Fergie7

New member
../images/Emo32.gifחולים ../images/Emo4.gif

אוף אני חולה, יש פה עוד מישהו???

Fergie7

New member
שאלון משיעמום :-\

שאלון שנגנב מפורום מחשבים שנגנב ע"י פורום אמינם שנגנב ע"י פורום שאלונים וסקרים שנגנב ע"י.
שאלות כלליות: שם: גיל: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הלכת לחבר/ה: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת:

Fergie7

New member
והתשובות שלי ../images/Emo8.gif

שאלות כלליות: שם: דרינה. גיל: 13.5, תחשיבו 14
גובה: 1.60+ צבע שיער: שטני. צבע עיניים: ירוק\כחול\ אפור זה משתנה לפי האור. מוצא: אשכנזייה. דברים אהובים: להקה: מיי כימיכל רומנס, גרין דיי, גוד שרלוט ועוד. זמר/ת: אמינם וכריסטינה. שחקן/ית: אין ספציפית. אוכל: פיצה, וכרובית. בגד: חצאיות, ג'ינסים וסריגים. סתם חפץ בחדר: המיטה שלי. דיסק: לא שומעת דיסקים, באמפי. סרט: אפקט הפרפר. חדר בבית: שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אתמול. שמעת מוזיקה: אתמול. נפגשת עם חברים: זמן, כי אני חולה
הלכת לחבר/ה: כנל. הסרט האחרון שראית: קינג קונג. הריח האחרון שהרחת: של הדאודורנט..חחח. הרעש האחרון ששמעת: את אחותי בוכה הטעם האחרון שהרגשת: של כדורים! הספר האחרון שקראת: עזבו, לא קוראת. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: לא רוצה להיות חולה!!! הבנאדם האחרון שחשבת עליו:
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בפאלפון. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק ריק לצריבה. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לחברה שלי, והתקשר עליי ידיד שלי. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה וימינה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר גיאומטריה של בני יימח שמו גורן. מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשתות. name it: לא חושפת שמות
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרליין. קרם לשיער אתה משתמש: כרמה. דאודורנט אתה משתמש: גם של קרוליין. בושם אתה משתמש: עזבו זה שם מסובך. מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט מנטה. קפה אתה שותה: אייס. ואיזה תה: רגיל. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס, אבל נטשתי מזמן. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אירגונית של הפנתר הורוד. מחשב יש לך: איך אני כותבת את זה עכשיו? מצלמה יש לך: ברור. פלאפון יש לך: כנ"ל. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: הרבה דברים. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד. כולם בבצפר, המניאקים. עם מי אתה מדבר בטלפון? מתכתבת עם חברה. מה אתה שומע? כלום. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק הפורום. מה אתה עושה בהמשך היום? לוקחת כדורים! גררר. מה עשית לפני שענית על השאלון? גנסתי אותו 8-| אי פעם... נהגת: לא. התנשקת: כן. טסת לחו"ל: מי לא? ביזבזת את כל הכסף שלך: כן. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא. נשארת ער לילה שלם: כן. עבדת במשהו והרווחת כסף: לא. או/או. יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן. קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב!!! שחור או לבן? לבן. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? שאני עכשיו גרה בו. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? בשר. פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? שניהם? ישראל או מקום אחר? לחיות? ישראל. רוק או פופ? תלוי במצב רוח שלי. פוסטרים או קירות חלקים? מממ..לא יודעת. דיסקמן או mp3? אמפי. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא. שונאת כינויים. יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב,
ויציאות. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא נראלי. למה? כובע. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? כן. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברור. אתה מרגיש יפה? האמת לא ממש. אבל אומרים לי שכן. למה? לא יודעת. אתה ביישן או פתוח? פתוחה =] מה הצבע האהוב עליך? כתום, אדום ותכלת. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות מעצבנת. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ת'שיער. אתה מאושר? נראלי. היית פעם מאוהב? כן. כיף? כן. שיחקת פעם בסימס 2? כן. אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה יש לחשוב עליהם? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כן להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל. למה? למה לא? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא יודעת. מאמין ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון? כשזה יקרה אני יאמין. אהבה וירטואלית? לא נראלי. אהבה בשלט רחוק?
שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] ביי ביי

SummerNightCity

New member
יש לך עיניים מחליפות צבעים! ../images/Emo152.gif

וברוכה הבאה לעולם הכדורים והאנטיביוטיקות, למרות שאני עכשיו הולכת לקחת את האחרונה.

SummerNightCity

New member
ושלי. ../images/Emo152.gif

שאלות כלליות שם:דר. גיל:17. גובה:1.65 אולי יותר. צבע שיער:חום. צבע עיניים:חומירוק.
מוצא:אשכנזיה. דברים אהובים זמר/ת:שון פול. שחקן/ית:ג'וליה סטיילס. אוכל:סנדביצ'ים ובמבות. אוי אני כזו מגוונת. בגד:כל חולצה שלי שיש בה מחשוף.
סתם חפץ בחדר:התמונה של האוטובוס האהוב עליי בעיקר. סרט:ריקוד צמוד.
בנאדם:אחד? אני אבחר באמא. חדר בבית:שלי, זו שאלה? מתי בפעם האחרונה דיברת עם מישהו:לפני שתי דקות. שמעת מוזיקה:אתמול באוטובוס. נפגשת עם חברים:מה ב"יס לא נחשב?
הלכת לחבר/ה:לפני כמה ימים. הסרט האחרון שראית:אהבה זה כל הסיפור, זה כזה מקסים.
הריח האחרון שהרחת:ריח של במבה.
הרעש האחרון ששמעת:אפצ'י. הטעם האחרון שהרגשת:במבה. הספר האחרון שקראת:אוי, אתם מזכירים לי את השבועות שהתכוננתי לבגרות בספרות.
קיצר זה בטח היה המפתח או תפוחים מן המדבר או לא זוכרת.
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:אני אצא מהבית היום ב5 ורבע או אחרי?
נכון שזו דילמה קשה?
הבנאדם האחרון שחשבת עליו:היו כמה.
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? אין לי כח.
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?
מה אתה לובש כרגע?חולצה אדומה ומכנס ורוד, אבל אל תגלו לאף אחד, כי הצבעים האלו לא מתאימים. אבל היי, אני בבית, מותר לי.
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לקחת אנטיביוטיקה, את האחרונה!
ניים איט השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אבל אין לי ממש חברה הכי טובה, יש כמה חברות שהן טובות אם לא הכי.
השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):אמא, ברור. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אני לא שונאת.
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אה?
השם של קרוב משפחה אהוב:אמא.
אה זה לא שם? השם של חבר-אינטרנט אחד:כולכם.
השם של המורה השנוא/ה עליך:אני לא שונאת אף מורה. טוב, אולי טיפה את המורה לספרות.
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא דעת. השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אוחח כפרעליה.
איזה שמפו ומרכך אתה משתמש:הרבל אנסנס.
ולפעמים בא לי על לוריאל או שאני מתחילה להסניף הוואי בכמויות, אבל בסוף לא חופפת בו.
קרם לשיער אתה משתמש:לא תודה.
דאודורנט אתה משתמש:דאב.
בושם אתה משתמש:אינטואישן.
מסטיק שאתה בד"כ לועס:בעיקר אורביט, אבל אני אוהבת הכל.
קפה אתה שותה:נס, מה. אבל הכל טוב חוץ משחור.
ואיזה תה:ויסוצקי, נראלי. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אני מנחשת איזה אוטובוס יבוא עכשיו.
יומן יש לך לבצפר (אם יש):חום כזה. [ומבוגר.
] מחשב יש לך:מאיפה אני יודעת.
מצלמה יש לך:לא.
פלאפון יש לך:שני פלאפון, ושני סלקום. אבל אני בעיקר עם הפלאפון.
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אתמול קנו לי שרשרת ועגילים בנוסף לשלשום שעוד שרשרת וטבעת.
כרגע עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אין לי כח לבדוק.
עם מי אתה מדבר בטלפון?אף אחד. מה אתה שומע?כלום. איזה חלונות פתוחים לך במחשב?אחד כזה של מנהלים ואתם לא אמורים לדעת עליו.
וזה. מה אתה עושה בהמשך היום?הולכת לנסוע באיזה אוטובוס, ואולי אני אקפוץ לסבתא. מה עשית לפני שענית על השאלון?נעצתי?
אי פעם נהגת:נגעתי בהגה.
אבל במכונית קטנה וחשמלית כזו שמותר כן. וטוב שלא רמסתי כל מה שבדרכי.
התנשקת:דה. טסת לחו"ל:יאס. ביזבזת את כל הכסף שלך:עד השנה האחרונה זה קרה כל הזמן, עכשיו למדתי קצת לחסוך.
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:רוב הזמן שאני עושה פעילות ספורטיבית אני עושה אותה עד המקסימום.
נשארת ער לילה שלם:יו, שובבים. אבל ת'כלס אני לא אוהבת שזה קורה, אני מעדיפה לקום מוקדם ולנצל את היום.
עבדת במשהו והרווחת כסף:פעם הייתי בייביסיטר והרווחתי והיה שווה. ואחרי זה חילקתי קצת פליירים אבל ברחתי גם מזה. אני לא מוצאת עבודה.
או/או יס או הוט?הוט. מסנג'ר או אייסיקיו?אני רבה עם שניהם בעיקרון.
קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ קיץ קיץ.
שחור או לבן?לבן. מחשב או טלויזיה?התקלה? ספה או כורסה?כורסה זה ליחיד וספה זה לכמה? אז נראלי שספה. להתרווח.
ארנק או קופה?ארנק. מה אני אעשה עם קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?ברור שאיפה שאני גרה.
כסא מסתובב או כסא רגיל?זה ממש לא אכפת לי.
כסא עם ידיות או בלי ידיות?דה סיים. בשר או חלב?חלב. פסטה או סלט?סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל?איכ, לא זה ולא זה.
אמריקה או אנגליה?איך הייתי רוצה להיות בשתיהן.
ישראל או מקום אחר?ממש לא אכפת לי. רוק או פופ?פופ.
פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים של אוטובוסים.
[אבל גם, לא בהגזמה.] דיסקמן או mp3?בגלל שהדיסקמן שלי מקולקל, וגם בגלל שלא, אמ פי, למרות שגם הוא מעצבן אותי לאחרונה.
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?בכל מקום אפשרי.
סתם שאלות יש לך איזשהו כינוי מיוחד?שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אתם מתכוונים לסאמרנייטסיטי?
יש לך חבר/ה?לא.
[למרות שחושבים על זה, אולי אני אגיד כן למישהו ואז.. אוף לא דעת.
] מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לרקוד, לטייל באוטובוסים, ספינינג. לראות סרטים. יש לך חשבון פלאפון גבוה?תודה לאל לא.
למה?כי אני ילדה טובה, ברור!
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?לא קריטי לי. אני תכף עושה גם חרם על הפלאפון.
[מזה, עשיתי חרם על הכל היום.
] אתה עושה גבות?יאס, אבל לעצמי, שיזהר מי שיגע לי!
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?מזה אחר? רגלים, בית שחי, מפשעה [כי צריך שפה צנועה]? אתה מרגיש יפה?למה לא.
למה? למה לא?אסור לבנאדם להרגיש יפה?
אתה ביישן או פתוח?תלוי. אני בד"כ פתוחה [אה שקט, אני יודעת שזה לא נשמע טוב.
] אבל אם אני ארצה ממש, לא להכיר בנאדם, אני אהיה הכי ביישנית שאפשר.
מה הצבע האהוב עליך?אדום.
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות עצלנות, למרות שאני לא כזו עצלנית, לדבר שצריך, כי לפעמים אני לא מפסיקה לדבר.
לחייך יותר, אני מחייכת הרבה, אבל

SummerNightCity

New member
אבל כמובן שהוא קטע באמצע. ../images/Emo46.gif

כל הזמן איים עליי שיש יותר מ6500 תוים ושאני אמחוק. מזל שעשיתי העתק הדבק.
-אבל לעצמי זה לא מספיק.
ובטח יש עוד דברים, אבל לא עולים לי כרגע. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אולי להרזות עוד שניים שלושה קילו. [למה אכלתי הרגע במבה?
]. אתה מאושר? בזמן האחרון, כן.
היית פעם מאוהב? הרבה פעמים.
כיף? מה כיף? להיות מאוהב? לא כל כך. כיף להיות נאהב.
שיחקת פעם בסימס 2? עוד לא. לא בוער לי.
אם לא, רוץ לקנות סתם. בדיוק, סתם.
מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש להם סרטים מוצלחים כמו אהבה זה כל הסיפור.
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני חושבת לא להתגייס.
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? איי דונט קאר.
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: כותבת ביד ימין, ולפעמים יש יציאות בשמאל.
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת רק מה שטעים לי, משמע אני גם צמחונית וגם טבעונית. וחיה על הבמבה.
למה? כי לא טעים לי.
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שישי היה דווקא יום מאושר, היה לי בתיכנון [בלב] קו 60, ובסוף יצא קו 30, והיה אפילו יותר כיף מכל יום שישי ב60!
מאמין ב- אלוהים? לא חושבת, בואו לא נכנס לזה. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית? לא. אהבה בשלט רחוק? כן\ לא. מסנג'ר: רוצים? שלחו מסר.

תשובות../images/Emo215.gif

שאלות כלליות: שם:אוריאן גיל:17 ו3 חודשים גובה:1.85 צבע שיער: חום כהה אבל הוא צבוע לבהיר... צבע עיניים: חום בהיר מוצא: צרפת\ישראל דברים אהובים: להקה: אין זמר/ת:נינט טייב שחקן/ית:ג'ייק ג'ילנהול אוכל:סיגרים בטעם תפו"א בגד:טרנינגים, חולצה+מכנס, נוח.... סתם חפץ בחדר:תמונה? דיסק:עופרה חזה\מנגינת הלב (מארז 3 דיסקים) סרט: שכחתי, לא זוכר כלום! בנאדם: אמא חדר בבית: שלי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: סתם-לפני חמש דקות, רציני- לפני שעתיים. שמעת מוזיקה:לפני שעתיים נפגשת עם חברים:לפני שעתיים הלכת לחבר/ה:לפני שעתיים הסרט האחרון שראית: לא זוכר בכלל!! הריח האחרון שהרחת:מנה חמה הרעש האחרון ששמעת:בקבוק נופל הטעם האחרון שהרגשת:מנה חמה הספר האחרון שקראת: הארי פוטר 6 המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "שיט שכחתי את יום האם..." הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אמא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב... תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכיסא קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?דיסק צרוב של אוונסנס. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לשני, והאחרון שחייג אליי היה צוף. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין ספר... מה אתה לובש כרגע? מה שלבשתי בביצפר, טרנינג. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לגלוש באינטנט? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:גן ושני השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): צוף השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אסףףףףף, סמיון, אבי! השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:שני...? השם של קרוב משפחה אהוב: מיכל השם של חבר-אינטרנט אחד: רנדי השם של המורה השנוא/ה עליך: דבורה ויעלי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אממ... לוידע השם של חיית המחמד שלך (אם יש): דבונה איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: שמפו של קרמה ומרכך של נקה7 קרם לשיער אתה משתמש:קרליין דאודורנט אתה משתמש: AXE בושם אתה משתמש:pERRY MAN מסטיק שאתה בד"כ לועס:מנטה אורביט קפה אתה שותה: לא איכססס ואיזה תה: שונא! שותה רק כשאני חולה... משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין... יומן יש לך לבצפר (אם יש):יומן רגיל בלי שטויותתת מחשב יש לך: לוידעעע מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:דיוידי נייד כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? הילה, גן... עם מי אתה מדבר בטלפון?לא מדבר מה אתה שומע? טלויזיה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום, המסנג'ר, האייסקיו והמסמכים שלי. מה אתה עושה בהמשך היום? בבית, לומד למבחן (מחר יש שעור נהיגה מחרתיים מבקר ידידה) מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי אי פעם... נהגת: כן-לומד עכישו נהיגה התנשקת: כן טסת לחו"ל:לא הלוואייייי ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן, שייט רפסודות!!!!!! לא אשכח את זה! נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס!! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר!! קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב וקיץ! שחור או לבן? שחור! מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בבניין כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם! בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל... איכס טופו! אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר?צרפת, אמרריקה רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? גם וגם דיסקמן או mp3? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אוריאנוס יש לך חבר/ה? לא, הלוואי... יש פנויים? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, חברים, טיוי... יש לך חשבון פלאפון גבוה? יחסית כן... למה? יותר מידי הודעות SMS מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אס אם אס! אתה עושה גבות? לאאאאאאאאאא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לאאאאא אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? קורה... אתה ביישן או פתוח? תלוי בפני מי מה הצבע האהוב עליך? לא שאלו את זה כבר???? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להוסיף ביטחון מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? קצת פחות משקל אתה מאושר? קצת בערך... היית פעם מאוהב? כן... כיף? מאוד... רק שזה כואב בסוף.. שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם לא מעניין אותי... מה אתה חושב על העם הבריטי? יותר מידי לבקן ובלונדיני? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מיותר לא מתעניין... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל הכל עם עדיפות לחלבי למה? בשר זה רצח, ולפעמים מגעיל ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: 30-31 באוגוסט 2005 היה כיף ביומיים אלה... מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? כן מלאכים?כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? כן אהבה בשלט רחוק?כן שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: 318624844 תוכנת מסרים אחרת: רוצה את הכתובת שלי? בשביל הדואר..? חחחח

למעלה