חשוב! תקראו.

Envious

New member
אבל מה עשית בכל ההודעה הזאת קיטרת

=\ את לא יכולה להחליט לקהילת פורום שכל בן אדם בה עם בחירות משל עצמו כולנו נפגעים לא רק את ולא תמיד יש מה לעשות .. אפילו שתמשיכי להיות אופטימית חסרים לנו אנשים כאלה XDD

S.Riddle

New member
הממ...

בתור מישהי שעדיין מחשיבה עצמה כחלק מהקהילה, ומהפורום בתפוז בפרט כמעט מאז יום הקמתו, אני חייבת לציין שרובו המוחלט של החברים הכי קרובים אלי היום הם אנשים בדיוק מאותה הקהילה. :X אז מהבחינה הזאת באמת שלא הכל אבוד. ^_^

../images/Emo15.gif שום דבר לא אבוד, אף פעם

תמיד יש סיכוי, תמיד. אני רק רוצה שכולם יחזרו להיות חברים עד כמה שזה נשמע פטתי. כשאתם מגובשים אני חזקה, כשאתם מתפוררים אני נשברת לרסיסים. קראו את הפוסט http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=170847

Envious

New member
זה נשמע כמו תמיכה לילדים אוטיסטים!

XDDD כיתה טיפולית XDDD *ליעת חוטפת ניוון שרירים* יש לה רטט בגבה אומיגוד!!)%_!@#)#)_!

../images/Emo15.gif לא מצחיק אנבי, בכלל לא

אני מציעה שתקראי כדי שתביני מה אמרתי פה. ואם את לא מבינה, אני שמחה בשבילך, רק מי שלא עבר משהו דומה יכול לא להבין.

Envious

New member
אני מבינה טוב מאד אין לי מה לאמר

אמרתי הכל בשרשור של יובל .. כי זה מה שבאמת הפריע לי, אני חושבת שעם כל השאר אין מה להתחיל בכלל להתווכח כי זה לא יוביל לשום מקום.

../images/Emo15.gif אני מאמינה שעוד יש לאן ללכת

והמקום הזה הוא מקום הרבה יותר טוב. אולי זו לא האוטופיה שאני חולמת עליה, אולי אנשים לא ירוצו יד ביד בשדה פרחים עם מגבות שעליהן כתוב "בלי פאניקה", אולי אנשים לא יקריבו את חייהם זה למען זה, אבל לפחות הם לא יריבו יותר מדי, לפחות הם יוכלו להשלים, לפחות הם יאמינו קצת יותר אחד בשני.

נעעעעעע

מה אני עשיתי מה? ;; מה יובל מה?;; סקסו >_< אני לא _כזאת_מסכנה >_< *התעצבנותבנוסחצ'יבים*

ייייייייייששששששששששש

אני חמה אאאאאאאעעעעעעעעששששששש D= *מרינה* אוהבת אותך אנבי3>

גם XDDDD

סתםסתם. אבל כשהגענו לבית של רוניט וניהלנו שם את הויכוח והיא השתתפה בו היא כתבה את זה שם ונורא התלהבתי מזה XDD

Serf SaN

New member
אבל אני יותר! 3:

אני יאפה. אני שאווה. יש לי שיער משו אעעעעעעש. 3: אני מרינה. טיצו11 [תעשי לי ילד! T^T]

marinaaa

New member
לאלא! אני../images/Emo110.gif

מרינה! אתה תרגע, כן? בוא אני אעשה לך ילד^^^^^

לא%^ERG$%^&%*U

אני רוצה מרינה ;; כלומר, מרינה שונאת לסביות אז אני לא רוצה ליהיות מרינה אבל אני רוצה אותךERS^^%DSFG^%$ תעשי אותי מרינהFSZDTG$W&*J%R^

marinaaa

New member
ששששש../images/Emo110.gif

אנשים עוד יחשבו שאני לסבית כמוך! שששש

);

זאת הייתה טעות מרינה?! כל הזמן הזה את הטעית אותי?! אני נעלבתי מרינה. נעלבתי קשות.

למעלה