הודעה עצובה

נטעש

New member
דיי נמאס לי!

כבר היו לי הרבה ציפיות
ומה שמשגע אותי שפולמן נותן יד לזה, ז"א, אם הוא לא היה נותן סביר להניח שהיה עליו מעין לחץ חברתי-'מה, להרוס להם את הכל אחרי כל העבודה הקשה?' וזה לא אמור לקרות לסופר! למה הבמאי לא יכול פשוט לקנות את השם של הטרילוגייה מפולמן ולעשות טרילוגייה חדשה וזהו

JustRain

New member
ררר

הסוף, של ליירה עולה על הגשר, הוא סוף יפהפה. אחרי שקראתי אותו ידעתי בבירור שאני מתכוונת לקרוא את הספרים הבאים (לא תמיד אני קוראת טרילוגיות שלמות, לפעמים רק את הראשון והוא לא מוצא חן בעיני), ושאני הולכת לקנות אותם, שיהיו שלי. זה חלק מהסיפור. ובכלל, זה לא כמו שר הטבעות, שהתחיל כספר אחד - טרילוגיה היא טרילוגיה ויש חשיבות לאופן שבו היא מסודרת.

dahoe

New member
אני לא חושב שזה יהרוג את הסרט.

זה חבלן מאד וזה יחליש אותו, אבל זה לא יהיה נורא בצורה בלתי נסלחת. חוץ מזה, זה שהוא פונה למעריצים בסליחה זה נחמד מאד.

Davy Jones

New member
שמעתי מספר תאוריות לגבי הסיבות האמיתיות באמת

להורדה של 3 הפרקים האחרונים בספר. 1) ככל הנראה צוות האפקטים של הסרט נכנס פאניקה בגלל שלא נשאר להם הרבה זמן לעשות את העבודה הרבה שעוד נשארה להם. אז פתאום אחרי כמה שבועות בא הבמאי בהצהרה שהוא מוריד את 3 הפרקים האחרונים (שדי מלאים באפקטים, לא? יש קרב, יש גשר... וכו'). 2) הספר השני קצר יחסית לספר הראשון. אז כדי שאם יעשו סרט המשך הוא ייצא באורך די דומה כמו בסרט הראשון, הם החליטו להוסיף לסרט השני את 3 הפרקים האחרונים של הספר הראשון. 3) בעיות בין המפיקים לבמאי. הגיוני לגמרי ועצוב לגמרי - הרי ידוע שבעיות בין המפיקים לבמאי הרבה פעמים גורמות להרס של הסרט.

Fairywitch

New member
אויש, למה אבל?../images/Emo10.gif

"בשבילי זה מספק את הסיום הטוב ביותר לסרט הראשון ואת ההתחלה הטובה ביותר לספר השני." WTF?!

KER13

New member
תחשבו על זה....

נכון, זה מעצבן גם אותי שהסרט לא בנוי כמו הספר אבל תחשבו על זה, אני קניתי את כל הטרילוגיהבפעם אחת, ז"א כשהייתי בסוף "המצפן הזהוב", "הסכין המעודן" היה כבר מונח לידי. ליירה נכנסת לפתח-סוף. פותחים את הספר פתאום יש ילד בשם ויל פארי. עכשיו תחשבו על מי שלא קרא את הספר, אותו דבר רק שיש הפרש בערך של...שנתיים בין מצפן הזהוב לסכין המעודן.. יכול להיות שהם לא ממש יזכרו מי זאת ליירה ויהיה להם קשה לקשר את הכל, חומריו האפלים זו טרילוגיה קצת מסובכת אחרי הכל.. וגם, יש המון סיכויים שלא ימשיכו לצלם ת'טרילוגיה אם יעשו סוף פתוח, אחרי קרב בין יוריק ליופור יש סוף טוב וזהו, כמו רוב הסרטים. הארי פוטר זה גם סיפור אחד גדול של קרה בין הארי לוולדמורט אבל כל סרט נגמר בכך שהארי מסיים שנה בהוגוורטס ב-"סוף טוב" אך עדיין מעגל פתוח. -סליחה על החפירה-

לא בדיוק סוף סגור

הקרב בין יוריק ליופור סוגר קו אחד אבל כל עניין העולמות המקבילים והאבק ולורד עזריאל נשאר עלום ובלתי פתור, וזה הרבה יותר מהותי.

KER13

New member
זה בדיוק העניין,

כל הסיפור עצמו לא פתור, אלא יש רק סוף טוב סגור אחד וכל הטרילוגיה שתצא תעסוק בסיפור העולמות.

אקס93

New member
פאקינג שיט!!!

זה הורס את הסרט לגמריי, צריך לתבוע אותו על זה!

למעלה