Late McWeekend

sweet shir

New member
חח כי ג'סטין באמת כאפה, לא הגזמתי לשניה.

ג'סטין הומו, בריאן לא. רוב השחקנים בסדרה הומואים אבל. מייקל, אמט, בן, ויק.. רוב הניצבים. נראה לי שגם טד. (השמות האלו לא יאמרו לך כלום עכשיו אבל לא נוראXD) תראי ת'עונה ה-1 ותביניXD חחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מצד שלישי אני לא יודעת בכלל מי זה פול אוגריידי". XD

Sharon Kez

New member
הו אני מצטערת שנטשתי את המחשב בפתאומיות :(

זו לא הייתה אשמתי. מי כמוך יודעת כמה הורים יכולים להיות מעצבנים?
חחח תזכירי לי מיזה זה מייקי? את מדברת עליו הרבה אבל עדיין לא הסברת לי מי זה. XD ברייאן.. בקטע שהוא שופך על עצמו את המים %^$@^!! איזה חתיך
ואני רוצה תמונות שלו על המחשב ואין בגוגל אהאהעעעע אני אתחרפן!

יודעת יותר מדי טוב../images/Emo11.gif

מייקי
כתבתי לך כבר בביטצ'ס:> רגע את גם לא רואה הג"ש? אוי פאק, יש היום יומולדת לאח שלי ולגמרי שכחתי
טוב נו, הוא יתגבר
נכון זה נורא מפתה אותך להזכיר מה יש בעוד יומיים?XD

Sharon Kez

New member
לא אני לא רואה../images/Emo4.gif

מתוך עצלנות וחוסר זמן >< מזל טוב! איך יכולת לשכוח אבל? חח כאילו הוא לא דיבר על זה?[בן כמה הוא?] ונגיד ההורים לא אמרו כלום? XDDDDDD חחחחחחחחחחח לילכי את יודעת מה יש עוד יומיים?!

היי גם אני ככהD:

לא כל כך מעניין אותו היומולדת, יותר מעניין אותו מחשב ככה שהוא לא דיבר על זה. והעירו אותי היום בשמונה, אין לי תשומת לב בשיט כשמעירים אותי באמצע הלילה, כאילו רציני אני תמיד ממש מסטולה בבוקר
והוא בן 10 אה לא בעצם הוא בכיתה ה' אז 11. עוד יומיים יש יום ראשון-יש האנטומיה של גרייD: סתם נו, אבל אני יותר מתרגשת מהיומולדת שלך מאשר של אח שלי><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDDDDDDDD

רק שתדעי לך שאני חולה עלייך ומהזה עשית לי את היום אתמול333>

Sharon Kez

New member
נו אז מתי את עושה לי כבר ילד?../images/Emo98.gif

אתמול כשאמרתי לך שאני אבוא אליך ותשעשעי אותי התכוונתי במובן הזה, אגב DDD: רק שתדעי לך שזה ממש עושה לי טוב לשמוע את זה [באמת] ושאיי לאב יו

N e r d y

New member
XDDDDDDDDD

אוף שרוני לא דיברנו שנים! בכלל כבר לא דיברתי עם אף ביצ' כבר מלא זמן :-\ היי ! הציטוט הראשון זה מה ששלחת לי נכון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3333>

Sharon Kez

New member
חחחח כן זה זה. והסיבה שלא דיברנו הרבה זמן היא

בגלל העובדה שאת מ ס נ נ ת 24 שעות ביממה. XDD זהו אני לא שולחת לך יותר שום הודעות נמאס לי חחחחחחחחח ...אבל אני מתגעגעת אלייך
לא סיפרת לי אפילו איך היה באילת חח 333>

N e r d y

New member
דייייי אני לא מסננתתתתתת

נשבעת לך! אבל תמיד שאני פה את לא מחוברת!
גמני מתגעגעת :( 333>

Sharon Kez

New member
../images/Emo69.gif אוקיי אז תשלחי לי הודעה שאת במחשב חח

אני אדאג להישאר מחוברת <:

just orr

New member
שרוני ../images/Emo23.gif

להלהלה.. גם אני ראיתי סופרהירו! חעחע XD פאניק
חחחחחחחחחח טוב שנזכרת לשים את הציטוט XDDDDDD ס'טיפשה את [הקטע עם הפלא XDDD] אבל... זה מה שאני אוהבת בך! שאת טיפשה כמוני!
הרבה זמן לא דיברנו :( עוד יומיים!!!!! 333> |חיבוק2|

Sharon Kez

New member
אור מיי לאב <:

חחחח איזה סרט יפה זה אה? אני חולה על דרייק 33333> חחחחחחחחחחחחחחחח כן אני בדילאיי רציני. XD "זה מה שאני אוהבת בך, שאת טיפשה כמוני" המשפט קצת מוכר לי, לא? אמרתי לך את זה אתמול. את ממש מצטטת אותי.. 'כמו שאמרו חכמים'..נהייתי חז"ל! חהחהחה ~אני באמת טיפשה
~ רציתי לדבר איתך אתמול בלילה והתבאסתי שלא התחברת חח

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח את ממש חז"ל.

זה אומר שנולדת בתקופת האבן? סתם XD גם אני התבאסתי שלא היו לי חיים. אבל היי, עכשיו אני מחוברת... ואת לא >< כמה מפתיע
בכל מקרה [למה אני תמיד חופרת לך בתגובות?!?! XDDDDDDD] אל תפריעי לי! אני כותבת ברכה ליומולדת של חברה שלי שיש לה עוד יומיים.

Charley XD

New member
עם היא הייתה משלמת לי כל פעם שהייתי אצלה

הייתי כבר מליונרית XDDDDDDDDD לא, ברצינות אני חצי מהזמן שלי אצלה .. והיא בקושי באה לפה ><" זונה. חה זה הסרטון הזה ששיר שלחה לי עוד בשיא תמימותי XD זה מה שגרם לי לראות הג"ש ! זה והחפירות המטורפות של שיר XD אוף כולם ראו סופרהירו |חותך| רק אני ישנתי כי הייתי מתה ולא ראיתי שרוני מיי לאבלי לאב, דברי איתי
|חיבוק2|

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחח איזה מתנחלת את../images/Emo98.gif

טוב, איך לא? גם אור וגם גלידה.. חלומה של כל אחת! [או יותר נכון אחד? חחח] אני אבוא איתך שוב לסופרהירו! תני שעה ויום ואני אהייה שם! אבל רק בתנאי שתקני לי את הפופקורן הגדול, כן? לאב יה ביטצ' 333>

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחח את מקבלת כסף,

ואני הזונה?!?!?!!?!?! XDDDDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDD

אוה, את יכולה להעלות לי בבקשה את ביט איט של פוב?

למעלה