מקוויקנד- רעידות אדמה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifברור שאת אוהבת להצטלם,

כי את יפה
את מדהימה
לעומת אנשים אחרים פה
[אהמאני]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifשתקי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifXDDD

אני ארביץ לך

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifבואי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עזריאלי- על הגג, בשלוש
אני ואת- ל-ב-ד-
אל תביאי חברים- זה לא היהי מחזה מלבב מואהאהאהאה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifד"א......

ראננאווי טריין זה רק של באסטד.. ולא של מקפליי יש מלא שירים שכתוב שהם עם מקפליי אבל מה זה לא.. כמו לייט נייט סאונה שזה גם לא וfun fun fun.. שזה גם רק באסטד
הנעליים! מאיפה? הציטוט

butbut

New member
הנעליים הם לא של ואנס אבל-הם של חברת "נוח"XD

אבל גם שם יש מגני דוד מתחת בסולייה..XD מנתניה קיצר. אהבתי ת'מחיר כמו שאהבתי ת'נעל
.

butbut

New member
XD אמור לעלות 100...אבל לקחתי ב-50 כי זאת אני

^_________^

butbut

New member
כןן../images/Emo9.gif והוא וויתר לי על 50 שקל ^^

יש יתרונות בלהיות חמודה לפעמים. XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifיאאא מאזה!!

הלוואי עליי חחחחח טוב עדיף גם 100 מלשלם על מקוריות 200 ואפילו יותר כשזה נראה בדיוק אותו הדבר חח

butbut

New member
חחח בדיוק!XDD זה פשוט החיקוי הכי מוצלח

של ואנס. וזה כזה נוחLOL אני מאוהבת בנעליים האלו
.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאההה בסוף קנית אותן!!!

אני זוכרת מזמן מזמן במסנג' שאמרת לי שאת רוצה נעליים כאלה..XDD תתחדשי^^

Charley XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

מהר מהר לפני הסמינר ><" וגם אני הרגשתי אותה ! שיר השבוע של מקפליי: סטאר גירל שיר השבוע לא של מקפליי: בעיקרון כל השירים של Arctic Monkeys, Amy winhouse ובלינק להקת השבוע: כרגע אמרתי .. אלבום השבוע: אממ מאושן קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=9oYDBtCN-hk קורע XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: רובין הוד גברים בג'טקס, קייל XY, הג"ש, סמולוויל וסקינס
משהו שהכעיס אתכם השבוע: XX משהו ששימח: הרבה D: משהו שעיצב: תנו נחוש (המ"י) ציטוט השבוע: שאלות פליליסט ששיר שלחה לי XD איך העולם רואה אותי? The Beatles - Can't Buy Me Love האם יהיו לי חיים מאושרים? pinkfloyd - blue sky מה אנשים באמת חושבים עליי? New Radicals - You Get What You Give האם אנשים חושקים בי בסתר ? Nickleback - some day איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Evanescence - Bring Me To Life מה אני צריך לעשות עם חיי? Beetles - I Wanna Hold Your Hand עצה טובה בשבילי: Redemption מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Beatles - I Am The Walrus מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Blur - Girls And Boys ובהלוויה שלי? Son of Dork - End up like this איזה סוג גבר אני אוהב? Feeling This Blink 182 - איך יהיה לי מחר? simple plan - promise למה אני כאן? Foo Fighters - Everlong בתור מה אנשים יזכרו אותי? Amy Winhouse - Mr Magic איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Blink 182- Not now האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? What I Go To School For - Busted איך תהיה השנה הזו? Foo Fighters - The One על המצבה שלי יהיה כתוב... The Beach Boys - California Girls השיר שהכי אימו לדעתי הוא... The Beatles - All My Loving אסור לחתוך ורידים כי... Metallica - Nothing Else Matters אתם הכי מתאימים להיות אדומים כי... Foo Fighters - Let It Die למה המנהלת היא המנהלת הכי מגניבה בעולם? simple plan - shut up **אר יו שור דאט יור מאי אר יו דאייטין אדר גאיז כאז יור סו צ'יפ אנד אי נוט לאי... סטופד ליי ... הו איז מקסי ? סאם גאי הוא ליב נאקסט דור סאו גאו טו ליב דה האוס אוף מקסי איף יו לייק באט מק שור היא דונט נאו דאגי הארי אנד ג'ארד ! ~עזבו זה שמעתי באסטאד ואני בגמילה ממקסי XD~ **דודה שלי : "מזל טוב יש לך שנאווצר !" (כלב קטן, חוצפן, מתגרה ומכוער קפץ לתוך העגלה של אשתו של דוד שלי כדי להתחבא מכלבים שרדפו אחריו) שיחה של אבא אם האיש של השואב אבק, לחברה קוראים קירבי. אבא : "מה זה ?" ~מצביע על מזוודה שהאיש מחזיק~ האיש : "זה קרבי חדש, מעוניין לקנות ?" אבא : "את מעוניין לקנות את זה ?" ~מצביע על הקרבי שלנו שהאיש בא לתקן~ "מאז שקניתי אותו הוא רק שלי, אשתי לא נוגעת בו" האיש : "לפחות יש לך משהו שלך פה" אבא : "מתלה מגבות יותר זול" *אחר כך בשולחן של האוכל* אחותי הגדולה : "תזיז את המעיל שלי מהצלחת שלך אשד ! (אחותי הקטנה)" אמא : "הוא לא אמור להיות פה בכלל" אבא : "שימי אותו על הקירבי (שעדין היה בסלון XD) !" אחותי הגדולה : "למה לא שלחת אותו אלי ? הוא היה שואב לי את השטיח, מנקה אותו ואז הייתי שואלת אותו קמה זה עולה, 'אוי מצטערת 16,000 גדול אלי אדוני, אבל היי אל תלך עדין ! יו מיסט אה ספט !'" אור : "אני לא מתה על השיר הזה" חברה שלי : "לא צריך למות כדי לאהוב שיר" XD זה היה ממש מצחיק באותו רגע מתנגן בראש / בפלייליסט: וואקינג אפטר יו של הפו פייטרס תמונת השבוע: לא שיר זה גדול מדי !! סליחה ><" ובגלל שאני בגמילה ממקסי אז קבלו

למעלה