../images/Emo111.gif../images/Emo121.gifIf you're lost../images/Emo111.gif../images/Emo121.gif
You can look and you will find me Time after time If you fall I will catch you I'll be waiting Time after time
שיר השבוע של מקפליי
McFly - Born To Run – שיר מדהים
, למישהי יש את המקורי של ברוס ספרינגסטין? McFly - Deck the Halls McFly - Happy Christmas (War Is Over) – גם שיר מדהים
McFly - You're The One that I Want McFly & V - Chills In The Evening
שיר השבוע לא של מקפליי
V - Blood Sweat And Tears The Used - All That I've Got The Used - Blue And Yellow The Used - The Bird and The Worm Take That - Rule The World Sugarcult – Memory
Robbie Williams – Feel Quietdrive - Time After Time Lindsay Lohan – Over Hellogoodbye - Baby, It's Fact Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Blue - Best In Me ~הנוסטלגיה~ Acceptance - Cry For Help Linkin Park - Shadow of the Day
להקת/אלבום השבוע
McFly, Linkin Park ו- The Used.
קליפ השבוע
ממ, אין
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכניות - מלון בבילון, הפרקליטים. סרטים – דואטים [יש שם מישהו חתיך
], Everything You Want – סרט ממש חמוד
.
משהו שעיצבן
אח שלי \:
שימח השבוע
לחברה שלי קנו באס והלכתי לנגן עליו אתמולDDD: והייתי דיי גרועהXD
ציטוט השבוע
1. אני וקמי, חברה שלי, חיברנו שיר בשיעור ספרותXD "בשל הרטט מהפלאפון שלי, המורה שלי יצאה מדעתה. המורה שלי יצאה מדעתה בשל הרטט מהפלאפון שלי. הרטט מהפלאפון שלי גרם למורה שלי לצאת מדעתה. הפלאפון שלי רטט והמורה יצאה מדעתה." XD זה היה בעקבות זה שהיא דיברה על שירים בעלי ארבע משפטים שמדברים על אותו הדבר רק עם משחק מילים...והדגימה לנו עם שיר שהיה על שאישתו של מורה למתמטיקה של ילד מתה והילד מצטער על כך XD 2. המורה לביולוגיה: "הילדים אמרו שזה מה שעשה להם את זה..." תלמיד: "מערכת העיכול?!" XDDDDDDDDD 3. בשיעור מתמטיקה: תלמיד א' למורה: "אני צריך לדבר איתך..." המורה: "אני כבר אגש אליך...שב" תלמיד א': "לא,זה...משהו אחר, דחוף" *מסמיק* המורה: "מה?" *הולכת לדבר איתו בצד* תלמיד ב': ""מה? אתה צריך קקי?!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרענו מזה במשך כל השיעור XDD
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly – Born To Run
תמונת השבוע
3 P: