ק קשה לי לחשוב New member 8/2/06 #36 ../images/Emo145.gifפעם שעברה הייתי נגד הפעם ממש לא מזיז לי.. בתכלס גם אם נהיה ביחד וגם אם לא כל אחד גם ככה יהיה עם מי שיתחשק לו..
../images/Emo145.gifפעם שעברה הייתי נגד הפעם ממש לא מזיז לי.. בתכלס גם אם נהיה ביחד וגם אם לא כל אחד גם ככה יהיה עם מי שיתחשק לו..
מ מכשפהקטנהזונה New member 8/2/06 #38 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif המ, למה?
מ מכשפהקטנהזונה New member 9/2/06 #47 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifאנחנו לא נאכל אותך XD אולי חזי כן.. אה. לא. ישלו חברה... טוב.. ישלך מזל >.<
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifאנחנו לא נאכל אותך XD אולי חזי כן.. אה. לא. ישלו חברה... טוב.. ישלך מזל >.<
L LiLdon New member 9/2/06 #48 מה הקשר? עצם העובדה שהיא חדשה פה,זו לא אינדיקציה לכך שהיא לא יכולה להיות חדשה שם,לא בהכרח לממש את זה. אבל בעיקרון חדשה לאנשים, יש מבין?
מה הקשר? עצם העובדה שהיא חדשה פה,זו לא אינדיקציה לכך שהיא לא יכולה להיות חדשה שם,לא בהכרח לממש את זה. אבל בעיקרון חדשה לאנשים, יש מבין?
פ פרקשון New member 10/2/06 #57 אינדיקציה? ליל אני מבקש, דברי בשפה עממית! חחח מזה אנחנו פורום שייגעצ (יעני טיפשים) לא פורום בטהובן!
ס סוריקטה1 New member 10/2/06 #62 ../images/Emo121.gif../images/Emo9.gif ורק לתזכורת... המפגש הראשון שהייתי בו היה יומיים אחרי שהצטרפתי לפורום...
../images/Emo121.gif../images/Emo9.gif ורק לתזכורת... המפגש הראשון שהייתי בו היה יומיים אחרי שהצטרפתי לפורום...
מ מכשפהקטנהזונה New member 11/2/06 #74 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif גלעדי, אתה לא דוגמה, לך יש ביטחון עצמי בשמייייםםםםםםם.. יאאא זה עשה לי אסוציציציציציציציציה להרקולס. |הממ|
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif גלעדי, אתה לא דוגמה, לך יש ביטחון עצמי בשמייייםםםםםםם.. יאאא זה עשה לי אסוציציציציציציציציה להרקולס. |הממ|
ס סוריקטה1 New member 10/2/06 #64 ../images/Emo121.gifאת!!! בואי עם טובי ואיתי../images/Emo9.gif טובי! מחקו את "העם עם גוש חשיש" שהיה כתוב בענק בדרך לא פייר!
../images/Emo121.gifאת!!! בואי עם טובי ואיתי../images/Emo9.gif טובי! מחקו את "העם עם גוש חשיש" שהיה כתוב בענק בדרך לא פייר!