היום יום רביעי, היום יום רביעי!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifבול נכנסתי לראות אם יש את השרשור הזה../images/Emo70.gif

(עכשיו אני ראשונה אבל כשאני אשלח בטח לא כי הגיע הזמן ל. ..חפירה השבועית אז ככה: טודיי..ארממ...אני לא זוכרת מה היה בבוקר..אה אממ אכלתי קינדר בואנו ואז לא מצאתי את השניה ואז בסוף רלתטי שהוא בכיס(זה חשוב להמשך)ואז היה ב-יו-לוגיה(המבין יבין אהמדנהאהמ)ועשינו ניסוי וטעמנו גלוקוז
ואז...היה ערבית..וקיבלתי 80 במבחן
לשם שינוי...ואזאזאז היה מתמטיקה
כן
*סניליות* ואני ואופיר כרגיל לא הקשבנו ודיברנו ואז הלכנו לשירותים אהממחזוראהמ ולדורון ואז רניתי מחברות וביקשתי שקית ואז המוכרת הרעה כזה"לא נחשוך לכדור הארץ ניילון" שזה כוונה טובה אבל כל ההפסה הסתובבתי עם 2 מחברות גדולות ביד
ואז הלכנו לקפיטריה ורנינו הפי היפו- כמו בכל יום כי כמו שמבוגרים לא יכולים בלי הקפה היומי שלהם אני לא יכולה בי ההפי היפו היומי שלי...ואז...היה עוד שיעור ואופיר כתבה ליובל שהמגפיים שלה שעירות(עזבו, ילדה טיפשה
) והן התחילו לריב ויובל אמרהשבגלל שאופיר מעריצה אצ TH היא מושפעת והולכת עם ואנס אבל אופיר כבר לא ענתה כי היא עשתה את העבודת כיתה אז אני התחלתי להגן עליה ולכתוב שזה לא השפעה- אלא השראה XDD ואז המורה תפסה אתוי ואת המחברת הריקה שלי והיא קראה אתהפתק וחייכה ואני כזה |מאדים|(לא הכוכב, הרצוף) ואז (הנה בא בקטע של הינדר בואנו) באתי הביתה ולא מצאתי מפח ולמדתי רק 4 שעות אז השכנה לא הייתה אז הלכתי לחברה שלי ודברתי עם אמא שלה כי היא לא הייתה
עד שאבא שלי בא לפתוח לי ולפני שהוא פתח- גיליתי שכמו הקינדר- המפתחוח היו בתיק!אררגגגגגג...ואז אכלתי מלאמלא דברים ודיברתי במסנג'ר כמסורתנו שיחה משולשת עם חומוס סקוטי(דנווש XD) ועם לחוח אלבני(NONOXD) למה כולם XD
XD ואז...דיברנו כמובן על יום רביעי הבא^^ ותפוזבל כל הזמן נתקע לי
(לא דיברנו על זה) ארממממ...צבעתי את הדלת של החדר שלי- כי תכננתי קיר סגידה אבל אז גיליתי שאין מקום על הקיר כי הכל מקושקש ורציתי על הדלת אבל גם עליה היה קשקושים=\ ואז צבעתי אותה והדבקתי דברים שאני סוגדת להם וגם לחברה שלי יש חבר ועוד מעט יש שיחת הכנה ליום שבט וכל היום היה לי בלופ LADIES BRAS ו- HEADLICE של מק מרדיו 1
כל כך מצחיק
דנהשלחה לי^^...ו..זהו
הייתכן
הו!השאלה...יש לי 3: 1."a coincidence is god's way to stay annonymous"-אלברט איינשטיין 2."to live is the rarest thing in the world. most of people just exist, that all"-אוסקר ווילד 3."Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.”-אלברט איינשטיין

דנושש XD

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo153.gifב-יו-לוגיה../images/Emo153.gif../images/Emo115.gif

איזו חפירה...
חריימה יפני
המוכרות של 'דורון' כ"כ סתומות..
לא נורא,נתגבר

גילולית

New member
../images/Emo205.gifבעיקר המוכרת הלסבית עם הג'יפ הטחון../images/Emo70.gif!|

פרקתי
אהמלחוחאלבניבאהביוםביעיאהמ

דנושש XD

New member
מי לסבית? ../images/Emo12.gif

מי
מי
חחחח XD זו עם השיער הקצר... לא משנה שתיהם סתומות.....
ייייאייייי לחוח אלבני באה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן עם השיער הקצר, אני וMERV עלינו על

זה ממזמן....תסתכלי על התנהגות והכל והלבוש והמראה..רק חבל שהיא מגעילה..הבלונדינית יותר בסדר והקריח סבבה לגמרי דווקא
לחוח אלבני בה בטוח
:-Oיאיייי

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif לחוח אלבני רואה מה כתבתן ! XDD

אני עוד לא אמרתי תשובה \: עוד לא שאלתי עם אני יכולה .. אני מקווה שירשו לי

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDDDDחחח

חריימה יפני מצווה עלייך לבוא
מוהעהעהע
מדברים בגוף ||| כמו בסיינפלד עם ג'ימי
XD

דנושש XD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חומוס סקוטי מחזקת את דבריי חריימה יפני [
] ומצווה גם היא על לחוח ארמני לבוא !! אחרת ... זה לא ייגמר טוב
את באה , גם אם נצטרך להתקשר להורים שלך

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDD כן../images/Emo70.gif,יש לנו דורון ספרים בתוך הבצפר

והמוכרות שם
אולי תבואי לעבוד אצלנו
|פרצוףמתחנן| ואז יהיו אנשים נחמדים ולא מוכרות מגעילות
אז זה בבצפר ליידי דייויס, רחוב...*פרצוףחושב*הרחוב של בצפר ליידי דייויס, איפשהו בין נאות אפקה א', נאות אפקה ב', תל ברוך והדר יוסף, תל-אביב

lovemcfly2

New member
חעחעחע יום קורע מצחוקק XDDDDD

היום היינו אמורות להגיש תרגיל בספורט ולא הכנתי, אז אני וחברה החלטנו ברוב טפשותנו לאלתר ביחד... טעות חמורה - לילדה יש בעיות רציניות קיצר שמנו את השיר "all about you" חברה שלי אמרה לי להסתכל עליה כל הזמן ולעשות את התנועות שהיא עושה. והיא התחילה לעשות תנועות כאלה של הבקסטריט בויז!!!! גאאאשש כל הכיתה התפוצצה מצחוק!! היא התחילה לעשות ריקודים של הסיקסטיז עם הידיים וכאלה, בסוף המורה מזה התעצבנה עלינו!! אז היא הפסיקה באמצע והיא אמרה לנו שנעשה בשבוע הבא... הכיתה שלי פשוט התפוצצהה מצחוק עשינו תנועות כאלה הזויותת!! XXXDDD אני אעלה סרטון שחברה שלי תשלח לי אותו... צ'או נועם

just orr

New member
טחח יום חופר.

מממ... שעתיים ראשונות- שעמום. מתמטיקה- שעמום. ספורט- הייתי מתה שיהיה משעמם
ספרות- "אני לא רוצה לדבר עם אותם ילדים כל הזמן" עלק. אז תפסיקי לבחור אותם, אולי?! >< אזרחות- שעמום. והיה חם היום. אבל... החיים יפים!
יש לי תעודת זהות! [לא שימושית, אז מה?
] ~התחרפנות~ יום טוב. :)

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אהמ..מיקי?../images/Emo12.gif

ככה כותבת עליי מאחורי גבי?
בלי ידיעתי?
צקצקצק. אני דורשת לקרוא!!!!!!!111

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחח רציתי להגיד לך

ובאותו זמן אני דיברתי עם סיוון ואמרתי לה
בהתחלה היא מאזה לא הייתה מרוצה [היא עם הארי
] XDD ואמרתי לה שכללתי אותך שם וזה וקראתי לך בהתחלה פוני [פני] אבל היא אמרה לי לשנות XD אני חייבת דמויות חדשות
תודי שזה כיף לך להיות בפיק XDD ועוד בכתיבתי
סורי שלא היה לי זמן להגיד לך, מקסימום היית מגלה בהפתעה.. כמו עכשיו בערך חחחחחח אפחד לא קורא עד שאני מפרסמת פה
חהחהחה את עם דאגי כמובן
אני מקוה שזה בסדר
איזה חפירהההה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחח <:

אבל זה תמיד מוזר לקרוא פיק עם השם שלך ולדמיין את עצמך.. לוידעת X___X XDD פני?! WTF?!! חחחחחחחחחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנוווו כי כי

רציתי שם שיהיה אפשר להפוך את הכינוי שלו לפוני.. אז.. זה מה שעלה לי לראש XDDDD מזל שבאה סיון XDDDD

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifכתבתי עוד שיר....

היה לי יום נחמד הייתי בבית ונחתי קצת,וכתבתי שיר: והאמת שזו רק ההתחלה אני לא בטוחה אם להמשיך אותו,כי הוא לא נראה לי ממש טוב,אז תגידו לי אם כדאי לי להמשיך אותו
Walking around the streets with you on my mind my heart skipping a bit when i see you all alone the wind messing your hair and your cheeks turning red How did it happen can you tell me how was i left on my own I wanna know i wanna heare why you've left me here does it make you happy to know the you've destroyed my soul I was deep in denial thought you were the best for me that we are meant to be that your love is real But you broke my heart into pices i thought we were having fun togther but you just walked way and never came back How come i was left on my own to pick up the pices of my broken heart​

../images/Emo204.gifאו.

בהתחלה אני כזה, "אוקי, עוד שיר שבלוני", אבל הבית האחרון תפס אותי בגרון. יפהפה.
[מותר להשתמש בזה לפאנפיק? XD קרדיט יינתן, כמובן. ^^]

למעלה