אין לדעת חחח
ש שירה8 היחידה New member 21/8/05 #83 כןןן למנהלות! אולי אתם יכולות לברר בתפוז למה לא שמים אותו??? כבר עבר שבוע ש-ב-ו-ע..
M mishehi31 New member 21/8/05 #86 למנהלותת כן... באמת שהמנהלות יבדקו עם האתר מה נסגר ויגידו לנווו...! מנהלות תגיבו לנו על זהה!
M mishehi31 New member 22/8/05 #100 למנהלותתת אתם בטוחות שזה יעלה היום.. כי אני בודקת כל כמה זמן ועדיין אין כלוםםם..! תגיבו בקשהה!
T TheBlackFairy New member 22/8/05 #106 כן, זה באמת עלה../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=292
כן, זה באמת עלה../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=292
י יהודית נוימן New member 22/8/05 #102 באמת העלו אותו אבל הוא לא עובד!!!!! היה כתוב לי שהקובץ לא מצוין משהו כזה.... אוףףףףף
T TEENAGER1 New member 23/8/05 #113 דלית ../images/Emo12.gif אז אלייך בתיה שלחה מייל? היא אמרה שהיא שלחה לי, ולא קיבלתי כלום חזרת
T TheBlackFairy New member 23/8/05 #114 מסרים../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif וכן חזרתי, אבל אני עדין בקושי חיה .
M mishehi31 New member 21/8/05 #78 דחוףף שמעווו איפה האירוח של ז'נייה... טוב שזה כבר לא היה לפני שבוע...! צריך לדבר עם תפוז לראות מה קורה... אם מישהו יודע על משהו שיכתובבב
דחוףף שמעווו איפה האירוח של ז'נייה... טוב שזה כבר לא היה לפני שבוע...! צריך לדבר עם תפוז לראות מה קורה... אם מישהו יודע על משהו שיכתובבב
ה ה ו ד י ש New member 21/8/05 #79 אני לא חושבת שמישו יודע על זה משו כתבו כמה פעמים שזה יעלה כבר מתישהוא אבל הזמן עובר וזה לא עולה, ובאמת כבר עבר שבוע וכל 5 דקות מישו שואל על זה ובצדק! זה באמת מוגזם!!
אני לא חושבת שמישו יודע על זה משו כתבו כמה פעמים שזה יעלה כבר מתישהוא אבל הזמן עובר וזה לא עולה, ובאמת כבר עבר שבוע וכל 5 דקות מישו שואל על זה ובצדק! זה באמת מוגזם!!
M mishehi31 New member 21/8/05 #80 משהו חשוב! כל מי שיודע משהו על האירוח.. או אם הוא בכלל היה שיכתוב פהה!!! וואם יראו שהרבה רוצים לראות תאירוח.. אולי יתחשבו בזה וישימו אוותו כבר...! תגיבוו
משהו חשוב! כל מי שיודע משהו על האירוח.. או אם הוא בכלל היה שיכתוב פהה!!! וואם יראו שהרבה רוצים לראות תאירוח.. אולי יתחשבו בזה וישימו אוותו כבר...! תגיבוו