יום ראשוןןןןןן-קולולולו

מי בעד לעשות חרם על יום ראשון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה כזה יום נוראאא תמיד ביום ראשון אני מפהקת כמו סוססס, וכולם ככה ביום ראשון וגם אני לומדת על שלוש וחצי עד יום ראשון ואת המקצועות הכי נוראים שעתיים ראשונות תולדות הקולנוע אחר כך שעתיים מתמטיקה ואז שעתיים ספרות ולקינוח - שעתיים היסטוריה גאאאאד כמה כותבים ביום ראשון! מלאאא
דווקא היום ראשון הזה לא היה כולכך נורא אבל היה משו מצחיק
הלכתי לבצפר עם חברה שלי ונכנסנו כזה לבצפר שפוכות לגמריי מפהקות כול רגע חצי ישנות ולא אמרנו לשומר בוקר טוב *חד פעמי לגמריי
* נכנסנו כזה לשער בעייפות והשומר פתאום משום מקום "מזה החינוך הזה
לא לימדו אתכן לומר בוקר טוב
ואחר כך 3 דקות של הרצאה פיייי איזה חופר פעם אחת לא אמרנו לו בוקר טוב והפכנו לפושעות איזה לוחוץ D: וחוץ מזה שמחר הנשיא מגיע לבצפר ופתאום אני קולטת שצבעו וניקו את האולם ספורט ואפעם
פשוט א-פ-ע-ם לא מנקים את האולם ספורט ופתאום משום מקום כול הבצפר מלא דגלים של מדינת ישראל התקווה מופיעה על הקיר באו גמדי וסידרו הכול לכבוד פרס
ואייי והיסטוריה היה מצחיק פתאום משום מקום ילד מהכיתה שלי אומר לי "סיון תרשמי את מי את מדיחה מהכיתה" ועשינו מין מועצת שבט כזאת בשעה האחרונה והוא אמר בשיא הרצינות "צח, השבט אמר את דברו" זה היה קורע
אה והשאלה ממ מאז שאני בתיכון לא הברזתי אפילו פעם אחת
ולמה
כי אצלנו יש דבר שנקרא מש"שים שזה מכסת שעות שבועיות או משו בסגנון וזה אומר שאם אני לא מגיעה ל 5 שעורים בכול מקצוע יורדות לי נקודות מהציון ואם מגיעים לכול השעורים מקבלים 5 נקודות בונוס בכול המקצועות אז זה מגניב
ועוד מעט יש קייל XY
מגניב ביותר D:

NoNo xD

New member
אני בעד ../images/Emo70.gif

יום ראשון כזה חרא אני מזה בעד להחרים אותו ! שיהיה עוד יום מנוחה D: גם בתיכון איפה שאני גרה יש מששים ! אני רק בח' אבל אני מכירה את סיפורי המששים .. מששים מפגר לדעתי XO ו.. בוט ?!!? מתי את מפרסמת את הפרק האחרון ?! אני במתח פה
[לא יודעת מה הקשר לדבורה]

נחמד :]

מה לא הייתי עושה כדי לחזור לכיתה ח' י'א זה משעמם
הנשיא ביקר אצלכם בחטיבה היום
D:

NoNo xD

New member
הנשיא ? בחטיבה ? אצלנו ? היום ?

באמת ??!!?! לא ידעתייי XDD אני רק יודעת שאח של חברה שלי ניגן סקסופון מול הנשיא .. יש מצב שהוא היה בשוהם XO

מממ הוא היה אצלנו בתיכון אז

חשבתי "בטח הוא גם היה בחטיבה" אבל לפי התגובה שלך נראלי שלא D: אשכרה הביאו תזמורת שינגנו מולו אז אולי האח של חברה שלך היה אחד מהם. שיאווו איזה קבלת פנים הייתה לו, צבעו את האולם ספורט, את כול הספסלים, פרסו לו שטיח אדום
והוא כזה התחיל ללחוץ את היד לתלמידים, זה היה כול כך מצחיק
וביטלו לנו שני שיעורים בגלל שהוא בא

NoNo xD

New member
אוי נכון !

באמת שמתי לב אתמול שצבעו את האולם ואת הספסלים וזה XDD אח של חברה שלי בכיתה ו' .. התזמורת הייתה של ילדים גדולים או קטנים ?! :) אולי שיבוא כל יום ויבטלו לכם שיעורים ?! D: באיזה כיתה את ? יש לנו סיור בתיכון אולי גם לנו יעשו טקס ?! חחח סתם אני וההומור הלא מצחיק שלי XO בוהו בוהו ]: אני לא יודעת כלום למבחן בלשון והבעעעעעעעה [הדגש על הבעע] מחר ):

talosh1234

New member
את מספר לי X:

אני לא יודעת כ-ל-ו-ם לא היה לי זמן ללמוד בכלל

NoNo xD

New member
יש עידוד אחד שעוזר ..

עם אלה שלמדו עם ד-ג-נ-י-ת [פיכס] אמרו שהמבחן היה קל אז גם למי שלא למד יהיה קל XD זה מעודד קצת [:

אוווח ימי הלשון חחח אין כבר../images/Emo70.gif

גאדדד אני כולכך שנאתי לשון כולכך כולכך כולכך! מזל שעברתי את זה ולהודעה הקודמת קודמת קודמת או מה שהיא לא הייתה
נמממ לא ראיתי את הנגנים כי הייתי על הגשר ~כשתבואו לסיור בתיכון כבר תראי~ אז אי אפשר לראות משם
בתיכון זה ממש חריג שיש ביטול שעורים אז לא נראה לי D: ואני בי'א וממש אבל ממש לא יעשו לכם טקס XDDDD אני זוכרת שכשבאתי לתיכון הכול נראה כזה גדול והסגנית מנהלת היא ממש כמו אישתו של גרגמל ההוא מהדרדסים
רעה כזאת חחח "אני אטרוף את כולכם מוחעחעעע" חחח אבל מתרגלים XD אווו רגע! אני עוד אהיה בתיכון כשתבואו לסיור יאאייי בהצלחה במבחן
אגב, מי המורה שלכן

talosh1234

New member
ואוו כולם מזכירים לי את הדרדסים בזמן האחרון

=OOOO אהמממ גילי אהממממממ יוו מלא דברים שקשורים בדרדסים אני רואה בזמן האחרון XD

NoNo xD

New member
אני מתה כבר לגמור לשון !!

והמורה היא מיכל .. מכירה ? הייתי באה לתיכון כל רביעי בבוקר להרצאה עם פנינה בהיסטוריה .. התיכון ענק פשוט !! אבל למדתי את הדרך ל... איך קראו לחדר הזה ? וואי לא זוכרת XO זה החדר ששנה שעברה היה בו את הערב גמר של מגמת קולנוע .. לא אומר הרבה מה ? XD נראלי אודיטוריום ! או שלא ...
זה ליד הסיפרייה כזה.. עם אני לא טועה יש ליד הסיפרייה מדרגות ואז למעלה יש את החדר הזה.. עם דלת כתומה גדולה
טוב חפרתי על החדר הזה
וטל ? נשברתי בסוף ולא הלכתי על הטוסט XD הלכתי על קליק קורנפלקס
שכמותי .. אני לא מפסיקה לאכול !!

אווו מיכל D: היא קוטג'ית כזאת XD

היא הייתה המורה שלי. ופליז - אל תשאלי אותה אם היא זוכרת אותי XDDDDDD חחחח אז את היית אחת מ"הילדים-הקטנים-שבאים-לבצפר-אולוהים-יודע-למה"
והתיכון באמת ענק D: כן כן אודיטוריום, 100% טוב נו - בכל זאת אני במגמת קולנוע שנה שניה, 9 שעות בשבוע שאני נמצאת בחדר הזה, ולא, לא כולל משמרות עריכה חחח
ופנינה בנג'י ממש חמודה
היא ילדה תינוקי לפני מממ חודש בערך.

sweet shir

New member
היום שלי<:

התחלתי ב-10:40 שעתיים כימיה. היה בסדר. 3 שעות מתמטיקה (עד 3!), וכמו תמיד היה פחות מייגע ממה שציפיתי.
שחזרתי הביתה התכוננתי בדיוק 5 דקות לבוחן בביולוגיה והלכתי אל חברה שלי לראות פרקים של מגרש ביתי עונה 4. פרקים נחמדיםD: (היא שומרת לי ביס מקס) ראינו 4 ברצף עד שאבא שלה בא ואמר שהוא לא מסוגל לראות את הזבל הזה יותר.
כמה פעמים הברזתן כבר השנה? המון. XD כמעט כל שיעורי ספורט, כמה שיעורי ערבית.. ופעמיים-שלוש מיום שלם.

../images/Emo5.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif יעליס את כל כך מוכשרת!!

את רוקדת מדהים! ואני ובוט אהבנו את ההופעה שלך:] היום ראשון שלי עבר חרא..>< היה לי מבחן בהיסטוריה 0______________0 ועכשיו אני מכינה לבוט לאכול[נקניקיות] בעבודה של אבאXDDD... היא מציירת[פרוייקט של נוף על קנבס] ואני טבחית[מכינה ת'אוכל הכי טעים בעולם]
של אבא. LOL

L D N

New member
../images/Emo215.gif איזה יום נחמדדדדדדדדדדדדדד

הסתפרתייייייייייייייייייייייייייייייי
והתחלתי ב-9 D:

למעלה