חשוב! תקראו.

shui chan

New member
אבל כבר אין יותר הודעות אם ספויילר

בכותרת. אור הגדיר את שרשור מנגה בתור שרשור ספויילר כדי למנוע את המצב שבו מישהו כן ישכח לסמן ואז באמת יספיילרו לך. אני חשובת שרוב -אם לא כל- מי שנמצא כאן כן מנסה לשמור על סימון של ספויילרים וכדומה.

Goggle Girl

New member
אז הוא רוצה שאני אעקור את העיניים

באמת יופי. אי אפשר לא _לראות_ דברים שמה. אני מעיינת בפורום דברים נקלטים. ספויילרים בכותרת זה אף פעם לא טוב או בסדר.

../images/Emo15.gif אם את רואה כמה אכפת לי

אז תעשי לי את הטובה הקטנטנה הזו ותחזרי. לא להיכנס לשירשורי מנגה. ובבקשה,ף אני מתגעגעת לניתתוחי הפרקים שלך, הם תמיד כל כך מוצלחים! אני עדיין זוכרת את פילר הרנג'י שלך, שהרס אותי מצחוק לגמרי, אפילו חברה שלי (AKA- לא אוהבת בליץ'!) התפקעה.

Goggle Girl

New member
אני לא צריכה להיכנס אליהם

יש ספויילרים בכותרת כי כל הפאקינג שרשור נחשב ספויילר. סורי, אבל ראייה סלקטיבית היא לא אחת התכונות החזקות שלי כשאני גם ככה נאבקת על לראות משהו בכלל עם העיניים הדפוקות שלי

shui chan

New member
ניצן :)

זה לא כאילו הפורום עומד להיסגר או משהו.. כמו בחיים האמיתים לכל דבר יש לפעמים תקופות יותר טובות ותקופות פחות טובות.. אל תיקחי את זה כ"כ קשה

Envious

New member
לא רוצה לא רוצה ~!!!

אני משועשעת !!! אגב ליעת הלכה להקיא את נשמתה ממה שכתוב פה פשוט.

לבנדר א

New member
בואו אספר לכם סיפור.

היה הייתה קהילה. קהילה די קטנה, עם אנשים קטנים, נושא משותף אחד. הקהילה הייתה מאוד נעימה וכולם אהבו אותה... אין "יום אחד". זה קרה בהדרגה. ספאם, קללות, ריבים. אחד אחד התחילו הוותיקים לעזוב. חדשים באו והלכו. הקהילה הזאת היא קהילת הארי פוטר שפעם הייתי חברה בה. היום כבר לא. היום היא כבר לא קיימת. הייתי חברה בה כמה שנים והיה לי מאוד עצוב לראות אותה מתפרקת לאט לאט. אל תתנו לזה לקרות גם לנו.

Goggle Girl

New member
צר לי זה כבר קרה

וכמות האנשים שאני מכירה שלא נכנסים לפה כבר עולה על שתי הידיים שלי.

../images/Emo15.gif אפשר לעצור את זה!

לא אפשר- חייבים! מאמץ קטן של כל אחד יקים אותנו על הרגליים! דיון פה, פינה שם, קצת חיבוק כליי, קצת הבנה, קצת להקשיב וקצץת לא לדבר,. אנחנו עדיין לא הגענו לסף- ואני לא אתן לנו להגיע! לעולם לא! לא כל עוד לי יש מילה להגיד@! אני יכולה לקטר כמה רע לי, וזה לא יתאר את מה שאני מרגישה. והקטע- האמנתי שאני לאלעם לא ארגיש ככה שוב, האמנתי שהתקופה הזו של החיים שלי נגמרה לתמיד, האמנתי בכם- בכולכם. ושוב- יכול להיות שאני טיפשהף יכול להיות שאני בונה מגדלים באוויר. אבל מה רע בלרצות להישאר ביחד? מה רע בלרצות להישארק קבוצה? מה רע בלפחד- וכן, אני מפחדת- שהפורום יתפרק? זה לא רק הם- זן גם את עדי, גם לך יש חלק בזה, לכולנו יש, גם לי, אפילו שאני לא מודעת לזה- ואם מישהו יגיד לי שאני עושה משהו לא בסדר אני נשבעת שאני מיד אפסיק. אז די לקטר, להתחיל חלחייך ולתת לכולם הזדמנות נוספת- כי- בחייכם- כולנו בני אדם, כולנו טועים, כולנו מתנהגים כמו חיות,, כלונו מגעילים אחד לשני- אבל אנחנו מסוגלים לסלוח, אנחנו מסוגלים יותר מזה- אנחנו מסוגלים להיות חברים באמת- זה מה שמבדיל אותנו מחיות אחרות. אז בבקשה. אני מתחננת, אל תעזבי. את באופן אישי- כי מה זה ביחד? המון חתיכות קטנות של אחדים.

Goggle Girl

New member
אני ניסיתי. הוצאתי את הנשמה.

התחננתי. עכשיו תראי לי שלמישהו אכפת ואני אשקול בכלל להסתכל על הפורום הזה ברצינות שוב. אל תבואי בטענות לאלה שבאים בטענות. לא יעזור שתשכנעי אותנו להישאר כי שום דבר לא ישתנה. אולי תסתכלי על למה אנחנו עוזבים במקום, תחשבי על זה, ואז תחזרי אלי. טוב?

shui chan

New member
שמעי עדי..

אני באמת לא חושבת שאף אחד רצה שתעזבי.. ומה שעשו לך היה באמת לא הוגן.. ובכל זאת אני חושבת שאור באמת ניסה להתחשב בעניין של השירשורי מנגה גם אם הפיתרון שלו לא מצא חן בעייניך המטרה של אור באמת הייתה לפתור את הבעיה.. אני באמת חושבת שאף אחד לא רצה שתעזבי..

למעלה