התחרות

TauraMan

New member
רכבת כל כך יפה על קטמנדו!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

והמכשול הורוד פשוט מזעזע!!!!!!הייתי בשוק שהיו כל כך מעט סירובים עליו!!!

narretrulz

New member
תודה היה נחמד... גם את רכבת יפה!!!

ומזל טוב על הזכייה... נראה לי שהגיע הזמן שתקחי את דיזל לידיים ותתחילי לעלות בגובה... ה90-100 קטן עלייך.

TauraMan

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ועלי זה עוד לא קטן.... קודם נכניס את דיזל לזה וא זנעבור למטר אולי 110... שמעון טוען שטאורה יכול.. אז מה נסגר עם קטמנדו? אתם קונים?

Vintage Queen

New member
:)

אוקיי אז היום שלי דבר ראשון הייתי כל כך חלחווצה כשהגעתי לשם ראיתי את שי (Sרך אגב לניר דוד יש תשירותים הכי עקומים בעולם!) ואז הלכתי להגיד שלום לדרורי (שלא זיהתה אותי!
) ואז פגשתי את שיוש (לילו!) והסתבובבתי איתה קצת היה ממש נייס וכשנכנסתי למגרש חימום הייתי כל כך לחוצה ומיסי לא הבינה מה נסגר ולמה אין גדר (שאפשר לקפוץ אותה!) היא התחרפנה מזה זרקה תראש למעלה היא נבהלה פפפפ אז נכנסתי למסלו ואנחי חשבתי שהיא טסה אבל היא הלכה דיי לאט (10 שניות לפני הזמן אופטימום-מפתיע לאללה!,לא אופייני לה!!) והיא עשתה מסלול נקי ואפילו הצילה אותי פעמיים שלא קמתי בז\מן ולא נגעה במכשול ורק במכשול האחרוןם היה לי סירוב אחד יעל קוראת לזה תיסמונת המכשול האחרון לא החזקתי אותה כמו שצריך הייתי צריכה לראות את זה בא ואז נכנסתי שוב והיא עברה! אז היו לי 4 נקודות חובה! התחרות הזאתי הורידה ממני לחץ באופן משמעותי תחרות הבאה אני אבוא פי שתיים יותר רגוע ומוכנה! :) המכשול האחרון הפסיל את כולם החומה ומגדל המטומטם הזה רק שתיבנות עשו נקי וזה היה על אותה הסוסה!!! פפפפ

TauraMan

New member
חפיף מותק!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

החומה ומגדל היה האחרון? איך אני אוהבת את המכשול הזה!!!! גאד אני ילדה מוזרה... חחחחחח כל הכבוד על כל השאר עד לאחרון.. (
) ואת רואה שלא נפלת!!!
אגב.. לנו אין שירותים..... של ניר דוד עדיפים על להשתין בתאים.....

Vintage Queen

New member
איתאהבתי בסוס אחד שהתחרה ת120

או ת130 לוזוכרת לקטור! אני חושבת שאורי רכבה עליו איזה סוס מושלם אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאוהבת קשות

Juli kleo rullz

New member
חחח לקטור נראה פצצה! ../images/Emo15.gif

הוא קופץ פ-צ-צ-ה!!!! אבל יש לו חרא אופי..... אין לך מושג איך הלך לאנשים מאודים?

Sweet SuGaR

New member
לא שמעתם ~בום~~בום~~בום~

מהמשאית של אודים? חחח לקטור הדפוק הזה סוס חתיך אבל

charliebr

New member
לא זוכרת את כולם אבל

לדניאל היה ממש טוב והטיפשה הזאת שכחה את 9 ואחרי 8 באה ישר ל10 והיה לה נקי לפני זה! ובמסלול השני היה לה נקי או הפלה.... אורי לקח ראשון... לנועה לא הלך משהו ודוידזון החליק עם סופה פעמיים! ללי הלך די גרוע הסוס שלה עשה עוד פעם בעיות והיא נפסלה בשני המסלולים... ווווואני לא זוכרת יותררר

Edubite

New member
היה מצוין!

פשש אין לי כל כך כח לפרט יותר מידי... בקיצור, לכולנו היו מקצים מאוד מאוד יפים וכל אחד הבין את הטעויות שלו.. נעם נכנס עם פיורינה ל 90 והיה ממש מדהים עם נקודה אחת על זמן לעמית היה ממש אחלה מסלול על אוליביה והיא פשוט נראתה מדהים! לדין היה מסלול כ-ל כ-ך טוב ורגוע ואקו קפץ טוב אבל הוא נלחץ מהמכשול האחרון וסירב... לא נורא! לי היה מסלול ממש נחמד- עם הפלה אבל הייתי מאוד קרובה לזמן אופטימלי אז לקחתי מקום שלישי :) ליאל רכב על טינקרבל הרבה יותר טוב מפעם שעברה והוא ממש הצליח להחזיק אותה ואחותי לקחה (שוב) מקום ראשון ב 70 עם אוליביה! דורון- כולם שונאים אותך! את רוכבת מדהים! זוהר- היו לך מסלולים ממש יפים וכולם התפאלו מקטמן... פרגוניים לכולם!!!!!!!!!!

את מי שמענין ...

המסלול ה2 היה לי נקי אבל במיכשול מיספר 8 הוא ברח שמאלה אבל זה הפתיעה אותי כי הוא אף פעם לא בורח... במסלול ה2 ניכנסתי ברגל הפוכה ל1 והוא הפיל אבל השאר היה גם נקי..... למי שיש תגובות , הערות , בקשות , תלונות , יכול להגיב..... *** ולמי שיש תמונות שלי שישים פה.......******

אתה זוכר מה אתה חייב לי?

אני מקווה שאתה זוכר שאת צריך לקחת אותי לחנות חיות שלך והייתה צריך לקחת אותי ביום שישי אבל לא לקחת אז בבקשה הבטחת

TauraMan

New member
קרן!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תגידי זה היה אדי שברח ליד הטריילרים? ברח שם איזה סוס בצבע שלו ועצום!! חחחחחח את יודעת שפיורינה היא אחות של דיזל? בן פיורי שלי...
אגב היא מדהימה!! איזה מסלולים יפים היו לה!! מזל טוב על השלישי מותק!!!! שמישהו יסביר לי מה קרה היום לאנשים? למה כל כך מעט סיבובים נקיים? זה היה המסלול?

Vintage Queen

New member
המסלול והמכשולים........

היו חלק מהמכשולים שהגישה אליהם אם לא עשו אותה מש נכון אז הססוסים פשוט סירבו במקצה שלי רובם נפסלו על המכשול האחרון שהוא היה חומה ומגדל עם מזרון מתחת שזה כאילו מים....

TauraMan

New member
חומה ומגדל זה שולט!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לנו היה מסלול ממש אבל ממש קל!! הרוב היו כאלה קווים ישרים של איזה 4-6 צעדים (3 קווים כאלה ) אחד קומבינציה, 2 בודדים עם גישה נוחה ואחד שהגישה באמת היתה קשה (המכשול שדרורי נפלה) מוזר של80 היה מסלול יותר קשה

למעלה