חשוב! תקראו.

Goggle Girl

New member
ממש אין לי חשק להיכנס לזה שוב

אני רק אומרת שמה לעשות אני קיבלתי את הרושם שאף אחד גם לא ממש השתגע על זה שאני אשאר. ואני מסתכלת על מה שעושים פה ליובל ובואנה - _אני_ לא רוצה להישאר. אז וואלה, כן. מתווכחת. נלחמת. כי מסתבר שאני היחידה שמפריע לה. כי זה פורום שאני אוהבת לסדרה שאני אוהבת. ורע לי שזה נהיה ככה. אז לשנות מסתבר אני לא יכולה כי לאנשים נוח מדי להתאגד ביחד, לצעוק עלי, ולהמשיך בשלהם. אז אני עוזבת. ככה זה.

shui chan

New member
אני -באמת- לא חושבת שאת היחידה

שזה מפריע לה.. בנוגע לעניין של יובל.. אני חייבת להגיד שגם היא לא הפסיקה את הריב ופנתה לאור [גם פה צריך להסביר כמו בביה"ס שאם יש בעיות פונים לאחראי?] ואני לא חושבת שאת לא יכולה לשנות.. אור באמת בןאדם שמקשיב.. וגם במקרה שלך הוא ניסה לפתור את הבעיה בדרך שהכי נראת לו. ומה שהכי הכי חבל זה שאותם אנשים שכן השתתפו בוויכוח הפעם לא משתתפים בדיון הזה |: הם אלא שצריכים הכי להגיב פה.

Goggle Girl

New member
פני אלי במסנג'ר ואני אדבר איתך על

זה? כי זה ממש לא נושא שאני רוצה להיכנס אליו בפורום. כי זה מאוד משעשע לאור שיחה אחרונה שהייתה לי איתו.

נה, עדי סאמה (האהא החלפתי את הסנסיי

אני נישארת כאן. כניראה. את לא לבד. גם אני שונאת ספוילרים למאנגה.גם אני שונאת את זה שאנשים מדברים ככה בפורום... זה מטומטם, זה מעצבן אבל*קללה* את לא צריכה לעזוב! כבר אמרתי לך,שאני מעריצה אותך ומסכימה איתך בכל דבר שאת עשית/עושה/ותעשי אבל יש רק עניין אחד וזה הקטע של ליברוח...אבל שתביני,שהפעם זה שונה כי עכשיו פתוחים לי 11 חלונות מסנג'ר, כשבכולם יש הודעות על זה.כן, לכולם מפריעים הריבים המטומטמים האלו וכן, עוד דברים שדיברנו עליהם במסנג' שאני לא אזכיר אותם כאן.כרגע, את לא לבד. באמת שלא. אם הם בכל-זאת יעצבנו אותך, גם אנחנו יכולות חמולות D=(לא,ברצינות). דרך אגב-כן, אני יודעת, מה שכתבתי כאן זה גוש,ובטח יש שם שגיאות כתיב, אבל למי שלא נוח- שלא ייקרא. בעיה שלו, הוא בטח גם ככה שונא אותי אז זה לא משנה. אין מה לעשות כזאת אני. *בואנה אנשים אני עצבנית רצח עכשיו. חזרתי לפורום בגלל הריגשי של ניצנע ולא בגלל אף אחד אחר. אז חסר לכם, ומה זה חסר לכם אם מישהו_מעיז_לפנות_אפילו_לעדי_סאמה_ולהעליב_אותה- אחרת אתם מה זה מתים =.=* (כןכן זה ניכתב בנימה של צחוקD= אבל באמא'שי, אני רצינית לגבי עדי-סאמה.)

shui chan

New member
יובל..

אני חושבת שגם את לא היית 100% בסדר בעניין הזה.. במקום להמשיך את הריב יכולת לפנות לאור ושוב אני לא תוקפת אותך או משהו - פשוט לפעם הבאה כדי לא להגיע למצב כזה לפנות לאור יהיה יותר טוב. ובנוגע לכתיבה שלך - חוץ מאלה שהעירו לך בגלל ריבים קודמים שכנראה כבר היו לך אני חושבת שכל השאר פשוט ביקשו ממך יפה שתתחשבי ותנסי כן להפריד כדי שיהיה גם לאנשים אחרים יותר נוח להבין מה שאת אומרת ^^" וכל אחד יש שגיאות כתיב לפעמים, כולנו כאן כי אנחנו עילגים בצורה מיוחדת :)

כן אני יודעת שלא הייתי 100%

ואני מתנצלת (שימו לב, אני מתנצלת בפני האנשים שאשכרה שווים את זה. לא את שאר האחרים ש*דבר,דבר,אני לא רוצה באן, שאמת שלא >.>*) אבל עצם העובדה, שהוא התנהג בצורה המסוימת הזאת (שממש אין לי כוח להתווכח עליה עכשיו אז מי שכן רוצה יכול לפנות אליי במסרים) גרמה לי אמ...אה..."אי-נוחות" לפנות אליו. ואני באמת מצטערת אל הכתיבה שלי אבל אני אשתדל לתקן את זה בהודעות הקטנות. אני לא מבטיחה שנוגע לארוכות יותר כי אין לי כוח ויש לי זמן מוקצב על המחשב o_O וחוץ מזה...פאקינג פרק 14 של סטראווברי-פאניק 0_0 לא-יכולה-להפסיק 0_0

../images/Emo15.gif תודה יובל! *חיבוק*

לא שונאים אותך, תאמיני לי שלא, אי אפשר לשנוא אנשים בגלל זה, רחוק מדי מהם. בכלל, אני נורא נורא נורא שמחה שחזרת הנה בשבילי, כי זה מוכיח שיש מישהו שמקשיב לי. ויותר מהכול, זה מוכיח לי שעוד יש סיכוי שאני אצליח במה שאני מנסה לעשות.

נו בארור שלא >.>

סתםסתם אבל גם אם לא שמים לב יש לי כאן הרבה חברים >_< זה שיש אנשים *קללה* אחרים שלא אוהבים אותי לא אומר כלום כי אני לא שמה עליהם פס (או שזה שמה עליהם פס?0_0 טוב לא משנה XD).אני עדיין לא בטוחה בקשר לעדי סאמה אבל את תצליחי,אני חושבת...אבל אל תתיאשי! D:

Envious

New member
יובל תעשי לי ילד!!!! %)_!#%)!#$@!

זה היה כזה ארוך שבאמצע זה נשמע מזה חכם!!!

XDDDD

נכון?3: אני פשוט גאון X3 אני הולכת להפנט ככה את כולם עם ההודעות העקומות שלי ולהשתלט על העולם@#%@#$^&$^

טוב אז מאחר ואת הבן המאגניב היחיד

ששולט עליי, אז תני לי לעשות את זה במקומך!את תשבי בשקט בזמן שאני אשתלט על העולם בשבילך! *חנפנות*

ובנימת בוקר של "דוד שלי התגייס,אני

חכמה"-אין לך פאקינג הודעות עקומות$@^%$!#^$&*&&גאון >_< אם אני הייתי מסוגלת להודעות העקומות שלך לא הייתי מקבלת 80 בעיברית 3:

ואיך פיתאום אני הפכתי לסמל של כל

התוצאות של הסבל והיסורים בעולם הזה %$#^%#$^@#^ אני לא _עד_כדי_כך_מסכנה X3 טוב סתם אני מסכנה, תתרמו לי כסף. אני גם חולת נפש עקב פגיעה אישית וטראומה נפשית!!!#@%$^%$#^%&Y סתםסתם. אבל אני ממש ממש ממש רוצה שתישארי כאן! ולי איכפת מהספוילרים ה%$^@#%@^% האלה. באמת שאין בעיה לסמן אותה כי זה בדיוק כמו סמלים אישיים. באמת שאין בעיה, ואנשים לפי מה שאני רואה ~כן~ מסמנים ספוילרים(אחרי שעזבת~.~).

../images/Emo15.gif אל תתקפי אותי

בבקשה. אני מנסה לטפל בבעיה מהשורש, לכול הדברים שאני אומרת יש מסר אחד- תהיו נחמדים אחד לשני. אל תהיה כזו פסימית, אני מעדיפה לעוף גבוה ולהסתכל למעלה, ולהגיש יהיה טוב, מאשר להסתכל על כמה אני יכולה ליפול. אז עדי, זה לא יקרה יותר, אור טיפל בזה, ואם לא אני אעשה את זה, רק תגידי. אני מוכנה לעמוד ולהגן על מי שיקר לי, לא משנה מה.

Goggle Girl

New member
הדחף הראשוני שלי, באמת?

בלי להעליב... זה לצחוק לך בפרצוף. אני לא תוקפת אותך, אני אומרת לך - אני לא עוזבת כי בא לי. אף אחד לא עוזב את הפורום הזה כי בא לא. ואני לא אגיד את מה שיש לי על אור כי את זה אני אומרת לו. אני שוחה פה בבוץ. אני נלחמת, אני מקיאה דם, ואני משתדלת. אבל אם לאף אחד אחר בפורום הזה לא אכפת מספיק אז גם לי לא. זה יקח יותר מלהגיד לאנשים להיות נחמדים בשביל שהם יהיו נחמדים. אם הם לא היו נחמדים עד עכשיו הם גם לא יהיו. וזה פשוט הטבע שהפורום הזה סיגל לעצמו. להיות נחמד זו חולשה. אז קל יותר להיות מגעיל ביחד.

../images/Emo15.gif תצחקי, לא אכפת לי

באמת שלא, זו זכותך, לגמרי. אם לא בא לך אל תעזבי, זה פשוט מאוד. את שוחה בבוץ? אני טובעת. את נלחמת? אני סתם חוטפת מכות. את מקיאה דם? אני כבר מזמן הקזתי את דם ליבי. לי אכפת מספיק, ואדם אחד זה בהחלט מספיק. כל מה שצריך זה לתת צ'אנס, לא עוד אחד- עוד עשרה, עשרים- כמה צריך. אני באמת רוצה שתישארי פה, אם את לא מאמינה באנשים תאמיני בי- זה מספיק. להיות נחמד זה להיות חלש לדעתך? טוב, אז אני כנראה הבת אדם הכי חלשה בעולם, וגם אם קל יותר להיות מגעיל- הדרך הנכונה היא בדרך כלל הקשה.

למעלה