שירי השבוע

יאללה.. בשביל ההיכרות.

שיר השבוע של אליס- Love, Hate, Love שיר השבוע לא של אליס- Warning- Incubus שגם במקרה הבנתי מה הפירוש של השם שלהם In-Cub-Us אלבום השבוע- Amorica - The Black Crowes ציטוט השבוע- "החיים זה כמו מנה פלאפל, לא משנה איך תשים הטחינה תמיד ינזל" - עכשיו נזכרתי בזה, קרדיט לאסייג. משהו מעצבן שקרה השבוע- יותר שבוע שעבר.. משהו טוב שקרה השבוע- אמורה להיות הופעה השבוע. תמונת השבוע- TOTD

../images/Emo207.gif למתי נקבע המפגש?

כל התאריכים כבר עברו חוץ מה-8 לחודש. זה יהיה אז? ואם כן איפה?

everynormal

New member
לא נקבע

ב-8/4 אין רכבות לפי מה שידוע לי, וזה גם ערב חג ככה שלא נראה לי ייצא אז מפגש פסח לא יהיה, אבל בחופש הגדול בעזרת ה' ננסה לארגן

Walk On Water

New member
עוד מעט נגמר../images/Emo10.gif

שיר השבוע של אליס- לא היה כזה שיר השבוע לא של אליס- אבות ובנים- אביתר בנאי אלבום השבוע- אוסף של כנסיית השכל ציטוט השבוע- משהו מעצבן שקרה השבוע- וואו, כלום:) משהו טוב שקרה השבוע-קוסטה ריקה
להקת/אמן השבוע- ביטלס תמונת השבוע- אז מה אם זה מטושטש. אני לאהוב

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאהאאהאעהא

שיר השבוע של אליס- Down in a hole שיר השבוע לא של אליס- Last kiss - Pearl Jam אלבום השבוע- דירט ציטוט השבוע- "יש לך פרצוף שאומר "חבקו אותי, אני חמודה"" משהו מעצבן שקרה השבוע- ממש ממש לא הרגשתי טוב בבוקר של המפגש.. משהו טוב שקרה השבוע- מפגשים!!! להקת/אמן השבוע- אליס תמונת השבוע- תגידו לי להתחדש

everynormal

New member
וווואאאאאווווווווווווווווו../images/Emo2.gif

איזה גיטרה יפה!!! תתחדשי!!! כמה זמן את כבר מנגנת?

מ א י י ק

New member
דווקא לא!../images/Emo19.gif

עכשיו אני חוזר לקאלסית שלי,במטרה לעבור לחשמלית,אני אצטרך לימודים של 3 חודשים משהו כזה, ואז אני כבר יכול לקנות לי חשמלית ^^

s t a

New member
אבל אתה למדת קלאסית לפני, לא?

זתומרת, לפני שהתחלת לנגן בבס.. אם כן אז זה שונה מלימודים של חודשיים וזמר, תתחדשי!:] גיטרה יפה

מ א י י ק

New member
כן חח../images/Emo19.gif

אבל גם לפני הקלאסית,אני ידעתי לנגן שירים בזיופים רציניים,רק משמיעה,אבל זה גם משהו

s t a

New member
חחח נו,אז זה שונה..

כמה זמן ניגנת על קלאסית לפני שעברת לבס?

למעלה