Late McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי זה הטום הזה? ולמה יש לו שם יפה??
|מקנא|

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאני צריכה לקבל שקל על כל פעם שהוא

אמר לי את זה
XDDDDD

yaelsee

New member
XDDDDD

אני רק רוצה להזכיר לך שלדני יש ידיים גדולות שיכולות לכסות לו את כל הגוף, אז תחשבי פעמיים לפני שאת אומרת 'קטן'
. XDDDDDD סתם יואו, איך רואים שהוא בריטי [OH DEAR u perv!]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחהחהח אהבת את של "נופלים למעלה"!!

יאייייי סוף סוף אני שולחת לך שיירם וזה
את וטומי- חבורת חוליםםםםםםםםםםםם XDDDDDDDDDDDDDDDD נשבעת לךך אין הלוואי והיו לי כאלה שיחות על דניייייייייייייייידנידנידני םע ג'ייק! XDDD כפרעליךךךךךךךךך
יא כוסיתתתתת אש![זונה
] ועל המורדים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifתשאירי לי מקום לחבק אותך זה לא של

מוניקה סקס, זאת איזשוהי להקה שהייתה קיימת אי שם בשנות ה-90 בשם 'אבטיפוס'. תתקני את זה.
לאביו פאטי DD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ושוב השכלת בזכותי! DD: |צנוע|

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif סוונצ ../images/Emo23.gif.. חח נוכן החולצה שלך מ..

פוקס?XD... אני גם רוצה כזאת><.... אם זה לא משם אז
פדיחה ><.

Bleed for Me

New member
what's mine is mine and not yours

I may have too much but I'll take my chances, Because god's stopped keeping score מצעד הלהיטים של מקפליי: --- כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל מיני ביצועים מאמריקן איידול הלהקה המגניבה של השבוע:שומדבר מיוחד אלבום שחרשתן עליו: David Cook - Analog Heart
קליפ שעשה לכן את זה: the Last Shadow Puppets - The Age Of Understatement של אלכס טרנר (ארקטיק מאנקיז) ומיילס קיין (דה ראסקלס) עשו אחלה שיתוף פעולה באלבום חדש וזה הסינגל הראשון מתוכו..פשוט מעולה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן איידול כמובן, מגרש ביתי חזר!, וסרט, סופרהירו! ענק!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:כלום משהו ששימח:הוא נגמר ועכשיו יש שבוע חופש מהצבא!! חח עלחשבוני כמובן משהו שהעציב:כלום ציטוטיה:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:Carrie Underwood - Praying For Tim המלצת השבוע:תראו סופרהירו התמונה הכי חמה:דיוויד קוק
איזה מלך!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifמגרש בייתי סופסווווף../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifדיוויד קוק אכן מלך

אבל אין על דיוויד ארצ'ולטה
!!!!111

just orr

New member
חחחח גם אני המלצתי על סופרהירו XDD

אלכס טרנר ומיילס קיין ממש דומים XD כאילו, הייתי בטוחה שהם אחים או משהו
שיר ממש טוב. אני מקווה שהאלבום שלהם יהיה טוב גם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דייוידדד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

אם הוא לא עולה לגמר אני חותכת! הוא באמת חייב להוציא אלבום איך שהתחרות נגמרת ואיך הם החמיאו לו השבוע והוא בכה
כ"כ שמחתי בשבילו. אוה, ו- The Age of Understatement
זה מלחיץ קצת שאלכס עושה שיתופי פעולה מחוץ למאנקיז, לא?

Bleed for Me

New member
לדיוויד כבר יש אלבום..

Analog Heart והוא מעולה! וכן, הוא חייב להוציא אלבום אחרי איידול..אני ממש מקווה שהוא ינצח, אבל מצד שני אם הוא ינצח הוא לא יכול לעשות את האלבום שהוא רוצה..בדיוק מה שקרה לקלי קלארקסון..טוב, נחכה ונראה.. והוא לא בכה בגלל המחמאות מהשופטים, הוא בכה בגלל שאח שלו חולה בסרטן והוא הצליח להגיע לתוכנית ועוד עמד והריע לדיוויד כשהוא סיים לשיר, זה פשוט כנראה היה יותר מידי בשבילו, חמוד.. ולא מלחיץ אותי בכלל שאלכס עושה שיתופי פעולה מחוץ למאנקיז,את הראסקלס הוא עזר להקים והוא עוזר להם לכתוב ככה שהגיוני שהוא מוציא אלבום סולו עם הסולן שלהם והוא עושה אחלה עבודה ועובד על השלישי של המאנקיז אז אני מרוצה.. אגב, יש שמועות רציניות שהמאנקיז באים להופעה בארץ! איזה מגניב אם זה יקרה !!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהסיכויים שדייויד ינצח בגמר קלושים

כי זה די ברור שארצ'לוטה יזכה
אבל כן גם מקום שני או שלישי הוא יוכל לזכות בחוזה ואולי הוא כן יוכל לקחת את זה למקום שהוא רוצה. באמת?? לא היה לי מושג. איך אפשר להוריד/לשמוע אותו?
לא ידעתי על אח שלו. מרגש
קראתי על כל הקטע עם הראסקלס ואחרי הכל עדיין לא הובן לי למה הוא בחר לצאת עם הסולן שלהם לסולו אבל בסדר, מה שעושה לו כייף. אוה, הלוואי שיבואו לארץ זה יהיה בהחלט מגניבב DD:

למעלה