../images/Emo79.gif המקוויקנד הכי חופר שהיה לי ../images/Emo79.gif
שיר השבוע של מקפליי:
נבחרים
(אם לא זה לא יגמר) Friday Night- GH tour Transylvania- GH tour Just My Luck
שיר השבוע לא של מקפליי:
Air Hostess- Busted Come all ye faithful- Busted Meet you there- Busted Mummy trade- Busted My armours strong- Kobe When the lights go out- Kobe Crash- Matt Willis Merry christmas- Son Of Dork Thunderbirds are go- Son Of Dork For A Pessimist, I'm Pretty Optim- Paramore That's what you get- Paramore Miracle- Paramore Dance hall drug- Boys Like Girls The great escape- Boys Like Girls Blood sweat and tears- V Bitch- South park חחחחחחחחחחחח מהסרט שהוא שר על אמא של קייל
להקת השבוע:
באסטד, מק, פארמור, בויזלייקגירלז, סוד
אלבום השבוע:
פרסנט- של באסטד ריאוט- של פארמור וגרייטסט היטס- מק
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=UUxRFMt6KEk מק- בלוד סווט אנד טירס
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סאות' פארק
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אממ לא יודעת... אולי שפאקינג חזרנו לבצפר?!!?!? המורה המזורגגת לאנגלית המורה המזורגגת לתולדות המורה המזורגגת להיסטוריה בעעע וכוסמו אין לי זמן לכלום עם הבצפר המחורבן הזה! כל יום מ-8 בבוקר עד פאקינג ארבע וחצי!@!!! ואז ישר לאימון
משהו ששימח:
קיבלתי משכורת ועכשיו אני עשירה! (NOT |-B) המורה ההיפית לאומנות חחחחחח היא כזאת סטלנית נתנה לנו דף ענק (גיליון למבינים) ואמרה לנו לצייר מה שאנחנו רוצים (לעומת המורה הקודמת שאמרה לנו איפה לשים בדיוק כל קו
)... חחחחח היא כזאת היפית- שיעורי אומנות זה אשכרה כייף עכשיו:]
ציטוט השבוע:
אוקי הסבר קטן (חחחח טוב לא כל כך קטן) לפני הציטוט- שיעורי היסטוריה זה הדבר הכי שכונה בעולם, המורה כל כך מפגרת, פשוט כל כך סתומה שבא לי למות (אבל זה לא משנה עכשיו
). קיצר לפני השביתה אני וחברים הלכנו לפני שיעור היסטוריה לקניון(היה לנו חלון והקניון הוא 2 דקות הליכה מהבצפר) ואז ישבנו ואכלנו (איך לא) והם החליטו שהם רוצים לעשות סירטון של דברים מצחיקים שהם עושים בשיעור היסטוריה (כי הם כבר מרחו תפוח על הלוח וזרקו מטוסים עם דברים מגעילים בפנים, והפכו לילדים תיקים באמצע השיעור- והכל מצולם) אז הם החליטו לעשות עוד מלא דברים ולעשות מזה סרטון... ~ וואי זה יוצא חפירה, לא חשוב תקראו זה מצחיק~ טוב אז אנחנו יושבים לנו בקניון והם חושבים מה יכול להיות מצחיק לזרוק בשיעור, מסתכלים על החנויות מסביב ואז רואים סופר. אחד אומר "בואו נקנה פולקע (כן כן הבשר הדוחה הזה, הרגל של התרנגול) ונזרוק בשיעור!" ואז כולנו נקרענו מצחוק XDDD הבעיה היא שהוא היה רציני, והם התווכחו שעה אם ללכת לקנות פולקע או לא... בסוף באנו לצאת מקניון ואז רון ואופק (ניתן שמות כי אז זה יצא מבלבל) התעכבו קצת אחרינו, כשהם השיגו אותנו היה להם פאקינג שקית ביד, ונחשו מה היה בתוך השקית? פולקע!!!!! פולקע אחד קטן ומסכן, ודוחה, ופאקינג חי לא מבושל!!! הם שניהם אדומים כאלה מבוישים אני אפילו לא יודעת איך הם הלכו לקצב (ככה קוראים למי שחותך את הבשר נכון?) ושאלו אותו אם הם יכולים בבקשה לקבל פולקע אחד!!!! סתומיםXDDD אבל זה עוד לא נגמר, אחרי שירדתי עליהם בלי סוף, אנחנו יושבים בשיעור היסטוריה וכולם מוכנים עם המצלמות בפלאפונים שמישו כבר יזרוק את הפולקע המסכן שהמורה תסתובב ללוח.. עכשיו קודם כל שניהם ממש השתפנו ואפאחד לא רצה לזרוק, וגם הם התוכחו שעה אם לזרוק אותו בתוך השקית או להוציא (בעעעע). אני ישבתי (יותר נכון ישנתי- המנהג הקבוע של שיעורי היסטוריה) שולחן לפניהם ושמעתי אותם כל השיעור "נו תזרוק כבר , נו! נו נו!" בסופו של דבר (אחרי חפירה ארוכה) אני רואה פולקע בתוך שקית מתעופף את קדמת הכתה. עכשיו אנחנו (החברים אלה שידעו מה הולך לקרות) נתקפנו ציחקוקים (קטנים כדי שלא יגלו אותנו..) כל הכתה ראתה את זה אבל לא הבינה מה זה, ואז אחרי איזה כמה שניות, שמישו קלט שזה פאקינג פולקע כולם פשוט נקרעווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אפאחד לא הפסיק לצחוק איזה עשר דקות, ואחר כך עוד כל שניה מישו אחר אומר "פולקע" ושוב כולם נקרעים מצחוקXDDDDDDDDD יאוו אחד הכאבי בטן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עכשיו המורה חטפה עצבים הפסיקה את השיעור והתחילה להרצות לנו למה לא זורקים פולקע בכתה, וכל פעם שהיא אומרת "פולקע" הכתה נקרעת למשך 5 דקות יאווו זה היה אחד הימים המצחיקים XDDDDDDD פאאאאאאאאאקקקק איזה ח-פ-י-ר-ה-! טוב למה חפרתי על זה בכלל כי יש ציטוטים בעקבות המקרה (חחח שהם הרבה פחות מצחיקים מהמקרה עצמו כן) אחרי השביתה, שיעור היסטוריה: כל הכתה מדברת ועושה רעש, המורה מתחרפנת ואומרת "מי שידבר, וילכלך, ויעשה רעש, ויזרוק עופות - עף מהכתה" המורה שואלת את רון (מי שזרק את הפולקע) בגלל שהוא דיבר " רון מה מצב הלול? בסדר? אני מקווה שלא עברת לרפת" גאש אני כזאת חופרתX ---------------------------------------------------------------- שיעור תולדות האומנות, מוקרנות שקופיות על הלוח של היצירות שאנחנו לומדים (באותה פעם היה ציור שהיתה שם אישה ערומה בקטן בצד) המורה שואלת על הציור "לאין העין שלכם נכנסת בציור?" "לתחת של האישה הזאת" XDDDDD - ציור אחר מוקרן על הלוח, ויש בו 4 נשים (אחת שחורה XD) - המורה מתארת את הציור: "בציור עומדות 3 נשים" גל "4 נשים" המורה: "בציור עומדות 3 נשים" גל "נו למה בגלל שהיא שחורה?" מדברים על הצבע הירוק המורה: "כל ישראלי שרואה את הצבע הירוק ישר חושב על.....?" אפחד לא עונה המורה " ישר חושב על דגל החאמס!!" אני "אה הוא ירוק?" ---------------------------------------------------------------- שיעור מתמטיקה עם אלכס (כפראלייו המורה הכי בעולם) אני פותרת תרגיל : " בעעעע התוצאה של שניהם יצאה לי אותו הדבר, שיט! שיט! שיט!! אוווך אפעם לא מצליח לי!!" *ממש מתעצבנת* רון: " טל, זה כל הרעיון שזה יצא אותו דבר" אני: "אה." רון:" חחחחחח פגולה" (עיוות לפגהXDD) -------------------------------------------------------------- שיעור ספרות ילד אחד מדבר בלי סוף והמורה מעירה לו כבר כמה פעמים, אחרי הפעם האחרונה שהיא מעירה לו הוא שם את היד על הפה וממשיך למלמל שכולם עדיין מסתכלים עליו.. המורה "עידן!" עידן "אני תהיתי ביני לבין עצמי..." המורה " כן, אבל זאת מין מוזרות כזאת למלמל לעצמך, אז בוא תעבור מקום" מדברים על הרומןן אנה קראנינה> המורה " השמלה של אנה מתוארת בפרטי פרטים" אור " זה קטע לבנות" המורה "המחשוף הענק של השמלה שלה הוא ממש לא רק לבנות!, אלה אם כן...
" (חחחחחחחח כאילו התכוונה ללאסביות)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
" gonna be blood sweat and teers gonna be hard work and fears..."
תמונת השבוע:
*speechless*
אחלה וויקנד גירלז- תאכלו הרבה זה טעים :]