תשובות../images/Emo13.gif../images/Emo215.gif

1.מה המאכל האהוב עלייך?! סיגרים בטעם תפו"א 2. והמשקה האהוב עלייך? 7אפ, תפוחים, מנגו... 3.הצבע האהוב עלייך?! ירוק, שחור, צהוב, כחול... 4. הסדרה האהובה עלייך?! מירוץ לאתמול, טופ מודל, מכושפות... 5. הסרט האהוב עלייך!? לא יודע לא זוכר כלום כלום! 6.השחקן האהוב עלייך?! ג'ייק ג'ילנהול 7.השחקנית האהובה עלייך!? ניקול קידמן, קייט וינסלט 8.אנחנו עוברים לשאלות של מאמין או לא...מוכן!? לא? חחח... 9.אלוהים!? כן כן כן כן כן... 10.שדים!? לא... 11.שטן?! לא... 12.אהבה ממבט ראשון?! כן- אני קורבן לזהו! 13.שיש כזה דבר חבר אמיתי?! כן! 14.עכשיו עוברים לשאלות כן/לא..מוכן!? נו... אין לי ברירה... 15.שותה?! לא... 16.לומד!? כן ושונא את זה... 17.תלמיד טוב?! בערך, ההישגים הלימודיים בממוצע של 80, וההתנהגות על הפנים!-מפטפט, צוחק, מדבר, משתולל... 18.פרט ממוצע?! |אין סמיילי מתאים| 80 19.לבנים: 20.בלונדיניות או שחורדיניות!? שחורדיניות, או מה שיבוא... 21.שמנות או רזות?! העיקר האופי, אבל אם זה כ"כ שמנה זה מוגזם... 22.גבוהות יותר מכם,או נמוכות יותר מכם!? נמוכות עד לאותו גובה שלי.. 23.עכשיו בנות: 24.בלונדינים או שחורדינים!? 25.שמנים או רזים!? 26.גבוהים יותר מכן,או נמוכים יותר מכן!? 27.מה יותר עושה לכן את זה,כדורסלנים או כדורגלנים?! 28.חלקים או שעירים!? (דר,ת'תשובה שלך אני יודע!!) 29.קשוחים,או חננות כאלה!? 29.לכולם:איך היה השאלון!? נחמד?

ro1993

New member
הנההה

1.מה המאכל האהוב עלייך?! אוכל סינייי...ממ... 2. והמשקה האהוב עלייך?מיץ מנגו ותירוש..חח.. 3.הצבע האהוב עלייך?! כול,טורקיז וכל שאר הגוונים של הצבע.. 4. הסדרה האהובה עלייך?!הטופ מודל הבאה,4400,השמינייה ועוד.. 5. הסרט האהוב עלייך!?סיפור אהבה בלתי אפשרי.. 6.השחקן האהוב עלייך?!אשטון קוצ'ר, 7.השחקנית האהובה עלייך!?אמ...אין לי אחת ספציפית... 8.אנחנו עוברים לשאלות של מאמין או לא...מוכן!?יס.. 9.אלוהים!?לא מאמינה 10.שדים!? לא מאמינה 11.שטן?! לא מאמינה 12.אהבה ממבט ראשון?!מאמינה 13.שיש כזה דבר חבר אמיתי?! מאמינה 14.עכשיו עוברים לשאלות כן/לא..מוכן!?כןן 15.שותה?!לא 16.לומד!?כן 17.תלמיד טוב?!בערך..אני ממוצע.. 18.פרט ממוצע?! |אין סמיילי מתאים| אמ.. 60/70+ 23.עכשיו בנות:--> 24.בלונדינים או שחורדינים!? 25.שמנים או רזים!?רזים אבל לא עד כדי כך.. 26.גבוהים יותר מכן,או נמוכים יותר מכן!?באותו הגבוה 27.מה יותר עושה לכן את זה,כדורסלנים או כדורגלנים?!אפחד 28.חלקים או שעירים!?ברור שחלקים.. 29.קשוחים,או חננות כאלה!?באמצע..לא קשוח..ולא חננה.. 29.לכולם:איך היה השאלון!?אמ..פ'סדר..

JULI4561

New member
עונה ../images/Emo41.gif

1.מה המאכל האהוב עלייך
על האש - סטייקים,שיפודים וכל זה וגם מילקי
2. והמשקה האהוב עלייך
קולה 3.הצבע האהוב עלייך
צבעוני 4. הסדרה האהובה עלייך
יש לי סדרות - מכושפות,הטופ מודל,חברים,אבודים,גיא פינס ועוד ... 5. הסרט האהוב עלייך
ואיי אני אוהבת הרבה סרטים זה קשה
6.השחקן האהוב עלייך
יש לי כל מיני 7.השחקנית האהובה עלייך
כ"נל 8.אנחנו עוברים לשאלות של מאמין או לא...מוכן!? 9.אלוהים
10.שדים
11.שטן
12.אהבה ממבט ראשון
אני מאמינה בהדלקות ממבט ראשון 13.שיש כזה דבר חבר אמיתי
אז מה זה לא חבר אמיתי חבר מפלסטיק
14.עכשיו עוברים לשאלות כן/לא..מוכן!? 15.שותה
כן מים 16.לומד
בבצפר 17.תלמיד טוב
לפעמים 18.פרט ממוצע
|אין סמיילי מתאים| 85 23.עכשיו בנות: 24.בלונדינים או שחורדינים
לא יודעת שיהיה יפה 25.שמנים או רזים
בינוניים 26.גבוהים יותר מכן,או נמוכים יותר מכן
גבוהיםם אני נמוכה 27.מה יותר עושה לכן את זה,כדורסלנים או כדורגלנים
כדורסלנים 28.חלקים או שעירים (דר,ת'תשובה שלך אני יודע!!)
חלקים !!! 29.קשוחים,או חננות כאלה
קשוחים לא ערסים! 29.לכולם:איך היה השאלון
בסדר :]

mmmbam

New member
מסתבר שאני די משועממת הא?...../images/Emo20.gif

1.מה המאכל האהוב עלייך? פסטה 2. והמשקה האהוב עלייך? מים 3.הצבע האהוב עלייך? אדום 4. הסדרה האהובה עלייך? "השרדות" 5. הסרט האהוב עלייך? "הנסיכה הקסומה" 6.השחקן האהוב עלייך? צ'אד מייקל מורי 7.השחקנית האהובה עלייך? אמבר טימברלין 8.אנחנו עוברים לשאלות של מאמין או לא...מוכן? לא, זה רק נדמה לכם. 9.אלוהים?
10.שדים?
11.שטן?
12.אהבה ממבט ראשון?
אני מאמינה בהדלקות ממבט ראשון או חיבה, אבל לא אהבה... 13.שיש כזה דבר חבר אמיתי?
!!! 14.עכשיו עוברים לשאלות כן/לא..מוכן? חס וחלילה! 15.שותה?
16.לומד?
17.תלמיד טוב?
, נראה לי... 18.פרט ממוצע? הא?? 19.לבנים: 20.בלונדיניות או שחורדיניות 21.שמנות או רזות?! 22.גבוהות יותר מכם,או נמוכות יותר מכם!? 23.עכשיו בנות: יש!!! 24.בלונדינים או שחורדינים? בלונדיניים! 25.שמנים או רזים? זאת שאלה בכלל?! 26.גבוהים יותר מכן,או נמוכים יותר מכן? גבוהים 27.מה יותר עושה לכן את זה,כדורסלנים או כדורגלנים? כדורסלנים 28.חלקים או שעירים? חלקים...
29.קשוחים,או חננות כאלה? קשוחים 29.לכולם:איך היה השאלון? אחלה!
נכון שלא קראתם? מה, קראתם?! איזה קטע!!! נכון שאם קראתם תספרו לי?... תודה!

MeetLofe

New member
מישהו מוכן להסביר לי בבקשה...

איפה לעזאזל הרגל של נעומי נגמרתo_O

Plaztyk

New member
מאיפה לך?

לא יודעת. אני לא דוגלת בלקרוא רכילויות על דוגמניות שלא סובלות אחת תשניה... וגם אם זה ככה- אולי זה ישן?

טיירה אירחה את נעמי בטוק שואו שלה

והוציאה אשר על ליבה ועכשיו הן בסדר.. בעיקר שטיירה כבר לא מדגמנת או משהו..

broken heart1

New member
אוקיי.. סתם ככה בלי קשר מוסיפה תמונ

הה של טיירה והילדודסס. יוואווו יש לי תמונה של אחת המתמודדות של העונה עם ג'ניפר לופז (ואני לא אראה לכם) חיחי סתםם. אני חושבת שזה טיפה ספויילרי אז אני ישים בסוף התוכניתת חעחעחעחעחע

Fergie7

New member
נראלי אני יודעת איזה תמונה.

מהמסיבת סיום של הטופ? כי ראיתי שג'ניפר היתה שם.

למעלה