ממש לא אכפת לי...
M Mrs Felix New member 9/2/06 #46 ../images/Emo127.gif המפ... אני מניחה שאני יעשה כל שבכולתי כדי להגיעה. בינתיים זה :"אנחנו צריכים לחשוב על זה"
../images/Emo127.gif המפ... אני מניחה שאני יעשה כל שבכולתי כדי להגיעה. בינתיים זה :"אנחנו צריכים לחשוב על זה"
פ פרקשון New member 10/2/06 #56 אעשה* רותם! אאאאעעעשששהההה!! כמה זמן עוד אני צריך להעביר את הקורס לשון של הפורום?
ס סוריקטה1 New member 10/2/06 #66 ../images/Emo121.gifו...? זהר, יצאת טמבלה לא רוצה מפגש עם הייד פארק, רוצה מפגש ב-15.
ס סוריקטה1 New member 10/2/06 #69 ../images/Emo121.gifאני יודע שאני טמבל זה ההבדל, אני מודע לכך קוצור, שהמפגש יהיה ב-15 וחסל סיפור יום הזיכרון...
../images/Emo121.gifאני יודע שאני טמבל זה ההבדל, אני מודע לכך קוצור, שהמפגש יהיה ב-15 וחסל סיפור יום הזיכרון...
L LiLdon New member 10/2/06 #70 "תחליתו" בנצי?!?!?!8-[ דבר עברית!!! תחליטו!!** וכן, אתה *נוראאאאאאאאא* נשמע מאיים.
ד דניאלסתיו New member 10/2/06 #71 האמ. בעיקרון זה ../images/Emo128.gif אבל אם זה אומר שגלי עידן וליל לא יבואו אז ברור ש אבל עידן אם לא יהיה מפגש היידפארק ותפוז ביחד ואתה תלך להיידפארק אז אני לא אסלח לך בחיים כי בסוכות אתה באת אליהם ולא באת למפגש תפוז!!!!!!!!!
האמ. בעיקרון זה ../images/Emo128.gif אבל אם זה אומר שגלי עידן וליל לא יבואו אז ברור ש אבל עידן אם לא יהיה מפגש היידפארק ותפוז ביחד ואתה תלך להיידפארק אז אני לא אסלח לך בחיים כי בסוכות אתה באת אליהם ולא באת למפגש תפוז!!!!!!!!!
פ פרקשון New member 11/2/06 #76 בסוכות תכננתי ללכת לשניהם אז הלכתי להיידפארק קודם ואז כשרציתי לבוא לתפוז אז לא נתנו לי אני אשתדל להיות חצי חצי עם שני הפורומים והכי טוב יהיה אם לא יהיו "מחנות" וכולם יהיו ביחד...כדאי להתחבר עם היידפארק..יש כוסיות
בסוכות תכננתי ללכת לשניהם אז הלכתי להיידפארק קודם ואז כשרציתי לבוא לתפוז אז לא נתנו לי אני אשתדל להיות חצי חצי עם שני הפורומים והכי טוב יהיה אם לא יהיו "מחנות" וכולם יהיו ביחד...כדאי להתחבר עם היידפארק..יש כוסיות
ד דניאלסתיו New member 12/2/06 #80 ../images/Emo11.gif גלעד. תן לי לגחגח קצת טוב? חחחחחחחחחחחחחחחח תודה.. וואי גלעד צירפתי אותך לאיסיקיו שלי אתה יודע? אז תחבר אותי חומד.. ועידן, קפוץ לי. אתה לא פיירי בכלל!
../images/Emo11.gif גלעד. תן לי לגחגח קצת טוב? חחחחחחחחחחחחחחחח תודה.. וואי גלעד צירפתי אותך לאיסיקיו שלי אתה יודע? אז תחבר אותי חומד.. ועידן, קפוץ לי. אתה לא פיירי בכלל!