מישו אמר מפגש

פורים

להורים אין מה לעשות עם הילידם. בעזריאלי יש פעילויות לילדים בפורוים, עזריאלי מפוצץ בהורים, מפגשים,ילדים עם חפושות... גם שנה שעברה לא הייתי בתאריך של ישרא והיה מממש עמוס

LiLdon

New member
?!

אני לא חושבת שזה יהיה ע-ד כדי כך עמוס. באמת זה לא שיש משהו מעניין לעשות בעזריאלי,חוץ מיצירה בקומה השניה. לך תדע מקסימום נעבור לגן אחרכך

../images/Emo121.gifשנה שעברה הייתי ובמינוס 4 היה

ריק, ובטח בגג איפה שהיינו סוף מפגש הקודם גם יהיה שומם...

K i f

New member
ויש את מינוס 3! ו2! ו1!!!!

מינוס 4 שליטה! יאו! רק חבל שהייתי שם דווקא כשהיה מפגש ג"צ
(ו-2 היו חייבים לחבק אותיo_O)

K i f

New member
אם היית מכירה אותי... היית יודעת שא

ני הכי לא הומופוב שיש...

K i f

New member
חבל שאת מגיבה כשלא פונים אליך...

ילדה... את לא רצית לדבר איתי? סבבה... אל תדברי... תמשיכי להתנהג בתינוקיות ותרדי לי מהוריד... רצית שאעזוב, עזבתי, עכשיו תורך ^^ צבועה -_-

סליחה טעות שלי

לא ראיתי שזה לא משורשר אליי טוב מה אתה קופץ כמו איזה נעל , יא פדופיל עדיף שאני לא יפתח את הנושא הזה שאתה מטריד את חברה שלי בנאדם תימצא חיים ותפסיק להתעסק עם ילדות בנות 15!!!!!!!! זיון לא תוציא ממנה יא חתיכת אפס עלוב כולך טאמבל תתיבגררררררררררר אתה כבר בצבאא אלוהים ישמור... דבר ראשון אני לא צבועה וזה לא מעניין אותי שזה מה שאתה חושב כי אתה לא מכיר אותי באמת אתה מכיר אותי בתור אוסנת חסרת סבלנות לאנשים טיפשיפ ומעצבהנים כמוךךךךךך ארררררררררררגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אלוהים כמה שאתה קוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ טוב התחלתי להיתעצבן לא משנה אני יפסיק

../images/Emo121.gifכל החג יש תחבורה

שנה שעברה בתענית אסתר הגעתי באוטובוסים... ויום אחרי זה חזרתי עם אוטובוסים...
ואתה מדבר על היום האחרון של פורים אז בוודאי שיהיה... קוצור, כל החג יש:)

K i f

New member
וואי! כמה טוב לעשות יומיות

(בניגוד לתקופה של בה"ד 13... בזמן החגים...) עכשיו אוכל לבוא בכל תאריך, בכל שעה, אם לא יהיו בעיות! כשתדעו יום, תודיעו לי... וככה אגיד לרס"פ שלי את היום ואגיד לו ש"יש בר מצווה לבן דוד שלי" וככה הוא ישחרר ^^ בוהו! ^^

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif איחוד../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אז, מי שרוצה איחוד מפגש עם היידפארק-
ומי שלא רוצה איחוד מפגש עם היידפארק-
אני כבר אומרת שאני
...

B a m b o o o k

New member
../images/Emo127.gif

הרבה יותר טוב ככה... יש אנשים שקשה להם להגיע פעמיים בזמן כלכך קצר....

למעלה