היום יום רביעי, היום יום רביעי!

Little McMickey

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo183.gifהיום יום רביעי, היום יום רביעי!

מחר חמישי, מחר חמישי מחר חמישי......
כן, זאת אני
תצחקו כמה שבא לכן
XDDD מה נשמע כולןן??
הכל טובב היום היה יום מצחיק ביותר בכיתה וכמובן זה היה שהיד שלי עובדת אובר טיים... ו-נון דטופ. כי כותבים הרבה.. בפיזיקה היה ממש מצחיקקקק ואם אני אזכור ציטוטים אני אשים אותם גם מחר XD וגם אני וחברה שלי כל השיעור התחלנו פתאום לכתוב כל מיני פתגמים שכאלה... ועשינו שרשור פתגמים שכזה על נייר
כאלה כמו "אין הדבר העומד בפני הרצון" "על ראש הגנב בוער הכובע" "קסדה בראש טוב" XDDDDDD ועשינו 2 צדדים של דף וחצי ככה XDD אני גם אשים תמונה במקוויקנד
עכשיו רק רציתי להגיד שאני כותבת מין פיק קצרצר שכזה כמו שנוגה כותבת תמיד ומראה לנו... אז הנה קטע ממנו לבנתיים.. יותר נכון 2 קטעים ככה, ויש פה בנות מהפורםו שכללתי, ובכן..3 בנות
סיוון, רוני, ולוקסוס שזו אלכס
אני גם לא אגיד את שם הפיק כי אז אתן די תדעו על מה זה יהיה
שימו
"הם היו שישה: דני,הארי,דאגי,מיקי,ואנסי וברוק. הם טסו כל הדרך מאנגליה לאמריקה... הבנים תמיד רצו לראות את אמריקה. הם היו להקה לא כל כך מוצלחת, לפחות לא עדיין. קראו להם 'מקפליי', הלהקה הייתה מורכבת מ-4 בנים מוכשרים. רק 3 נכחו בטיול כאשר אחד נסע עם חברתו אלכס למקום אחר."
קטע אחר
""תירגעי, קחי צ'יטוס והכל יהיה בסדר, צ'יטוס... יתקן ת'עולם שלך!" אמר לה דאגי שהיה מושפע מפרסומת כלשהי. "צריך לתקן את המוח שלך קודם!" החזירה לו מיקי. "אני היחידה ששפויה כאן? שלא על כדורים??" אמרה מיקי. "כדורי צ'יטוס?" זרק דאגי. "שתוק" אמר לו דני" אז הנה לכן טעימה קטנה מהפיק הקצר שלי
ואני הולכת לעשות את דאגי כזה כאפותתתת יותר ממה שראיתן פה XDDDD בכל מקרה- אני צריכה לעוף לחברה שלי שעושה גבות XDD אזזז נתראה
שאלה מהו הפתגם הכי אהוב עליכן? "ערבי טוב זה ערבי מת" XDD משהו כזה חחחח סופשבוע רגוע במקפליייי, רגועעעע

butbut

New member
../images/Emo126.gifעכשיו את מפרסמת את זה? אחרי שכבר שמתי

ת'ציור שם!!! XDD טוב יום רביעי שלי היה ממרוח כמו קקה! כבר נמאס לי מהיום הזה! כולו מורכב ממקצועות תורה!!!!!!!!!!! שעתיים הנדסת אנוש[איך לעצב מוצרים- כן אני לומדת לעצב><"] ~הפסקה~ שעה עם הרב. שעה תושב"ע ~הפסקה~ שעה תושב"ע שעה תנ"ך ~הפסקה~ שעה תנ"ך שעה תושב"ע. אךךךך><" יום מפגררXDD >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> כול הבנות ששם!!!אני מתגעגעת!!!! ><" ובכללי אל כולן אני מתגעגעת!! ואפילו שיצאתי זוועה בתמונה הזאת כי באותה השנייה אמרתי "חכי רגע יש לי---" מישהי צילמה. נאממ... בא לי מפגש!! XD

../images/Emo204.gifיו, אני שם. ../images/Emo12.gif

שכחתי שהייתה את התמונה הזאת. XD איך זה שיש יום שכולו מקצועות קודש? Oם האמת, מה אני שואלת, אצלי כל חמישי הוא ככה: שעתיים אורח חיים - שזה הלכה, בשפה קצת מסוגננת; שעתיים מהר"ל - שזה מקצוע מ-עצ-בן ><; שעה פ"ש; שעה הבית היהודי - שבזמן האחרון נהיה ממש מעניין, והתחלתי לחבב את המורה שלי גמכן, שזה גם טוב (XD); ושעתיים יחזקאל, שזה בכלל ארג. נו, שורדים את הימים האלו. אני חושבת בכל מקרה.
וגם לי בא מפגש.

../images/Emo204.gifכן.

הנביא יחזקאל? כמו בשיר: "אל, אל, אל, יחזקאל.... הנביא יחזקל הוא בומבה של נביא"? היינו אמורות לראות סרט ביום חמישי האחרון (על ירמיהו. XD הקשר היחיד בין השניים הוא בתקופות, לא יותר
), אבל.. שכחו להביא לנו את הטלויזיה. XD חכמולוגים. לא נורא, נקווה שנראה מחר. אמן.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאה חח אני מכירה את הנביא יחזקאל

פשוט לא הבנתי מה זה שיעור יחזקאל XDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן, את ועוד רבות בפורום שם!XDDDD

נאממ... יש לי כמה תמונות מהמפגש הזה- ששמרתי זה פשוט קורע! XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח אמנדה יצאת כאילו "בוגדנית"XDDDD

מצד אחד מחזיקה לי ת'כתף, ומהצד השני מחזיקה את היד של סיון. זה מזכיר לי כול כך ת'תמונה הזאת של השני אנשים ואיש, ששניהם מחחזיקים בה והיא מחזיקה בשניהם מאחורי הגבXD
נאממ.. משעמם לי,אה?

../images/Emo204.gif../images/Emo12.gif

מואה? Oם שיהיה. XD צריך לעשות מפגש. אבל שאני אוכל להגיע אליו! ולא בפסח. ><''

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif לקחו לנו את חופש פורים../images/Emo7.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאיכס לא בקשה אלא הימים הרעים שלי!!!

איך נתתן לי לצאת ככה מהבית??!!! #$@%#!!@!@$#!~#$!#@##&%$%^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאהא, קלטתי אותך

אל כל הבנות שם את מתגעגעת?! ומה עם אלה שלא שם?! נעלבתי
ותאזרי בסבלנות עד שיפתח השרשור XDDDD קרועה... סבלנות היא מעלה

kelly7i

New member
איזה תחת שמן יצא לי../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תכלס איך מתאים עכשיו מפגש

../images/Emo204.gifרביעי!

אני שמחה לדעת שאני משפיעה ל... טובה? על בנות הפורום. Way to go, מיקי! ^^ אז הדבר הכי משמח שקרה היום, הוא שהפר"ח שלי ביטלה לי! כאילו, אני אוהבת את הפר"ח שלי, אבל אני יותר אוהבת אותה כשהיא מבטלת לי. XDDD וזהו. קמתי בבוקר בעשרה לשבע, התקלחתי, שתיתי את השוקו הקבוע שלי (אני מכורה ל
. עצוב. XD) וחזרתי לישון עד שמונה וחצי, שאז, בעצם, התחיל לנו השיעור. כן. יש יתרונות בלגור בתוך המכללה.
השיעור הראשון היה השיעור של ג'יין, שכעיקרון יש לו שם באורך הגלות, אז אנחנו פשוט קוראים לו כשם המורה שלנו. היה נחמד, שיחקנו מעין "טאבו" באנגלית; היה כיף. אחר-כך היה לנו... (ממ. מה היה לנו? Oם) את מיז ק'. אני לא אוהבת כלכך את השיעור הזה - רובו הכתבות, מילים חדשות ללקסיקון וקביעת תאריכים להגשת עבודות, מה שמזכיר לי שאני צריכה להקליד על המחשב את המאמר שלי על הדפינישן. אממ, בחרתי לעשות על Redemption, נטו בגלל Sick של SOD. קדימה, ג'יימסי!
XD אחרכך הרב קופרמן כפרעליו, נשמה כזה. מורה מדהים ורב (וראש מכללה, כמובן) עוד יותר מדהים. ^^ הפסקת צהריים, במהלכה ורד הביאה ארוחת צהריים של הרבה אוכל מהמסיבה שהיא הייתה בה אתמול. סוףסוף ארוחת צהריים מסודרת עם בשר, סלטים, פיתות עיראקיות ו... ובכן, אוכל שהוא לא ג'אנק פוד.
בלשנות. ג'ו אמר לי שעניתי שתי תשובות "מבריקות". אולי הוא יעלה לי את הציון במבחן, ואז אני לא אצטרך לעשות מו"ב. אמן.
וכמובן, מת'ודס 2. עברנו משורה ראשונה (של החנונים XD) לשורה השניה (של הקולים XDD), והיה דווקא בסדר. אפילו עניתי באמצע השיעור לאחותי בזמן שהמורה הסתובבה וכתבה על הלוח. אם היא הייתה רואה אותי... *לאחושבתעלמהשהיהקורה* *שורקתבתמימות* ועכשיו הקלדתי את הפיק החדש שלי (זה דראבל? דראבל כפול? מה זה דראבל בכלל, 100 מילה או 50? שכחתי!!
) - רמז סמוי
- ואני אלך להקליד את העבודה שלי עכשיו. בע.
תשובה לשאלה שבועית: פתגם? אין לי פתגם, יש לי מעין משפט שהמורה של מת'ודס תמיד אומרת: טייק וואן אנד פאס ד'ה רסט טו ד'ה סייד. וכמובן, "ויני, וידי, ויצ'י", או איך שנפוליאון (?) לא אמר את זה. סופשבוע רגוע! ^^ [אוו, ג'י, חפרתי.
למי שקראה הכל. ^^]

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDD אני חושבת שנפוליאון אכל גבינה

ותקע בפנים זיתים[בשביל הטעם] כאשר הוא אמר את המשפט הזה- ובגל זה יש גבינות נפוליאון, שהסמל המסחרי שלהם זו גבינת הזיתנית שלהם=] [היא מעולה!] XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלטובה לטובה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אמרתי לעצמי..אולי אני אנסה לעשות משהו קצר שאני סוף סוף אסיים והוא יהיה בלי פרקים? XDDD וכן נפוליאון אמר את זה- נדמה לי
אחח איזה מגניבים השיעורים שלךךך XDD

~כאפה~

יוליוס קיסר אמר את זה >< גאדמנאיט! ודראבל זה 100 מילים ועכשיו> טייק א ווק און דה וויילד סייד3>

למעלה