The McWeekend Is Here

my מקוויקנד !!!! ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: lola שיר השבוע לא של מקפליי: vacation - ישן אבל טובב ( : להקת השבוע: ממממקקק !! 3> אלבום השבוע: כל האלבומים של מקקפלושש D : קליפ השבוע: friday night של מקק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מעודדות צמודות ביותרר P = משהו שהכעיס אתכם השבוע: שום כלום ( : חמסה חמסה חמסה
משהו ששימח: היה לי יומולדת ב 15 ומחר חוגגים לייי !!!!! משהו שעיצב: לא בא לי להגידד ) : ציטוט השבוע: "להלהלהלהלהלהה" -איזה ציטוט נהדר אה ?! P = מתנגן בראש / בפלייליסט: LOLA תמונת השבוע:

עונהההה :]

מי זה בתמונה אצלך? שיר השבוע של מקפליי: Stecey's mom שיר השבוע לא של מקפליי: You Fucked Up My Life- Blink 182 Holiday- Boys Like Girls Crashed The Wedding- Busted Snakes on a Plane (Bring It)- Cobra Starship Bring Me To Life- Evanesence When I'm Gone- Simple Plan
יש עוד אבל אין לי כוח לכתוב... להקת השבוע: בלינק, סימפל, מקפליי, סאם, טרי דורס גרייס, גוד שארלוט, בוויס לייק גירלס... אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמא שלי הקפיאה את הערוצים לחודשיים
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מה שרשמתי למעלה.. משהו ששימח: דחו את המבחן בג"ג משהו שעיצב: בצפר ציטוט השבוע: לא ציטוט..אבל מה שהיה כתוב על הכיסא שהמורה שלי ישבה עליו: "fuck off" חח מתנגן בראש / בפלייליסט: When I'm Gone- Simple Plan לא יוצא לי מהראש! כזה שיר גדול תמונת השבוע:

שוליטה

New member
../images/Emo26.gifיחש מלא ציטוטים D: ../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי: Baby's Coming Back (Dougie version) Hypnotised I Wanna Hold You Friday Night 5 Colours In Her Hair We Are Young
שיר השבוע לא של מקפליי: All Time Low - Coffee Shop Soundtrack All TIme Low - Come One Come All All Time Low - Dear Maria All Time Low - Let It Roll Busted - air hostess חח המצאתי לזה ריקוד ממש יפה XD Busted - Crashed The Wedding Busted - Whos David.
להקת השבוע: מק ואול טיים
אלבום השבוע MITO!!!! קיבלתי את הDVD סופסוף!!!!:
קליפ השבוע: All Time Low - Coffee Shop Soundtrack
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא יודעת XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום
משהו ששימח: קיבלתי את הDVD~!!!!!!!
משהו שעיצב: נדה XD
ציטוט השבוע: אווו יש הרבה בן דוד שלי בן השנתיים וחצי למד לקלל XD אז הוא אומר לכולם שהם מסריחים, אז אמא שלי אמרה לא שזה לא יפה לקלל אז בגלל שהוא חכם הוא אומר: את מס! [יעני קיצור של מסריח XD] אז אני ואח שלי נדבקנו לזה: אח שלי: הדג מס אני: אב להוא טע [כאילו טעים XD חח אני גאון XD] star girl אומר/ת: ואת גאון!!!!!!! איך ידעת על הDVD D michal: אומר/ת: אייז א גיפט..-__- star girl אומר/ת: יו אר מידיום D michal: אומר/ת: לא.. סתם ניחשתי כדי שלא תהיי עצובה D michal: אומר/ת: ואז.. נרגעת אחרי שאמרתי לך star girl אומר/ת: והיית צריכה להגיד "נו אימ ואל דאן" XD D michal: אומר/ת: חחץץ באקה star girl אומר/ת: תודי שזה מצחיק XD אני ואח שלי עשינו שטויות בארוחת ערב [כמו לאכול בפה פתוח לזרוק אחד על השני דברים וכולי...] ואני ניג'סתי לאבא שלי כל הערב שאני מאומצת XD כדי שלא יהיה לי שום קשר דם עם אח שלי
אני [בפה פתוח] : תראו רואים חלק מהמלפפון! אבא שלי: איכס שני מגעילים, אני אאלץ לגרש אותכם מפה אני: אז אותי תשלח לבית מחסה באנגליה! אבא שלי: אבל משם לקחתי אותך! חיפשתי על מקפליי בויקיפדיה [XD] וזה מה שהיה ירשום על דאגי: דאגי פוינטר ידוע כיפה תואר כגון: פנים מושלמות גוף מדהים טעם טוב בבגדים זה הרג אותי XD שיעור תנ"ך אני מדברת המורה: לא הבנתי אני: גם אני לא המורה שואלת שאלה אני מסתכלת על יעל, על המורה: אין לי מושג שמרתי לחברתי תמר בשירותים תמר: אוי אני צריכה פיפי כבר מהבוקר אני: שומעים
מתנגן בראש / בפלייליסט: אמא שלי מדברת בטלפון
תמונת השבוע: עוגיות :D

just orr

New member
התיאור של דאגי בויקיפדיה XDDDDDDD

חחחחחחחח איזה שרוטים את ואח שלך XDDDD תתחדשי על ה- DVD!!! :) נכון שהוא מדהים?

sweet shir

New member
הציטוט עם אבא שלך. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והתמונה עם הבצק/לבבות ממש יפה.

Yu vi

New member
חחחחח אחלה תיאור לדאגי בויקיפדיה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifהרבה ציטוטים ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי:האמ.. מיסטר בריידסייד ושוב איגנורנס
, TCFC. שיר השבוע לא של מקפליי:רוק סטאר-ניקלבאק. ואי שיר אחד ששכחתי את שמו ואני לא מוצאת אותו במחשב
. טיירס דונט פול-בולט. קאם אס יור אר-נירוונה . סמלס לייק טין ספיריט-ניירוונה זהו נראלי >< בטח שכחתי משו ><. להקת השבוע:נירוונה. אלבום השבוע:נאברמינד-נירוונה. קליפ השבוע:האמ.. לא יודעת>< תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרטט??לא יודעת לא נראלי שראיתי משו><. משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורות והלימודים שעיצב: החזרה ללימודים . מתנגן בראש/פלייליסט:קום אס יו אר.שי פולס א סליפ . : תמונת השבוע:

DoLi it is Me

New member
הציטוטים../images/Emo26.gif ועוד תמונה ><

*בשיעור עיברית* חברה שלי:מה השורש של מקפליי? רחל[מהפורום]: "האמ.. מ.ק.ל והבניין הוא פעל קל XD". *בשיעור ג"ג* המורה: "בנות מזה מטרולוגיה?". *שקט בכיתה* המורה:"טוב נעשה את זה פשוט .. מזה מטרו ומזהל ולוגיה". אותה חברה :"מטרו זה מועדון ברחובות XDD." *בשיעור אחד * -המורה צועקת על חברה שלי כל שנייה והיא כל שניה אומרת לה 'סליחה המורה' עד שלמורה עולה הסעיף והיא אומרת : "מעיין נימאס לי מהסליחות שלך הן לא עוזרות לי חברה שלי עונה בלי כוונה : סליחה המורה XDDD . *שיעור ג"ג* שיר חברה שלי :אני שומעת קולות. המורה:שיר את יכולה לצאת החוצה לשים גלימה ואוהל ותיהיה מגדת עתידות מושלמת. שיר שאני וחברות שלי המצאנו XD : [*זה מבוסס על שיר הזה של הבוקרים באנגלית*] בוא נלך לאימא שלך ונגיד לה מיש ישלך כי אנחנו הבוקרים ואנחנו על סמים" וישלזה כירוגראפיה XD אני וחברה שלי[ קארין שהייתה גם במפגש >< ]

ענבז

New member
שליי :)

שובע קשה אבל אחד המצחיקים.. בקיצור רדו ישר לציטוטים שיר השבוע של מקפליי: easy way out broccoli GH tour little joana שיר השבוע לא של מקפליי: אוווו הרבה דוןוקא ניסיתי השבוע לגוון... Evanescence Lithium - Valerie (Feat. Amy Winehouse) Rule the World - take that BLOOD SWEAT AND TEARS - v להקת השבוע: מקפליי. אין שבוע שזה לא ככה D: אלבום השבוע: B SIDE - MCFLY (האלבום של כל התוספות לסינגלים..כמו איגנורנס וזה) קליפ השבוע: אמ.. thanks for the memories - fall out boy תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "מלון בבילון " התמכרתי באשמת הבנות מהפורום הזה חח "שנות השבעים" ראיתי שוב את כל העונה החמישית משהו שהכעיס אתכם השבוע: אני שמנה .. :( משהו ששימח: אני קצת מאוהבת ! (ופעם הראשונה השנה, זה לא קשור איכשהו לדאגי) משהו שעיצב: אחי הקטן (תומר) חולה ממש... ציטוט השבוע: יש לי ילד בכיתה שישלו מבט ממש חזק אמריקאי... ופתאום היה באמצע השיעור ממש שקט והוא אורמ "קיבינימיייייט" ואנחנו נפנלו מצחוק.... :) מתנגן בראש / בפלייליסט: easy way out - mcfly תמונת השבוע:

ענבז

New member
אה !והצלחתי לצייר את מרילין מונרו יצא מדהים :

על פי התמונה הזאת >> ואני אעלה עוד מעט תמונה של מה שאני ציירתי...

למעלה