ושלי. ../images/Emo152.gif
שאלות כלליות שם:דר. גיל:17. גובה:1.65 אולי יותר. צבע שיער:חום. צבע עיניים:חומירוק.
מוצא:אשכנזיה.
דברים אהובים זמר/ת:שון פול. שחקן/ית:ג'וליה סטיילס. אוכל:סנדביצ'ים ובמבות. אוי אני כזו מגוונת. בגד:כל חולצה שלי שיש בה מחשוף.
סתם חפץ בחדר:התמונה של האוטובוס האהוב עליי בעיקר. סרט:ריקוד צמוד.
בנאדם:אחד? אני אבחר באמא. חדר בבית:שלי, זו שאלה?
מתי בפעם האחרונה דיברת עם מישהו:לפני שתי דקות. שמעת מוזיקה:אתמול באוטובוס. נפגשת עם חברים:מה ב"יס לא נחשב?
הלכת לחבר/ה:לפני כמה ימים. הסרט האחרון שראית:אהבה זה כל הסיפור, זה כזה מקסים.
הריח האחרון שהרחת:ריח של במבה.
הרעש האחרון ששמעת:אפצ'י. הטעם האחרון שהרגשת:במבה. הספר האחרון שקראת:אוי, אתם מזכירים לי את השבועות שהתכוננתי לבגרות בספרות.
קיצר זה בטח היה המפתח או תפוחים מן המדבר או לא זוכרת.
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:אני אצא מהבית היום ב5 ורבע או אחרי?
נכון שזו דילמה קשה?
הבנאדם האחרון שחשבת עליו:היו כמה.
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? אין לי כח.
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?
מה אתה לובש כרגע?חולצה אדומה ומכנס ורוד, אבל אל תגלו לאף אחד, כי הצבעים האלו לא מתאימים. אבל היי, אני בבית, מותר לי.
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לקחת אנטיביוטיקה, את האחרונה!
ניים איט השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אבל אין לי ממש חברה הכי טובה, יש כמה חברות שהן טובות אם לא הכי.
השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):אמא, ברור. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אני לא שונאת.
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אה?
השם של קרוב משפחה אהוב:אמא.
אה זה לא שם? השם של חבר-אינטרנט אחד:כולכם.
השם של המורה השנוא/ה עליך:אני לא שונאת אף מורה. טוב, אולי טיפה את המורה לספרות.
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא דעת. השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אוחח כפרעליה.
איזה שמפו ומרכך אתה משתמש:הרבל אנסנס.
ולפעמים בא לי על לוריאל או שאני מתחילה להסניף הוואי בכמויות, אבל בסוף לא חופפת בו.
קרם לשיער אתה משתמש:לא תודה.
דאודורנט אתה משתמש:דאב.
בושם אתה משתמש:אינטואישן.
מסטיק שאתה בד"כ לועס:בעיקר אורביט, אבל אני אוהבת הכל.
קפה אתה שותה:נס, מה. אבל הכל טוב חוץ משחור.
ואיזה תה:ויסוצקי, נראלי. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אני מנחשת איזה אוטובוס יבוא עכשיו.
יומן יש לך לבצפר (אם יש):חום כזה. [ומבוגר.
] מחשב יש לך:מאיפה אני יודעת.
מצלמה יש לך:לא.
פלאפון יש לך:שני פלאפון, ושני סלקום. אבל אני בעיקר עם הפלאפון.
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אתמול קנו לי שרשרת ועגילים בנוסף לשלשום שעוד שרשרת וטבעת.
כרגע עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אין לי כח לבדוק.
עם מי אתה מדבר בטלפון?אף אחד. מה אתה שומע?כלום. איזה חלונות פתוחים לך במחשב?אחד כזה של מנהלים ואתם לא אמורים לדעת עליו.
וזה. מה אתה עושה בהמשך היום?הולכת לנסוע באיזה אוטובוס, ואולי אני אקפוץ לסבתא. מה עשית לפני שענית על השאלון?נעצתי?
אי פעם נהגת:נגעתי בהגה.
אבל במכונית קטנה וחשמלית כזו שמותר כן. וטוב שלא רמסתי כל מה שבדרכי.
התנשקת:דה. טסת לחו"ל:יאס. ביזבזת את כל הכסף שלך:עד השנה האחרונה זה קרה כל הזמן, עכשיו למדתי קצת לחסוך.
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:רוב הזמן שאני עושה פעילות ספורטיבית אני עושה אותה עד המקסימום.
נשארת ער לילה שלם:יו, שובבים. אבל ת'כלס אני לא אוהבת שזה קורה, אני מעדיפה לקום מוקדם ולנצל את היום.
עבדת במשהו והרווחת כסף:פעם הייתי בייביסיטר והרווחתי והיה שווה. ואחרי זה חילקתי קצת פליירים אבל ברחתי גם מזה. אני לא מוצאת עבודה.
או/או יס או הוט?הוט. מסנג'ר או אייסיקיו?אני רבה עם שניהם בעיקרון.
קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ קיץ קיץ.
שחור או לבן?לבן. מחשב או טלויזיה?התקלה? ספה או כורסה?כורסה זה ליחיד וספה זה לכמה? אז נראלי שספה. להתרווח.
ארנק או קופה?ארנק. מה אני אעשה עם קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?ברור שאיפה שאני גרה.
כסא מסתובב או כסא רגיל?זה ממש לא אכפת לי.
כסא עם ידיות או בלי ידיות?דה סיים. בשר או חלב?חלב. פסטה או סלט?סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל?איכ, לא זה ולא זה.
אמריקה או אנגליה?איך הייתי רוצה להיות בשתיהן.
ישראל או מקום אחר?ממש לא אכפת לי. רוק או פופ?פופ.
פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים של אוטובוסים.
[אבל גם, לא בהגזמה.] דיסקמן או mp3?בגלל שהדיסקמן שלי מקולקל, וגם בגלל שלא, אמ פי, למרות שגם הוא מעצבן אותי לאחרונה.
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?בכל מקום אפשרי.
סתם שאלות יש לך איזשהו כינוי מיוחד?שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אתם מתכוונים לסאמרנייטסיטי?
יש לך חבר/ה?לא.
[למרות שחושבים על זה, אולי אני אגיד כן למישהו ואז.. אוף לא דעת.
] מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לרקוד, לטייל באוטובוסים, ספינינג. לראות סרטים. יש לך חשבון פלאפון גבוה?תודה לאל לא.
למה?כי אני ילדה טובה, ברור!
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?לא קריטי לי. אני תכף עושה גם חרם על הפלאפון.
[מזה, עשיתי חרם על הכל היום.
] אתה עושה גבות?יאס, אבל לעצמי, שיזהר מי שיגע לי!
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?מזה אחר? רגלים, בית שחי, מפשעה [כי צריך שפה צנועה]? אתה מרגיש יפה?למה לא.
למה? למה לא?אסור לבנאדם להרגיש יפה?
אתה ביישן או פתוח?תלוי. אני בד"כ פתוחה [אה שקט, אני יודעת שזה לא נשמע טוב.
] אבל אם אני ארצה ממש, לא להכיר בנאדם, אני אהיה הכי ביישנית שאפשר.
מה הצבע האהוב עליך?אדום.
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות עצלנות, למרות שאני לא כזו עצלנית, לדבר שצריך, כי לפעמים אני לא מפסיקה לדבר.
לחייך יותר, אני מחייכת הרבה, אבל