Wake up people!!!~~

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifללרייה../images/Emo9.gif

לליירה, אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה, הרומן בינינו נגמר. אני חושבת שהבנתי את זה בלילה ההוא בו חיטטת באף שלך בקונצרט של אלטון ג'ון, ושמתי קצפת על הפיל שבפינה. אני בטוחה שאת מזוכיסטית מספיק כדי להבין שאני עשויה להשתין במכנסיים. אני מחזירה לך את תחתוני האנה מונטנה שלך, אבל אני אשמור את הבתולין שלי בתור מזכרת. גם כדאי שתדעי שלא התקלחתי כבר חודש והפטיש שלך למלפפונים מוזר. בהצלחה בשינוי מין ההוא רייבן.

McLife135

New member
../images/Emo15.gifעונה גם על זה D:

על האחרים אינלי כח עכשיו XD יותר מאוחר
עומר, אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה, מערכת היחסים בינינו נגמרה. אני חושבת שהבנתי את זה כשהקאתי במגירת הגרביים שלך מתחת לאוטובוס, וחרטתי את ראשי התיבות שלי על הפיל שבפינה. אני בטוחה שאתה פתוח מספיק כדי להבין שהנהיגה שלך שווה לתחת. אני מחזירה לך את תחתוני האנה מונטנה שלך, אבל אני אשמור את עין מזכוכית שלך בתור מזכרת. גם כדאי שתדעי שלא אגיד לרשויות שגנבת את הלוויתן מהחצר האחורית והלכתי להתחיל חיים חדשים בתור לימו. רכות לצפרדע שלך לאונרד לילך.

../images/Emo73.gif חחחח עונה ../images/Emo3.gif

דיויד, אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה, אתה לפרקון. אני חושבת שהבנתי את זה כשרחצנו בעירום באמבטיה עם ג'ורג' בוש וביבי נתניהו, וישבתי על בן הזוג שלי. אני בטוחה שאתה מזוכיסט מספיק כדי להבין שרק אנשי זבל מדליקים אותי. אני מחזירה לך את המכונית שלך, אבל אני אשמור את אמא שלך בתור מזכרת. גם כדאי שתדעי שתמיד רציתי לשבור את הרגליים שלך והלכתי להתחיל חיים חדשים בתור לימון. לך תתביע את עצמך, סתיו. D:

sweet shir

New member
חחח חמוד

יוסי, אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה, מערכת היחסים בינינו נגמרה. אני חושבת שהבנתי את זה כשהכלב שלך התחרמן על הרגל שלי בבית משוגעים, והורדתי את המכנסיים של דלי הבשר המומלח שלי. אני בטוחה שאתה מזוכיסטי מספיק כדי להבין שהמזרח התיכון מתכננים את הנקמה שלהם בך. אני מחזירה לך את תחתוני האנה מונטנה שלך, אבל אני אשמור את כרטיסי האשראי שלך בתור מזכרת. גם כדאי שתדע שאף פעם לא אשכח את אותו לילה והלכתי להתחיל חיים חדשים בתור לימון. לך תטביע את עצמך, שיר.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעונה XD

לדני, אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה, אני מצטרפת למנזר. אני חושבת שהבנתי את זה כשהכלב שלך התחרמן על הרגל שלי מחוץ למשרד שלך, וחרטתי את ראשי התיבות שלי על אוסף "הפוני הקטן" שלך. אני בטוחה שאתה סנילי מספיק כדי להבין שרק אנשי זבל מדליקים אותי. אני מחזירה לך את טבעת הבוהן שלך, אבל אני אשמור את התיק הפלילי שלך בתור מזכרת. גם כדאי שתדעי שלא התקלחתי כבר חודש והפטיש שלך למלפפונים מוזר. לך תתביע את עצמך קרן. ווואי. XDDDDDD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo3.gif

יחזקאל, אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה, אני לא אוהב/ת את הריסים שלך. אני חושבת שהבנתי את זה שנה שעברה כשהשתנת במכנסיים כשאכלת מנה חמה, וחרטתי את ראשי התיבות שלי על פיקות הבירכיים שלי. אני בטוחה שאתה פתוח מספיק כדי להבין שסנטה לא קיים. אני מחזירה לך את שמיכת היי פייב הישנה שלך, אבל אני אשמור את מכתב ההתאבדות שלך בתור מזכרת. גם כדאי שתדע שאנסה לשכוח ששברת לי את הלב והלכתי להתחיל חיים חדשים בתור לימון. ברכות לצפרדע שלך לאונרד רות. משעשע

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifעונהה:)

דני אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה, מערכת היחסים בינינו נגמרה. אני חושבת שהבנתי את זה כשהפלקת לתחת שלי עם ג'ורג' בוש וביבי נתניהו, והתחלתי עם בן/בת הזוג שלי. אני בטוחה שאתה סנילי מספיק כדי להבין שהנהיגה שלך שווה לתחת. אני מחזירה לך את טבעת הבוהן שלך, אבל אני אשמור את אמא שלך בתור מזכרת. גם כדאי שתדע שתמיד רציתי לשבור את הרגליים שלך וכדאי שתפסיק לחטט באף. לך תתביע את עצמך, ניצן.

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif

ליאור, אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה, אני לא אוהבת את הריסים שלך. אני חושבת שהבנתי את זה כשמעדתי על חמאת בוטנים מתחת לאוטובוס, ודרסתי את בן הזוג שלי. אני בטוחה שאת סנילית מספיק כדי להבין שאין פתרון לזה שאת ילדה טיפשה. אני מחזירה לך את תחתוני האנה מונטנה שלך, אבל אני אשמור את ההיגיון הפשוט שלי בתור מזכרת. גם כדאי שתדעי שלא אגיד לרשויות שגנבת את הלוויתן מהחצר האחורית והלכתי להתחיל חיים חדשים בתור לימון. בהצלחה בשינוי מין ההוא מור(=

rachel malasa

New member
סורי על הניצולש...../images/Emo207.gif

אממ... רציתי לדעת... מקפליי מוכרים את הדיסקים שלהם רק באנגליה? או שהם מוכרים בכל אירופה?.

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifממ אני חושבת שכמעט בכל חנות

דיסקים בעולם יש דיסק שלהם כאילו לא להגזים
אבל יש גם דיסקים שלהם בדיסק סנטר ובהוליווד טאורס אז אני משערת שיהיה את הדיסקים שלהם גם באירופה כולה

אני לא מצעתי בצרפת, הולנד ובלגיה דיסק אחד!

בורגין בצרפת לקח לבן אדם שנה לכתבו מקפלי במחשב שלו. הוא אמר לי שיש להם אפשרות להזמין אותו עוד חודשים \= ואז חודשים אחרי הנסיעה שלי מקפלי הופיעו בצרפת והולנד \=============

../images/Emo73.gifלמה את נוסעת כל כך רחוק , הדסקים נמצאים

גם בישראל,יש כמעט את כולם בדיסק סנטר וכמעט בכל חנות דיסקים תוכלי למצוא את JML...

למעלה