היום יום רביעי, היום יום רביעי!

just orr

New member
בטח שכדאי לך להמשיך! ../images/Emo99.gif

זה ממש יפה. את כותבת שירים מדהימים ^^

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif יו אני מלאה בחומוס ואבא שלי מכין אוכל XDD

מה אני אעשה שהוא היה טעים חח היה לי היום יום חופשי לשם שינוי, גמרתי באחת כי למורה (הפסיכית שלי) למת' הייית ישיבה או משהו. ואז קבעתי עם יעל להפגש במרכז קניות ב4 ובגלל שהייית עייפה לא ראיתי את השעה והלכתי ב3 ואז חזרתי הביתה צרבתי לי דיסק וסידרתי את הארון D: אז יש לי טונות בגדים שאני לא צריכה, ועכשיו שאמא שלי לא תתלונן שאני מתלוננת שאין לי מה ללבוש
אחר כך הלכתי עוד פעם למרכז, והיה 4 XDD ואני ויעל קנינו לחברה שלנו ממתקים למכבת טיסה ואז קנינו ארטיקים ופטפטנו על הסתימה הנוראית שיש לה היום!! XDDD אני מאוד עזרתי שסיפרתי לה סיפורים על סתימות פופיק
וחזרתי הביתה, וראיתי מליון פרקים של שנות ה-70
וזהו D:
פתגם אהוב.. המפפפ הכל חוזר עליך וקקה בידיך D: אם זה נחשב XDDD

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif רביעי משעמם \\:

היום לא היה שומדבר מיוחד ............ וגם לא היו ציטוטים ולא כלום פשוט יום רגיל ומשעמם וקצר - שעתיים מדעים שעתיים מתמטיקה לגבי פיתגמים .. אני אוהבת את פתגם אחד אבל אני לא יודעת איך רושמים מים באנגלית O= כשאני אגלה איך רושמים את זה כמו שצריך אני ארשם DDD:

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif אז עכשיו ארשום את משפטי :

DONT DRINK WATER FISH HAVE SEX IN IT חמוד לא ?

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif יום רביעי ../images/Emo39.gif

כעיקרון זה היה יום משעמם... התחלתי ב-9,ביולוגיה עם דליה
ואז מתמטיקה...
קיבלתי בבוחן הקודם 94 , והיום היא עשתה עוד בוחן...[זו מורה שהתחביב שלה זה לעשות בחנים..אבל היא טיפשה,היא לא מבינה שאח"כ היא זו שצריכה לבדוק את זה לכיתה שלמה
] ואז ואז ואז....היסטוריה...משעמם כמו תמיד
חזרתי הבייתה וכמו תמיד המשכתי במסורת שלי,של גילי (גילולית) ונועה (NoNo XD)
דיברנו על יום רביעי הבא [האמ*נועה באה*האמ] ועל כל מיני שטויות
וזהו.. ועכשיו לשאלה היומית (
הפעם לא שכחתי
)
יש 4 : "מעולם לא פנית לראות את קמטי העצב על פני הלהטוטנים והליצנים כשהם באו לשעשע אותך.." -בוב דילן "האדם נברא עם פה אחד ושתי אוזניים. תדבר פחות, תקשיב יותר .." "כולם שומעים את מה שאתה אומר. חברים מקשיבים למה שאתה אומר. חברים טובים מקשיבים למה שאתה לא אומר" "אנשים ישכחו מה אמרת, אנשים ישכחו מה עשית, אך אנשים לעולם לא ישכחו כיצד גרמת להם להרגיש..."

גילולית

New member
../images/Emo205.gifדליה../images/Emo99.gifXDמוווטציההההה

אוי מאיפה המשפט הראשון
אני מכירה אותו מאיפשהו
אבל כאילו לא יודעת כאילו למדנו אותו או משהו לא סתם ככה
משפטים
אה כן ואהמלחוחאלבניבאהאהמ

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif כמו שהבטחתי ../images/Emo23.gif :)

אני מגיבה לך !! אעאאעאעאעאעע

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif אני לא נועה !! XDD

אני ל"א [: אני אוהבת את המסורת שלנו
זה פאן ! ^^ ואנחנו לא מדברות על שטויות !! אני אף פעם לא אומרת שטויות דברי הם דברי חוכמה בלבד !!! טוב אולי לפעמים שטויות .......... טוב הרבה שטויות ......... טוב נו אני מדברת תמיד שטויות XDDD

דנושש XD

New member
נו!! ייקח לי זמן!!!!

לוקח זמן להיתרגל לשם חדש...סורי ל"א...
השיחות שלנו הן רק על שטויות.. לדג' איך קיבלנו את השמות החדשים שלנו
איך הגענו לזה שהשם 'דני' נמצא במילה 'נודניק' ? ואיך פירשנו את זה
הכל שטויות....
טוב ... די

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD תודו בזה שהעובדה שדני נמצא במילה

נודניק היא גאונית
מי עלה עליה
מי
אהמחריימהיפניאהמ איך זה כזה: גילי(חריימה יפני ) אומר/ת: אזאז מה עם רביעי?סליחה שאני נודניקית לגבי זה..: נונו :) אומר/ת: אוווו זה בסדר גילי(חריימה יפני ) אומר/ת: שמת לב שהמילה ד נ י מסתתרת בתוך המילה נ ו ד נ י קית? מה זה רומז?חח נונו :) אומר/ת: חחח זה רומז שדני סקסי נ גילי(חריימה יפני ) אומר/ת: האמת שזה רומז ש נ ו ד נ י ק ...אבל כשחושבים על זה..שיהיה נודניק כנה שבא לו הוא סקסי בכל זאת#@$%^&*&#$@&*^#$@*&)%^$^&*&%^$^&*^%$#$%&*)*)&^%#$@!$
קשה למלא את כל החלקים שבמסן שכותבים דני יש תמונה שלו ופה זה נעלם.. XDDD למה שמתי את כל זה פה
כי נגמר הקטע עם השיא באחד נגד מאה שפספסתי בכל זאת..מה היה בסוף
דנהאיפה היית כל הזמן הזה

למעלה