שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo15.gifשירי השבוע../images/Emo15.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו מעצבן שקרה השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

דזבין אבא בתריי זוזיי

שיר השבוע- כולם אומרים לי-משינה. אהבת אותי-משינה. יידקור-אספאשלי פור יו. אלבום השבוע- מפלצות התהילה-משינה ציטוט השבוע- "לא תודה, אני אבטר על התענוג" ככה מישהי כתבה לי באייסיקיו כשהצעתי לה לדבר על הקקי שלי
משהו מעצבן שקרה השבוע- חטפתי מיגרנה, חכייתי שעה ועשר דקות לאוטובוס משהו טוב שקרה השבוע- חזרה וצילומים של חבורת הסטרייטים, משחקי כדורגל טובים, ליל סדר נחמד, להקת השבוע- יידקור ומשינה תמונה השבוע-

מ א י י ק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

בא לך להראות לי את הגיטרה שלך?
זה מעצבן שלא רואים את ההמשך XD

מ א י י ק

New member
קול../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

נו,זה מה שקורה שאני רואה גיטרות XD כמה הבס שלך עלתה? אגב,חבר שלי קנה חשמלית כמו שלך במקסיקו גם כן ב360 דולר ^^ רק בצבע אדום ^^

nothingman1

New member
בכלי זמר היא עולה בערך 3500 ../images/Emo12.gif

הבס שלי עלתה 1700 ואני מתכוון להשתדרג בחופש הגדול... זו הבס הראשונה שלי

shani judd

New member
מפתאום..

בכלי זמר היא עולה בדיוק כמו שקנית..אפילו פחות נראה לי כי רציתי לקנות כזאת פעם אגב, מה אתה מתכנן לקנות?

nothingman1

New member
ה-3500 היה מכוון על הגיטרה שלי, לא

על הבס נראה לי שאני אקנה ibanez srx700 לאיבנז יש את הצוואר שהכי נוח לי, והדגם הזה נחשב למאוד מוצלח מבחינת מחיר לעומת איכות מישהו אמר לי שבארץ היא עולה 4500, כנראה שאני אלך יותר לכיוון היד שנייה...

shani judd

New member
אה ה3500 התכוונת לסטארט?

וממ שוב איבנז אתה רוצה? אתה לא מנסה אולי דברים אחרים? למרות שאיבנז לדעתי הם דווקא אחלה..

nothingman1

New member
כן, התכוונתי לסטראט

איבנז מתאימים לתקציב ואני מאוד אוהב אותם... לא מצאתי עדיין שום גיטרה בתקציב הזה שאהבתי יש לך אולי המלצה כלשהי? עד 5000 יד ראשונה

shani judd

New member
ממ האמת שלא

לא שניסיתי הרבה גיטרות חח:) אני אוהבת את מיוזקמנים אבל הם יקרים מאוד:/ גם היד שנייה

nothingman1

New member
ביד-שנייה לא ראיתי מיוזיקמן בפחות

מ-6000! ממש לא בתקציב... וגם אני מאוד אוהב מיוזיקמן יום יבוא, יום יבוא...

למעלה