מקוויקנד- רעידות אדמה

butbut

New member
XDDD חיוך מכוער?XD

החיוך שלי מכוער.. בגלל הגשר המוזנח הזהXDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifגם כשלי היה גשר הוא היה עוד יותר מכוער

ושלך נורמלי לחלוטין!

butbut

New member
ממש../images/Emo69.gif...XDD אבל אמרו לי שיותא יפה לי גשר

כאילו מה זה יותר יפה...יענו שעכשיו יפה לי לחייך. קיצר. בולשיט! שונאת לחייך בתמונות. LOL

Maddie

New member
OH MY GOD../images/Emo6.gif איזה ציטוטים!../images/Emo185.gif

דייייייי
אלוהיייים הרגגתתת אותי
תלמיד: "המורה, כשדוד ואלישבע שכבו בגבעה, לא הייתה שם קצת חדירה לפרטיות?" מורה: "פרטיות אני לא בטוח, אבל חדירה..."
גאאאד ועם המורה לאנגלית
אני שונאת מורות מטומטמות הרגע הזכרת לי ציטוט אחר: "אסנת לא באה-" *התלמידים מתכוננים לצעוק 'יש! אסנת ילדה!!'* "אבל היא לא ילדה..." "אוווו שיט"

ענבז

New member
זאת תמונה שהם נראים בה כל כך כל כך סקסיים

אבל מה זה לא מתאים להם כל החליפות והזה, במיוחד החליפה הגרוזינית של הארי XD רק לדני מתאים חח סופשבוע מדהים, פה עוד רבע שעה כדי לענות בעצמי :)

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחחXD

תלמיד: "המורה, כשדוד ואלישבע שכבו בגבעה, לא הייתה שם קצת חדירה לפרטיות?" מורה: "פרטיות אני לא בטוח, אבל חדירה..." XD איזה יפה דאגי התלבש
חח טום נראה כמו בת עם השיער הזה XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוט האחרון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם לבושים באמת יפה, אבל טום חייב פה תספורת דחוף!!!!!111

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את הציטוטים!! XDDD רגע, אז זה אומר שגם אני סוללה?
ד"א התמונה שלך ששמת ממש חמודה ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDD מי למד על דוד ואלישבע? ><"

נקרעתי מכל הציטוטים, תמשיכי כך מיכל!
Walking away
~נוסטלגיה~

NoNo xD

New member
יש מצב הרגשתי XO

היה איזה רגע שלא הבנתי למה הכיסא רועד ! אבל עם היה אז זה היה ממש חלש .. טוב למקוויקנד (;
שיר השבוע של מקפליי:
THE HART NEVER LIES
שיר השבוע לא של מקפליי:
PERFECT - SINPEL PLAN
להקת השבוע:
בעיקר מקפליי
וקצת פארמור XD
אלבום השבוע:
-
קליפ השבוע:
-
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הבחורות הטובות, ארתור XD, דרייק וג'וש
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הלך חרא בלשון, חברה שלי שמצאה לה סיבה להתחיל לשנוא אותי, הלך חרא במורשת וזהו נראה לי |:
משהו ששימח:
הלכתי עם הקפוצ'ון החדש שקניתי ! חיכיתי כל השבוע ללכת איתו אני מזה אוהבת אותו XDD חח
משהו שעיצב:
בערך מה שיש בכעסים השבועיים שלי XD בעיקר המבחן בלשון ומורשת \: אה וגיליתי שאני סנילית ברמות קשות !
ציטוט השבוע:
לא היה הרבה XO שיעור שלח [בטח סיפרתי את זה או שלא אני פשוט סנילית] אני וחברה שלי : אני: דורה..דורה..בואו גם אתם.. [שרה את השיר של דורה] חברה: אני רוצה לעשות מעשים מגונים לבוץ *צוחקות בעיקר היא כמו מטורפת XD* אני: לאן הולכים ? חברה[אותה אחת אותו שיעור]:לעץ השוקולד !!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח זה הפך למשפט שאנחנו כל הזמן אומרות.. והקטע הוא שלא העתקנו מארץ נהדרת.. העתקנו מפרק של דורה שממש ראינו ! אכן מצב קשה XDDD טוב אני לא זוכרת יותר [:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
BROCCOLI ו-דורה ! XDD
תמונת השבוע:
אני ו2 חברות שלי התווכחנו.. אני ועוד אחת אומרות שדאגי נמצא בתוך מקרר והחברה השלישית אמרה שזה סתם מדפים לא מקרר XD עוד לא הגענו לתשובה.. מדפים או מקרר

butbut

New member
דאגי מפרסם מיץ תפוזיםXDDDDDDDD

זה משכנע- אני הייתי קונה. LOL סתם. אולי הייתי תולשת את העמוד של הפרסומת מהעיתון. אבל זאת סתם תמונה מאיזה שוט שלהם.

NoNo xD

New member
הוא באמת נראה שיכור מתפוזים XDD

זה מצחיק לחשוב על השתכרות ממת תפוזים !
אבל הוא הצטלם ומאחוריו מקרר נכון ? כאילו מקרר פתוח והוא קצת בפנים D:

butbut

New member
../images/Emo26.gifהקובץ שמצורף מוזר, הוא בג'יבריש..XDDDDD

שיר השבוע של מקפליי:
busted & mcfly - runaway train All About You
שיר השבוע לא של מקפליי
: Leona Lewis - Bleeding Love Chris Brown - With you Jet - Are You Gonna Be My Girl
להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
ROT3F
ציטוט השבוע:
היא:"הלו.??" אני:"כן?" היא:"מי זאת?" אני : "שמואלה".. היא:"אופס טעות".. אני:"זאת בת-אל שכל" היא:"שמואלה איך את מכירה את חברה שלי???".. XDDDDDDDDDDDDDDDDD
תמונת השבוע:
הנעליים החדשות שלי ^^ XD

butbut

New member
../images/Emo34.gifאני-כשעוד היה לי כוח לעשות שוטים של

צילומים. אני כול כך אוהבת להצטלם. הבעיה היא שלפעמים אין כוחXD

למעלה