חשוב! תקראו.

../images/Emo15.gif חשוב! תקראו.

תבינו, אני אוהבת את הפורום הזה, אפשר להגיד שחלק מהחיים שלי זה פה. פגשתי פה כל כך הרבה אנשים מדהימים, מוכשרים, מטורפים, חמודים, תומכים בשעות הקשות ויודעים תמיד להגיד מילה טובה. וכמו שאני חייבת לציין- כולם פה אינטיליגנטים באופן מדהים. אז בבקשה, הפורום הזה הוא פורום נפלא ואני נהנית להתכתב בו וגאה לחיות שייכת לו, ואני מצאוד רוצה שזה ימשיך להיות כך. זה כואב לכתוב את זה, אני כמעט בוכה, ואני לא משקרת. נמאס לי שאתם רבים אחד עם השני! אפשר לדון, אפשר לשוחח, אפשר לצחוק, אבל למה לריב? זה לא יעזור, זה רק יגרום לכולם להרגיש רע. ריבים זה דבר רע, ולא נעים להיות בפורום שכל הזמן רבים בו. הרבה יותר כיף לדבר, להריץ דאחקות על שיניגאמים ובעיותיהם (שיניגאמים מסוגלים לעבור דרך קירות? לא. ואיך הם גילו את זה? הם ניסו. כמה שיניגאמים מפלוגה 11 צריך כדי להחליף נורה- את כולם, וליתר ביטחון שישהיו כמה מרפאים בסביבה למקרה שמשהו ישתבש. ואני יודעת שזה לא מצחיק). תבינו האווירה פה היא דבר חשוב. אתם כולכם אנשים מקסימים וחברותיים, אז תנו לעולם לראות את זה. תפתחו את הראש (אל תדאגו שמוח יפול, הדבקתי לכם אותו בהרבה סלוטייפ ^.^), תפתחו את העיניי והאוזנים וותסגרו קצת את הפה, ותחשבו לפני שאצבעותיכם אחוזות התזזית מקלידות הודעה זועמת. ורק לפני שאתם שולחים הודעה. תקראו שוב. האם היא עלולה להעליב? אם כן- שנו אותה. כי כמו שאני חוזרת אומורת- זה פורום נורא נורא יקר לליבי, ואני לא רוצה שתיצא לו תדמית סנובית ו/או לא נחמדה. אני לא אעזוב, גם לא בעוד מליון שנה, אתם תקועים איתי כמו מסטיק בסולייה, ואני אמשיך להיות הקול הקטן (והמעצבן) שלוחש לכם בראש, או דופק לכם במצפון, או סתם נוחר לכם ברעש לתוך האוזן. כי תשבינו- אנחנו כולנו עשויים מאותו חומר בדיוק- 70% של מים ועוד כל מיני דברים יחד עם חומצות אמינו וכמה חלבונים- בתוספת קצת יצירתיות של אלוהים- או במילים אחרות- אנחנו בני אדם, עםן רגשות פגיעים ולב גדול. אולי אני מדברת לעצמי, אולי אני סתם טיפשה שאני בכלל מעלה את המחשבות האלו על הכתב ומראהנ לכם אותם, רק שתדעו שזה אומר שאני מעריכה אתכם מאוד מאוד מאוד, ושמחה שהכרתי את כולכם. אז בבקשה, חייכו חיוך גדול ותנתנהגו נחמד לאנשים לא נחמדים- הם כנראה אלו שצריכים את זה יותר מהכול. אם קצת נקשיב במקום לפטפט- פורום יהיה הרבה יותר נעים. ועכשיו למי שטרח לקרוא את המגילה הזו, אני מקווה שהפנמתם אתץ מה שניסיתי להגיד. עוגייה וחיבוק!

Goggle Girl

New member
too little, too late

ותאמיני לי שניסיתי. עזבתי, חזרתי, ניסיתי, זה. לא יעזור. מגובשים? יופי. מגובשים נגד אנשים שקל לך לצעוק עליהם, לרדת עליהם ולרדות בהם. אומרים משהו שלא מתאים למישהו, מנדים אותו, צועקים עליו, ואז זה עוד אשמתו שהוא הביע בכלל את דעתו. אני אוהבת את האנשים בפורום הזה... כל אחד בנפרד. כשאתם ביחד, תסלחי לי... מסטיק בסוליה פחות מגעיל אותי מכם. וזהו. הודעת פרידה for real. ביי ביי, נתראה פנים אל פנים קון הבא אני משערת... או משהו.

../images/Emo15.gif סאנסייי! *בוכה*

זהו, אתם רוצחים אותי אתם לא מבינים?! אני שונאת שזה קורה אני מאמינה שהקבוצה מגובשתף שאתם חברים,ף אני מרגישה בטוחה בקבוצה ואז מישהו שסמכתי עליו שובר את הכלים ומחליט שנמאס לו ואז עושים ברוגזף ואנשים מפסיקים לדברף, הכול קורס, ואני הטיפשה שהאמנתי שזה עוד יחזיק, ותמכתי והשקעתי רק בשביל שהכול יתמוטט לי בפנים אנשים עם דעות שונות, אנשים שונים, זה מה שיפה בהם. הביחד הזה צריך להועיל! הוא צריך לגבש אותנו ולהפוך אוץתנו לבצק שמרים יפה ואחיד ולא לבלילה מגעילה עם גושים! זה באמת כואב, אף פעם אל היו לי חברים ממש לפני הפורום, לכןן אני יודעת להעריך חברים כמו שאף אחד אחר לא יכול אני תמיד משתדלת להשקיע בחברים שלו, הם חשובים לי בדיוק כמו עצמי חברים שלי הם חלק ממני, עד כמה שזה שמאלצי. פעם ראשונה בחיים שלי שאני לא צריכה לברוח למקומות בראש שלי או לספרים כדי להשיג חברים פעם ראשונה שאני מגלה שאפשר להיות אמיתית עם בני אדם ולא צריך לנסות לרצות אותם, שאפשר להאמין שהם יקבלו אותי כמו שאני- עם כל הפגמים שיש בי, עם כל הזבל וכל החרא שאני יודעת שיש בתוכי, כל הג'יפה הזו שהיא גם חלק ממני. אל תלכי בבקשה, את צריכה להתעלם מהחסרונות, אני מבינה את זה, כי זה כואב לי לראות אתכם נשברים לחתיכות קטנות בגלל שכלום. זה לא יהרוג אתכם להיות קצת ביחד, מקסימום תלמדו שלהיות חברים זה לא רק להשתגע, זה גם לריב, זהגם לכעוס ולא להסכים. אחרי הכול מי שלא עושה את זה או שהוא מסזייף או שהוא שפוט.אני זייפתי יותר מדי זמן, פחדתי להישאר לבד יותר מדי זמן אני לא אתן למה שאני חושבת שהרווחתי- מה שכולנו הרווחנו- להתפרק ככה לחתיכות. בבקשה, אם לא בשבילהם- אז בשבילי?

Goggle Girl

New member
תסלחי לי מאוד

אבל פעם אחרונה שניסיתי להגיד משהו בפורום הזה אנשים התחילו לצרוח עלי. נמאס להם מזה שאני מבקשת לסמן ספויילרים. נמאס להם מזה שמישהו מעיר להם. נמאס להם מזה שמישהו אומר משהו. אז כל ה"ביחד" שלך עבד מאוד יפה כשאנשים צעקו עלי וצרחו עלי והתלוננו בפני ואמרו לי לשתוק. נכון, חברים זה לא רק להשתגע ביחד. אבל זה בהחלט לא לריב כמו שרבנו פה, זה לא לכעוס כי לא כעסנו פה, סתם התאגדתם לחבורה של בריונים שברגע שמישהו אחד צועק, כולם מתאגדים איתו ומתנפלים על מישהו אחר שחלש יותר. יבגני אמר בזמנו אחרי שכולם התלוננו שאני מציקה - מנקודת מבטו זאתי שצריכה להתעסק עם המון זועם זו אני, לא אתם. אני לא גורם הטרור פה. אני פשוט באתי ואמרתי משהו ולכם זה לא היה מספיק טוב אז התאגדתם סביבי. זה הביחד שיש בפורום הזה. אנשים שלא אכפת להם כי הם כבר יודעים מה קורה בסדרה אז בעיה של מי שלא. אנשים שבגלל שלאנשים יש בעיות הקלדה צוחקים עליהם ויורדים עליהם ומרגישים יותר טוב כי אין להם במה להיתלות חוץ מזה. אנשים שה"ביחד" שלהם זה חבורות בכיתה א' שבוחרים ילדים בכיתה ומציקים להם ואחר כך ההורים של הילדים האלה ישלמו כספים לפסיכולוג. אז תסלחי לי אם אני אעדיף צביעות עם אמת כזאת. לפחות אז אני יכולה עוד להנות מהספק כשאני חושבת אם אתם צוחקים עלי מאחורי הגב או לא. דיעות שונות זה הכל טוב ויפה כשיש דמוקרטיה. אין את זה פה. יש פה בריונות. ואני אגיד - הפורום הזה נהיה מגעיל. וזהו.

Kawaii Baka

New member
*מגוייס ללא הסכמתו* XD

או כמו שכבר אמרתי בשיחת מסנג'ר עם אדם ששמו שמור במערכת: "אם כי יש לה נקודה, היא פשוט מלודרמטית יתר על המידה איתה. זה שווה לערך לכך שהייתי ממשיך את הלחימה הגלויה בפורום אנימה ומנגה. זה סתם מעכיר עוד יותר את המצב, אולי בתאוריה זה אמור לשנות משהו אבל המציאות לצערינו היא דבר אכזרי. הפסקת אש מתוחה ואזור ביטחון בין שני הכוחות הוא הפיתרון הקביל היחיד לרגע זה."

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo45.gif

לא מבינה מה הבעיה בלסמן ספויילרים >_>

../images/Emo15.gif תתעלמי! בבקשה?

את לא משינה מה שאני מנסה להגיד, רע לי כרגע כמו שלא היה לי רע בחיים, ותאמיני ליש היה לי רע. הו- ועוד איך היה לי רע! בית הספםר היסודי היה בשבילי כמו גהנום! אז בבקשה סאנסיי, רק כדי שאני אדא שהכול בסדר, כק כדי שאני אפסיק לבכות כי אני בוכה כרגע, ואני לא בוכה משטויות אך פעם, תישארי. תאמיני לי שאני מרגישה נוראי, למען האמת- זו אותה הרגשה שהרגשתי ביסודי, אחרי ששמעתי את החברה הכי טובה שלי מרכחלת עליי, רק ביותר גדול וביותר כואב. אני לבד, שוב. ואני מפחדת, אני מפחדת להיות לבד. אני יודעת שהכול יסתדר, הכול חייב להסתדר. ואם אני טיפשה תגידי לי את זה, זה יותר טוב כששומעים את זה מול הפנים, מאשר כששומעים את זה מאחורי הגב. תקראי את הפוסט הזה שבבלוג שלי ותביני http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=170847

Goggle Girl

New member
אני אקרא עוד דקה, אבל בחיאת, ניצע

לא הפעם הראשונה שאני עוזבת את הפורום. לעזאזל, אפילו לא הצטרפתי אליו שוב הפעם, סתם באתי לבדוק תמונות מהקון וראיתי בדרך שבאקי עשתה לי שרשור יומולדת. ומה אני רואה? שרשור מנגה שמספיילר בכותרת. ריבים. יובל שעוזבת. מה אני צריכה להישאר פה? בשביל קהילה שמרגיזה אותי? שצועקת עלי שכל מה שביקשתי זה קצת התחשבות? נמאס לי. סליחה אבל מה לעשות, אם יש דבר אחד שהצבא לימד אותי זה שלפעמים גם צריך לחשוב על עצמי. אני לא עוזבת אותך. אני עוזבת את הקבוצה הזאת שנמאס לי ממנה.

../images/Emo15.gif עדיין, תישארי.

אני ממשיכה להתחנן שתישארי, כי את מדהימה ונסגדת, ואני מבטיחה שאני אהרוג מישהו אם הוא ישים ספוילר בכותרת. בבקשה עדי, אל תגידי שנמאסס לך, כי את אחד מהאנשים שהכי הכי חשובים לי, זה לא אותו דבר בלעדייך. תשארי פה, רק בשבילי, ורק בשביל אור שצריך אותך, ובשביל האנשים מעריצים אותך, ובשביל הדיונים הגאוניים שכולנו אוהבים לקרוא, ובשביל לצחוק ולחבק ולבכות ולהיות פשוט פה. תאמיני לי- זה יועיל גם לך. אני מבקשת שתישארי, כי את תורמת לנו- ויותר מזה- אני רוצה להחזיר לך. דיונים גאוניים שפתחת, מסקנות מדהימות שהסקת, מאמרים נהדרים שכתבת. אני רוצה להראות שאני יכולה להחזיר לך, ולהשדתוות אלייך אפילו- כי אני באמת באמנת אוהבת אותך ואת נורא חשובה לי.

Goggle Girl

New member
את יוצאת מנקודת ההנחה שחזרתי

אני אומרת שוב - אני פשוט אוהבת לריב איתכם על זה כי זה עדיין כואב לי. זה ירגע ואני שוב לא יהיה פה ואז תעשו מה שבא לכם. [email protected] המסנג'ר שלי. תחפשי אותי. ואז אני אספר לך על הילדות העשוקה שלי ולמה לצודד עם מה שהולך פה זה לא בדיוק מה שאני חושבת שאנשים כמונו צריכים לעשות

../images/Emo15.gif את זתחזרי , זה לא קשה.

אם זה כואב לך, לי זה כואב יותר. את חיונית לפורום הזה, יותר מחיונית. את החיים של הפורום הזה, הפורום צריך אותך. אני צריכה אותך. ואני אומרת את זה בכנות. עדי, אני צריכה אותך פה

Envious

New member
עדי נמצאת איתך במסנג'ר

בפורום אנימה ומנגה, היא מנהלת פורום היקארו נו גו.. תאמיני לי שהיא לא הולכת לשום מקום ולא טסה לחול ונעלמת לך.. וזכותה לעזוב תפורום הוא בכל מקרה זבל

../images/Emo15.gif אנבייי! ;;

רעה, למה להרוס מה שאני מנסה לעשות? הפורום_לא_זבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לעולם לא יהיה! אני לא אתן לזה לקרות, גם לא בעוד מליון שנה, עד שאני אמות, ואני מתכוונת לזה.

Goggle Girl

New member
לא הייתי אומרת זבל

אבל לפי דעתי הוא ממש לא משהו שאת צריכה להאבק בשבילו ככה.

../images/Emo15.gif זה המקום הראשון שגרם לי

להרגיש שבאמת יש לי חברים, ואני אאבק על זה. אני לא רוצה להיות לבד יותר, לעולם. בשבילי הוא דבר גדול, ואני נאבקת בשביל מה שחשוב לי. זה כמו בובת פרווה- היא ניראת חסרת ערך, אבל בשביל הילד שישן איתה היא הכול.

Envious

New member
זה לא היה פורום אינויאשה?

בוגדת >=< ליעת חסומה בו כבר שנה דרך אגב.. פשוט אורן יותר מדיי כוסון כדי להחזיר אותה לפורום וגם היא צחקה עילו ועל הזונה הדמיונית שלו >> גררר פנתרה סוכר עיניים...גררררר

../images/Emo15.gif שני הפורומים האלו הם אותו דבר

בעיני, כי שניהם עושים יל בדיוק את אותה התחושה- תחושה שאני בבית, תחושה שאני מוגנת, תחושה שאני לא צריכה לברוח. אלו דברים שאני אלחם עבורם.

Goggle Girl

New member
תאמיני לי שאת לא צריכה להסביר לי

עברתי את זה. הייתי לבד, והחברות שחשבתי שהיו לי תקעו לי מספיק סכינים בגב. לכן זה פי כמה יותר כואב לי לראות את הפורום שכה אהבתי שדבר ראשון, זרק אותי החוצה. ירק אותי. וכולה מה ביקשתי? אייקון אדום בכותרת? קשה מדי כנראה. בגלל שאכפת לי כל כך... אני לא יכולה לסבול להיות פה. לא יעזור שתגידי שכולם יהיו נחמדים ויסתדרו. ברוב האנימות שוג'ו בימינו זה לא עובד כבר.

למעלה