The McWeekend Is Here

loli kiss

New member
וואי הציטוטים הרגו אותי ../images/Emo6.gif

איזה מורים קרועים יש לך בבצפר XDDD יוצא להם בטעות דברים כאלה הזוים
אני כבר איזה 10 דק' צוחקת מהציטוטים שלך חחחחחחחחחח וואווו דאגיי
אני מאוהבת בתמונה הזאתי.

OneStepCloser

New member
../images/Emo111.gif../images/Emo121.gifIf you're lost../images/Emo111.gif../images/Emo121.gif

You can look and you will find me Time after time If you fall I will catch you I'll be waiting Time after time
שיר השבוע של מקפליי
McFly - Born To Run – שיר מדהים
, למישהי יש את המקורי של ברוס ספרינגסטין? McFly - Deck the Halls McFly - Happy Christmas (War Is Over) – גם שיר מדהים
McFly - You're The One that I Want McFly & V - Chills In The Evening
שיר השבוע לא של מקפליי
V - Blood Sweat And Tears The Used - All That I've Got The Used - Blue And Yellow The Used - The Bird and The Worm Take That - Rule The World Sugarcult – Memory
Robbie Williams – Feel Quietdrive - Time After Time Lindsay Lohan – Over Hellogoodbye - Baby, It's Fact Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Blue - Best In Me ~הנוסטלגיה~ Acceptance - Cry For Help Linkin Park - Shadow of the Day
להקת/אלבום השבוע
McFly, Linkin Park ו- The Used.
קליפ השבוע
ממ, אין
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכניות - מלון בבילון, הפרקליטים. סרטים – דואטים [יש שם מישהו חתיך
], Everything You Want – סרט ממש חמוד
.
משהו שעיצבן
אח שלי \:
שימח השבוע
לחברה שלי קנו באס והלכתי לנגן עליו אתמולDDD: והייתי דיי גרועהXD
ציטוט השבוע
1. אני וקמי, חברה שלי, חיברנו שיר בשיעור ספרותXD "בשל הרטט מהפלאפון שלי, המורה שלי יצאה מדעתה. המורה שלי יצאה מדעתה בשל הרטט מהפלאפון שלי. הרטט מהפלאפון שלי גרם למורה שלי לצאת מדעתה. הפלאפון שלי רטט והמורה יצאה מדעתה." XD זה היה בעקבות זה שהיא דיברה על שירים בעלי ארבע משפטים שמדברים על אותו הדבר רק עם משחק מילים...והדגימה לנו עם שיר שהיה על שאישתו של מורה למתמטיקה של ילד מתה והילד מצטער על כך XD 2. המורה לביולוגיה: "הילדים אמרו שזה מה שעשה להם את זה..." תלמיד: "מערכת העיכול?!" XDDDDDDDDD 3. בשיעור מתמטיקה: תלמיד א' למורה: "אני צריך לדבר איתך..." המורה: "אני כבר אגש אליך...שב" תלמיד א': "לא,זה...משהו אחר, דחוף" *מסמיק* המורה: "מה?" *הולכת לדבר איתו בצד* תלמיד ב': ""מה? אתה צריך קקי?!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרענו מזה במשך כל השיעור XDD
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly – Born To Run
תמונת השבוע
3 P:

OneStepCloser

New member
../images/Emo111.gif../images/Emo121.gifתמונה 3 ../images/Emo6.gif

איזה חמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד
XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרטט XDDDDDDD

2. המורה לביולוגיה: "הילדים אמרו שזה מה שעשה להם את זה..." תלמיד: "מערכת העיכול?!" XDDDDDDDDD ^ לא הבנתי את זה חחחחח וגאד, שמעת שירים מושלמים! XD Sugarcult – Memory Hellogoodbye - Baby, It's Fact Blue - Best In Me Acceptance - Cry For Help Linkin Park - Shadow of the Day

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחחחח

אם לא הבנת...למה צחקת?
ממ, דיברנו על זה שצריך לראות קלטת וידאיו על מערכת העיכול ואז המורה אמרה את זה... הייתי צריכה לכתוב את זה \: לא חשבתי על זה XD

sweet shir

New member
לא צחקתי ../images/Emo12.gif

ה-XD היה שלך.
עדיין לא הבנתי מה מצחיק. לא נורא, לא אכפת לי. XD

אוווווח זה היה שבוע מעייף ../images/Emo4.gif

ווי דפקתי דיליי ><"
שיר השבוע של מקפליי: Born To Run Umbrella
שיר השבוע לא של מקפליי: Billy Talent - Red Flag Sugarcult - Bouncing Off The Walls Green Day - Minority Kaiser Chiefs - Everyday I Love Ypu Less And Less Sum 41 - Still Waiting New Fond Glory - Kiss Me Natasha Bedingfield - Soulmate Sugababes - Ugly Sugababes - Change The Used - The Taste Of Ink Wheatus - Teenage Dirtbag Fountains Of Wayne - Stacy's Mom ועוד הרבה שירים של Quietdrive ^^
להקת השבוע: Quietdrive , NFG , KC , Sum 41
אלבום השבוע: אין :X
קליפ השבוע: 1. Blink 182 - The Rock Show כ"כ התלהבתי לראות אותו השבוע בטלוויזיה! פעמיים! XD 2. Matt Willis - Don't Let It Go To Waste חהחה גם אותו התלהבתי לראות השבוע בטלוויזיה D: גם פעמיים! XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ורוניקה מארס
, אבא אמריקאי, קני נגד ספני
. הייתי אמורה לראות את הסרט של הסימפסונס, אבל אחותי זונה.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: נמ.. בצפר ><
משהו ששימח: היה משהו אבל עכשיו אני לא זוכרת חחח
משהו שעיצב: הייתי כ"כ עייפה השבוע.. בעע
ציטוט השבוע: טוב זהו, אני פשוט לא אוספת ציטוטים. ואני יודעת שבגלל זה המקוויקנד יבש לגמרי.
><
מתנגן בראש / בפלייליסט: Simple Plan - Shut Up
תמונת השבוע: ~ תמונה אקראית, של דאגי כמובן.
~ שיהיה לכן שבוע נעים! ^_^

sweet shir

New member
יאאא אני שלחתי לך את קווייטדרייב. ../images/Emo34.gif

יו, ממתי את רואה ורוניקה מארס? חחחח לפני כמה חודשים אמרת לי שאת לא מכירה ת'סדרה הזאתי בכלל!
(ישלי את כל הפרקים של כל העונות על המחשב. XDDD) שבוע נעים גם לך! :)

חחחחח את שלחת לי אולי

חצי מכל מה שיש לי XD בהחלט יש לך במה להתגאות!
המ התחלתי השבוע, כל יום.
וסתם לתקן- זה לא שלא הכרתי, סתם לא יצא לי לראות חחחח ^^ זו סדרה גאונית! D: טיהי, תודה! :) 333>

just orr

New member
Everyday I Love You Less And Less, כמה צפוי ח

חחחח
תגידי, יש לי את התמונה הזאת של דאגי? אני לא זוכרת שראיתי אותה, ואין לי כוח לחפש XDDD חעחע חייבים להביא כבר את המתנה לרוי.
[אל תשאלי אותי איך נזכרתי O.O] לאב יה 333>

Charley XD

New member
חהחה את בדיליי

~מצביעה על המסך~ חושבת שנית ~מצביעה לכיוון של הבית שלך בכללי~ XDD זה הכיוון של הבצפר חהחהחה בתמונה שלך דאגי דומה למלפפון חמוץ ><"

למעלה