The McWeekend Is Here

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDLOL אני קוראת לביל..

ביל הגרביל..XDD כי פעם חברה שלי רשמה בטעות ביל הנביל..[במקום הדביל..[כי יש לנו חברה שאוהבת את טוקיו..[אז היא רצתה לעצבן אותה..[ואוו כמה סוגריים..[XDDD]]]]]]] הציטוטים שלך..XDDD

loli kiss

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה הצחיק אותי- המורה שאלה כמה שאלות כל אחת אז אני עניתי נכון וסבבה על השאלות ואז היא שאלה את עלמה כי עשינו יחד את העבודה, אז עלמה תהחילה לחרבש לה תשובה לא מובנת XD אז המורה אמרה: לא הבנתי P: ואז עלמה אמרה: גמאני לא XD

../images/Emo58.gif עונה D:

שיר השבוע של מקפליי: I'll be ok שיר השבוע לא של מקפליי: simple plen- i'd do anything להקת השבוע: סאםם 41 אלבום השבוע: אול קילר נואו פילר P: של סאם קליפ השבוע: i'd do anything תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בובות משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: יומולדת של חברה..היה מצחיק <: משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: [email protected] אומר/ת: פה?:] עיוווווני אומר/ת: יואוו בידיוק באתי [email protected] אומר/ת: חחחח גאונה שכמותי D: עיוווווני אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח עיוווווני אומר/ת: חשה [email protected] אומר/ת: את עיוווווני אומר/ת: אחותך [email protected] אומר/ת: אחיך המאומץ עיוווווני אומר/ת: אמך החורגת [email protected] אומר/ת: אביך ההומו עיוווווני אומר/ת: אחיך המוצץ [email protected] אומר/ת: אחותך המוצצת עיוווווני אומר/ת: סבתך ה [email protected] אומר/ת: סביך הפר עיוווווני אומר/ת: דאגי השמנמן [email protected] אומר/ת: לא!!!!!!!!!!!!1 [email protected] אומר/ת: &&&& עיוווווני אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי שתישברי XDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום
תמונת השבוע:

m o r 1 0 2

New member
הציטוט קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

דאגי שמנמן??? סליחהה NEVER

talosh1234

New member
עונה D:

שיר השבוע של מקפליי: hypnotise שיר השבוע לא של מקפליי:כולם של אליוט מינור להקת השבוע:מקפליי
אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: - משהו שהכעיס אתכם השבוע:לא זוכרת משהו ששימח:ציונים טובים , השלמתי עם ידיד ודיברתי איתו שעות בפלא D: משהו שעיצב:- ציטוט השבוע:היו לי כמה . . . אבל לא זוכרת מתנגן בראש / בפלייליסט:עכשיו ostprophets-always_all_ways .. אני מנסה מלא שירים חדשים .. יש לי מלא מלא שירים שלא שמעתי שעכיו אני מנסה
תמונת השבוע: אוקיי .. . .אני ברגעי עצבות ושיעמום XD

שליי P:

שיר השבוע של מקפליי: NOT ALON שיר השבוע לא של מקפליי: אממ ... זהש ל ריאנה xD להקת השבוע: מקפליי (:) אלבום השבוע: ... לא יודעת XD קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ... אין XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ... נכשלתי במבחן ?/: משהו ששימח: נרשמתי לפורום
משהו שעיצב: נינט - קרחת .
ציטוט השבוע: האממ.. xDD איזה ילד אחד מהכיתה אמר כזה : למה הבאתי כפאה?!~ אל תדאג זה יורד בכביסה P: !~ זה משפט של ספיר ושלי ... XDD יותר של ספיר היא אמרה שהיא תשים אותו פה חח ^^ מתנגן בראש / בפלייליסט: את משגעת במטבך דוד שלי חפר לי עם השיר הזה X: תמונת השבוע:

Mcfly for ever

New member
אני ../images/Emo222.gif

שיר השבוע של מקפליי: Mcfly - Umbrella Mcfly - The Heart Never Lies McFly - Transylvania Room On The 3Th Floor All About You I Wanna Hold You Sorry's Not Good Enough שיר השבוע לא של מקפליי: Rihanna - Don't Stop The Music my chemical romance-welcome to the black parade Ashley Tisdale - Kiss The Girl simple plan-shut up my chemical romance-famous last words ashley tisdale-not like that להקת השבוע: מקפליי אלבום השבוע: Ashley Tisdale-Headstrong קליפ השבוע: Ashley Tisdale - Not Like That תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שודדי הקאריבים-תיבה של איש מת משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי משהו ששימח: קיבלתי מאה במבחן במתמטיקה משהו שעיצב: לא זוכרת ציטוט השבוע: בשיעור אנגלית המורה: אני עוברת לארגון אז גם אני ישבות כל הכיתה: יששש.... זאת אומרת..אוף.... ציטוט השבוע: בשיעור חברה.. משחק פנטומימה המורה: לידור צאי בחוץ וכשנגיד לך להיכנס את צריכה לגלות מה עושה שמעון בפנטומימה... שמעון אצה צריך לעשות קוף... לידור תיכנסי לידור: קוף??? אדיר: לא, זה שמעון קונגו XDDD לא יודעת.. אותי זה הצחיק מתנגן בראש / בפלייליסט: suddenly - ashley tisdale תמונת השבוע:
איזה חמודים ונסה וזאק

למעלה