The McWeekend Is Here

just orr

New member
דני ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחח הציטוטים ממששש מצחיקים XDDDD אני כזה מדמיינת לעצמי פולקע לא מבושל בשקית מעופף לו בכיתה XDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחח בכלל, "פולקע" זאת מילה ממש מצחיקה
טוב אור די לחפור.
חחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDD

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחח, ובהחלט ../images/Emo99.gif

כן אלו תמונות שלא רואים כל יום- קשה לדמיין פולקע חי עף בכתה XDDDDD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחחחחחחח הסיפור עם הפולקעXD

אני זוכרת שסיפרת לי אותו באימוןXDDDDDDDDDD כפרעלייך 3> *למקרה שתראי את זה מחר לפני האימון אני מזכירה לך שאני מאחרת, בלא יודעת כמה, כוסומו עם הבצפר הזה.
*

N e r d y

New member
יאווו אני מרגישה מיוחדת:]

כן כן כי לא רק שנכנסת לפורום, גם הגבת לי
חעחע סתם כפראלייך
אווו כייף לך! את תפסידי כושר ביצ'
סי יא טומורו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "...All that I want is stillness

of heart So I can start To find my way Out of the dark And into your heart...".
שיר השבוע של מקפליי:
SIASS. PP. BCB (Jellyfish Cover). TWYMMF. DWMU. 5CIHH (USA Version). Umbrella (Rihanna Cover). Ignorance. Lonely. Memory Lane. TBOPK. You're The One That I Want ('Grease' Cover). NW. SLM. SFA (Part 2). TCFC. Diarrhoea.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Lenny Kravitz - Don't go and put a bullet in your head. Lenny Kravitz - Believe n me. Lenny Kravitz - Calling all angels. Lenny Kravitz - Stillness of heart. Mariah Carey Feat. Busta Rhymes & Flipemode Squa - I know wht you want. ~נוסטלגיה
~ TAI... - Skeptics and believers. FOB - Saturday. Avril Lavigne - Mobile. Avril Lavigne - Fall to pieces. Avril Lavigne - sk8er boi. Avril Lavigne - My world. Avril Lavigne - Naked. Avril Lavigne - How Does it feel. Avril Lavigne - I'm with you. Britney Spears - Shadow. אני לא יכולה להיות לא-כאפות לשבוע ><. Cascada - What hurts the most (Slow). Coolio Feat. L.V. - Gangsta's paradise. Christina Aguilera - Save me from myself. Christina Aguilera - i'm ok. Christina Aguilera - Infatuation. Sheryl Crow - The First Cut The Deepest. Fabolous Feat. Jermaine Dupri & T-Pain - Baby don't go.
אני מכורה.
להקת השבוע:
מק. TAI...
אלבום השבוע:
Christina Aguilera - Stripped. Avril Lavigne - Let Go/UnderMy Skin.
קליפ השבוע:
Seether - Fake It [קליפ מגניב D:].
Britney Spears - Piece Of me [נו מה אני יכולה לעשות? ><"].
Outkast - Roses.
Souija boy - Crank that: http://uk.youtube.com/watch?v=LpocrqvP2Yg סורי זה כזה דורש ><"
זה סיפור בשתי חלקים שמישהי עשתה עם סימס וזה ממש קול ומצחיק הם כאלה אימו קידס: חלק |: http://uk.youtube.com/watch?v=wWktpOiHJqg&NR=1 חלק ||: http://uk.youtube.com/watch?v=d5nQwN7VG74&feature=related
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
: הטופ מודל הבאה 7. שנות ה-70 (5). פרוייקט ביפ. אבא אמריקאי. גיא פינס. חדר 401. המופע של אנדי מילונאקיס ><". המורדים ~כאפות~. מלון בבילון 2
.
: לא זכור לי שצפיתי בסרט כלשהו השבוע.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שלא רוצים להשקיע לנו בספר מחזור.
משהו ששימח השבוע:
סופסוף לקחתי האומץ להיעלם מהעבודה FOREVER ><". + יכול להיות שכן יהיה לנו טיול שנתי בפברואר D:
משהו שהעציב השבוע:
ציטוט השבוע:
יש כמה אבל הם לא הכי מצחיקים.. *ילד יוצא מהכיתה בטענה שהוא הולך לשירותים וחוזר אחרי 20 דק'* המורה: איפה היית כל הזמן הזה?! הילד: המורה את לא מבינה! היה כזה חרא.. המורה: אני מעריכה את הכנות שלך.. הילד: אז בואי אני יספר לך עוד משהו, הנייר בשירותים כמו נייר זכוכית! ~~~~~~~~~~~~~~~ ערס בכיתה התעצבן על מישהו אז הוא צועק לו ,לך ז*יין! המורה: רק שתדע שזאת לא קללה, לפעמים אפילו אפשר להינות ממנה. כשתגדל תבין. ~~~~~~~~~~~~~~ *שומעים בפלייליסט של הפון את Apologize ואחרי זה היה שיר שהתחיל ב:"I'm sorry for..." אני: מה זה כל ההתנצלויות האלה? איזה דכאון. ~~~~~~~~~~~~~~ *בעבודה* חברה: אם אתלא רוסייה אז מה פשר השם? [אלכסנדרה] אני: אני יווניה היא: מא-גניב אני: מאניקית? [זה מה שחשבתי שהיא אמרה ><"] היא: *ציניות* כן מניאקית, כי בחנוכה היוונים... ~~~~~~~~~~~~~ *שיעור הסטוריה* יש ערס שכל הזמן זורק הערות על היטלר כהיותו גיי [דבר שבערך הוכח כנכון והמורה תמיד מצדדת בעובדה שהוא פשוט לא אהב סקס.. ><"], סתם הומופוב. המורה: היטלר תמיד היה מארגן מצעדי... כל הכיתה: גאווה! XD המורה: מצעדי תהלוכה צבאיים... הערס: סתם הומו משופם
המורה: אני לא מבינה למה אתה כל הזמן מעלה את העובדה הזאת, אולי זה רומז על משהו? מה אתה כ"כ מפחד מההומואים? הוא: מהזרנוק שלהם XD המורה: זה רק רומז על דבר אחד.. ~~~~~~~~~~~~~ מישהו היה צריך להחזיק מפה ענקית של אירופה, וכשהמורה הראתה ארץ כלשהי היא כזה ליטפה את הבטן שלו שהארץ בדיוק הייתה שם [לא במובן המיני
]. ילד: רדי, רדי למרוקו XDD כי זה בדיוק באיזור ה... אינטימי.
מתנגן בראש/בפלייליסט:
Lenny Kravitz - Dig It.
תמונת השבוע:
השבוע לא בא לי להעלות תמונה שלי. אז הנה פלונס
סופ"ש נעים
.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח

זה היה מצחיק יותר בלייב... D:

Yu vi

New member
התמונה הזאת משעשעת אותי כל פעם מחדש../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

+
חחחחחחחחחחחחחח הציטוטים קורעים XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחח טום יצא עוד איכשהו כוסון, קלטי

את דני
אדיוט.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח אני אוהבת את הטמטום שלו

בתמונות..
וגם באופן כללי

Dirty wings2

New member
My Mcweekend../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

שיר השבוע של מקפליי: All about you
שיר השבוע לא של מקפליי: shadow of the day-linken park
להקת השבוע: לינקן פארק מקפליי ילו קארד וכל השאר :) אלבום השבוע: :D קליפ השבוע: שיר צרפתי מטומטם XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנטומייה של גריי
דרייק וג'וש לא מדהימה תפוס את הילדה אני והמזל שלי[בפעם המיליון] חופשיות על הבר נמלטים השיר שלנו XD הטופ מודל 7 יורדים בגדול 4 פטיטו
פלורסיינטה XDDDD [מהשעימום] משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמ איזה ילד הומו שחירטט למנהלת שעשיתי משהו רע -__-" משהו ששימח: הרבה
משהו שעיצב: אין :p ציטוט השבוע: אני:"שיעו מה זה התמונות הפרונגרפיות האלה של דאגי מרב?:O" חברה:"הוא שעיר הזבל הזה!" אני:"חעחעחעחע מגיע לך כל חלומתייך לאנוס אותו התנפצו" חברה:"אוףףף" אני:"לפחות דנילולוש לא שעיר
" ועוד ציטוטים שאני לא זוכרת XD מתנגן בראש / בפלייליסט: בקושי שמעתי מוזיקה השבוע
תמונת השבוע:

yaelsee

New member
ה../images/Emo83.gif האבוד של רייבן כאן../images/Emo70.gif

עכשו היא אצלי, והיא איבדה את הפופקורן שלה ><" אל תנסו להבין אותי, אני לא מובנת
ארררררג תפוזבל לא שלח, אם הוא שלח פעמים אנחנו ארצח מישהו [אותו
].
פעם שלישית כבר! ד"א,
זהירות[
] חפירה + תמונות קשות. מאוד. ><" בכל מקרה, זה המקוויקאנד שלנו!
שיר השבוע של מקפליי:
Nothing Don't Know Why 7 Weeks Until The Summer Transylvania Memory Lane Broccoli Room On The Third Floor Born To Run You're The One That I Want The Ballad Of Paul K (Strange Version)
שיר השבוע לא של מקפליי:
All Time Low - Remembering Sunday בזכות עלמה
Natasha Bedigfield - Unwritten Bullet For My Valnetine - All These Things I Hate Rooney - When Did Your Heart Go Missing Alanis Morissete - Uninvited
להקת השבוע:
נחשו... McFly
אלבום השבוע:
הווו כל כך Wonderland שסוף סוף קיבלתי אותו!
קליפ השבוע:
אחד הטובים
הוא ממש מצחיק, זה טרנסי בגירסה של סימס 2, זה אדיר
רייבן גילתה לי אותה אתמול, וזה קליפ השבוע של שתינו! סימס טרנסילבניה ><" והשני, זאת הגירסה הכי מצחיקה שאי פעם ראינו ל SG Star Girl Version 2
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כל כךךךך הדיוידי של ה GH ששתינו קיבלנו השבוע
[כל אחת בנפרד
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שנגמרה השביתה ויש מלא מלא מבחנים ומלא עומס
משהו ששימח:
שקיבלנו את הדיוידי
רייבן קיבלה אותו מחברה שלה שחזרה מלונדון [
] ואני חזרתי הבייתה והיו חצים על הרצפה שהובילו לחבילה
.
משהו שהעציב:
הפיק שלנו הופך לפקצ"ה
פקצ"ה=פיק קטן שצועק הצילו. [אהמשיר
אהמ] אבל אנחנו נתקן את המצב עוד היום
, וגם הפיק שלנו לא כך כך קטן ><"
ציטוט השבוע:
הווו, הפעם יש לנו! והם מצחיקים, רובם לפחות
סיפור חייהם של ההורים שלי [יעל]: [הם התחתנו בגלל בלנדר]. ד"א, אחותי בת 19 וחצי, ולא ילדה קטנה XD. כל השיחה כולם התפוצצו מצחוק [אהמרייבןאהמ] אחותי: "זה נכון שהתחתנתם בגלל בלנדר?" אבא: "אבא חזר מחו"ל ולא ידע מה להביא כמתנה, אז הוא הביא בלנדר ולא היה לנו איפה לשים אותו. בשביל בלנדר צריך בית, בשביל בית צריך לקחת משכנתא, ובשביל משכנתא צריך להתחתן" אני: "[בתור אבא שלי] קניתי בלנדר, בואי נתחתן!" אחותי: "זה באמת עלה לה על האצבע?" [><"] אבא שלי: "כן, זה באמת עלה!" XDDDDDDDDDDDDDDDDD אני: מתי היה חג? אני עונה לעצמי: אה כן, בחנוכה
חח התחלתי לכתוב ובמקום חנוכה כתבתי רייבן XD זה הכל בגלל שבאתי להוסיף שהיא התעקשה שזה מצחיק אז כתבתי ><" [email protected] says: מאוהב |דני| לזה יש הסבר: דיברנו עם שליילה במסן, וקרינה ורייבן היו פה, וממש התפוצצנו מצחוק. ואז שליילה שמה תמונה של דני ובלי לשים לב זה מה שכתבתי
. ><" אני: לאן נעלמה הגרסה השנייה של טרניסלבניה? רייבן: היא פה אני: לא, נו הגרסה של דני ודני
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly - You're The One That I Want
ועכשיו התחלף ל The Ballad Of Paul K (Strange Version) XDDD
תמונת השבוע:
XDDDD הסיפור שמאחורי התמונה [הודות לשליילה
] שליילה שלחה לנו תמונה שבה נראה אדם מאוד חושני תופס את ראשו של אדם המתיימר להיות ברווז. זאת הגירסה שלנו והיא מצחיקה XD ד"א שליילה, אם את רוצה להיות ממש נחמדה, את מוזמנת להוסיף את התמונה המקורית

rox love BSM

New member
../images/Emo65.gifמחר יש להארי יומולדת../images/Emo212.gif

מזל טוב להארי!!!
שיר השבוע של מקפליי:
Don't stop me now Easy way out Friday night Mr. brightside 5 Colors in hae hair
שיר השבוע לא של מקפליי:
Fob way out Berakup song Avril Lavigne - Hot killers-sombody told me
להקת השבוע:
McFLY
אלבום השבוע:
Wonderland MITO
קליפ השבוע:
קליפ קורע:http://youtube.com/watch?v=vIfPL9wYIsk
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי,מתחילות מחדש,כל כך רייבן,איסא-אנדרס,אדומות,לחיות עם דרק/אקווה-מרין
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אממ שאנשים לא מקיימים הבטחות
משהו ששימח:
ההרגשה הכללית שלי השתפרה והתחלתי להיות יותר פתוחה ליד אנשים שאני לא כל כך מכירה
משהו שעיצב:
רבתי עם אח שלי
ציטוט השבוע:
יש לנו ילד בשכבה שנראה משום מה כמו בננה אני:'סתכלי את הילד הזה הוא דומה לבננה" חברה שלי:"מה פתאום,הוא דומה לטום פלטצ'ר" XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
with love של הילארי
תמונת השבוע

למעלה