היום יום רביעי, היום יום רביעי!

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif בדיליי קשה XDD !

אולי באמת תאמצי את הפרח ?!?! איזה לא קשורה אני ! DDD: אבל באמת ! ככה קל לזהות את ההודעות שלך [; וזה גם חמווד XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDD אני סלב, אני סלב! ><" ../images/Emo6.gif

חח מיק אני רוצה לקרוא את זה! ותתחברי כבר למסן.
אניווי, יום בעע אז אולוויז טחחח הגעתי בבוקר לשעתיים ערבית
בהם המורה הזכירה לנו שהיא טסה עם שכבת י"א לפולין והתחילה לשאול את כל מי שהיה שנה שעברה איזה שירים
השמיעו להם כדי שהיא תכין גם דיסק [אני לא הייתי חלק מאותן בנות
]. אבל התחלתי לזרוק מלא שיריפ בסגנון "אפר ואבק", "יומן מסע" של אביב המלך, שער הרחמים
מה אני יעשה שאני מכירה את כל השירים הדכאוניים?
אחרי זה חלון, שעה חינוך - שעה חופשית XDD שעה שעברה במהירות מטורפת של מת' כשעשינו עבודת כיתה ואני שמעתי להנאתי Alexisonfire
ו... שיעור ביו'. האסון של חיי. המורה חזרה מחופשת לידה מה שאומר שאי אפשר יותר להבריז משיעורים למורה המחליפה >< אחרי זה בצהריים הלכנו לספריה להמשיך את הביוטופ
^^ מה שכמובן לא עשינו -___- ורק דברנו והפרענו לספרנית
ועשינו בלאגן ולא התקדמנו בכלל טחחח אוה, והחלטתי למה להתחפש סופסוף! [למסיבה המעאפנה בבצפר בכל אופן] עם ידיד ל.. דני וסנדי מגריז! DD:
חולה על הסרט הזה
והפעם אני אזכור לענות על השאלה היומית! XDD
מהו הפתגם הכי אהוב עליכן? |
"אין דבר העומד בפני הרצון.. אבל מה לעשות שיש רצון והדבר לא עומד?" XDDD >< חחח כן, חפרתי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיאאא איזה מגניבה התחפושת שלך!!

אין לי מושג למה להתחפש
אמממ חחח שלחתי לך הודעה אתמול[?] ולא ענית XDDDD ואני אולי עוד אתחבר היום XD הרבה פעמים את לא מחוברת!!
וכן את סלב, ואפחד לא קורא את זה עד שאני מסיימת XD תצטרכי לקרוא את זה עם כל הפורום

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני עניתי בחזרה, את בטח תראי רק

כשתתחברי. אז נצלי את המומנט כי אני לא נשארת עוד הרבה במחשב!
אוה, את יכולה להיכנס לפה: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=217085.0 זאת תחפושת של בובת וודו שאני אישית רציתי להתחפש אבל זה די קשה להכנה, ואם זה הסגנון שלך או תצליחי להרכיב אותה [תקני בד יוטה לשמלה לדעתי]. או לכאן: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=203572.0 זה שרשור תחפושות כלשהו להאלווין ואת יכולה לנסות לקחת משם רעיונות. או שאת יכולה סתם ללבוש משהו יפה [האמ מחוך ><] ומתאים להוסיף לעצמך כנפיים+כתר+שרביט ולהגיד שאת פיה של משהו ^^ או פירטית שזה ממש קל ואני עשיתי את זה שנה שעברה בקלות יתר: טיץ, בנדנדה אדומה חלקה על השיער, רטיה שעולה מקסימום 3₪, מגף וחולצה לבנה קשורה. תמונה להמחשה
הייתי עם פיאה בלונדינית XDD וחברה שלי שם התחפשה לסולן של קיס [יצא מדהיםם] אוי ואני גם עם המשקף >< נמ, זהו חפרתי.
מקווה שעזרתי some how

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוואי זה ממש מגניבבבב

סבבה אני אשקול את הדברים האלה
וואי התחפושת של חברה שלך ממש יפה! בול נראה כמוהו XDD הוא מפחיד שכזה חחחחחח
טנקיו האני!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה כן, ועכשיו נזכרתי שקוראים לו

ג'ין [?] סימונס (Gene Simmons) והוא היה הבסיסט של הלהקה ו.. הו! יש לו בן מהמם
קוראים לו ניק ופעם אחת הראו אותם בגיא פינס ונדבקתי למסך >< רק תמונה להמחשה שגם את תימסי

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאיזה יום><

היה חםםםםם
והלכתי עם אמא לקנות נעליים אבל לא היה במידה...אז הם התקשרו לסניף אחר לעשות הזמנהXP מחר מבחן בהיסטוריה-___- ונשתחרר ב1 כי יש לנו הופעה כזאת...D: זהו לא משו היום...

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif עשיתי היום שופינג XD..וואי מלא דברים

קרו לי היום...*מזהירה חפירה* בבוקר,שיעור ראשון כולנו התפללו אני עשיתי קיצור וסיימתי ><... אניוואי פתאום אנחנו שומעות רעש... מללאא רעעש של מלא בנותתת ושלחנות וזהה, חח בקיצור אלו היו השיניסטיות.הן עשו מלא רעש כי יש כזה משו בביצפר שהשמניסטיות אחריות עליו אני יודעת אינלי כוח להסביר >_<... בקייצוור היה מצחיק בביצפר הרסנו את הכיתה חח.. לקחנו את כל השולחנו ושמנו אותם הפוכים בערימה אחד על השני ומעליהם שמנו את כל הכיסאות,לקחנו מלא מאל דפים ווממש ממש כיסינו את הלוח וקישקשנו עליו ועשינו גרפיטי ובנוסף טלינו מלא,מלא ניירי טואל על התיקרה. אחרי כמה זמן באה הרכזת שכבה [הנאצית><] ואמרה לנו ממהרר להוריד את הכל =\.. קיצור הורדנו הכל כי לא רצינו בעיות וזה. לקראת סוף היום החלטנו שאנחנו מקשטות סופסוף את הכיתה XD... הרעיון של הקישוט זה הישרדות כן,כן חח 'שבט ט2'-ההישרדות האמיתית'.משו כזה><] אחרי הלימודים החלטתי שאני סופסוף הולכת לקנות את האולסטאר שממזמן הייתי צריכה לקנות וחגורת ניטים נוספת... אני וחברה שלי הלכנו למרכז העיר [שתי דקות מאיתנו ><] וקניתי סופסוף את ההולסטאר הגבוהות והשחורות שכבר כ"כ רציתי לקנות ^_^... ואז הלכנו לקנות חגורת ניטים בשבילי[3 שלבים גדולים]^^.. ובנוסף קניתי עוד שתי סיכות לתיק: אחת גדולה של קורט קוביין ואחת סתם קטנה בצבע שחור עם קורי עכביש><,המוכר היה ממש חמוד אלי הוא קיצר לי את החגורה [היא הייתה ממש ענקית] וגם נתן לי 10 ניטים בודדים למיקרה שיפול לי איזה אחד וכל זה... בחינם !! :]] וו... זהו לא משו מיוחד .... זהו ^_^ *האמ.. אני מצטערת על צורת הכתב של ילדה בת חמש פשוט אני ממהרת ואינלי יותר מדי זמן לחשוב XD .*
Have A Good Night

michalie XD

New member
יום רביעי ... יום משעמםםםם

ניראה לי... בעצם כן! זה יום משעמם!!!! שעה 1 - היה אמור להיות לנו הסטוריה אבל הייתה לנו שעה חופשית המנהל הוציא נתן לנו לצאת החוצהה
אני וחברה שלי עברנו על הריקוד שאנחנו לומדות בהיפ הופ והיה כיף
שעה 2 - מורשת. במילה אחת?!!?!? משעמםם
שעה 3 + 4 מדעיםםם רוצים להתחיל לדבר איתנו על רבייהה נ.ב בא לי שיהיה מפגש פורוםםם

למעלה