MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif

שאלות כלליות: שם:מונטי גיל:17 גובה:1.75 צבע שיער:חום צבע עיניים:חום מוצא:אשכנזי מרוקאי דברים אהובים: להקה:The Used והיהודים זמר/ת:קלי קלארקסון שחקן/ית:ג'וני דפ אוכל:ג'אנק פוד בגד:לא יודע סתם חפץ בחדר:הדיוקן שלי דיסק: סרט:המון בנאדם: חדר בבית:של אחותי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:ממש לפני כמה דקות שמעת מוזיקה:כרגע נפגשת עם חברים:בביצפר הלכת לחבר/ה:אתמול הסרט האחרון שראית:פיטר פן אתמול הריח האחרון שהרחת:לא זוכר הרעש האחרון ששמעת:מוסיקה הטעם האחרון שהרגשת:חומוס עם הספר האחרון שקראת:המקרה המוזר של הכלב המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:שאני צריך ללכת לספר עוד רבע שעה=/ הבנאדם האחרון שחשבת עליו:הספר[?] תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?באויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?אין קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין לי מסך;[ זונות כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ישר ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?אין מה אתה לובש כרגע?מכנס 3/4 אפור חגורת ניטים גופיה וחולצת ביצפר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?להסתפר name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:נמרוד השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):נמרוד השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:לא יודע השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אורטל השם של קרוב משפחה אהוב:אין כאלה
השם של חבר-אינטרנט אחד:דרי השם של המורה השנוא/ה עליך:חנה ורד השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא יודע השם של חיית המחמד שלך (אם יש):סקאי איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:שמפו של דאב קרם לשיער אתה משתמש:ווקס דאודורנט אתה משתמש:אקס בושם אתה משתמש:לא ממש משתמש מסטיק שאתה בד"כ לועס:לא יודע מה שבא קפה אתה שותה:לפעמים ואיזה תה:אנגלי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:המון זמן לא שיחקתי במשחקי מחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש):אין מחשב יש לך:eek:.O מצלמה יש לך:אין=/ פלאפון יש לך:נוקיה 3100 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:ארנק חדש ומדהים כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון?אף אחד מה אתה שומע?רואה ושומע אמריקן איידול איזה חלונות פתוחים לך במחשב?זה והתוכנה של VLC מדיה פלייר מה אתה עושה בהמשך היום?מסתפר וכנראה הולך להצגה מה עשית לפני שענית על השאלון?ראיתי אמריקן איידול אי פעם... נהגת:מה פתאום התנשקת:מה פתאום טסת לחו"ל:בגיל 3 לפלורידה ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:יאפ או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?בשר פסטה או סלט?יחדיו שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?שניהם אחלה ישראל או מקום אחר?מקוםאחר רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?אפשר קצת פוסטרים וקצת דברים אחרים דיסקמן או mp3?MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?מונטי,בוט,פוטי יש לך חבר/ה?כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?הרבה יש לך חשבון פלאפון גבוה?טוקמן למה?כי פעם הבאתי הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אפשר גם SMSים לפעמים אתה עושה גבות?לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה?לפעמים למה?ככה אתה ביישן או פתוח?פתוח מה הצבע האהוב עליך?שחור ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?לא יודע מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?גבות וצבע עניים אתה מאושר?כן היית פעם מאוהב?כן כיף?כן שיחקת פעם בסימס 2?כן אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?לא מכיר אותם
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?כל אחד מה שברא שלו מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?לא בענין ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:הכל למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:עזבו נו אין לי כח מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות?כן מלאכים?כן ערפדים?כן אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?כן אהבה בשלט רחוק?oO שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:196839764 תוכנת מסרים אחרת:אין

Plaztyk

New member
../images/Emo192.gif

שאלות כלליות: שם: אייריס/יוקי
גובה: 163
צבע שיער: ברגע זה אדום. אבל הוא משתנה תמיד. בשבוע הבא הוא הולך להיות חצי בלונדיני חצי שחור
צבע עיניים: חום בהיר
מוצא: רוסייה
דברים אהובים: להקה: לקונה קויל
זמר/ת: כריסטינה סקאבייה
ומרלין מנסון
שחקן/ית: קייט ווינסלט , וג'וני דפ
אוכל: תותים
בגד: ממה שיש לי? החצאית השחורה המושית שלי ^__^ בכללי - יש לי סימפטיה חזקה לשמלות. סתם חפץ בחדר: הספר של פרוטס, והמצלמה דיסק: קאמליס של לקונה קויל
סרט: פאנטום האופרה
בנאדם: אליס שלי
חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה. עם אמא. שמעת מוזיקה: עכשיו שומעת נפגשת עם חברים: לפני חצי שעה ירוני כפרע בא לבקר אותי ^__^ הלכת לחבר/ה: מזמן. הסרט האחרון שראית: סרט יפני. לא זוכרת איך קוראים לו ברגע זה. הריח האחרון שהרחת: עפר הרעש האחרון ששמעת: נביחה, מוזיקה.. הטעם האחרון שהרגשת: סלט ^__^ הספר האחרון שקראת: המצפן הזהוב של פיליפ פולמן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: משעמם. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אלונה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?בקבוק תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?באחת מסך מחשב באחת בקבוק קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קופסה סתם שקופה.. דיסק עם כל מיני שירים. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קודם אני התקשרתי לירון, ואז הוא התקשר אליי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? שמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? פרוטס
מה אתה לובש כרגע? סוודר שחור , מכנס חאקי, גרביי חתולים ^^, כל הפירסינגים, שרשרת של שלד מוזר עם כנפיים, והרבה טבעות מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? נחייה ונראה[= name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אליס השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אין כזה לצערי [= השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אילנה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אלונה השם של קרוב משפחה אהוב: סשה. אמא. השם של חבר-אינטרנט אחד: ליזי השם של המורה השנוא/ה עליך: גבי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: רונה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יש את אליס החתולה, ויש את בוני הכלב איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הוואי קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש: לא זוכרת איך קוראים לו.. סגול כזה.. בושם אתה משתמש: פינק משו מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: עם הרבה חלב ^__^ ואיזה תה: עם הרבה חלב! משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: הירווס 3. יומן יש לך לבצפר (אם יש):משו ירוק שצבעתי את כולו למישבצות שחור-לבן. מחשב יש לך: מחשב..אמ.. אפור? ><' מצלמה יש לך: קוניקה מינולטה Z20 אהובתי
פלאפון יש לך: סאנדו החדש יותר -___- סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ספר של פרוטס יפני D:

Plaztyk

New member
../images/Emo192.gif המשך ^___^

כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אליס כפרע
עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? בלו אורצ'יד - הוויט סטרייפס איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מוזיקה,מסנג'ר,ופורום הטופ מודל הבאה [= מה אתה עושה בהמשך היום? הולכת ליומפתוח בתיכון ויצו לאומנוות[= הבית העתידי שלי ^__^ מה עשית לפני שענית על השאלון? דיפדפתי לי לתומי בפורום! אי פעם... נהגת: לא >< אני מפחדת ]; התנשקת: כן. אבל לא מהלב ]; טסת לחו"ל: כן!! D: לשוויץ,לרוסיה,לאיטליה,לארה"ב,לקנדה D: ביזבזת את כל הכסף שלך: כן . זה קורה יותר מידי עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אני לא עושה פעילות ספורט חוץ מהחלקה על הקרח.. וזה לא מעיף אותי [= זה מדהים. נשארת ער לילה שלם: מלא פעמים D: ברחוב! הומלסים שליטה! עבדת במשהו והרווחת כסף: בוואדי. או/או. יס או הוט? הוט. אבל זה לא באמת ככ משנה. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן ^__^ קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו. תמיד. שחור או לבן? שחור ולבן. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום הרבה אחר. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב D: כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? תלוי מתי פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? אחר רוק או פופ? מטאל P: פוסטרים או קירות חלקים? חלק. דיסקמן או mp3? אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש המון - איריסע, ויוקי כמובן ^__^ השם היפני שלי [= יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצייר ולצלם יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממוצא למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי ומתי אתה עושה גבות? מדי פעם. הגבות שלי מסודרות באופן טבעי.למזלי. אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה אתה ביישן או פתוח? באמצע מה הצבע האהוב עליך? ורוד,שחור,אדום,לבן מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יותר בטחון עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? גוף. אתה מאושר? אני מסתדרת [= היית פעם מאוהב? לא שיחקת פעם בסימס 2? בוודאי ^^ מה אתה חושב על העם הבריטי? הו ג'יינס תעשה לי בריטי! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני נגד צבא חובה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? כתום. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: סטייקים להמונים. למה? למה לא? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: הימים עם האנשים הקרובים - רחוק מהבית - חגיגה [= מאמין ב- אלוהים? לפעמים רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות ? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לפעמים אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: 214665973 תוכנת מסרים אחרת: יונה זה טוב

וואלה שמתי ../images/Emo23.gif

שלך, לי ולמוטי יש מסנג'ר של הוטמייל ומייל של וואלה חחחח...
{ פיגור (משו מיותר אמרתי עכשיו) }

MoRoSH11

New member
עונה

שאלות כלליות: שם: מור גיל:19 גובה:1.63 צבע שיער:שטני צבע עיניים:ירוק לדעתי מוצא:פולין , רוסיה אשכנזחה בקיצור דברים אהובים: להקה: בית הבובוצ זמר/ת:מירי מסיקה שחקן/ית: אנג'לינה ג'ולי ושרליז ת'רון אוכל:ירקות בגד:לא יודעת סתם חפץ בחדר:טלוויזיה דיסק:של מירי מסיקה סרט: מונסטר, אבודות והוזות, שיער, ועוד.. בנאדם:לא יודעת חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: היום נפגשת עם חברים: מזמו הלכת לחבר/ה:--- הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הריח האחרון שהרחת:שלתפוזים הרעש האחרון ששמעת:טלווזיה הטעם האחרון שהרגשת:מתוק הספר האחרון שקראת:אחד מרעננה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:- ממממ הבנאדם האחרון שחשבת עליו:עזבו תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באחת בכלום, באחת בשולחן קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?- איו קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?- אמא קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?- אין מה אתה לובש כרגע? סתם מכנסים וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?- לשתות מיץ תפוזים איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הד אנדשולדרס בשמפו, ולא זוכרת איזה מרכך קרם לשיער אתה משתמש:- לא דאודורנט אתה משתמש: ליידי ספיטקס מסטיק שאתה בד"כ לועס:לא אוהבת קפה אתה שותה: נמס של עלית ואיזה תה:לא יודעת משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא משחקת יומן יש לך לבצפר (אם יש):אין ולא היה גם מחשב יש לך:כן מצלמה יש לך:לא פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:כלום כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון?אף אחד מה אתה שומע?טלוויזיה..אח שלי רואה השמינייה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של זה ושל פורום אחר מה אתה עושה בהמשך היום? כלום בטח מה עשית לפני שענית על השאלון? כלום אי פעם... נהגת: כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט?נוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?שניהם ספה או כורסה?לא משנהה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? איפה שעכשיו.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל בגדול רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים? חלקיםן דיסקמן או mp3?mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב.. המערכת מקולקלת כבר שנים סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?- לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?איןלי כזה... אבל אירובי יש לך חשבון פלאפון גבוה? ככה למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?תלוי מתי ולמה אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה?לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישנית מה הצבע האהוב עליך?אין מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות עצבנית אתה מאושר?לפעמים שיחקת פעם בסימס 2?לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?אחלה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?כן מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:- ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:- אוכלת כל.. מה אני חיה?! למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:מממ מאמין ב- אלוהים?לא רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?לא פיות?כן מלאכים?כן ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק?לא שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:כמו המסן אייסיקיו:לא זוכרת נספר כרגע תוכנת מסרים אחרת:אין

Fergie7

New member
אייקוניי פורים ../images/Emo6.gif

תחפושות: חחח
אוף למה אין פה אף אחד? אני מתחרפנת משיעמום!!!!

SummerNightCity

New member
אני פה, מזה הזילזול הזה. ../images/Emo11.gif

ואני אוהבת שאלונים ארוכים.
יא גם אני רוצה לנסות

Fergie7

New member
ייעייי../images/Emo24.gif

יש!!!! נמצאו חיים בפורום!!!!!!! הידד! הרגשתי באי בודד. :-\

Fergie7

New member
חולים ../images/Emo5.gif

אוף אני עדיין חולה, ומשעמם לי רצח! יש פה מישהו? כל החולים
תרגישו טוב

SummerNightCity

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo32.gif../images/Emo149.gif

או או או אה אה אה! סקסי צ'רי סקסי צ'רי.
[חסר אייקון של דובדבן, לא?
]

../images/Emo100.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo152.gif

תחרות "משהו ללבוש" יש לכן בגד הריון שאתן אוהבות במיוחד? חולצה שיש לכן ממנה זכרונות נעימים? מכנסיים שמזכירים לכן רגע מיוחד? תפוז
אלבומים
מזמין אתכן לשלוח תמונה שלכן לתחרות "משהו ללבוש" ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=32

Fergie7

New member
../images/Emo151.gifשאלון לפורים ../images/Emo151.gif

האם אתם מתחפשים השנה?
למה?
למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )?
האם אתם אוהבים את פורים?
נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים?
מה קניתם בינתיים לתחפושת?
קניתם בכלל?
לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )
אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?
נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?
היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים?
האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם?

Fergie7

New member
../images/Emo151.gif

האם אתם מתחפשים השנה
כן.
למה
פיה.
למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )
כל מיני, כיפה אדומה, מעודדת ועוד כל מיני...
האם אתם אוהבים את פורים
מאוד.
נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים
נכון.
מה קניתם בינתיים לתחפושת
ממ..בנתיים כלום.
קניתם בכלל
אמרתי שלא!
לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. )
אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)
לא.
נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים
כן.
היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים
לא.
האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם
אין ממש.

Fergie7

New member
פיה גוטית....

אני וחברה שלי מתחפשות למשהו כזה