התחרות

המסלול לא היה כזה מסובך...

במסלולים השניים הרבה חתכו ובאו ממש גרוע למכשולים ואז היה סירוב או הפלה. וכולם הפילו ת'ראשון. והמכשולים היו נאצים....

Vintage Queen

New member
החומה ומגדל המזדיין הזה

הסוסים רק פחדו מהמזרון "מים" האייוטי הזה! עכיו רנחנו מביאים כזה לבית להתאמן כדי שלא תחזור על עצמה הטעות הזאתי בתחרות חשבתי גם שמיסי תפחד מהגבנ"צ אבל היא לא שמה על זה היא ניסתה לסרב לי במכשול שתיים (דג'וו) אבלהצלתי את זה בשניה האחרונה........ המסלול לא היה קשה מידי רק היו צריכים לבוא נכון זה הכל

TauraMan

New member
לנו הוא היה ממוקם../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בצורה מעולה!! לא היה מקום לסוס לברוח מצד שמאל, אז רק היית צריכה להחזיק את הסוס בין עזרים עם המון רגל ימין והסוס לא יכול לסרב....

TauraMan

New member
מי הפיל את הראשון?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

גם במסלול השני הגישות היו פשוטות אם עושים את זה נכון... שי... למה לא עשית את השני?

כי ניר דויד הם מטומטמים זונות

כנעם שאל אותם בתחילת התחרות אם מי שפוסל נכנס שוב הם אמרו שלא ואז 5 רוכבים לפניי את הקריאו ת'שם שלי וזה כבר היה מאוחר כדי להתארגן.....

Edubite

New member
המסלול היה פשוט מצוין!

נעם דיבר עם רולנד על המסלול ובאמת הוא לא הבין למה היו כל כך הרבה בעיות כי הוא בנה את המסלול ממש ממש קלאסי- מבחינת הצעדים והפניות והכל.. לדעתי פשוט היו שם הרבה רוכבים שלא השתלטו על הסוסים שלהם... שיו דורון.... אדי כל הזמן בורח בחווה, בתחרויות איפה שבא לך .. הוא בדרך כלל מוריד את כל הראשיית בית ואז בכלל קשה לתפוס אותו אבל הפעם הוא השתחרר מהקשר והתחיל לחזור להיות סייח ורץ שם בכל מקום. איזה קרציה.... דין בנתיים החזיק את פיורינושקה ואדי נעמד לידה ואז באתי לקחת אותו ופיורינה רצתה שהוא ישאר איתה אז היא פשוט העיפה לי את הבעיטה של החיים לברך.. איזה כאבים- לא הייתי בטוחה אם אני אתחרה בכלל.... בגלל זה כל היום הסתובבתי עם בקבוק קרח על הרגל.. חחחח

TauraMan

New member
כן אמרת לי על הברך..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

והמסלול באמת היה כל כך קל ורוב הרוכבים פשוט לא היו מחוברים לסוסים ....

aloniguy

New member
אדי היה גם אצלנו

והוא גם תמיד היה בורח איך שהוא... לא משנה מה עשינו הוא תמיד היה מצליח לברוח!!!

Edubite

New member
חמודי כזה..

הכי טוב זה לשים אותו בקרוס טאייז כי מזה הוא לא מצליח להשתחרר (אלה אם כן הוא יחטוף איזה קריזה וישבור את כל המתקן :) ) לפני כמה זמן הוא היה אצלכם?

aloniguy

New member
לפני שנה בערך....

כי אורי (הבעלים שלו) עבדה ועשתה אצלנו שנת שרות. דרך אגב אם את רואה אותה תמסרי לה ד''ש מגיא מכנות ותשאלי אותה אם היא באה לאף אי אי. אדי שבר לנו חצי מהחווה!!: את הכלי אוכל שלו את הכלי מים את השער של המנג' ועוד כמה דברים אבל הוא אחד הסוסים הכי חמודים וחכמים שראיתי.

Edubite

New member
תודה תודה :)

כולם מתעצבנים עליו כל הזמן (כי גם אצלנו הוא נזק רציני) אבל הוא באמת עושה הכל מתוך שובבות! מתה עליו! אני נפגשת עם אורי בתחרויות , היא תמיד מה זה עוזרת לי איתו.. אני כמעט בטוחה שהיא תיהיה ב אף אי איי... נראה לי שגם אני ואדי ניהיה :)

Vintage Queen

New member
אה וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

במכשול 6 עמד לי כלב מול המכשול! הוא לא זז!! כמעט עשיתי סיבוב ורציתי ללכת להגיד לשופטים על הכלב המזדיין בסוף צעקתי והוא זז בצעד האחרון ממש אלוהים איך נלחצתי מזה! ואני חייבת לציין שהמקצה של 130 היה משמ יפה ומרשים!

TauraMan

New member
חחחח ולי עמד רולנד באמצע ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

המכשול... חחחחחחחח השופטית צלצלו ונכנסתי ל1 וה2 היה בקו ישר ופתאום אני קולטת שרולנד עומד באמצע מודד את המכשול וצרחתי והוא זז ברגע האחרון! חחחחחחחח ובמסלול השני זאת שהיתה לפני הפילה והשופטים לא ראו וגם ניר דוד לא ראו ושמעון נכנס פנימה והעלה את הקורה.. ואמרתי לשופטים והם נזפו בצוות ניר דוד... חחחחחחח

TauraMan

New member
היית במסלול הראשון שלי?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

או שזה היה בשני? חחחחחחחח לא אכפת לי שכמעט דרסתי אותו.. צילצלו לי בפעמון, עברתי את הקו ההתחלה.. למה שבגללו אני אעשה מעגל ואקבל סירוב וזמן?

למעלה