שרשור שאלות ובקשות

mishehi31

New member
לדודי_1

אתה יכול להגיד לי איך מורידים תאמיול הזה.. ואת כל הפרטים את מורידים תקטעים מסוף הדרך....בקשהההה

TheBlackFairy

New member
../images/Emo92.gif, לא לדבר על גבי../images/Emo60.gif

הפורום על תוכנות לשיתוף קבצים
.
רבה
.

דודי_1

New member
חחח מההה

אז איך אני זוכר שתי משימות בעל פה?
מרוב שרואים את זה הרבה (ולפעמים אפילו שוב), אז זה כבר "נטבע" בזיכרון, לא? חחח בטוח יש מישהו שזוכר כמוני!!

אני זוכרת חלק../images/Emo3.gif

*כתבתי את זה פעם..וזה היה מהאתר של סוף הדרך1*
הזנקה
משימה בה צריכים המתמודדים להגיע מהר ככל האפשר, ובכל האמצעים העומדים לרשותם, לרכבים הנחוצים להם להמשך המרוץ.
משימת צומת-T
משימה בה עומדות בפני המתחרים שתי אפשרויות לבצע את המשימה, האחת מהירה אך מפחידה(או מגעילה), כלומר משימה אקסטרימית, השנייה בטוחה אבל איטית.
החיפוש
משימה בה נדרשים המתמודדים למצוא מישהו או משהו על פי הרמז שניתן להם.
משימת "סוף הדרך"
משימה אחרונה ליום שמובילה אל נקודת הסיום. אם אני אזכור את השאר אני אגיד לך

הד0וש

New member
אממ יש גם משימת אקסטרים

נראה לי שככה קוראים לה.. ואני זוכרת בעל פה רק את הטסקט של משימת החיפוש והקומבינה.. ואת זה אתה כבר יודע.. רגעעעעע אני אנסה להזכר במשימת צומת T- המתמודדים צריכים לבחור בדרך הקשה והמפחידה או בדרך הקלה והפחות מסוכנת/מפחידה.. נראה לי משהו כזה חח מקווה שעזרתי במשהו.. :)

דודי_1

New member
תודה, אבל

תודה רבה! אבל.. לצערי הטקסט של המשימות הוא לא חופף לטקסט שמקריא אלי אילדיס. :-\ אולי למישהו מכם יש כמה פרקים על המחשב והוא יכול לשמוע ולכתוב לי?

אממממ

הזנקה: משימה בה המתמודדים צריכים להגיע מהר ככל האפשר למקום מסיום ראש בראש: 2 זוגות מתחרים זה בזה במשימה אתגרית.. זה מה שאני יודעת בנתיים ביי ביי שבוע טוב!!

wissenly

New member
הנה...

משימת ההזנקה- למצוא את המעטפה למשימה הבאה קילומטר מאיזה מוזיאון כמה מטרים מתחת לאדמה, משימת האקסטרים- במגדלי עזריאלי... משימת חיפוש- הרכבת שמתקרבת (חחח חרוז...) משימת קומבינה- 420 איש להורה היה גם את המוקשים בסוף...

ה ו ד י ש

New member
למרות שאני באמת מכורה

אין לי מושג, הזיכרון שלי גרוע. סורי! אבל אני חושבת שהדבר היחיד שאפשר לעשות כדי לדעת זה רק להסתכל בפרקים.

הד0וש

New member
היה אירוח.. אני ראיתי אותו..

לא היה שום דבר מיוחד.. היא רצתה לפרסם את מספר הטלפון של עובד.. חח אבל היא לא עשתה את זה בסוף.. וגם רצו לעלות את עובד לשידור שיוכלו לדבר איתו.. אבל גם את זה לא עשו.. איזו באסה!! ז'ניה ממש חמודה אני חולה עליה

TheBlackFairy

New member
../images/Emo15.gifשרשור שאלות ובקשות../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

כל השאלות והקשות שיש לכם בנוגע לתוכנית ובכלל, שרשרו לכאן
.

למעלה