הקרנה פרטית מ
אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifעוד 2 תמונות זוועה תוצרת מיק מיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בנאדם ש:
שונא/ת: מישהי מהשכבה שנאי מכירה
אוהב/ת: המשפחה וחברים שלי
מתגעגע/ת אליו: סבתא
חסר לך: סבתא
עושה לך טוב להיות איתו: חברות
הכי מצחיק: חברה שלי טל, אין עליה בצחוקים XDDD
הכי דפוק: טל, סיוון,מאי
הכי מוזר: ג'ייק! XDDDDD
הכי כיף לדבר איתו: סיוון!! XDD וחברה שלי טולה
יש לך פלאפון?אהא
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמ חברות
איזה צלצול יש לך? DMX - Party Up שיר כזה היפ הופי מגניבבבבבבב
הקול הכי יפה ששמעת? דני ג'ונס דפו
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של האוטו החדש שלי- באדיבות אבא מזרחי
את רוצה להיות זמרת? היו היה פעם
את רוצה להיות שחקנית? אהא
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברור
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אמ כן XDD
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אמ כן
איפה את רוצה פירסינג? בטבור.. ובגבה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוזרת למשפחה שלי,תורמת..ואז משקיעה.. זה הדבר החכם וכמובן לוקחת חלק לקניות, כאילו דה!
פורום אהוב: זה ברור.. מקפליי
באיזה פורומים את כותבת: מלא
יש לך חברים בפורומים? אהא
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אממ סיוון
מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אהאא
מה את/ה שומע/ת? Cascada - What Hurts The Most התמכרתי!!
מה הסרט האחרון שראית? השתולים
מה התוכנית האחרונה שראית? השרדות ואח"כ ארץ נהדרת
מה הדיסק האחרון ששמעת? the strokes - is this it יש לי אותו חהחה
מה החלום שלך? להצליח בחיים
האם אי פעם...
הרגשת שאתה עומד למות? לא
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא
בנית טירה מחול? אהא
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחחחח לא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא
היית בחקירה משטרתית?לא!! מי שקרא את זה שירשר אליי
XDDDDDDDDDD נראה אתכן

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gifאניייייייייייאניאניאני XDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כתבת אותי 3 פעמים!!! וווההההההההההההההההההוווווווווווווווווווווווו

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gifחהחה קראתי!!!!!!

עכשיו לכי לקרוא את שלי
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוזרת למשפחה שלי,תורמת..ואז משקיעה.. זה הדבר החכם וכמובן לוקחת חלק לקניות, כאילו דה! XDDDDDDDDDDDDDDDDD קרעת אותי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Cascada! ../images/Emo6.gif חחח די איזה דמיון!

הכוכב נמצא כבר במאומץ שלי, אז רק שתדעי שקראתי הכל!
לא ציפיתי ממך שעישנת את נראית תמימה כזאת XDDD כוסיט!!
:]]]

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXDDD אני באמת לא נראית

ובגלל זה גם הרבה ילדים הופתעו XDDD אבל כןכן קורה לפעמים בפאנן שכזה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח את לא יודעת מה גיליתי היום!

יש לי מישהי בשכבה שגם קוראים לה מיכל וגם לה יש עגיל באף ואתן דומות ברמותתת! וזה בכלל מפחיד! אין לי שום קשר אליה אז אני לא יכולה להעלות תמונה שלה, אבל באמת רק היום שמתי לב לזה. בגלל זה תמיד היית נראית לי מוכרת.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXDDDDDD

מה קרה כולם פתאום שמים לב לאנשים שדומים לי XDDD וואי איזה מוזר זה- גם דומה לי גם השם אותו הדבר וגם פירסינג! מה הסיכויים >< XDD אם תמצאי תמונה שלה תעלי לפה או שכבר תשלחי לי איפשהו XD אנחנו חייבות לדבר כבר במסן XD אה ותגידי- מה הסימן הזה=> >< אומר? XDDDDD פעם אחת ולתמיד XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDD

איי נואו! מפתיע ברמות!
איך את לא יודעת מה זה - ><? נמ, איך להסביר ? כמו סמיילי כאפה כזה.. חחח הוא מכווץ עיניים כזה כמו פה >> XD מבטא: מבויש/מובך/לא מאמין כמה הוא כאפתי טחחח לגמרי! בהזדמנות הראשונה שיהיה לי קצת זמן לקיים שיחות נפש (=שיחות ברמת משכל של ילד בן 4), את תהיי הראשונה! הפגנת חיבה אניבדי?

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלגמריי../images/Emo24.gifim always here../images/Emo23.gif

לא מאמין כמה הוא כאפתי
אני אזכור זאת

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo18.gifל-א להגדיל את התמונה../images/Emo70.gif

XDDD אני מציעה, לא!! XDDD את השניות אני מרשה חחח

talosh1234

New member
אהה אממ.. ראשונהה חח :]

שם:טל ^^ תאריך לידה:14.7.94 מקום מגורים:חורר >< שיר אהוב:תמיד משתנה :) סרט אהוב:טניישס די- ד'ה פיק טוף דסטני
תוכנית טלוויזיה אהובה:ממממממ.... סקראבס
זמר אהוב:דניי
זמרת אהובה:אייין. יום אהוב בשבוע:שני, גם יש אנגלית *אהמחתיךיושבמאחוריאהמ* וגם 3 שעות עם המחנך
אהה וגם ספורטט DD: דיסק אהוב:דפנטליי וונדרלנד
תאריך אהוב:חח אמ.. לא יודעתת XD האם אי פעם עישנת?שחטה אחת שהייתי ממש קטנהה Xג דודה שלי נתנה לי לנסות
גועלל נפש X: האם אי פעם שתית אלכוהול?כןן
האם אי פעם לקחת סמים?לא X: האם אי פעם עברת על החוק?אוולי. האם אי פעם נשבר לך הלב?אממ.. לא יודעת אם לקרוא לזה נשבר הלב X: האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כל יום שאני מסדרת את החדר XD ואממ.. היו הרבה דברים אני חושבתת. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?מלאמלא פעמים ! האם אי פעם בכית על מישהו?כן, אני חושבת. האם אי פעם בכית על מישהי?חח אוליי XD האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אוליי =O האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא חושבת שאמרתי את זה למישהו X: האם אי פעם שיקרת?כן
יש\אין חבר:לא
גובה:158 !@#$ אני חייבת לגבוהה XD מידת נעלים:39-40 פריסינג:עושה הליקס בעזרת השם XD קעקועים:איין. ב24 שעות האחרונות בכית?לא חושבת ב24 שעות האחרונות צחקת?כןן :) ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כןןן :) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?חח כןן כמו תמידד
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?ממממ.. כן
עם ידיד שלי המעצבן הזה.. אבל השלמנו
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לאא חושבת :| בימים אלו אתה מאוהב?דלוקהה על מישו אבל לא מאוהבת X: הדבר שהכי קשה לך איתו:שאני שמנה ! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?דני ג'ונס
האדם האחרון שהתקשר אלי-ידיד שליי
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ידיד אחר שליי
המקום האחרון שהייתי בו:בבית.. אבלאבל במספרהה
הסתפרתיי יאיי ^^ - יצא מכוער X: הסטיה שלי היא:דברים ארוכיים.. אני מקווה שהבנתן
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-משפחהה :) תכונה טובה שלי:מצחיקהה (?!) XD תכונה רעה שלי:ביישנית :| לוקח לי זמן להפתח :[ האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כןן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לאא חושבת ! =O האם צחקת על מישהו בעל מום?לא נראליי. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןן !! זה היה טובב
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא שזכור לי. תרמת פעם לקבצן? מלא פעמים :) האם גנבת משהו במכולת? לא ! =O יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חח כןן XD הפרת הבטחה שהבטחת? אני חושבת. השתכרת עד אבדן חושים? חח לא מה צבע החדר שלך? שחור לבן
באיזה בושם אתה משתמש? דונה קארן או 212 סקסי
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לאא.. שרשרת מפרט שעכשיו בדיוק נקרעה
.. ועגילים קבועים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת.. עשיתי הרבה כאלכה אני חושבת :/ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? הגבולות שלי זה עד גיל 16 Xג אבל בתאכלס זה משתנה מאדם לאדם.. מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא התנשקתי
חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? חח גם היום
עישנת?לפני שניםםם שתית משקה אלכוהולי? לאא מזמן X: השתכרת?-- שכבת עם מישהו/י?חח אף פעם
היית במועדון? לא זוכרתת X: השנה מתי שהוא לבשת חצאית? לא לובשת חצאיות X: לא אוהבת קנית בגד? חחח היום אמא הכינה לי מכנס חדש ומושלם
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לידידים שלי :) הקדישו לך שיר?חחח וואי לפני חודש בערךך XD ידיד שלי הקדיש משו של עידן יניב "את יפה כ"כ יפה הכי יפה בעולם" למרות שאני לא אוהבת שירים כאלהה XD אבל לאנוראא :] שיפרו לך את המצברוח? היוםם היום: באיזו שעה התעוררת? 8:5 מה/מי העיר אותך?אבא X: מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מממ" בבוקר XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב טל מה היה השיר הראשון ששמעת? נאבר טוו לייט של טריי דאיי גרייס
מה אכלת? ממ.. לא אכלתי כלוםם.. אבל בצהריים אכלתיי אורז טעם כזה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הילד שאני דלוקה עליו XD איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית:אממממ...אחותי
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת אולי. את חושבת שאת קרצייה? לא חח את חושבת שאת עקשנית? כן.. כשצריך את אוהבת את עצמך? לא :| בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: עדיף שאני לא יגיד |: אוהב/ת:הרבהה
מתגעגע/ת אליו:ממ.. סבתא
חסר לך:סבתא
עושה לך טוב להיות איתו: אחותי
הכי מצחיק: ברר- ידיד שלי כפרהה עליוו
הכי דפוק: גם בר חח הכי מוזר:מממממ... שאול XD הכי כיף לדבר איתו: ברר
יש לך פלאפון?כןן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לבר נראלי XD איזה צלצול יש לך?משו באאאאאאאאנזונה Element Eighty - Broken Promises הקול הכי יפה ששמעת? של דני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מקפליי
את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אוליי :] אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן :] כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כשאני אגיד אני חושבת שאני אתכוון לזה :] איפה את רוצה פירסינג? הליקס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מזמינה חדר י ולדני ולקונדומים בשבילו XD פורום אהוב:מקפליי
באיזה פורומים את כותבת:מקפליי
אופנהה לפעמים.. ושמנות ויפות
סתם נחמד שם חח יש לך חברים בפורומים? כן
מי האדם האחרון שדיברת איתו? סיון הכוסית מה את עושה עכשיו? כותבת את זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא, לילה X: מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? של מקפליי חח מה החלום שלך?ל********** עם דני האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא נראלי XD בנית טירה מחול?כן
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נראלי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כןןXD סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא :]

היי../images/Emo70.gif שוהם זה לא חור D:

זה בועה, כןכן, בועית כזאת. אבל חור - נופ XD ואת יפה
מספיק להגיד שאת לא, את כן!

michalie XD

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: מיכל או מייקי איך שבא לכן תאריך לידה:5/4/94 מקום מגורים: יהוד
שיר אהוב: יותר מידי
סרט אהוב: הרבה תוכנית טלוויזיה אהובה: כרגע אין זמר אהוב: טום פלטצ'ר,דני ג'ונס
זמרת אהובה: ריאהנה יום אהוב בשבוע: שבת דיסק אהוב: אין לי תאריך אהוב: ממממ..... האם אי פעם עישנת? לא
האם אי פעם שתית אלכוהול? לא
האם אי פעם לקחת סמים?ברור מה אתן לא יודעות? האם אי פעם עברת על החוק? כן
האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא ניראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? אני תמיד מתכוונת לזה האם אי פעם שיקרת? יש בנאדם שלא
יש\אין חבר: אין גובה: לא יודעת אבל גמדה מידת נעלים: 39
פריסינג: נזם אבל אני רוצה גם בפופיק ואמא לא מסכימה
קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? אין 24 שעות שאני לא צוחקת ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תמיד ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן עם אמא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן עוד עגילים לאף בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: מממ....לימודים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? פיטר פן האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי שנינע האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא יודעת זה היה לפניי יומיים המקום האחרון שהייתי בו: קיוסק (קניתי אייס קפה
) הסטיה שלי היא: בדוגרי? יש לי מלאאאאאאאאאאאא הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המשפחה והחברים שלי תכונה טובה שלי:נאמנה תכונה רעה שלי: ביצ' כשצריך להיות. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כשהייתי יותר קטנה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. לסחוב שקיות זה נחשב? תרמת פעם לקבצן? לא
במקום לחסוך את הכסף שנותנים להם הם קונים בזה בירות ומשתכרים האם גנבת משהו במכולת? כן מקופלת
(כשהייתי קטנה) יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי והאהבה שתהיה לי (אם תהיה
) אכלת משהו לא כשר? חס וחסה אתה שומר כשרות? אהא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא השתכרתי ולא שתיתי אלכוהול! מה צבע החדר שלך? לבן =/ באיזה בושם אתה משתמש? ז'אן פול גוטייה אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק שאני יוצאת או משהו. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שרפתי את הפח של בצפר (שהייתי בכיה ד') באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שכל אחד מוכן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. הדגש|התנשקת? לא התנשקתי חיבקת מישהו/י? לפניי שעתיים מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לא מעשנת
שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתייי השתכרת?לא שתיתייייייייייייייייייייייי שכבת עם מישהו/י? אני עושה את זה כל10 דקות מה אתםלא יודעים?!?!?! היית במועדון? בבר מצווה של ילד מהשכבה (לפניי שנה) XDDDD לבשת חצאית? בפורים הקודם קנית בגד? מממ.... לפניי שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כל יום (לאמא שלי) הקדישו לך שיר? הלוואי שיפרו לך את המצברוח?לפניי מלא זמן היום: באיזו שעה התעוררת?ממ... 07:07 ס'מגניב מה/מי העיר אותך? השעון מעורר (אמא) מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? מממ....וואי שכחתי (אני כל בוקר מדליקה את הטלווזיה על ערוצי המוסיקה) מה אכלת? כריך עם שוקולד
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? האם יהיה מקפליי בהיטס או שאני אלך לי בלי לראות אותם. איזה כיתה את: ח'
הבנאדם הכי יפה שראית: דני
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? אין בנאדם שלא צבוע. (וכן) את חושבת שאת קנאית? טיפה את חושבת שאת קרצייה? יש קטעים ויש קטעים. את חושבת שאת עקשנית? אני לא חושבת אני בטוחה. את אוהבת את עצמך? את היופי לא, את האופי לפעמים. בזבזנית או חסכנית? לרוב אני בזבזנית אבל אם אני צריכה לחסוך למשהו אז אני חוסכת(אבל לרוב זה מבזבזת
) בנאדם ש: שונא/ת: מממ...אין אנשים שאני שונאת אני פשוט לא אוהבת. אוהב/ת:המשפחה שלי והחברים שלי.ומקפליי ומכר. מתגעגע/ת אליו: סבתא
חסר לך: סבתא
עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי אם לא היה לי טוב איתן אז לא הייתי חברה שלהן. ומשפחה הכי מצחיק: אני זאת לא חוכמה אני צוחקת מכל דבר הכי דפוק: אממ...אממ...אמ... לא יודעת הכי מוזר: ילד מהכיתה שלי הכי כיף לדבר איתו: אמא וחברות. יש לך פלאפון? אהא למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי איזה צלצול יש לך? Dead של מיי כמיקל רומנס הקול הכי יפה ששמעת? לא ידוע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מקפליי את רוצה להיות זמרת? אם אני אשיר יתפוצץ כדור הארץ את רוצה להיות שחקנית? אהא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אני אחשוב על זה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא הייתה כבר השאלה הזאת?! וכן איפה את רוצה פירסינג? בפופיק ובלשון
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לחו"ל, תורמת לאנשים שאין להם.

michalie XD

New member
ההמשך ><"

פורום אהוב: מקפליי באיזה פורומים את כותבת: מקפליי ופעם ב-10000000000000 שנה במכר יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? רייבן מה את עושה עכשיו? תנחשו.... (שומעת שירים ועונה על השאלון ססססס''') את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אהא מה את/ה שומע/ת? Too Close For Comfort של איזה להקה מעפנה נוו איך קוראים להה!!! אהה כן... מקפליי מה הסרט האחרון שראית? ניראה לי כולם אוהבים את מרי מה התוכנית האחרונה שראית? לא רואה תוכניות! מה הדיסק האחרון ששמעת?לא זוכרת מה החלום שלך? אם אני אספר הוא לא יתגשם! האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן אבל לא קשור לא שלא היה לי אומץ פשט חשבתי על איך שהמשפחה שלי תגיב אז החלתי לעזוב את זה. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אהא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? XDDD כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממ....................................... היית בחקירה משטרתית? לא

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifשלי לי ../images/Emo9.gif *חלק א'*

אופפפ.. אני עדיין לא יודעת מה לעשות בקשר למאומץ שלי ><"
שם: אלמוג או רייבן לכל האקזוטיות
תאריך לידה: 30.1.92
מקום מגורים: הוד השרון
שיר אהוב: IBOK
סרט אהוב: לילה במוזיאון
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים[
]
זמר אהוב: [זמר ולא מתוך להקה] מיקה
זמרת אהובה: נטשה בדינגפילד
יום אהוב בשבוע: שבת
דיסק אהוב: מנמנ.. לא יודעת
תאריך אהוב: 30.1 14.2 [אומנם זה יום אהבה אבל תמיד הייתה לי חיבה לתאריך הזה]
האם אי פעם עישנת? גאדמאט לא
האם אי פעם שתית אלכוהול? לא
האם אי פעם לקחת סמים? גאדגאדמאטדמאט לאלא
האם אי פעם עברת על החוק? נופ
האם אי פעם נשבר לך הלב? נופ
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן, כשהחברות שלי גררו אותי לנולד לרקוד.. ובסוף גם הן לא הנהנו בכלל
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן
האם אי פעם בכית על מישהו? כן
האם אי פעם בכית על מישהי? לא
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא
האם אי פעם שיקרת? יש מישהו שלא?
יש\אין חבר: אין
גובה: 1.61
מידת נעלים: 40
פריסינג: רופרט ההליקס
קעקועים: אין
ב24 שעות האחרונות בכית? לא
ב24 שעות האחרונות צחקת? כן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אני כבר לא זוכרת
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן, עם אמא שלי ><"
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לשלם לספרים שאני צריכה מבצפר נחשב?
בימים אלו אתה מאוהב? נופ
הדבר שהכי קשה לך איתו: אמ.. לא יודעת
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? עם אחותי
האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: זה היה לפני שנים, כבר אין לי איסיקיו.. אבל במסנג'ר זאת הייתה מייקי
המקום האחרון שהייתי בו: במיטה
הסטיה שלי היא: מוזיקה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הפלייליסט שלי
תכונה טובה שלי: קל לדבר איתי
תכונה רעה שלי: חסרת ביטחון עצמי
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא
תרמת פעם לקבצן? כן
האם גנבת משהו במכולת? לא
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא
אכלת משהו לא כשר? כן
אתה שומר כשרות? לא.. ראו שאלה קודמת
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא
הפרת הבטחה שהבטחת? כן
השתכרת עד אבדן חושים? לא, כי אפעם לא שתיתי
מה צבע החדר שלך? קרם
באיזה בושם אתה משתמש? משהו של וקטוריה סקרט
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממ.. לא זוכרת
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? אפעם
חיבקת מישהו/י? אתמול
מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול
עישנת? אפעם
שתית משקה אלכוהולי? שוב.. אפעם
השתכרת? אתם רוצים מכות
שכבת עם מישהו/י? בואנה
אני באמת אתן לכם מכות
היית במועדון? שוב.. אפעם
לבשת חצאית? מתישהו כשהייתי קטנה
קנית בגד? יום שבת
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אפעם
הקדישו לך שיר? אפעם
שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום:
באיזו שעה התעוררת? 07:07 [מישהו חשב עליי
]
מה/מי העיר אותך? השעון המעורר שבראיין
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כן [אחרי שאמא שלי שאלה אותי אם אני התעוררתי]
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השיר של השעון שמעיר אותי
מה היה השיר הראשון ששמעת? אותו השיר שמעיר אותי בשעון המעורר Jonas Brothers - i am what i am
מה אכלת? קורנפלקס
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה אני עייפה ועד כמה אני אשן כשאני אחזור הביתה

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gif שלי לי ../images/Emo9.gif *חלק ב'*

אוחחחחח.. אני עדיין לא יודעת מה לעשות עם המאומץ שלי ><"
איזה כיתה את: י'6 [כיתת תקשורת]
הבנאדם הכי יפה שראית: אני כבר לא זוכרת
את חושבת שאת יפה? לא כלכך, חמודה אבל לא יפה
את חושבת שאת צבועה? לא
את חושבת שאת קנאית? לא
את חושבת שאת קרצייה? כן
את חושבת שאת עקשנית? ממש ממש לא
את אוהבת את עצמך? לפעמים
בזבזנית או חסכנית? גםוגם.. אני מיקס ^^ בנאדם ש:
שונא/ת: אותה ><"
אוהב/ת: את הבנות בפורום
מתגעגע/ת אליו: אחותי
חסר לך: אחותי
עושה לך טוב להיות איתו: הבנות בפורום
[אופפ חופש פורים מטופש
]
הכי מצחיק: רועי לוי
הכי דפוק: חברה שלי
הכי מוזר: אותה החברה שלי
הכי כיף לדבר איתו: איתכן! [בעיקר מייקי
]
יש לך פלאפון? כןכן
הוו ראיין שלי
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא
איזה צלצול יש לך? V - Blood, Sweat and Tears
הקול הכי יפה ששמעת? אממ.. אני ממש אהבתי את הקול של טיילר הילטון
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרקע הנסגד [
] שואנסי הכינה לי
את רוצה להיות זמרת? לא, אין לי קול יפה
את רוצה להיות שחקנית? לא, אין לי ביטחון עצמי בשיט
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן ^^ [מייקי
]
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? רק למייקי *מסמיקה*
איפה את רוצה פירסינג? בשום מקום
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דבר ראשון מתעלפת, דבר שני קונה לי אייפון
פורום אהוב: מקפליי!@#$%&
באיזה פורומים את כותבת: רק האקזיטי שלנו ^^
יש לך חברים בפורומים? מהפורום הזה יש לי הרבה ^^
מי האדם האחרון שדיברת איתו? מייקי
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ומדבר עם מייקי במסן
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אהא
מה את/ה שומע/ת? Jonas Brothers - what i go to school for
מה הסרט האחרון שראית? שיגעון של בנות
מה התוכנית האחרונה שראית? ארץ נהדרת
מה הדיסק האחרון ששמעת? אממ לא זוכרת
מה החלום שלך? אממ לא יודעת ><" האם אי פעם...
הרגשת שאתה עומד למות? כן
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן [בחדר שלי]
בנית טירה מחול? כן
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן, במכוניות המתנגשות הלונה פארק
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא
היית בחקירה משטרתית? לא
סגידה למי שקוראת את זה והסתם תמונה כי בא לי
תראו את הצמידים שלי ^^ אני אוהבת אותם, ואת הקפוצ'ון אני קניתי ביום שבת ^^

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gif../images/Emo24.gif[מ]|חבקדב| *המבין יבין*

למעלה