שרשור שאלות ובקשות

wissenly

New member
לבאמת מכורים שבינינו!!!

נראה אם תדעו את התשובה! מה המשימות שהיו בפרק האחרון של סוף הדרך 1?...

Shani276

New member
שאלה אקסטירימית פחדדדדדד

1.מי זוכר? :| 2.אני התחלתי לראות רק מהאמצע של העונה השנייה אז...

אני יודעת!

בהתחלה הם קיבלו קטע מעמוד והם היו צריכים לחפש איזה עמוד זה ובתחתית העמוד הנקודה הבאה שלהם, אח"כ הם קיבלנו טייפ עם קלטת של חזן מסוים והם היו צריכים להגיע לבית כנסת שהוא מתפלל בו אח"כ הם היום צריכים לעשות את ה"סולם יעקב" הזה שפה הבנים עקפו ת'בנות, אח"כ הם היו צריכים לאגן 210 איש לשלט חי בעין חמד ליד ירושלים אח"כ הם היו צריכים לנווט משימת 4X4 לגת העתיקה שביד השמונה ואח"כ משימת "מומחה" להפיק כליטר מיץ ענבים מענבים בצורת דריכה(לדרוך ולפיק מזה מיץ) אח"כ הם קיבלו קלטת וידיאו ועלייה נקודת הסיום, אבל זה היה מוקלט הפוך, הם היום צריכים להחזיר אחורה ת'קלטת בצורה שאפשר לשמוע והנקודת סיום היתה בטיילת בארמון הנציב, הבנים הגיעו ראשונים והם היו הזוכים בסוף הדרך 1!!! זהו!!!!!!!!!1

הד0וש

New member
אני יודעת!

1) למצוא צוללן שיביא את המשימה הבאה בעומק של 15 מטר מתחת למים 2) לעבור בין מגדלי עזריאלי 3) למצוא את הרכבת במגדל דוד.. 4) לארגן 420 אנשים להורה 5) משימת סוף הדרך- להגיע לאנשהו חח- נקודת הסיום

עונה!

בהתחלה הם קיבלו קטע מעמוד והם היו צריכים לחפש איזה עמוד זה ובתחתית העמוד הנקודה הבאה שלהם, אח"כ הם קיבלנו טייפ עם קלטת של חזן מסוים והם היו צריכים להגיע לבית כנסת שהוא מתפלל בו אח"כ הם היום צריכים לעשות את ה"סולם יעקב" הזה שפה הבנים עקפו ת'בנות, אח"כ הם היו צריכים לאגן 210 איש לשלט חי בעין חמד ליד ירושלים אח"כ הם היו צריכים לנווט משימת 4X4 לגת העתיקה שביד השמונה ואח"כ משימת "מומחה" להפיק כליטר מיץ ענבים מענבים בצורת דריכה(לדרוך ולפיק מזה מיץ) אח"כ הם קיבלו קלטת וידיאו ועלייה נקודת הסיום, אבל זה היה מוקלט הפוך, הם היום צריכים להחזיר אחורה ת'קלטת בצורה שאפשר לשמוע והנקודת סיום היתה בטיילת בארמון הנציב, הבנים הגיעו ראשונים והם היו הזוכים בסוף הדרך 1!!!

שיראלוש

New member
עונה נוספת?

יש לי שאלה האם תהיה עונה נוספת של סוף הדרך? וכיצד ניתן להרשם?

ה ו ד י ש

New member
שאלה

זוכרים שהיה באחד הפרקים קטע עם עובד וז'ניה במכונית ואז ז'ניה אמרה משו לעובד ועובד אמר לה:"אל תקללי, אותי לא מקללים חמודה" אז מה בדיוק קרה שם? לא ראיתי את זה בפרק...

למעלה