Today's McWeekend

just orr

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מה אני אגיד? יש לך חברה מאוד בוגרת. >< את מציירת ממש יפה =]

T h a t G i r l

New member
וואי כמה זמן לא הייתי פה,התגעגעתיי../images/Emo23.gif!

רואות?זה מה שצבא גורם לי,להתנתק .חחח אניוואי. |הדש|שיר השבוע של מקפליי: DONT KNOW WAY the way you make me feel שיר השבוע לא של מקפליי: משהו ממני-הראל סקעת ומה קשור חופשי חופשי-מה קשור ורועי בר נתן חח וסרט הודי -מה קשור ועידן יניב,וואי זה כזה מצחיק איך שציון חש שם XDDD להקת השבוע: מקפליי כמובן:] אלבום השבוע: אוסף שחברה שלי הכינה לי פעם עם שירים ישנים כאלו שאהבתי פעם חחח קליפ השבוע: לעוף איתך-מה קשור תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מה קשור-העונה החדשה והמדהימה:] משהו שהכעיס אתכם השבוע:הצבא. אה והגשם! משהו ששימח:מה קשור? משהו שעיצב:לא דעת..שאני עדיין לא בתתפקידד דמאטט ציטוט השבוע:ממ מאין.. מתנגן בראש / בפלייליסט:איי ואנה הולדד יווווו [מוונדרלנד חח] תמונת השבוע: אני לא בבית:(

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo207.gifבדידות ../images/Emo7.gif + שאלה מוזרה

איזה דיכי זה שפתאום אני מבינה שיש כל כך הרבה דברים שאני רוצה אבל אין סיכוי שאני משיגה אותם...אופפפ אני הורסת לעצמי את מצב הרוח(שגם ככה לא היה משהו..)
אוקי הינה שאלה מטומטמת: על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון?

O0NoNi0O

New member
אני חושבת שטויות ונקרעת מצחוק בדרך כלל

חח פעם שכבתי במיטה והיה ממש מאוחר בסביבות ארבע וחצי - חמש וחשבתי על זה שאני הולכת לחברה שלי ואמרת לה "יש לי מרפקים יבשים" ונקרעתי מצחוקXDDD ואמ כשאני הולכת לישון מוקדם אני יותר שפויה בדרך כלל על מחר או על היום שהיה ואמ..מה אני צריכה לעשות בבוקר. וכמובן:

McWeekend שלייי=] ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies Sorry's not good enough transylvania Dont Stop Me Now Ignorance I've got you Obviously
שיר השבוע לא של מקפליי: Busted - year 3000 Busted - Without you Drake Bell - It's Only Time Goo Goo Doll- Iris Jesse McCartney - Take Your Sweet Time
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: אין
קליפ השבוע: גם אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נפילים
לא זוכרת
גשם
כאב ראש רציני
ציטוט השבוע: איןן
מתנגן בראש / בפלייליסט: כמה דברים אין השבוע?? XDD
תמונת השבוע: עד כמה שהוא מדהים
שבוע טופי לכולן

butbut

New member
../images/Emo27.gifגם אתן מרגישות עיפות?../images/Emo37.gif

שיר-אין לי כוח לחשוב
שיר לא של מק'- גאש זה דורש ממני יותר מידי מאמץ><
להקת השבוע-אני במקלחת..
חח סתם-מק':]
אלבום השבוע-גאש זאת חקירת חופרנית במיוחד המקוויקנד הזה אה?
..אממ...JML
T.V או סרט- לאא...לא בראש שלי לחשוב עכשיו
.
כעס-אין לי שמץ איך להמיר ת'סרטון שאני רוצה לשלוח למקפליי לגרייטס היטס
><
שמח-התגובות לפיקי
עיצב-דאש אולי נמשיך לשאול?
משהו שחילחל?
?משהו שגרם לך לכאבי בטן?
?משהו שגרם לך לגחך?
משהו שגרם לך ללכת לשירותים?
? ><
ציטוטיה- אמא: בת'. אני:כן מאמא? אמא:כלום רק רציתי לבדוק אם המוח שלך פועל כשאת על המחשב, כי לפעמים את לא עונה לי.את מהופנטת מהחרע הזה! אני:
מתנגן בראשי-"זייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי"
הרעשים של המחשב..><
תמונה: דניש:]]]

למעלה