Little McMickey
New member
../images/Emo149.gif../images/Emo183.gifהיום יום רביעי, היום יום רביעי!
מחר חמישי, מחר חמישי מחר חמישי......
כן, זאת אני
תצחקו כמה שבא לכן
XDDD מה נשמע כולןן??
הכל טובב היום היה יום מצחיק ביותר בכיתה וכמובן זה היה שהיד שלי עובדת אובר טיים... ו-נון דטופ. כי כותבים הרבה.. בפיזיקה היה ממש מצחיקקקק ואם אני אזכור ציטוטים אני אשים אותם גם מחר XD וגם אני וחברה שלי כל השיעור התחלנו פתאום לכתוב כל מיני פתגמים שכאלה... ועשינו שרשור פתגמים שכזה על נייר
כאלה כמו "אין הדבר העומד בפני הרצון" "על ראש הגנב בוער הכובע" "קסדה בראש טוב" XDDDDDD ועשינו 2 צדדים של דף וחצי ככה XDD אני גם אשים תמונה במקוויקנד
עכשיו רק רציתי להגיד שאני כותבת מין פיק קצרצר שכזה כמו שנוגה כותבת תמיד ומראה לנו... אז הנה קטע ממנו לבנתיים.. יותר נכון 2 קטעים ככה, ויש פה בנות מהפורםו שכללתי, ובכן..3 בנות
סיוון, רוני, ולוקסוס שזו אלכס
אני גם לא אגיד את שם הפיק כי אז אתן די תדעו על מה זה יהיה
שימו
"הם היו שישה: דני,הארי,דאגי,מיקי,ואנסי וברוק. הם טסו כל הדרך מאנגליה לאמריקה... הבנים תמיד רצו לראות את אמריקה. הם היו להקה לא כל כך מוצלחת, לפחות לא עדיין. קראו להם 'מקפליי', הלהקה הייתה מורכבת מ-4 בנים מוכשרים. רק 3 נכחו בטיול כאשר אחד נסע עם חברתו אלכס למקום אחר."
קטע אחר
""תירגעי, קחי צ'יטוס והכל יהיה בסדר, צ'יטוס... יתקן ת'עולם שלך!" אמר לה דאגי שהיה מושפע מפרסומת כלשהי. "צריך לתקן את המוח שלך קודם!" החזירה לו מיקי. "אני היחידה ששפויה כאן? שלא על כדורים??" אמרה מיקי. "כדורי צ'יטוס?" זרק דאגי. "שתוק" אמר לו דני" אז הנה לכן טעימה קטנה מהפיק הקצר שלי
ואני הולכת לעשות את דאגי כזה כאפותתתת יותר ממה שראיתן פה XDDDD בכל מקרה- אני צריכה לעוף לחברה שלי שעושה גבות XDD אזזז נתראה
שאלה מהו הפתגם הכי אהוב עליכן? "ערבי טוב זה ערבי מת" XDD משהו כזה חחחח סופשבוע רגוע במקפליייי, רגועעעע