../images/Emo26.gifיחש מלא ציטוטים D: ../images/Emo36.gif
שיר השבוע של מקפליי: Baby's Coming Back (Dougie version) Hypnotised I Wanna Hold You Friday Night 5 Colours In Her Hair We Are Young
שיר השבוע לא של מקפליי: All Time Low - Coffee Shop Soundtrack All TIme Low - Come One Come All All Time Low - Dear Maria All Time Low - Let It Roll Busted - air hostess חח המצאתי לזה ריקוד ממש יפה XD Busted - Crashed The Wedding Busted - Whos David.
להקת השבוע: מק ואול טיים
אלבום השבוע MITO!!!! קיבלתי את הDVD סופסוף!!!!:
קליפ השבוע: All Time Low - Coffee Shop Soundtrack
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא יודעת XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום
משהו ששימח: קיבלתי את הDVD~!!!!!!!
משהו שעיצב: נדה XD
ציטוט השבוע: אווו יש הרבה בן דוד שלי בן השנתיים וחצי למד לקלל XD אז הוא אומר לכולם שהם מסריחים, אז אמא שלי אמרה לא שזה לא יפה לקלל אז בגלל שהוא חכם הוא אומר: את מס! [יעני קיצור של מסריח XD] אז אני ואח שלי נדבקנו לזה: אח שלי: הדג מס אני: אב להוא טע [כאילו טעים XD חח אני גאון XD] star girl אומר/ת: ואת גאון!!!!!!! איך ידעת על הDVD D michal: אומר/ת: אייז א גיפט..-__- star girl אומר/ת: יו אר מידיום D michal: אומר/ת: לא.. סתם ניחשתי כדי שלא תהיי עצובה D michal: אומר/ת: ואז.. נרגעת אחרי שאמרתי לך star girl אומר/ת: והיית צריכה להגיד "נו אימ ואל דאן" XD D michal: אומר/ת: חחץץ באקה star girl אומר/ת: תודי שזה מצחיק XD אני ואח שלי עשינו שטויות בארוחת ערב [כמו לאכול בפה פתוח לזרוק אחד על השני דברים וכולי...] ואני ניג'סתי לאבא שלי כל הערב שאני מאומצת XD כדי שלא יהיה לי שום קשר דם עם אח שלי
אני [בפה פתוח] : תראו רואים חלק מהמלפפון! אבא שלי: איכס שני מגעילים, אני אאלץ לגרש אותכם מפה אני: אז אותי תשלח לבית מחסה באנגליה! אבא שלי: אבל משם לקחתי אותך! חיפשתי על מקפליי בויקיפדיה [XD] וזה מה שהיה ירשום על דאגי: דאגי פוינטר ידוע כיפה תואר כגון: פנים מושלמות גוף מדהים טעם טוב בבגדים זה הרג אותי XD שיעור תנ"ך אני מדברת המורה: לא הבנתי אני: גם אני לא המורה שואלת שאלה אני מסתכלת על יעל, על המורה: אין לי מושג שמרתי לחברתי תמר בשירותים תמר: אוי אני צריכה פיפי כבר מהבוקר אני: שומעים
מתנגן בראש / בפלייליסט: אמא שלי מדברת בטלפון
תמונת השבוע: עוגיות