Late McWeekend

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo155.gif../images/Emo159.gif../images/Emo157.gifעונה!../images/Emo157.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
אווך..לא יודעת כולם D:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
שירים מסטפ אפ... פארמור-קראשקראשקראש
ג'ונאס-הלו ביוטיפול
ועוד ועוד....XDאין לי כוח לכתוב
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
אלבום שחרשתן עליו:
JML חחחח
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בובות יש לה ביצים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נקיונות לפסח>< שלא הרשו לי ללכת לאנשו.. אני לא באה למפגש=[ ולא קניתי בגדים!!!!
משהו ששימח:
2 פוסטרים בבת אחת של מק DDDDD: הלכתי לעל האש עם חברים והיה כיייף! הבית כמעט נקי ומסודר חחחח הוצאתי מהארון 5 שקיות בגדים שאני לא צריכה
משהו שהעציב:
הוא><
ציטוטיה:
לא זוכרת X:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
crushcrushcrush
המלצת השבוע:
תשמעו תשיר למעלה XDDDD
התמונה הכי חמה:
^^ לא להגדיל תתמונה>< חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifכפרעלייךך ../images/Emo23.gif

איזה יפהההה
אני גם רוצה לראות יש לה ביצים
לאביו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מורנייי ../images/Emo23.gif

איזה תמונה חמודה!
שששששש לאביו.

Sharon Kez

New member
להלהלה <: סופשבוע נעים לכולן

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי כלום חוץ מנוט אלון.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Panic at the disco - Nine in the afternoon Panic at the disco - I Write Sins Not Tragedies Tears Dry on Their Own - Amy Winehouse OneRepublic - Stop And Stare Madonna & Justin - 4 Minutes Kelly Rowland - Work Fall out boy - Beat it Am to Pm christina milian Ashley Tisdale - He said she said
הלהקה המגניבה של השבוע:
פאניק אני חושבת D: שמעתי עוד הרבה שירים שלהם חח
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
זה לא קליפ אבל לא נורא XD מה שיובי שלחה לדרור ששלחה לי אתמול בלילה - הג"ש - http://www.youtube.com/watch?v=A5Vu1tw4_cs
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא נראה לי שראיתי כמעט טלויזיה כל השבוע
ראיתי רק המרוץ למיליון (היה שם זוג כ"כ חמוד
). סרט: סופרהירו עם דרייק בל
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זכור לי
משהו ששימח:
המחשבה על זה שיש לי יומולדת! [עוד יומיים!] חחחחח ואממ..החברות שלי 33> ןקניתי מלא בגדים חדשים.
משהו שהעציב:
לא זוכרת
ציטוטיה:
אני אף פעם לא זוכרת כלום מהשבוע אז אני סתם אכתוב דברים שעולים לי לראש חח אני מספרת על משהו *עצוב* שקרה לי חח Sharon <: אומר/ת: הוא ישב מולי, והוצאתי תפלאפון בשביל לצלם אותו חח אז אני עושה תצמי כאילו אני סתם מתעסקת בפלא.. את יודעת.. כדי שזה לא יהיה שקוף. אני לוחצת על לצלם פתאום טראחח נכון כל הרעש הזה שהמצלמה עושה כשאת מצלמת?! גיליתי שלא עשיתי תפלאפון על שקט לפני!!! כולם ישר מרימים תמבט והוא כולו מסתכל עליי במבט WTF חשבתי שאני הולכת למות!!!!!!!
אכן עצוב. משהו דיי ישן שפתאום נזכרתי בו XD אור כתבה מתחת לכינוי "צ'ארלי הלכה :(" אני בתגובה: ברור שהיא הלכה! שילמת לה רק בשביל לילה אחד לא?
חחחחחחחחחחח שיחה עם אמריקאי שאני וחברות שלי הוספנו מצ'אט XDD (דיברנו איתו מהמסן שלה) מיותר לציין שנקרענו מצחוק כל השיחה
ericsloan3rd אומר/ת: oh ok. it was good but i got lectured for getting a detention lol Lital אומר/ת: haha so what did you get detention for? ericsloan3rd אומר/ת: this kid was messing with me makin fun of me saying ur so gay and u like to fuck ducks butts that are this big. and i said dont talk about ur mom like that and my teacher heard me ericsloan3rd אומר/ת: so it wsa stupid Lital אומר/ת: what the hell? lol he sounds pretty dumb. ericsloan3rd אומר/ת: well it is an american thing to. but yeah he is dumb Lital אומר/ת: is it an american thing to fuck ducks butts? lol חחחחחחחחחח זה היה ממש מצחיק באותו הרגע -אולי כי אני וחברותיי התחרפנו
- אז לא משנהXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
4 מינטסD:
המלצת השבוע:
לישון זה טוב
התמונה הכי חמה:
כי מזמן לא שמתי אותו

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמריקאיXDDDD

בסוף לא שלחת לי ת'שיחה שרצית לשלוח
המסן שלי התפגר ולא שולח לאנשים הודעות. >: |חותך| אומגד יובי שלחה לך את הסרטון של הפעם הראשונה?!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראהלי שזה הסרטון ששלחתי לאורטל בלי לדעת שיש תוכן.. אמ, גס ביותר.. והיא חטפה את שוק חייהXDDDDDDDDD איי לאב יו 333> (אגב, מה לגבי ביצ'ס?)

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחח הוא מפגר אבל הוא נראה דיי טוב אז

המשכתי לדבר איתו XD סיבה מספיק טובה לא? אני אדבר איתך במסן ואז אני אעדכן אותך לגבי הביצ'ס ואשלח לך תשיחה איתו (את בטוחה שאת רוצה? את סתם תתעצבני
) חח ישר שדרור שלחה לי תסרטון היא כזה "תדאגי שהווליום נמוך והדלת סגורה!" XDD ראיתי אותו בלופים. יש עוד סרטונים..אממ..מהסוג הזה? D: לאביו טו 3333>

sweet shir

New member
כן, למען האמת. ../images/Emo6.gif

חחחח לא תשלחי בכיף. <: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח שיש קפרא. כל יוטיוב מוצף בהם. XD

לאן נעלמת לי אתמול?

תקשיבי זה לא מנומס להעלם לאנשים באמצע שהם מדברים על מייקי
רציתי לשאול אותך משהו אבל עכשיו שכחתי
קשה לי להאמין שאני אומרת את זה אבל טוב נו- בריאן

sweet shir

New member
חחחחחח חשבתי שהוא פדופיל וקריפי. XDD

או שאת מדברת על בריאן אחר? LOL

אני מדברת על הבריאן הזה../images/Emo3.gif

כשהוא שופך על עצמו מים
והוא לגמרי פדופיל אבל למי אכפת, כאילו אני יותר פדופילית ממנו, אני פאקינג מסתכלת על תמונה של ילד בכיתה א' וחושבת אם הוא חתיךXD עדיין לא הבנתי מה הקטע של התוכנית- זה נראה כאילו הוא עושה לו "היי אני בריאן ואני גיי, בוא תדפוק אותיD:" ואז ג'סטין עושה "תקשיב אני לא בקטע של בנים אז..." ואז בריאן מתפשט ושופך את המים ועושה לו "אתה בטוח?" ואז ג'סטין "טוב נו, נזרום". ג'סטין היה גיי לפני בריאן?

sweet shir

New member
ג'סטין לא בקטע?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~צוחקת הרבה מאוד~ תשמעי את הקול שלו ואז נדבר. XD בסצינה הזאתי, ג'סטין כאפה. בריאן רוצה לזיין את הכאפה מכיוון והוא זיין והוא מזיין את כל המדינה (ברצינות, אני לא מגזימהXD). שוב - ג'סטין כאפה. XDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחח

בקיצור תוכנית מוזרה. יש מצב שהייתי רואה אם לא הייתי עצלנית. טוב נו, היא גם ככה לא לגילי

sweet shir

New member
היא באמת לא לגילך. ../images/Emo3.gif

ולא בתור התנשאות או משהו, היא פשוט לא מתאימה לגילך חח ^^ (ואני לא מדברת רק עם הסקס.)

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחח זה מצחיק איך שאת מציגה את זהXD

"בסצינה הזאת בריאן רוצה לזיין את הכאפה מכיוון והוא זיין והוא מזיין את כל המדינה" XDDDD למה ג'סטין כאפה? כשאני אראה אני בטח אבין אבל זה מעניין אותי XDD אגב, גם במציאות הם הומואים? את יודעת שרק היום גיליתי שלמקסי יש חברה? חחח משום מה חייתי בסרט שהוא גיי. מצד שני, לא ידעתי גם שפאול אוגריידי גיי. מצד שלישי, אני לא יודעת בכלל מי זה פול אוגריידי. טוב נראה לי שאני סתם חופרת.

N e r d y

New member
ג'סטין הכי כאפה בעולםXDDDDDD

עליו בנו את ההגדרה לכאפה, זה בכלל לא כאפה זה ג'סטין XDDDDDDDD אממממ רק ג'סטין ואמט הומואים במציאות (לפי מה שיוב אמרה לי)

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח פאק עד כדי כך?../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

אז אם ככה למה צריך את ה"ליאה" כשיש "ג'סטין"?
טוב אז יש כאפה ואחרי זה ליאה ואז ג'סטין. זו הדרגה הכי גבוהה. חחחחחחחחחחח אני מצחיקה תצמי XDDDDDDD

למעלה