שירי השבוע

שלוליה

New member
I'm very nice

Alices's Social Parasite הוא ללא ספק השיר שקיבל הכי הרבה ריפיטינג השבוע. מעבר לאליס Very Ape מתנגן לו עכשיו, אלבום השבוע הוא Justice for all, ולהקת אטליז (לא מכירים? כנסו כנסו למייספייס myspace.com/eatliz הופעה ב18.4) :)

מוכחיגכל

שיר השבוע של אליס-Would ו-Nutshell האקוסטי שיר השבוע לא של אליס-לא יודעת היו הרבה, לא התמקדתי באחד אלבום השבוע-contraband של ולווט ריבולבר שקיבלתי לפסח (השירים בו מאוד דומים אחד לשני.. אבל אני נהנית מזה) הייתי אמורה לקבל את פייסליפט אבל קנו לי את ההיטס שכבר יש לי במקום
אני אחליף. ציטוט השבוע-אין לי משהו שנון
משהו מעצבן שקרה השבוע-פספסתי מפגש רדהוט משהו טוב שקרה השבוע-עשיתי מסע אופניים להקת/אמן השבוע-אליס תמונת השבוע-נהה

s t a

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- Don't Follow ו- Whale and Wasp שיר השבוע לא של אליס- queen - The Millionaire Waltz אלבום השבוע- The Division Bell- Pink Floyd, ושוב Grace של ג'ף באקלי.. אלבום כ"כ טוב להקת/אמן השבוע-אליס, קווין, ג'ף באקלי וקצת פרל ג'אם

maog

New member
../images/Emo78.gif

שיר השבוע של אליס- Them Bones שיר השבוע לא של אליס- King Diamond - Welcome Home אלבום השבוע- King Crimson - in the court of the crimson king ציטוט השבוע- לא זוכרת
משהו מעצבן שקרה השבוע- :X משהו טוב שקרה השבוע- :X להקת/אמן השבוע- כל להקות הגראנג'
תמונת השבוע-

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif../images/Emo19.gif

שיר השבוע של אליס- Junkhead & Bleed The Freak & would
שיר השבוע לא של אליס- יש בעיה אחת,זה דיסק
Nightwish - Once אלבום השבוע- Nightwish - Once ציטוט השבוע- "יגיע היום שבו אנשים ייראו רצח של בעלי חיים כפי שאנו רואים כיום רצח של בני אדם" - לאונרדו דה וינצ'י.
משהו מעצבן שקרה השבוע- כלום
משהו טוב שקרה השבוע- פסח והחופש
להקת/אמן השבוע- אליס,נירוונה,נייטוויש
תמונת השבוע-

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gif:]

שיר השבוע של אליס-Down in a hole. שיר השבוע לא של אליס- Smile empty soul - Never again Red hot chili peppers - Otherside king crimson - Moonchild 30Seconds to mars - Was it a dream Placebo - Every you every me HIM - Death is in love with us Dream theater - Finally free The beatles - Because. אלבום השבוע- 30Seconds to mars - A beautiful lie Dream theater - Scenes from a memory Placebo - Without you i'm nothing King crimson - In the court of the crimson king. ציטוט השבוע-אין>; משהו מעצבן שקרה השבוע-פספסתי את רקוויאם לחלום!#@$~, לא התחלתי את כל השיעורים/עבודות/חרא לחופש. משהו טוב שקרה השבוע-פסח, סרטים, ת"א, דיסק של לד זפלין, חולצה של דרים, שרשרת של אופת', ועוד כמה סיכות:] להקת/אמן השבוע-30Seconds to mars, Placebo, Dream theater. תמונת השבוע-
. [מה, מותר לי!
]

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס- וואו יש הרבה. בעיקר שירים מפייסליפט ודירט שאליס הופיעו איתם בהופעה האחרונה עם מייק סטאר בריו 93 שראיתי שיר השבוע לא של אליס- שירים של טול, טמפל אוף דה דוג, וולווט ריבולבר, לד זפלין.... אלבום השבוע- טמפל אוף דה דוג ו-וולווט ריבולבר ציטוט השבוע- לא זוכרת אף פעם.... משהו מעצבן שקרה השבוע- מלא דברים שתיכננתי לעשות התבטלו משהו טוב שקרה השבוע-חופש? להקת/אמן השבוע- טמפל אוף דה דוג, אליס אין צ'יינס תמונת השבוע------->

shani judd

New member
אוי לפניי שהגדלתי את התמונה חשבתי

שזאת דנה ברגר
וואט דה פאק? אבל ישר שראיתי את הבס ירדתי מהאופציה..

everynormal

New member
אה הנה נזכרתי בציטוט:

"לא משנה איזו דרמה נכנסת לחיי, אני תמיד מוצא את המקום בתוך הראש שלי, ושם אני רואה את עצמי כאדם הכי נקי, הכי גבוה, הכי חזק והכי חכם שיכול להיות" (ליין סטיילי)

nothingman1

New member
../images/Emo121.gif

שיר השבוע של אליס- sea of sorrow שיר השבוע לא של אליס- pain of salvation- used אלבום השבוע- pain of salvation- be ציטוט השבוע- "הוא לא הבין שחירבנתי! *נקרע מצחוק* " -ילד בתא השירותים שלידי מדבר אל עצמו משהו מעצבן שקרה השבוע- אין אוכל בבית משהו טוב שקרה השבוע- הרגעים בהם היה אוכל בבית להקת/אמן השבוע- טסטאמנט תמונת השבוע- נאג'י, וכבר אמרתי יותר מדי

למעלה