Late McWeekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה ממממממממש לא ברור

שארצ'ולטה יזכה, כי שניהם פייבוריטים ושניהם מעולים.. יש קרב אדיר בין הדיווידים ו100% שניהם מגיעים לגמר זאת אחת החיברות הקשות שהיו באמריקן איידול

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכןאכן, וכמה שאני רוצה שקוק יזכה

אני חושבת שארצ'לוטה, אבל הכל יכול לקרות והיו מהפכים. נראה מה יהיה..

rox love BSM

New member
כן דיוויד ארצ'ולטה יותר "אהוד" כי הוא

צעיר יותר... אבל הוא יכול להוציא אלבום כמו כריס דוטרי,אז זה לא יהיה ממש משנה אם הוא יזכה או לא...

Bleed for Me

New member
ארצ'י כבר מזמן לא כזה פייבוריט אצל הקהל

והוא גם לא ימכור כמו קוקי..אבל נראה מה יהיה, ככה או ככה קוק יצליח.. נחכה ונראה.. ואני יכולה לשלוח לך את האלבום של קוק במסנ או משהו..

Fall Out Inbar

New member
~נדחפת~ קוק הולך לנצח!

עם כל הכבוד שיש לדיוויד השני, צעיר ומבטיח- לדעתי לאמרקיה יש טיפה יותר שכל לבחור בכישרוני יותר, ובזה עם הסיפור הטיפה יותתר מרגש [מאשר ארצ'ולטה עם המיתרי קול! WTF] וגם.. עזבו, אין מילים להגיד את זה, אבל לפעמים שאני שומעת שירים שלו [כמו זה שהוא שר בשבוע של החלומות..] שפשוט עושים לי גוש חנוק של דמעות בגרון. אבל שוב.. מצד שני, אולי לאמריקה בכלל אין שכל! כך או כך, הוא כבר פרץ לתודעה והוא הולך להצליח. ובגדול! והעובדה שיש לו אלבום אממ.. יש מצב שאת איכשיהו שולחת/מעלה לי [אין לי מסן.. =\ ] וואי, זו הייתה חפירה!

Bleed for Me

New member
אמריקה כבר הוכיחה בעבר שאין לה שכל וטעם

בהדחות של קליי (2), קונסטנטין (4), כריס דוהטרי (5) ועכשיו עם מייקל..היו מספיק שוקים באיידול וזה לא יפתיע אם קוק לא ינצח למרות שכולי מלאת תקווהשכן..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif וחבל שכך ../images/Emo4.gif

לגבי האלבום, זה משהו עם להקה בשם 'אקסיום'? [זה מה שהאימיול מצא.. ><]

Fall Out Inbar

New member
כן, אבל לכי תדעי מה היה יוצא מכריס דוהטרי אם

היה זוכה? אני באמת שאין ליבעיה שעכשיו הוא יפסיד, ולא יגיע לשלבים מאוחרים הרבה יותר ויתחיל להתמסחר ולעשות פופ-מתקתק. תיראי איך עכשיו דוהרטי מצליח והכל, אני מקווה שככה גם ייקרה לקוק! אבל שוב.. אין לדעת!

Bleed for Me

New member
הייתצורון בכך שדוהטרי זכה זה..

שהוא לא היה חתום על חוזה עם קלייב דיוויס (המפיק של איידול שהפיק את האלבומים של הזוכים) והוא יכל לעשות את האלבום שהוא רצה..קלי קלארקסון למשל ממש רבה איתו כדי שהשירים שלה יהיו באלבום והיא משנה סגנון כל הזמן, היא מאוד נאבקת, אז אולי הזכייה הביאה לה פרסום גדול יותר אבל זה לא עוזה לקריירה שלה בשיט.. נחכה ונראה מה יהיה עם קוק..

and it's all too familiar and it happens all

the time. All the cards begin to stack up, Twisting heartache into fine Little pieces that avoid an awful crime, But it's you I can't deny.
מצעד הלהיטים של מקפליי: Friday Night- GH tour Broccoli- GH tour Transylvania- GH tour Not Alone- MiTO tour Fight For your Right to Party- MiTO tour כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: הממ....... לאדעת >< היו די הרבה, אבל הכי הרבה- View from Heaven הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי. ילוקארד:) אלבום שחרשתן עליו: GH בערך.. קליפ שעשה לכן את זה: קליפי דני D: במיוחד ההוא עם Y2K תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: GHSF DVD MiTO DVD משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא קניתי טיונר, יש לי טריליון עבודות להגיש ואין לי כוח. משהו ששימח: הארי:)- כי הוא קיים וזה נחמד. טום- כי הוא מלך :). ונממ.......... קנו לנו לבית DVD ואמא אמרה שהיא תקנה לי לפטופ בחול המועד:) והתחלתי ללמד את עצמי תיאוריה של המוזיקה.... ואני עומדת לסיים לכתוב את DA2 :) משהו שהעציב: אני נזכרת בסבא שלי כל הזמן :< ציטוטיה: עם ידיד שלי מUK-
chas says: so i get Tom, you get Harry, she (אחותי) gets Dougie. Danny can 'make his own arrangements' vampire:[ Heroes come in all colours. My heroes are human, just like me. says: lol no my mate is first in line for Danny, if it's okay with you chas says: it is!​
מתנגן בראש / בפלייליסט: year 3000 המלצת השבוע: נמנמ........ השיר החדש של ג'יימס בורן ביוטיוב :) זה דואט שקוראים לו what you're about התמונה הכי חמה: I want Harry

just orr

New member
איך את מלמדת את עצמך תאוריה? ../images/Emo2.gif

מוכשרת O____O תתחדשי על הדיוידי, ובקרוב על הלפטופ ^^ ס'תמונה

Charley XD

New member
תלמדי אותי גם תאוריה ...

לא הלכתי לשיעורים שלי שנים ! וזה מבאס אותי ><" לפחות אין סיכוי שנאי מבריזה מתופים LOL ואממ מה אני מקבלת ? עצם ? תודה אבל לא
תתחדשי, למרות שאת לא נחמדה ! אי וונט הים טו. אנד איים פארסט. חג שמח D:

adiozery101

New member
עונה ../images/Emo9.gif הישקעתיי הפעם חיחיח

מצעד הלהיטים של מקפליי: rockin robin star girl >> משום מהה ... חחח sorry not good enough please please transylvania too close for comfort nothing memory lane Friday Night The Heart Never Lies כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע: apologize ואממ השיר של ברינטי פייס אין מי הלהקה המגניבה של השבוע: נחשו !! >> באאארור שמק
אלבום שחרשתן עליו: just my luock - mcfly , wonderland - mcfly הקליפ שעשה לכן את זה: לאיודעת מה נידבקתי בשיר הזה - youtube.com/watch?v=Ce-PEZCHAo0 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ טיטניק
ואני והמזל שליי P: משהו שהכעיס אתכם השבוע: המחשב הטמבל שליי DX משהו ששימח : המפגשש !! חיחי אני מתרגשת לראות אתכןן
משהו שהעציב: XDD היה הרבהה רק לא זוכרתת ! התמונה החמה: טומייייי!! שאלה: מקפליי לא הומואיםם נכוןן !! סתם מישהיי היכניסה לי את זה לראש (או שניסתה לעבוד עליי) היא אמרה שהם עשו אחד תשנייי !! נכון שזה לאנכוןן ?!?!?!?

white in Angel

New member
זה שקר מוחלט...

את לא רואה מה הולך בפורום? יש תור ארוך לאונס על דני... והארי....... ולא הם לא גיי היא כניראה לא יודעת כלום על מקפליי אז היא אומרת שהם גיי והם לא לכול אחת מהם [לצערינו] יש חברה [אבל הם נהנים להם איתן]

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחח לא הם לא עשו אחד את השני XD

רק הפשיטו וזה.
ולא הם לא הומואים, לכל אחד מהם יש גם חברה.

את בטוחה?../images/Emo12.gif

אז כל התמונות ששלחת לי היו שקר?
חחח סתם נו
מחחחחחחחרD:

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח ששש הקלטת הלוהטת של דאגי ודני זה סוד

לא רוצים שהיא תתפרסם באינטרנט, שכחת?

איזו קלטת? אני לא שמעתי על זה בחיים../images/Emo11.gif

בכלל בכלל לא, במיוחד לא שמעתי על הקטע שדני מצליף בדאגי ועושה לו "לטאה רעה!אני אראה לך מה עושים ללטאות רעות"
חהחה לא מצחיק. אמג הרגע גיליתי שגם לבת דודה שלי יש יומולדת מחר
אני כזאת בת דודה/אחות גרועהXD

Charley XD

New member
XD

איכ מה עשיתן זה לא דאגי דני ! זה דאגי הארי יא מוזרות ... אלה עם כן יש משהו שאני לא יודעת ? ~או הקלטת הזו~

למעלה