../images/Emo136.gifDeck the halls with boughs of holly../images/Emo136.gif
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la 'Tis the season to be jolly Fa-la-la-la-la, la-la-la-la Don we now our gay apparel Fa-la-la, la-la-la, la-la-la. Troll the ancient Yule-tide carol Fa-la-la-la-la, la-la-la-la.
XD
שיר השבוע של מקפליי
McFly & V - Chills In The Evening McFly - The Heart Never Lies McFly - Don't Wake Me Up McFly - The Way You Make Me Feel McFly - Deck the Halls McFly - Star Girl McFly - Friday Night McFly - Home Is Where the Heart Is
שיר השבוע לא של מקפליי
Leona Lewis - Bleeding Love Timbaland Ft. One Republic – Apologize Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You) Quietdrive - Time After Time Linkin Park - Bleed It Out HIM - Killing Loneliness Eminem – Mockingbird Echo Screen - This Letter Bomb Coolio - Gangster's Paradise Busted - Psycho Girl Busted - Runaway Train
להקת/אלבום השבוע
McFly – Motion In The Ocean
קליפ השבוע
לאיצא לי לראות קליפים ^^.
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכניות - וויל וגרייס, CSI ניו יורק. סרטים – John Tucker Must Die.
משהו שעיצבן
כלום.
שימח השבוע
ממ, גם כלום
ציטוט השבוע
ביום שלישי הייתה הפסקת חשמל לאיזה חצי שעה אז כולנו [כל המשפחה-אבא,חברה שלו,סבתא,סבא,אח,אחות חורגת ועוד אח קטן] ישבנו בסלון.. והתחלתי להגיד להם: "חיזרים! חייזרים משתלטים על העולם! הם ניתקו את החשמל! והם נכנסים למכונות שלהם בתוך האדמה דרך הברקים!" XDDDDDDDDDDDDDD אח שלי [בן 14] כל הזמן אמר לי: "נסטיה, תפסיקי עם החייזרים שלך!" וסבתא שלי תקעה בי מבטים כאילו אני מדברת ברצינות XD ואז שמענו מטוס טס ואני אמרתי: "רואים! אמרתי לכן! זה חללית! החזיירים באו!" XDDDD החייזרים ואח שלי [מייקי-בן חודש] בכה לפני שהייתה ההפסקה וכשהייתה ההפסקה הוא הפסיק לבכות ונרדם ואני כזה: "החייזרים ניתקו לכל התינוקות את המוח!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואז כשחזר האור הוא התחיל לבכות עוד פעם! XDDDDD כשסיפרתי לשיר על זה:
שיר: הפכת להיות טום! XD גם אולסטאר צהובות, גם חייזרים, עוד מעט תתחילי לכתוב שירים על זה שאת כאפה שאפחד לא רוצה ואז בכלל XD
אני: XDDDDDDDDD זה שירים שמאוד מתחברים אלי ממממ אולי אני באמת אתחיל XDDDDDDDDDDDDDDDD
Q: what is you ideal marriage location? Danny: Bolton… קפראליו33>
אני והילה [Hila0mcfly] בזמני שעמום: (אני כתבתי מה שמודגש, והיא את מה שלא מודגש ^^) לפני הרבה הרבה שנים היה מלך וקראו לו ארתור והייתה לו אחות מעצבנת בשם גילי.
גילי הייתה בת 6 והיא כל הזמן הציקה לו, וביקשה ממנו שישחק איתה בברביות. "גילי י'זונה תפסיקי לשגע אותי" אמר ארתור בכעס, "אבל אני רוצה לשחק בברביות" אמרה גילי בכעס וירקה לו בפנים.
"מתי תביני שיש לי ממלכה לנהל?!" צעק ארתור על גילי וניגב את רוקה מהפנים שלו. מכיוון שהייתה ילדה בת 6 מאוד פסיכותית היא התחילה לבכות בהסטריה. "אמאאאאאאא הוא מג'ייף לי תשכל" אמרה גילי ורצה סביב עצמה, "ארתור, אני מצפה ממך להתנהגות בוגרת!" אמרה המלכה, "אבל אמא זה לא גילי את לא מבינה! זה חייזר שחטף אותה ועכשיו הוא מתחזה אליה!" אמר ארתור והצביע לעבר התנהגותה המשונה, "ידעתי שאסור לך להיות יותר מדי זמן עם בסטר! הוא מקלקל לך את המוח" אמרה המלכה ונאנחה.
"אמא, אבל חייזרים באמת קיימים!" אמר ארתור ביאוש לאימו שנראתה חסרת אמון. "ארתור! תתעורר! תתעורר מהחלום שלך! אין חייזרים!" אמרה האמא והמשיכה להגיד: "תתעורר...תתעורר.." פיפ פיפ פיפ פיפ - צלצל השעון המעורר של ארתור. "בגלל זה קראתי לגילי זונה! זה היה בחלום! הייתי מת לקרוא לה ככה" חשב ארתור בקול רם בעודו נבהל מצפצוף השעון, "טמבל קום כבר!" אמרה גילי וקיפצה עליו, "את טמבלית יטמבלית,לכי להתקלח את מריחה כמו פודל מת" אמר ארתור והעיף אותה משמיכתו המוזהבת, "סבאלההההה" צעקה גילי שסבם העני נכנס לחדר, "סבא?!מה אתה עושה כאן?!" שאל ארתור, " באתי לקחת כסף,הכל מתבזבז על סמים" אמר והעיף את גילי הנמרחת על הרצפה.
"אאוץ'! סבא! אל תכאיב לנכדה האהובה שלך!" אמרה גילי לסבא המסומם. "היי! סבא, חשבתי שאני הנכב האהוב שלך!" פנה ארתור לסבו עם פרצוף מבולבל ומופתע. "אממ, אמממ" ניסה הסבא לצאת מהתיסבוכת שלו. "גילי היא הנכדה האהובה עלי, ואתה הנכד האהוב עלי!" אמר הסבא. לפתע רב נכנס יגאל שילון אל התפאורה, אבל הפופיק שלו היה בחוץ כי הלך עם חולצת בטן והתגלה שם איזה עגילון בצורת סיגריה, "אהההההההההההההההההה פיספסת האו האו פספסת אהווווווווו" צרח יגאל ורץ כמו תרנגולת, "אז סבא אתה לא באמת מסומם?!" שאל ארתור, "אמשך מסוממת" ענה הסבא שכנראה היה באמת מסומם, "שלומי הסבא אתה לא צריך להתנהג לנכדייך ככה" אמר יגאל שילון ושם את ידו השמנה על כתפיו, "יאלה יאלה נו גם כן אתה י'חתיכת דוב גריזלי חזור למאורה שלך ומהר" אמר הסבא בעצבנות והמשיך "תביאווו כסףף כבר י'חולירות".
"סבא, אבל אין לי כסף" אמר ארתור בזמן שלבש את נעלי הבית שלו והיה נחוש לצאת מהחדר הזה. "חכה רגע!" אמר הסבא לארתור ושם יד על כתפו. "מה סבא?" שאל ארתור בבלבול. "שכחת משהו" אמר הסבא וחיכה לפעולה של ארתור. ארתור נראה עוד יותר מבולבל ולא ידע מה הסבא רוצה ממנו. "מה?" שאל לבסוף. "בוא!" אמר הסבא ופתח את ידיו כדי למשוך את ארתור לזרועותיו. "איווו! סבא! אני לא רוצה לחבק אותך!" אמר ארתור ונגעל. "עכשיו תרגיש מזה!" אמר הסבא וניער את הלשון מבחוץ, "מה להרגיש?" אמר ארתור המבוהל, "את הסימום!" אמר הסבא אבל ארתור האמיץ הכניס לו ברכייה ובלופ נפל על הרצפה.
"מגיע לך יא בן זונע מתרומם!" צעק ארתור על סבו ויצא מהחדר בריצה של מעודדת צמודה. "היי! לא יפה להגיד מתרומם! אומרים פאגוציטים!" אמר יגאל שילון משום מקום. הסבא שכב לו על הריצפה ומרוב הסמים שהוא לקח הוא נרדם. "סבא? הוא מת?!" שאלה גילי והסתכלה על יגאל. "לא יודע! אני לא רופא!" אמר יגאל ויצא מהחדר. "סבא!" צעקה גילי על סבא שלה. "הממ הממ, מה את רוצה נכדה קרציה שכמותך?!" שאל הסבא לאחר שהתעורר מצעקת של גילי. "אבל סבא! איי לאב יו" אמרה גילי והסתובב אליה הסבא. "את תעשי הכל כדי שאני יאהב אותך בחזרה?!" שאל הסבא והתכופף לגובהה של גילי. "כן הכל! אפילו יסתובב ערומה ברחובות לונדון!" אמרה גילי בהתלהבות ששיאפתה הייתה להיות זונה, "לא לא לא... את תביאי לי כסף?! מה את אומרת!? אם תביאי לי אני יאהב אותך עד השמיים!!" אמר הסבא מחיוך מאוזן לאוזן, "אוקיי! איי וייל דו איט!" אמרה וניגשה לכספת לגנוב. "אדוני השומר הסקסי...אם אני ישכב איתך אתה תתן לי להוציא מהכספת כסף?" שאלה גילי והחלה להתפשט.
"מממ" חשב השומר החתיך "את בת 6!" אמר לאחר שחשב במשך 10 דקות, אל תצחקו עליו...הוא בלונדיני
. "הוווו את טובה גילי" נשמע קולות מחדר הכספת.
~המשך יבוא~
מתנגן בראש/פלייליסט
Leona Lewis – Bleeding Love
תמונת השבוע
2 תמונות D: