Late McWeekend

Charley XD

New member
אני בחיים לא אפסיק לצחוק מחוכמת הזמיר ..

זה כמו אסון בדרך למבחן פסיכומטרי !!~מתה~

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo215.gifמיי מקוויקנד

מקוויקנד ראשון מאז המפגש בחנוכה...נראה לי...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
STAR GIRL
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
i love rock and roll של בריטני. רק בגלל שהתאמנתי עליו הרבה בשביל הריקוד לבגרות בספורט.
הלהקה המגניבה של השבוע:
panic at the disco
אלבום שחרשתן עליו:
pretty.odd
קליפ שעשה לכן את זה:
-
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
יומני הנסיכה.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ריב עם אמא. והשבוע לימודים התקוע הזה עם 2 מבחנים.
משהו ששימח:
מכנס חדש!!!!
משהו שהעציב:
-
ציטוטיה:
ההממ..אין לי משו מיוחד.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The day that i die של ג"ש
המלצת השבוע:
תקראו את הספר "לא הגעתי לליטאני" על מלחמת לבנון השנייה. הוא מעולה!
התמונה הכי חמה:
דיסקוגרפיה מלאה.

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo215.gif מיי מקוויקנד

מקוויקנד ראשון מאז המפגש בחנוכה...נראה לי...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
STAR GIRL
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
i love rock and roll של בריטני. רק בגלל שהתאמנתי עליו הרבה בשביל הריקוד לבגרות בספורט.
הלהקה המגניבה של השבוע:
panic at the disco
אלבום שחרשתן עליו:
pretty.odd
קליפ שעשה לכן את זה:
-
יומני הנסיכה.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ריב עם אמא. והשבוע לימודים התקוע הזה עם 2 מבחנים.
משהו ששימח:
מכנס חדש!!!!
משהו שהעציב:
-
ציטוטיה:
ההממ..אין לי משו מיוחד.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The day that i die של ג"ש
המלצת השבוע:
תקראו את הספר "לא הגעתי לליטאני" על מלחמת לבנון השנייה. הוא מעולה!
התמונה הכי חמה:
דיסקוגרפיה מלאה.

MoVe AlOnG

New member
תמונה 2

תפוזבל פירסם את ההודעה שלי פעמיים... אני לפני שצבעתי את הפסים שוב לסגול....

MoVe AlOnG

New member
הסבר..

דיסקוגרפיה... זה אומר כל הדיסקים שיצאו ללהקה מסויימת. ולי יש את הדיסקוגרפיה המלאה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifMOI

מצעד הלהיטים של מקפליי: -- כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Angels - David Archuleta
!!!!111 I Want You Back - N Sync Mountain Town - Stan And Kenny חהחהחה מסאות'פארקXDD Leap Of Fate - David Charvet Against All Odds - Mariah Carry & Westlife הלהקה המגניבה של השבוע: N Sync חהחהח כפרעליהם D: אלבום שחרשתן עליו: הפסקול של סאות'פארק XDDDDDD קליפ שעשה לכן את זה: אין ;; תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מלון בבילון
, נמלטים, החברה הגבוהה ~אאאאא התחלתי לראות שוב. ג'ייסון
/ אמריקן פאי 1 XDDD סטיפלר סגידה משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין משהו ששימח: הייתי באגאדיר פעמיים השבוע DD: המבורגר אהבת חיי משהו שהעציב: אין >< ציטוטיה: אמא שלי-למה אתם כל פעם ממלאים את הכלי?! אני מרוקנת אתם ממלאים! אבא-אם לא תרוקני איך נמלא?~מתפקע מצחוק~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: Special Needs - Placebo המלצת השבוע: תראו החברה הגבוהה כי ג'ייסון מושי333> התמונה הכי חמה:

sweet shir

New member
איזה חתיךךךךךךךךך!!

ג'ייסון!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את זוכרת שאמרתי לך לראות?!? אומגד זה היה לפני המוווווון זמן. שנה!! פאקקקקקXDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכןןן אני זוכרתXDDDD

סיימתי ת'סדרה הזאת ביאזה 5 ימים כי הייתי חולה ולא עשיתי כלום חוץ מלראותאת זה
כפרעל ג'ייסון333> את לא מבינה איך התבאסתי שהוא לא היה בעונה השניה ];|חותך2|

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני. >:

טוב אני חורשת על אנג'לז וזה מדכא אותי אעש כי זה מזכיר לי תטקס סיום >>: ~זו הייתה המנגינה של השיר סיום..~ י"ז נפרדיםםםםםםם אחרי הכללללללללל הזמן הסוגר עלינוווו וזה לא בכוחינווו לעצור אותו בבת אחתתתתת ת'חטיבה סיימנו רואים מה שעברנו ומביטים לאחוררר רוצים עוד רגע... ונפרדים לשלום!!!
~תתעלמיXDDDDD~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"..והיא עולה לגג באמונה שלמה שהיא

עושה טעות, קשה...".
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
The All-American Rejects - Can't Take It
The Audition - Warm Me Up. Citizen Cope - Let the Drummer Kick.
Chris Brown - With You. שיר שנחרש בטיול Eminem - Say Googbye Hollywood. Eminem - Superman. Gloria Gaynor - I Will Survive. ושוב בגרסת הטיול שלנו
Good Charlotte - Wounded. Green Day - We Are the Waiting/St. Jimmy. Gym Class Heroes Feat. Fall Out Boy - Make out Club / Where Is Your Boy Tonight. Justin Timberlake Feat. T.I & Timbaland - My Love. אני וחברה שלי עשינו לזה קליפ קורעע The Last Shadow Puppets - The Age of the Understatement. Michelle Branch - Tuesday Morning. Paramore - That's What You Get. אבטיפוס - תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום. ותודה לסיוון איציק שמלי - כמה חסר. בגרסה ששרנו בטיול הג'ירפות - גג (רמיקס). טיפקס - סתם. קובי אפללו - מה שהלב בחר. סאבלימינל, איציק שמלי והגבעטרון - בת שישים. זה שיר הנושא של הטיול שלנו
וחברה שלי שרה את יור ביוטיפול של ג'יימס
זה היה מדהיםם
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתי עליו:
קליפ שעשה לי את זה:
Guilty Conscience - Eminem feat Dr. Dre: http://www.youtube.com/watch?v=wBJnfel2428
Dr. Dre Feat. Eminem - Forget About Dre: http://www.youtube.com/watch?v=Lx-IeLHuoWc&NR=1
Michelle Branch - All You Wanted ~נוסטלגיה~: http://www.youtube.com/watch?v=YRABlT_ukNo
Robbie Williams - Come Undone זאת גרסה לא מצונזרת ולא מומלצת לכולם: http://www.youtube.com/watch?v=Zokzxni_-2M&feature=related
Ashlee Simpson - Outta My Head (Ay ya ya): http://www.youtube.com/watch?v=K5UoVKV1VsY
Avril Lavigne - The Best Damn Thing: http://www.youtube.com/watch?v=PfZPNS6nVus
Madonna Feat. Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes: http://www.youtube.com/watch?v=nfUjfioAnKY
Kanye West Feat. Chris Martin (From Coldplay): http://www.youtube.com/watch?v=-hotjeKvovg
Simple Plan - Your Love Is a Lie קליפ מטומטם: http://www.youtube.com/watch?v=XAbcgmwq3EU
Paramore - That's What You Get: http://www.youtube.com/watch?v=RN-Rf_olrfc
יש גם הרבה סרטונים קורעים שלנו מהטיול שמתעדים את הכניסה לחדר הראשונה לחדר, העזיבה, שטויות שעשינו בחדר.. אבל אני לא יכולה להעלות כי זה לא נעים מאנשים שנכחו שם אז...
: גוסיפ גירל. סיפורי הוליווד: ימיו האחרונים של אלביס פרסלי. חברים. אמריקן איידול 7.
: מארי אנטואנט. מולאן רוז'
משהו ש...
הכעיס אותי השבוע:
- 69 בציון הסופי בבגרות בהסטוריה ב'. - התמונת מחזור שלי יצאה מזוויעה. - נמחקו לי כל השירים מהאייטונס.
שימח השבוע:
- טיול שנתי לייק דההה!#@@$#%^& DD: - פוסטרמאניה. - אני צרודה!D: יופידו. זה כייף
- החזרתי את הורוד ^^
העציב השבוע:
- נגמר הטיול השנתי האחרון שלי. - מייקל ג'ונס עזב את אמריקן. - אני לא ממשיכה להתמיין לעתודה.
ציטוטיה:
לשם שינוי יש לי קצת השבוע למרות שהיו הרבה יותר: $ישבנו באוטובוס ולמעלה, איפה ששמים תיקים היה ספר פסיכומטרי כי מישהו הביא כדי ללמוד, אז בזמן הנסיעה הוא נפל על ידידי החרשן
$ ילד צועק: התפוח לא נפל רחוק מהעץ אפילו בטיול הספרים רודפות אחרייך $המדריך מראה לנו מהחלון אוהלים של אינדיאנים$ ילד: נהג סע! אינדיאנים רודפים אחרי האוטובוס עם חצים $שכבתי לחברה שלי על הרגליים כדי ללכת לישון וכפי שאתם מבינות זה קרוב לאיזור המוצנע$ היא: אלכס, אם את כבר שם...
בטיילת קנינו ברד כחול וקראו לו: למבדה! DD: עכשיו דמיינו אותנו אומרים את זה במבטא אתיופי XDD $ידיד שלי לבש תחתון עם סקובידו מאחורה ו8זה בצבץ מהמכנס ועמד כזה$ חברה: שי, עומד לך הסקובידו! רק אחרי כמה שנ' היא קלטה את המשמעות המינית שמאחורי זה $נקרע לי התיק מזמן ונשאר שם חור ושמתי שם סיכת בטחון אבל היא נפלה$ אני: שיט, נפתח לי החור [ושוב המשמעות המינית] $כתבתי על הלשונית של האולסטאר את הליריקס של THNL$ חברה: כאילו מישהו ברחוב יעצור אותך ויבקש לקרוא את השיר 'אה, סלחי לי מרתקות אותי מילות השיר העמוקות הנמצאות על נעליך הענוגה האוכל להרטיט את ליבי עימו?' $חברה וידיד שלי ישנו כפיות$ ~בבוקר~ הוא: חלמתי שאת הנשק שלי ידיד2: אני לא רוצה לדעת איך לחצת על ההדק ~מנסים לנתח את החלום~ חברה: אולי בגלל שנשק לא מפקירים אז הוא לא רוצה להפקיר אותי ידיד 2: כן אולי... ~שתיקה~ נראה לך?! זה שי.. הכל מתקשר לסקס! $מישהו לקח את המיקרופון של האוטובוס ובקול של קריינית בסופרמרקט, כמו שמודיעים: "יוסי, יוסי אמא מחכה לך בקופה הראשית"$ הוא: יוני מוסרי, יוני מוסרי, יש לך ריח בפה.
$החובש שלנו היה רוסי ואפחד לא ידע איך קוראים לו$ חברה1: ולדימיר, ולדימיר חברה2: יצחק, יצחק אני: ארטיום בלאטטט! $לנהג שלנו קראו שָריף והוא כל הזמן עשה איתנו צחוקים וכשעברנו תמיד ליד האוטובוס כדי לעלות הוא היה מצפץ ומבהיל אותנו$ חברה שלי: זה שריף ואוטובוס הקסמים ~בהמשך עברנו ליד גבול מצרים~ המדריך: כפי שאתם רואים יש פרצות בגדר ואפשר לבצע פה כל מיני עסקאות חברה שלי: וכאן אוטובוס הקסמים של שריף הופך לאוטובוס הסמים אני: שריף, אתה לא גברת פריזל! $המחנכת שלי נדבקה בשיר 'בת שישים' (זה הולך "היא אמיתית היא, ולא דגל, ולא סמל ולא אות.." אתם בטח מכירות) ושרה אותו כל שנייה$ ~בדרך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif המשך ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

$המחנכת שלי נדבקה בשיר 'בת שישים' (זה הולך "היא אמיתית היא, ולא דגל, ולא סמל ולא אות.." אתם בטח מכירות) ושרה אותו כל שנייה$ ~בדרך הביתה במיקרופון~ ילד שר במנגינה של השיר למחנכת: כי היא חופרת, וחופרת ולא סותמת לשנייה ואי אפשר לסבול אותה באוטובוס הזה לעוד דקה כי היא חופרת ונמאס כבר ואין לי כוח בשבילה... עוצר את השירה: שריף תעצור פה בצד, אנחנו נפרדים מהמורה $בחזרה בבת-ים היינו עם המזוודות בדרך הביתה ועשינו כאילו אנחנו תיירים מאילת שבאנו למלון בבת-ים ><$ ~עומדים ברחוב הדגש|ש"י עגנון~ אני שואלת עובר אורח: סלח לי, איפה זה רחוב ש"י עגנון? ידיד: הכי מצחיק לעמוד מתחת לשלט של הרחוב ולשאול איפה הוא נמצא אני: בוא ניכנס לקיוסק. אה אבוי, יש לי רק כסף אילתי! $האווי של ידיד שלי$ חג שמח לכל הרשימה שלי. איך אני אוהב את החג הזה (בא לי פיתה) $הססטאטוס שלי במקושרים$ חג פסח כשר ושמח ביצ'ס. הלוואי תהיה לכם עצירות מהמצות DD: $ידיד שלי בסטלה(=שיכור)$ הוא: מי אני? אני: קוראים לך שי הוא: איפה אני? אני: באילת. הוא: מה אני עושה באילת? נקרענו עליו
מתנגן בראש / בפלייליסט:
בראש - "כי אמיתית היא, ולא סמל, ולא דגל ולא אות.." >< סאבלימינל, איציק שמלי והגבעטרון - בת שישים. מושמע - The Wreckers - The Good Kind שיר מדהיםם
Fightstar - You&I
המלצת השבוע:
אל תלכו לישון כשיש בחדר אנשים ערניים ומשחת שיניים.
התמונה הכי חמה:
הכי לא חמה בעולם
XDDDDDDD אני בזמן שינה אחרי מריחת המשחת שיניים, וזאת ההוכחה שמאחורי הכל אני מכוערת
ואחרי זה מרחו אותי עוד XD ויש עוד >>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה ||

במסלול של נחל דויד ><" היה לחברה שלי כובע של השיקאגו בולס! DD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה |||

כןכן זה היה המעלות כשהגענו לאילת, כשיצאנו מבת-ים היה רק 24(!) צלמתי לאורך כל הנסיעה כל מעלה שעלתה
|פאתט| חצי מהשכבה שלי הגיעו למיון ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה 4

שיואו! זה מדבר! אני עם משהו שאמור להסביר על המסלול

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה 5

התמונה שמסמלת את המהות באילת. זה קרע אותי

למעלה