להלהלה <: סופשבוע נעים לכולן
מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי כלום חוץ מנוט אלון.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Panic at the disco - Nine in the afternoon Panic at the disco - I Write Sins Not Tragedies Tears Dry on Their Own - Amy Winehouse OneRepublic - Stop And Stare Madonna & Justin - 4 Minutes Kelly Rowland - Work Fall out boy - Beat it Am to Pm christina milian Ashley Tisdale - He said she said
הלהקה המגניבה של השבוע:
פאניק אני חושבת D: שמעתי עוד הרבה שירים שלהם חח
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
זה לא קליפ אבל לא נורא XD מה שיובי שלחה לדרור ששלחה לי אתמול בלילה - הג"ש -
http://www.youtube.com/watch?v=A5Vu1tw4_cs
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא נראה לי שראיתי כמעט טלויזיה כל השבוע
ראיתי רק המרוץ למיליון (היה שם זוג כ"כ חמוד
). סרט: סופרהירו עם דרייק בל
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זכור לי
משהו ששימח:
המחשבה על זה שיש לי יומולדת! [עוד יומיים!] חחחחח ואממ..החברות שלי 33> ןקניתי מלא בגדים חדשים.
משהו שהעציב:
לא זוכרת
ציטוטיה:
אני אף פעם לא זוכרת כלום מהשבוע אז אני סתם אכתוב דברים שעולים לי לראש חח אני מספרת על משהו *עצוב* שקרה לי חח Sharon <: אומר/ת: הוא ישב מולי, והוצאתי תפלאפון בשביל לצלם אותו חח אז אני עושה תצמי כאילו אני סתם מתעסקת בפלא.. את יודעת.. כדי שזה לא יהיה שקוף. אני לוחצת על לצלם פתאום טראחח נכון כל הרעש הזה שהמצלמה עושה כשאת מצלמת?! גיליתי שלא עשיתי תפלאפון על שקט לפני!!! כולם ישר מרימים תמבט והוא כולו מסתכל עליי במבט WTF חשבתי שאני הולכת למות!!!!!!!
אכן עצוב. משהו דיי ישן שפתאום נזכרתי בו XD אור כתבה מתחת לכינוי "צ'ארלי הלכה

" אני בתגובה: ברור שהיא הלכה! שילמת לה רק בשביל לילה אחד לא?
חחחחחחחחחחח שיחה עם אמריקאי שאני וחברות שלי הוספנו מצ'אט XDD (דיברנו איתו מהמסן שלה) מיותר לציין שנקרענו מצחוק כל השיחה
ericsloan3rd אומר/ת: oh ok. it was good but i got lectured for getting a detention lol Lital אומר/ת: haha so what did you get detention for? ericsloan3rd אומר/ת: this kid was messing with me makin fun of me saying ur so gay and u like to fuck ducks butts that are this big. and i said dont talk about ur mom like that and my teacher heard me ericsloan3rd אומר/ת: so it wsa stupid Lital אומר/ת: what the hell? lol he sounds pretty dumb. ericsloan3rd אומר/ת: well it is an american thing to. but yeah he is dumb Lital אומר/ת: is it an american thing to fuck ducks butts? lol חחחחחחחחחח זה היה ממש מצחיק באותו הרגע -אולי כי אני וחברותיי התחרפנו
- אז לא משנהXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
4 מינטסD:
המלצת השבוע:
לישון זה טוב
התמונה הכי חמה:
כי מזמן לא שמתי אותו