התחרות

אממממ

לאליעד היה 11 נקודות ב-2 הסיבובים אני נפסלתי.. לחן עם רעם היה 9 נקודות ב-2 הסיבובים.. ליפתח עם אוריקה ב-90-מטר היה 1 נקודה סה"כ ב-2 הסיבובים.. וב-1.10-1.15 ליפתח היה 10 נקודות ב-2 הסיבובים.. אין לי מושג אם הוא לקח מקום.. ולטלי אין לי מושג מה היה וגם לאסף עם רעם כי אני כבר הלכתי לפני שהם התחרו...

כן כי החזקתי אותו יותר מדי עם המתג

ולא שמתי לב מרוב שהייתי לחוצה.. ואז את כל הקפיצות הוא קפץ מהמקום וכמעט נפלתי איזה 3 פעמים. ובמכשול 8 הוא קפץ גם מהמקום אבל הביא קפיצה.. ואיבדתי שיווי משקל וזה היה כזה חצי נפילה.. אבל ישר קמתי ויצאתי עם הסוס.. ובמסלול השני הרבה יותר זרמתי אבל פחות הפעלתי יד ואז לא נוצר אצלו האימפולסיה והקצב שהיה לי בחימום... אז גם לא היה משהו.. אבל אני לא מאוכזבת כי אני לומדת מכל תחרות דברים אחרים.. וזה היוםה שני עם המתג שלי ושלו ויש לנו עוד זמן להתרגל אליו..

היה פסדר!

היה פסדר אבל למשהו דרור נפלה יפתח עם אמור מקום חמישי ועם אורקיה מקום שישי טלי כלום חן כלום אסף אני לא יודעת

narretrulz

New member
בלאאאאאאאאאאאאאט

איזה יום מעייףףף באתי בבוקר ל90-100 עם קטמנדו מחוץ לתחרות, עשיתי מסלול ראשון נקי, אז פירקתי אותו והחלטתי להכנס בתוך התחרות ל110-115. ב110- מסלול נחמד עם הפלה כי הבאתי אותו קרוב מידי. ב115- מסלול קצת פחות נחמד ועם הפלה כי היה חסר קצב. סה"כ 8 נקודות חובה וזכיתי רביעי. עם נרט נכנסתי ל110-115...עשיתי חימום והיה מעולה...ואז באתי למנז' ושנינו היינו לחוצים כי איחרתי גם ככה באיזה כמה דקות...ולא עשיתי חימום נורמלי. אז נפסלתי בגלל סירובים במכשולים: 2 ו4. (חומה עם מכשול אדום מעלייה, והדאבל הורוד). מסלול אחרי זה נפסלתי בגלל סירובים על אותם מכשולים באסה לי. המקומות ב110-115: 1- אורי גולדפריד על אולטודו. 2- סיוון מאי על ג'ני (זאת משון שבדר"כ מתחרה נוער...מוזר שהיא נכנסה למקצה הזה). 3- יפתח אמדורסקי (גם מוזר שהוא נכנס למקצה הזה). 4- אני על קטמנדו. 5- יפתח אביטל מהפארק על אמור.

אהה וואלה.. שכחתי מה היה עם נרט..

מכשול ורוד נאצייי.. עם קטמנדו היה ממש ממש ממש יפה!!!! וואי איזה סוסה זאת הג'ני הזאתי.. מדהייימה!!! לא חוכמה לדעתי שהיפתח אמדורסקי הזה נכנס בתוך התחרות ל-1.15..
אויי הוא מדבר כמו הומוו.. פפפ במגרש חימום שהוא מדבר לתלמידות שלו זה פשוט מפחיד איך שהוא מדבר.. חח הוא נשמע כמו איזה קוקסינל..

TauraMan

New member
על מי הוא התחרה?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הוא בן אדם קורע לפי דעתי... והקול שלו מצחיק!

TauraMan

New member
חחחחחח כן..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זה הורג אותייי!!! כל התחרות אני עושה "ממממממממתכונן.." חחחח זה גדול!!!

חחחחח גם אני צחקתי על ה-ממתכונן!!

חחחחחחחחחח אני לא מבינה למה טל לא מתחרה על לורד?!?! ומה היה ליפתח איתו?

פפפ עזבי הכי הרג אותי שהוא בא

לתלמידה שלו שרכבה על הסוסה הלבנה אני חושבת.. והוא אומר לה: "עזביייי זה לא אשמתך!!! את לא צריכה להתסבך עם סוסה כזאתי.. את רכבת מאוד טוב, בין העזרים.. (טחח כאילו שהוא יודע מה זה), עבדת עם רגל וזאת פשוט הסוסה אתם לא צריכים להסתבך עם סוסים כאלו" חחח אז אם לא הם אז אתה תסתבך איתם?! כאילו מה החוכמה?!!??

למעלה