יום ראשוןןןןןן-קולולולו

Little McMickey

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo98.gif../images/Emo215.gifיום ראשוןןןןןן-קולולולו../images/Emo106.gif

יום ראשון-התחלות חדשות! כןכן הגיע יום ראשון וברוך השם שהגיע! היום כל הכיתה הבריזה למחנכת שלנו שהיא גם המורה לאזרחות שלנו מהשיעור ואני הולכת למות מחר. אבל יאללה ממש אכפת לי מהמורה הזאת! XDDD מה היא תעשה לי אני מסיימת עוד חודשיים XDDD [או שלא?
] לא משנה
תשפכו כל שעל הלב שלכן בננות
שאלה יומית כמה פעמים הברזתן כבר השנה? ומי לא הבריזה בכלל? ולמה?
--- אני.. לפחות כבר איזה 100 XDDD סתם אבל הרבה, כי אין לי כוחחחחחחח

מיי בלאדי סאנדיי ../images/Emo122.gif

היה משעמם במיוחד... הלכנו להצגה ("אנו מכריזים בזאת...") לכבוד ה-60 של המדינה הייתה שם שחקנית שהתחפשה לתמניה כדי לציין את העלייה הראשונה או השנייה לא 'דעת...XDD וכולם הסתכלו עליי וצחקו ואמרו לי לשיר איתה ולרקוד איתה (אני תמניה...
) אח"כ היה לי מבחן באנגלית ואני כבר יודעת שיש לי טעות
נפל לי העגיל באף והוא נסתם והלכתי לקניון לקנות חדש וניסיתי לעשות ת'חור מחדש וזה כ"כ כואבבבבב ואני לא יכולה לקנח את האף עכשיו !!!! XDDD ואז רצנו לרכבת...הספקנו לתפוס אותה אבל פיספסנו ת'רכבת השנייה אז אני שמעתי שירים של מקפליי (כמובן) ועוד ועוד... ועכשיו אני בבית של סבתא שלי מחכה שההורים יבואו לקחת אותי (אממ..נראלי הם שכחו מקיומי...) אבל לא משנה כי אני במחשב.. :) מנסה להעביר ת'זמן... וואייי איזו חפירהההה !!! טוב תמונה וזהו אה? (כי אי אפשר בלי המושלם שלי...
) אוהבת עמית =]

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאיך תגידי לי איך

נסתם לך החור? XDDD כאילו זה לא נסתם כל כך מהר את יודעת כמה פעמים נפל לי העגיל?! מלאאא אני כבר שומרת ספרים למקרה ו... XDDD את לא מבינה כמה פעמים וזה לא נסתם, רק ממש בהתחלה ממש קשה להחזיר, נגיד אחרי שעשית ממש וזה. אחרי זה כבר לא אני מורידה לשיעורי ספורט שזה 45 דקות ולא קורה כלום.. אני מקוה שגם בצבא לא יקרה כלום חחחח

חחחח...לא יודעת כנראה שאם המוח נסתם מהר אז גם

איכשהו זה משפיע על האף XDDDDD רציני זה לא נורמלי !! גם אני הייתי בהלם שעות ניסיתי להכניס את העגיל עברתי ליד מכוניות ברחוב לנסות להכניס וזה לא נכנס...!! ונלחצתי והגעתי למעלית ואני רואה מלא דם !! חחח...טיפשה אני.. אז אמרתי "על החיים ועל המוות" ופשוט הכנסתי את זה... גם ישר אחרי שעשיתי את העגיל ירד לי דם ושאלתי את חברה שלי אם זה נורמלי היא אמרה לי שלא...חחח..אני מוזרה !!

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifמי שרגיש יורד לו דם אבל זה

לא כזה נפוץ אני חושבת לי לא ירד והיה לי טיפ טיפה עוקץ כזה וביום הראשון כזה יצא לי ואני מנסה להכניסססס בכוחח ואמא שלי מרחה את העגיל באלכוהול וכולי נעשיתי מטושטשת XDD שיכורה כזה חחחחח מהאף
עכשיו סזה בסדר, אפעם לא ירד לי שם דם, אני חולה על העגיל שלי!! קוראים לו ג'אם! XDD מוזר אהה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאסור שום פירסינגים

עגיליים באוזניים צמודים רגילים כאלה מותר.. עגילים באף וזה אסור.. וגם בגבה וגם בלשון... ככה אני יודעת זה באסה אוף! אם יסתם לי אח"כ..XDD מקסימום אני אשים אחד ממש קטן וצמוד אולי לא יראו XD

rox love BSM

New member
יאפ אהבתי במיוחד את

-Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow- זה ממש יפה

אהה..ו...הברזתי רק פעם אחת ../images/Emo132.gif

|אבל גם אז בפעם הראשונה שזה קרה עד שזה קרה תפסו אותי XDDDD וזהו יש לי סיוטים...אז כבר לא מבריזה
יום שישי הברזתי משפת c כי למורה לא אכפת ולא היה לי כוח.. אני גם ככה לא מבינה כלום.!! בעצם כמעט אפחד לא מבין בשפת c... שפה דפוקההה XDDD

גרבע

New member
טוב שנזכרת XD

ואו הברזתי?אממ אולי פעם פעמיים משיעור לשון...
XD אוי היה לי היום מבחן באנגלית
ומחר בחן בערבית XP
אוה קיבלתי 92 בערבית D:
ויש מלא מלא שיעורים באלגברע האממעיתיקיםמהתשובותהאמ וקיבלתי מכה ברגל O: ויש לי שם שריטה גדולה ומכוערת XD ושכחתי היום מחברת עם שיעורים לת"נך ואת כל החפצי ערבית ואת השיעורי ניסויים שהיה במדעים ואת השיעורים לאנגילת XD זה תמיד קורה \=

למעלה