מישו אמר מפגש

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif מישו אמר מפגש../images/Emo35.gif

טוב, אז היו כמה דיבורים בצ'אט וכל מיני כאלה.. אז אני רוצה עכשיו להבין, מפגש פורים: תאריך, יום, שעה, מי החליט, אם יש כמה תאריכים, וזהו. תודה נשמות

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif חייב מעכשיו,

יש מסיבה במוסד, ואני צריכה לדעת תאריכים בזמן הקרוב כדי לדעת איך לגרום לזה שאני אהיה גם במסיבה של המוסד וגם במפגש.. ומכפת לך בייייכלל?

LiLdon

New member
זה עוד חודש ככה.. . .

ב12 לחודש,'מתחפשים בבית ספר'. 13-14-15 זה חופש. אני ממליצה על ה-15

פרקשון

New member
15 זה היומולדת של גלי

זה מעולה! ככה נוכל לדפוק לה מכות :) רק שלא ידפקו לי מבחן יום אחר כך והפעם יהיו בעיות עם איחוד של היידפארק?

../images/Emo204.gif לאלאלאלאלא ב-15!

כי אז עידן ידפוק לי מכות
סתם נו. מה מכות?! אע!? אע!? רק חיבוקים.
כמובן שאני בעד ה15.

LiLdon

New member
את האמת..

אני מזה אודה לכם אם לא תעשו בעיות םע המפגש עם היידפארק, הרי אני ממש לא אוכל להגיע לשני מפגשים, אני מציאה שיחרור מאישפוז.. אם אני..יו נואו. לא חשוב. 15!
כן|

פרקשון

New member
אחרי המכות באות הנשיקות :)

ותגובה להודעה של ליל:
אין סיכוי ל2 מפגשים בפורים..

dsol

New member
יאי ליל ../images/Emo99.gif

אז בסוף את כן רוצה ב 15 ! תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה !!!!

15/3

היום היחיד שיש בו תחבורה בחג...וגן המשולש...כי למי שזוכר עזריאלי בפורים זה סיוט ואי אפשר לזוז...קחו את כמות האנשים שהיו בשלושת המפגשים הקודמים(כאיל בעזריאלי לא מהפורום) ושימו אותם זה מה שבערך הולך שם...

LiLdon

New member
חמוד,

לא נראה לי שיהיה עמוס, כי ישראבלוג הוא ב13 לחודש. אז מאיזו סיבה לעזריאלי להיות מפוצץ באנשים?

למעלה