברות קרובות הכי דפוק: אורס הכי מוזר:גורלנפיק(בלי פ פשוט לא רוצה שהוא יחפש בגוגל ויראה:S) הכי כיף לדבר איתו:דריה יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא איזה צלצול יש לך? FN הקול הכי יפה ששמעת? דןדן ונויהXDDגם ויקי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דני את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? באף אבל הוא גדול מידי ובבטן אבל היא שמנה מידיXDD אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משקיעה אותו ומגדילה את הסכום*מושפעתמהשידוריםהחוזריםשלמסודריםבביפ* פורום אהוב:מקפלי באיזה פורומים את כותבת:מקפליי יש לך חברים בפורומים? דנה מי האדם האחרון שדיברת איתו? בוט מה את עושה עכשיו? שאלון, ומדברת עם בוט את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? חדשות, ברקע מה הסרט האחרון שראית? בופור מה התוכנית האחרונה שראית? סיינפלד מה הדיסק האחרון ששמעת? GH מה החלום שלך?WORLD PEACE?*חשהמיסאמריקה*אממ לוידעת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא נראה לי היית בחקירה משטרתית?לאא

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gifעונהעונהעונה../images/Emo36.gif

שם: רוני/-ברוקולי [כבר התרגלתי
] תאריך לידה: 23.6.93 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב: TCFC בלייב נראלי.. סרט אהוב: mean girls? תוכנית טלוויזיה אהובה: הישרדות כלכך!!!!!!!!!!
וגם שנות השבעים
זמר אהוב: דני? XD זמרת אהובה: ><" יום אהוב בשבוע: שלישי? מחר D: דיסק אהוב: וונדרלנד
תאריך אהוב: 23.6 XDDDDD האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? בקטנה האם אי פעם לקחת סמים? לא XDDDDDDDDDDD מה אתם הבצפר שלי?! האם אי פעם עברת על החוק? נמנמ תלוי מה זה לעבור על החוק בשבילכם
האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? נראלי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כה האם אי פעם בכית על מישהו? ברור האם אי פעם בכית על מישהי? כן
[אהמסיוןאהמ] האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראלי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? לאאא
טחח. יש\אין חבר: לא גובה: 1.66 מידת נעלים: 38-39 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן, קיבלתי מכה בראש XDDDDDDDD ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא נראלי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אמא? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? דאגי נקרא?
הדבר שהכי קשה לך איתו: נמנמ. לחץ בבצפר? XD מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים? האדם האחרון שהתקשר אלי- ~מביאה תפלא~ אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין איסיקיו. XD במסנג'ר- סיון המקום האחרון שהייתי בו: החדר? הסטיה שלי היא: יש כל מיני
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אוכל.XD תכונה טובה שלי: כאפה שכיף לצחוק עליה
XDDDDDDDD תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהר <: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? יש מצב XDDDDDDDDD האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא
האם צחקת על מישהו בעל מום? כן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? נמנמ לא חושבת.. אבל אולי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא נראלי חהחה אכלת משהו לא כשר? יש מצב אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא
הפרת הבטחה שהבטחת? כה השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? קיר אחד בצהוב בננה, כל השאר לבן באיזה בושם אתה משתמש? DKNY דלישס אאל"ט אתה אוהב לענוד תכשיטים? בקטנה.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ירדתי על מישהו ממש חזק? XD באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים שזה הזמן הנכון, עם האדם הנכון
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
חיבקת מישהו/י? לא זוכרתתתתתתתתתתתתתתתתת מישהו/י חיבק/ה אותך? בטח מתישהו בבצפר עישנת? NEVER שתית משקה אלכוהולי? לא דעת השתכרת? NEVER שכבת עם מישהו/י? NEVER היית במועדון? פפפפפפפפפפפפפ' מלא זמן. שונאת את זה.
לבשת חצאית? בפורים שנה שעברה XD קנית בגד? נמנמ. לפני כמה ימים בגרנד XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? וואי. לוידעת. הקדישו לך שיר? נמנמ. |: מקפליי? ברוקולי?
שיפרו לך את המצברוח? תמונות של דאגי משפרות לי תמצברוח <: היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00? מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "לוידעת" מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא: "את רוצה תה או קפה?????????" ~צורחת~ מה היה השיר הראשון ששמעת? אעעאעאעא אנלא זוכרת. מה אכלת? היום? מכפת לכם?
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
איזה כיתה את: ט [9] הבנאדם הכי יפה שראית: דאגישי?
את חושבת שאת יפה? לא
את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמים חח את חושבת שאת עקשנית? כה.. קצת.. את אוהבת את עצמך? לא כלכך XD בזבזנית או חסכנית? בזבזנית ברמות חהחה בנאדם ש: שונא/ת:
למה שאני אגיד לכם?! אוהב/ת: הרבה
מתגעגע/ת אליו: כל הפורום הזה
חסר לך: >< עושה לך טוב להיות איתו: >< הכי מצחיק: סיון..? ויוביביישן? XD הכי דפוק: סיון
הכי מוזר: סיון
הכי כיף לדבר איתו: סיון
XDDDDDDDDD סתםסתם יש עוד מלא! יובי גם את <: יש לך פלאפון? אופקורס. אדווי הכוסון. למי אתה מתקשר הכי הרבה? קשה לדעת. איזה צלצול יש לך? מסאות' פארק XD וגם סנטה קלאוס איס כומינג טו טאון.. וגם לוליפופ הקול הכי יפה ששמעת? דניי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הכלב שלי <: את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? רק הישרדות <: אמרו לך פעם שאוהבים אותך? ~.~ כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא אמרתי חח איפה את רוצה פירסינג? נמנמ. צכה לחשוב על זה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
פורום אהוב: ברורוש ש1238!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 באיזה פורומים את כותבת: פה והישרדות.. יש לך חברים בפורומים? אכן כן D: מי האדם האחרון שדיברת איתו? סיוניישן מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? Before I Go- Useless ID מה את/ה שומע/ת? ^ מה הסרט האחרון שראית? ליטל מיס סאנשיין
איכס. מה התוכנית האחרונה שראית? נמנמנמנמנמנמ. מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים. שומעת סתם שירים D: מה החלום שלך? הופעה של מקפליי
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? יש מצב רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא |: שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא XXXDDDDDDDD בנית טירה מחול? כה אבל מעפנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? הא?! נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראלי היית בחקירה משטרתית? לא

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gifבאלי עוד אחת! <: ../images/Emo36.gif

קצת חשה אבל חפיף D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifממממממממממממכוערת:)

סתםסתםסתםסםת קפרא תמונה יפה
לב אותך י'זין <:

Yu vi

New member
טחח../images/Emo85.gif

יא פוסטמה, רק הלכתי להתקלח ואת בורחת?
סססס ~דאג'י בוינטירXDDDDDDD~ בלע תמונה יפה3> דבריתי כפרות

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDD

סורי ^^" לא יכולתי לראות תמחשב יותר!!!11 והגשתי לה את העבודה היום XDDDDDDDDDDD המורה כתבה לי את כל השמות [בצורה נורמלית], ומסתבר שפ' רושמים כמו ב', אבל עם שלוש נקודות
מי היה מאמין?!
<:

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo27.gifתיקונים+תגובות לפוני ממני../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

האם אי פעם בכית על מישהי? כן
[אהמסיוןאהמ]
אעאעאעאעאאעאע כפרעליייךךךךך
~הדדי~
ב24 שעות האחרונות בכית? כן, קיבלתי מכה בראש XDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סכאפהההההההה
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אמא?
למה אני לא מופתעת
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין איסיקיו. XD במסנג'ר- סיון
הנה אני שווובבבבב DDD:
תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהר <:
יאואהאה זה נכון!! אני לא אהיה מופתעת אם ישלה שורשים מרוקאים זאתי..!
תכונה טובה שלי: כאפה שכיף לצחוק עליה XDDDDDDDD
חיחיחיחיחיחיחיייייייי איך יובי מתעללת בך DD:
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? יש מצב XDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDD אהמאהמ~בר~אהמאהמ
האם צחקת על מישהו בעל מום? כן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
.
האם גנבת משהו במכולת? לא
הנה השיחה מהמסנ XD אינלי כוח לכתוב: אני- "עאלק לא גנבת מהמכולת!!!!" פוני- "לא גנבתי ממכולת!!!!!!!" אני- "דראגסטור ומכולת זה אותו דבררררררררר" פוני- "דרגסטור?! זה רק נועה!!!!!!!!!!" [נועה היא מיי בסט פרינד והיא היתה איתי ועם פוני ביסודי ותמיד גנבנו מהדרגסטור ואהמאהמ דודלי!! שזו חנות.... לכל מיני דברים XDDDD] אני- "לא נכון!!!!!!!!! את כככןןןןןן" פוני- "מה????????????" אני- "מ.... הדראגסטור הזה ליד הטוק טוקי..והקאנדי שופ!" [טוק טוקי זה סנדביץ' בר
] פוני- "אבל מה גנבתי משם?! O.O" אני- "והלוווו דודלי!......... לא דעת פסים וסוכריותת" פוני- "דודלי זה לא מכולת |חושני|" האהאהאאאא אתם רואים?!
היא מודה!
פוני- "טוב סתמי
" אני- "דודלי זה יותר מתקדם
" פוני- "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" אני- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח you know i'm riighhhttttt" פוני- "
." וזהו ככה זה נגמר ואני ממיכה לי בביקורת
באיזה בושם אתה משתמש? DKNY דלישס אאל"ט
וועה וועה רוני איזה פירוט..! חיחיחי גמלי יש את אותו בושם
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים שזה הזמן הנכון, עם האדם הנכון
נו מה ~באמת~ חשבת שאני יעה ביקורת בונה וישרה ואני לא אגיע לשאלה הזאת
אז הנה אני אתקן לך:
כשאני אראה אותו, והוא יסתכל עלי בחזרה ויחייך, בחדר באיזה מוטל זול ו/או בביתו הקט, עם דאגי
אה?!
איזה יאפהה DD:
איזה כיתה את: ט [9]
הכיתת מוגבליייםםםםםםם XDDDDDDDDDDDDDDD
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
תיקון
דאגי ללא בגדים
|{הדגש|את חושבת שאת קרצייה? לפעמים חח
רק לפעמים???!!! ללא סתם.
את חושבת שאת עקשנית? כה.. קצת..
רק קצת????!!!! הפעם לא סתם.
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית ברמות חהחה
אואההההה XDDDDDDD מצאתם את מי לשאול!
חיחי הנה זה מגיעעע
הכי מצחיק: סיון..? ויוביביישן? XD
מוקעקעקעעעע תאכלו חרא.
הכי דפוק: סיון
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני אקח את זה בתור מחמאה ^___^
הכי מוזר: סיון
תודהתודהתודהה *מדברת ברשמיות*
הכי כיף לדבר איתו: סיון
XDDDDDDDDD סתםסתם יש עוד מלא! יובי גם את <:
*קדה קידה* עאעאעאעאעאע תודו שחיכיתם לזה! XDDDD
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
את דאגי!!!! לאלא סתם XDDD היא תטוס ללונדון, תעשה קניות מטורפת ~אהמ*כולליםאתויקטוריהסיקרטס*אהמ~ ואאאזזזזזזזז... היא תלך לדאגיש
מי האדם האחרון שדיברת איתו? סיוניישן
אניניישן!! DDDD:
מה החלום שלך? הופעה של מקפליי
אואהההה אני לא אתחיל עם התוכניות שלנו ביום המיוחד הזה
טוב זה היה מהנה! פוני בטוחה שאני לא יכולה להגיב אבל.............................................
XDDDDDD אני רק מחכה לתגובתה
בייי ביצ'ס

למעלה