עצובה,חצי בוכה וצריכה חיבוק ../images/Emo10.gif
שיר השבוע של מקפליי: ignorance too close for comfert the heart never lies שיר השבוע לא של מקפליי: i hate everything abput you i don't want to be its not over hot action cop האם להיות בך מאוהב יומן מסע אני אפס coming under evelotion bitch we got a problam hit the floor crowling drops of jupiter smells like teen spiret live and let die להקת השבוע: מקפליי אלבום השבוע: WONDERLAND קליפ השבוע: לא יודעת תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי עכשיו ולתמיד שמש נצחית בראש צלול לך תבין נשים על טבעי מגרש ביתי נמלטים מולן רוז' משהו שהכעיס אתכם השבוע: שחברה שלי הולכת לחברה אחת ואומרת לה שאני מספרת מרכלת על כולן ובעצם היא זאת שעושה את זה! ושאותה חברה שהיא סיפרה לה את זה אומרת שהיא חברה שלי רק בגלל שהיא לא רוצה להרגיש מחוץ לחבורה ושהיא מתה לריב איתי כבר והיא לא עושה את זה כי לא יהיה לה עם מי להיות(!!!!!!!) משהו ששימח: שיש לי חברות נהדרות שאני יכולה לסמוך עליהן(רק חבל שאין הרבה מהן....) ועוד פחות משבועיים
ההופעההההההה משהו שעיצב: שיש לי חברות כל כך נהדרות שאני כבר לא צריכה אויבים ! ציטוט השבוע: אני-"אבל המצלמה שלך לא עובדת אצלי..." הוא-"מה?! לא..." אני-"כן..." הוא-"את רוצה להגיד לי שבחצי שעה האחרונה עשיתי פרצופים לעצמי?!" מתנגן בראש / בפלייליסט: I HATE EVERY THING ABOUT YOU תמונת השבוע: אני ציירתי