סיוווני XD
New member
מי בעד לעשות חרם על יום ראשון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
זה כזה יום נוראאא תמיד ביום ראשון אני מפהקת כמו סוססס, וכולם ככה ביום ראשון וגם אני לומדת על שלוש וחצי עד יום ראשון ואת המקצועות הכי נוראים שעתיים ראשונות תולדות הקולנוע אחר כך שעתיים מתמטיקה ואז שעתיים ספרות ולקינוח - שעתיים היסטוריה גאאאאד כמה כותבים ביום ראשון! מלאאא
דווקא היום ראשון הזה לא היה כולכך נורא אבל היה משו מצחיק
הלכתי לבצפר עם חברה שלי ונכנסנו כזה לבצפר שפוכות לגמריי מפהקות כול רגע חצי ישנות ולא אמרנו לשומר בוקר טוב *חד פעמי לגמריי
* נכנסנו כזה לשער בעייפות והשומר פתאום משום מקום "מזה החינוך הזה
לא לימדו אתכן לומר בוקר טוב
ואחר כך 3 דקות של הרצאה פיייי איזה חופר פעם אחת לא אמרנו לו בוקר טוב והפכנו לפושעות איזה לוחוץ D: וחוץ מזה שמחר הנשיא מגיע לבצפר ופתאום אני קולטת שצבעו וניקו את האולם ספורט ואפעם
פשוט א-פ-ע-ם לא מנקים את האולם ספורט ופתאום משום מקום כול הבצפר מלא דגלים של מדינת ישראל התקווה מופיעה על הקיר באו גמדי וסידרו הכול לכבוד פרס
ואייי והיסטוריה היה מצחיק פתאום משום מקום ילד מהכיתה שלי אומר לי "סיון תרשמי את מי את מדיחה מהכיתה" ועשינו מין מועצת שבט כזאת בשעה האחרונה והוא אמר בשיא הרצינות "צח, השבט אמר את דברו" זה היה קורע
אה והשאלה ממ מאז שאני בתיכון לא הברזתי אפילו פעם אחת
ולמה
כי אצלנו יש דבר שנקרא מש"שים שזה מכסת שעות שבועיות או משו בסגנון וזה אומר שאם אני לא מגיעה ל 5 שעורים בכול מקצוע יורדות לי נקודות מהציון ואם מגיעים לכול השעורים מקבלים 5 נקודות בונוס בכול המקצועות אז זה מגניב
ועוד מעט יש קייל XY
מגניב ביותר D:
זה כזה יום נוראאא תמיד ביום ראשון אני מפהקת כמו סוססס, וכולם ככה ביום ראשון וגם אני לומדת על שלוש וחצי עד יום ראשון ואת המקצועות הכי נוראים שעתיים ראשונות תולדות הקולנוע אחר כך שעתיים מתמטיקה ואז שעתיים ספרות ולקינוח - שעתיים היסטוריה גאאאאד כמה כותבים ביום ראשון! מלאאא