שירי השבוע

מ א י י ק

New member
3 חודשים../images/Emo19.gif

ועוד היה לי בסיס לפני זה כי גם ניגנתי עלייה לפני הלימודים XD עזבי יש לי עבר מוזר בגיטרות

Big bear

New member
חח תתחדשי זמאר מותק ../images/Emo13.gif

עזבי אותם, אפשר גם לעבור לחשמלית בשלב מוקדם, לא קורה כלום. (A)

danduuu

New member
אני ראיתי אותך ברביעי!איזה כיפלי../images/Emo9.gif

ותתחדשי בובה

Girl In The Box

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של אליס-them bones שיר השבוע לא של אליס- civil war-guns black dog-led zep fatal tragedy-dream theater hollow years-dream theater וכל מיני של פרל ג'אם,נירוונה.. אלבום השבוע-scens of a memory-dream theater ציטוט השבוע-אני אף פעם לא זוכרת משהו מעצבן שקרה השבוע-היו הרבה משהו טוב שקרה השבוע-יומהולדת של חברה להקת/אמן השבוע-דרים ת'יאטר תמונת השבוע-

Big bear

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס- Rotten Apple שיר השבוע לא של אליס- Tool\Aenima אלבום השבוע- Jar of Flies ציטוט השבוע- אס בוכה קינג מוחה משהו מעצבן שקרה השבוע- ||| משהו טוב שקרה השבוע- חופש וכאלה. להקת/אמן השבוע- הדלתות תמונת השבוע- שיהיה

shani judd

New member
עונה..:)

שיר השבוע של אליס- בליד דה פריק, דאמ דאט ריבר, לאב הייט לאב וברודר שיר השבוע לא של אליס-ממ.. אביב גפן - האם להיות בך מאוהב Metallica - Orion Metallica - Fuel Lostprophets - We still kill the old way אלבום השבוע-אמ..דירט ציטוט השבוע-לא זוכרת משהו מעצבן שקרה השבוע-כאבי רגליים משהו טוב שקרה השבוע-ממ לא בטוחה.. להקת/אמן השבוע-מטאליקה תמונת השבוע-
:(

מ א י י ק

New member
האייי איזה קוקווווו../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

ולמה פרצוף עצוב?!?! קרה לה/לו משהו?

Aline In Chains

New member
טורררררן אוייי

שיר השבוע של אליס-פרוגס נתקע לי בראש.. שיר השבוע לא של אליס- In My Time of Need אופת'. אלבום השבוע- אין.. ציטוט השבוע- "אויייייייייייבאדי" משהו מעצבן שקרה השבוע-מזה משנה.. משהו טוב שקרה השבוע--ת"א 3 ימים:), גור
. להקת/אמן השבוע-אופת' . תמונת השבוע-אני וגור
:)

למעלה